Andra varumärken

Lampor från Grönlund

  • Channel bordlampa (Vit)

    Snygg och modern bordlampa som du med fördel både kan placera på skrivbordet och nattduksbordet. Tillverkad i metall med en vit finish och förkromade detaljer. Armen är ställbar och skärmen går att rikta efter behov. Sprider ett varmvitt, bra och behagligt ljus. Integrerad LED-belysning.
  • Kanal golvlampa (Vit)

    Kanal är en spektakulär och stilren golvlampa, tillverkad i metall med mattvit finish och kromade detaljer. Armen går att ställa in och skärmen går att vrida efter behov. Den ultimata lampan att placera bak soffan eller fåtöljen, då den sprider ett bra ljus som är perfekt till läsning. Dessutom är den en otroligt fin inredningsdetalj som är lätt att placera ut i ditt hem.  Ljuskälla ingår ej.
  • Channel vägglampa (Vit)

    Stilrena vägglampan Channel är härlig och diskret i designen. Den är tillverkad i metall med vit finish och kromade detaljer. Skärmen är riktbar efter behov och lampan är lika snygg att placera i sovrummet som i hallen. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus. Integrerad LED-belysning.