Lampor från Globen

 • Taklampa Lou-Lou (Vit)

  Taklampa Lou-Lou (Vit)
  Takarmatur LOU-LOU vit rosenspets i textil. Risbollskonstruktion. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Solo (Vit)

  Taklampa Solo (Vit)
  Taklampa ?Solo? gjord av vita plastband virade runt metallstomme. Kromad metall kachering med rör och transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Saint (Förkromad/blank)

  Bordslampa Saint (Förkromad/blank)
  Saint är en bordlampa som hade enkelheten som inspiration. Ljuskällan ligger dold bakom den vita glaskupan och när den är tänd så känns det nästan som att skärmen svävar. Skapar en härlig atmosfär och ett hemtrevlig och modernt intryck. Finns i antingen krom eller mässing. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Gatsby 45 (Mässing/guld)

  Taklampa Gatsby 45 (Mässing/guld)
  Taklampan Gatsby med snygga bågar och en elegant design. Finns i mässing eller svart. Kombinera med en designglödlampa för ett extra snyggt resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Art Deco (Mässing/guld)

  Taklampa Art Deco (Mässing/guld)
  Snygg och effektfull taklampa med vackra geometriska former. Kupan är i vitt frostat glas och skärmen i borstad mässing. Transparent sladd med takkopp i borstad mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Ritz (Grön)

  Taklampa Ritz (Grön)
  Ritz taklampa i transparent grönt glas och detaljer i mattsvart. Transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Puff (Svart)

  Vägglampa Puff (Svart)
  Dekorativ och kul vägglampa (som även går att använda som bordlampa). Gjord med fina detaljer i svart eller mässingfärgad polyserin. Levereras med svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Plastband XL (Vit)

  Taklampa Plastband XL (Vit)
  Taklampa ?Plastband XL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme. Design: Anna A Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Rondo (Svart)

  Taklampa Rondo (Svart)
  Taklampa Rondo med sex separata trädliknande armar i mattsvart pulverlackad metall. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Plastband XL (Förkromad/blank)

  Bordslampa Plastband XL (Förkromad/blank)
  Bordlampa ?Plastband XL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme, fot i krom, koppar eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Swea (Svart)

  Taklampa Swea (Svart)
  Taklampa Swea med svartbetsad svarvad ask, skärm av lindade vita plastband. Transparent kabel och vanlig takanslutning. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marble (Svart)

  Bordslampa Marble (Svart)
  Bordlampa ?Marble? svarvad cylindrisk fot tillverkad av naturlig marmor. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Keops bordlampa (Mässing/guld)

  Keops bordlampa (Mässing/guld)
  Bordlampa Keops med svarvad cylindrisk fot tillverkad av marmor. De mässingfärgade stängerna i metall skapar en konliknande bordlampa som garanterat sätter prägel på rummet den placeras i. Marmor och mässing är en vinnande kombination! Levereras med svart textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Cables (Svart)

  Taklampa Cables (Svart)
  Här snackar vi stil och elegans! Takkronan Cables har blanka rör hängandes från en mattlackad cirkelrund metallring. Långa hängande textilkablar som gör att lampan är rå och elegant ruffsig. Textilkabel med tre vajrar för exakt justering. Finns i antingen svartkrom eller krom. Går att variera i oändlighet med dekorativa ljuskällor. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Grace (Mässing/guld)

  Taklampa Grace (Mässing/guld)
  Eleganta och moderna takkronan Grace med totalt 10st ljuskällor och 9 böljande armar i mässing eller krom. Sladdlängd: 300cm, transparent. Ljuskällor ingår ej.
 • Golvlampa Butler (Vit)

  Golvlampa Butler (Vit)
  Golvlampa Butler at your service. Gjord av lackerad metall i fot och skärm och med kontrasterande detaljer i mässing eller krom. Kabel transparent med golvbrytare.
 • Taklampa Swea (Trä)

  Taklampa Swea (Trä)
  Taklampa Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband, levereras komplett med upphäng med transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Home (Svart)

  Bordslampa Home (Svart)
  Bordlampa ?Home? gjord av grafiskt tjockt fyrkantsjärn. Vit textil kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Pipe (Vit)

  Golvlampa Pipe (Vit)
  Läslampa ?Pipe? gjord av matt lackerad metallfot och stansad metallkupa. Dekorativ led och anslutningsrör i mässing eller krom. Transparent kabel med golvbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Saint (Förkromad/blank)

  Taklampa Saint (Förkromad/blank)
  Saint taklampa som har enkelheten som inspiration. Finns i antingen krom eller mässing och har en bearbetad och vacker design. Ljuskällan är dold bakom den vita glasskärmen och skapar ett lite svävande intryck när den är tänd. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Mona (Förkromad/blank)

  Taklampa Mini Mona (Förkromad/blank)
  Fönsterlampan Mona är tillverkad i förkromad metall och har klara prismor i akryl. En mysig, fin och lite lyxig lampa som passar lika bra i fönstret som till att belysa det mörka hörnet hemma hos dig. När lampan är tänd så sprids ljuset vackert genom prismorna. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Astoria (Svart)

  Golvlampa Astoria (Svart)
  Astoria golvlampa passar i alla typer av rum. Den har inte bara en otroligt stilfull design utan den är också väldigt praktisk! Använd din Astoria som piedestal, placera i hallen och använd brickorna som avlastningsplats, eller varför inte i sovrummet? Brickorna på lampan går att justera så som du själv önskar. Kupan är i opalglas. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Plastband XXL (Vit)

  Taklampa Plastband XXL (Vit)
  Taklampa ?Plastband XXL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Marriot (Vit)

  Taklampa Marriot (Vit)
  Stilfull taklampa gjord i mormordekorerad metall med detaljer i krom. Finns i antingen vit eller svart. Vajer med transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Mr Hyde (Svart)

  Bordslampa Mr Hyde (Svart)
  Snygga bordslampan Mr Hyde i metall, med en mattsvart yta och detaljer i krom. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Scandi (Förkromad/blank)

  Plafond Scandi (Förkromad/blank)
  Scandi plafond har en snygg skärm i linne och stilfulla detaljer i kromfärgad metall. Unik och härlig taklampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Passar lika bra i hallen som i sovrummet eller köket - den härliga kombinationen av linne och krom gör denna lampan till en vinnare! Ljuskällor (2st) ingår ej.
 • Taklampa Bowl Mini (Vit)

  Taklampa Bowl Mini (Vit)
  Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i vitt glas kombinerat med stilrena mässingfärgade detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant!  Sladdlängd: 350cm vit tygkabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Siri (Vit)

  Plafond Siri (Vit)
  Vacker plafond, tillverkad i frostat glas med ett strålande mönster och silverfärgade detaljer. Sprider ett bra ljus och är dessutom diskret uppe i ditt tak. Perfekt till t.ex. hallen eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa Plastband (Förkromad/blank)

  Bordslampa Plastband (Förkromad/blank)
  Plastband bordlampa med kromad fot och vita plastband virade runt en metallstomme. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Swea (Trä)

  Bordslampa Swea (Trä)
  Bordlampan Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband som sprider ljuset på ett behagligt sätt när den är tänd. Kombinationen ask och blastband gör Swea romantisk och elegant - du kan enkelt få den att passa in i de flesta miljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marmi Wide (Svart)

  Bordslampa Marmi Wide (Svart)
  Bordlampa Marmi Wide gjord av solid svarvad fot i marmor med detaljer i krom. Klar kupa i rundat glas och transparent kabel med brytare.
 • Bordslampa Savoy (Förkromad/blank)

  Bordslampa Savoy (Förkromad/blank)
  Stilfulla Savoy bordlampa med böjande blad och opalglas i mitten. Kommer i antingen krom eller mässing och skapar garanterat ett elegant intryck i rummet den placeras i.  Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Ritz (Förkromad/blank)

  Bordslampa Ritz (Förkromad/blank)
  Snygga bordlampan Ritz, med vitt glas och en nederdel i antingen krom eller mässing. Den är väldigt lättplacerad och passar överallt. Samtidigt sprider den ett fint och behagligt ljus i ditt hem. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Plastband (Mässing/guld)

  Bordslampa Plastband (Mässing/guld)
  Denna vackra bordlampan är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa/Bordslampa Mini Hole (Borstat stål)

  Taklampa/Bordslampa Mini Hole (Borstat stål)
  Hole är en snygg och härlig pendel som fungerar lika bra som liggande bordlampa. Idén med lampan är att man kan dekorera insidan av glaskupan med t.ex. en växt eller annat som du skulle vilja lysa upp. Om inte så är lampan lika fin utan någonting innanför glaset. Finns i tre olika färger. Ljuskälla ingår ej. 
 • Taklampa Mini Rumble (Förkromad/blank)

  Taklampa Mini Rumble (Förkromad/blank)
  Rumble fönsterlampa - både snygg och otroligt härlig att se på. Lampan är tillverkad i betong i kombination med en performerad skärm och snygga detaljer i krom. Sladdlängd: 350cm tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Disc Mini (Svart)

  Taklampa Disc Mini (Svart)
  Stilren och tuff pendel, tillverkad i svartlackad metall med dekorativa mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är fullt synlig, så sätt gärna din egen prägel på lampan genom att använda en dekorativ sådan.  Sladdlängd: 350cm med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampafot Bright (Silver)

  Bordslampafot Bright (Silver)
  Bordfot Bright i en snygg och enkel design. Tillverkad i metall och finns i ett flertal färger. Blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i (ingår ej), så varför inte välja en som passar just din stil och tycke? Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Swea (Trä)

  Golvlampa Swea (Trä)
  Golvlampa Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Marble (Svart)

  Taklampa Mini Marble (Svart)
  Marble är en liten pendel som kan ändra intrycket i ett helt rum. Skapad i svarvad cylindrisk kachering, tillverkad av naturlig marmor. Finns i flera olika färger, något som passar alla. Går även att variera i oändlighet med dekorativa ljuskällor i olika storlekar och stilar. Matchande textilkabel 3,5m med brytare och stickkontakt. Måtten är med ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mr Hyde (Vit)

  Taklampa Mr Hyde (Vit)
  Snygga pendeln Mr Hyde i metall som kommer i mattsvart, mattvit och matt smaragdgrön. Detaljerna på lampan är i borstad mässing, vilket skapar en snygg kontrast. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  350cm transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Art Deco (Mässing/guld)

  Vägglampa Art Deco (Mässing/guld)
  Snygga vägglampan Art Deco i borstad mässing, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
 • Vägglampa Art Deco (Borstat stål)

  Vägglampa Art Deco (Borstat stål)
  Snygga vägglampan Art Deco i borstad stål, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
 • Plafond Cube (Svart)

  Plafond Cube (Svart)
  Cube plafond är en taklampa som i designen skiljer sig från många andra. Den är skapad med tre stommar av kraftigt fyrkantsjärn och varje stomme är vridbar så att du kan ställa in din egna form på plafonden. Otroligt tuff och dekorativ taklampa som skapar en häftig ljusbild i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Diana (Vit)

  Golvlampa Diana (Vit)
  Golvlampan Diana är en mjuk och modern lampa i härligt marängliknande hårdtyll. Samtidigt som den passar in i modernare miljöer så kan den skapa en romantisk känsla i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. Stativet är tillverkat i mattsvart metall och den har matchande svart textilkabel med strömbrytare. Dessutom kan du justera höjden på stativet så att den passar in perfekt hemma hos dig! Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Solo XL (Vit)

  Taklampa Solo XL (Vit)
  Taklampa ?Solo XL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme. Kromad metall kachering med rör och transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Diamond Statue (Koppar)

  Bordslampa Diamond Statue (Koppar)
  Diamond, en snygg bordlampa, designad som en hög staty på 70cm. Passar bra i stora fönster, på piedestalen eller varför inte direkt på golvet. Kommer i antingen koppar, krom eller mattsvart. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Cube (Förkromad/blank)

  Golvlampa Cube (Förkromad/blank)
  Stilig bordlampa med hög stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Kupan är i opalglas och järnet kommer i krom eller koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Spring (Mässing/guld)

  Taklampa Mini Spring (Mässing/guld)
  Stilfulla pendeln Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i mässing. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Spring (Rökfärgad)

  Taklampa Mini Spring (Rökfärgad)
  Stilfulla pendeln Spring med ett rökfärgat, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i svart. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Balloon (Vit)

  Vägglampa Balloon (Vit)
  Balloon är en mysig vägglampa som verkligen lyfter rummet. Lampan är i mjuka, runda former i flera olika färger - alla med detaljer i matt ask. Balloon är utrustad med LED-belysning som ligger runt hela bakkanten och ger lampan en behaglig gloria. Integrerad LED-belysning.
 • Bordslampa Plastband Mini (Mässing/guld)

  Bordslampa Plastband Mini (Mässing/guld)
  Plastband bordlampa har en skärm som är gjord av vita plastband som är virade kring en metallstomme. När lampan är tänd sprids ett välkomnande och vackert ljus genom plastbanden vilket gör lampan otroligt fin och mysig. Foten fås i antingen mässing eller krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Bristol (Vit)

  Golvlampa Bristol (Vit)
  Bristol golvlmapa går upp i en båge och är otroligt vacker och stilren. Lampan är justerbar i leden som är mellan armen och lamphuvudet, så att du enkelt kan rikta huvudet efter behov. Bristol finns i färgerna mässing eller vit, båda med vit textilkabel. Passar bra vid soffan som läslampa eller bara som en extra ljuskälla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Astoria (Borstat stål)

  Vägglampa Astoria (Borstat stål)
  Vägglampan Astoria (borstad stål) - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Ingrid (Vit)

  Plafond Ingrid (Vit)
  Vacker och diskret plafond i glas med ett rosenmönster och silverfärgade detaljer. Sprider ett bra ljus och passar lika bra i hallen som i sovrummet eller köket.  Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa Mona Pinne (Förkromad/blank)

  Bordslampa Mona Pinne (Förkromad/blank)
  Eleganta bordlampan Mona med en fot av kromad metall och en kupa i krom med klara prismor i akryl. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Gloria (Förkromad/blank)

  Bordslampa Gloria (Förkromad/blank)
  Gloria bordlampa - snygg, enkel och otroligt dekorativ. Kupan är i klarglas som är snedskuren i ovankanten. Detaljerna på lampan kommer i antingen krom, med matchande metallfot. Passar bra i alla typer av miljöer. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Linda (Grå)

  Taklampa Mini Linda (Grå)
  Taklampa ?Linda Mini? gjord av lindade silkestrådar runt metallstomme. Vit 3,5 m kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Elle (Mässing/guld)

  Taklampa Mini Elle (Mässing/guld)
  Enkla och stilfulla Elle fönsterlampa i metall med vit insida och dekorativa hålmönster. Finns i färgerna mässing, krom och vit. Transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Astoria (Svart)

  Vägglampa Astoria (Svart)
  Vägglampan Astoria - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Astoria (Mässing/guld)

  Vägglampa Astoria (Mässing/guld)
  Vägglampan Astoria - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Box (Vit)

  Vägglampa Box (Vit)
  Snygg, smidig och praktisk vägglampa som både går att hänga på väggen och ställa på bordet. Tillverkad i lackad metall och finns i flera olika färger. Den har ett hyllplan och är även utrustad med ett USB-uttag för telefonen eller paddan. Hyllan sprider ett härligt upp- och nedljus (se miljöbilder) som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Strömbrytare på armaturen. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Bowl Mini (Klar/transparent)

  Taklampa Bowl Mini (Klar/transparent)
  Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i klarglas kombinerat med stilrena svarta detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant! Glödlampan är fullt synlig genom glaset, så använd en dekorativ sådan för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängd: 350cm svart tygkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond/Vägglampa Wheel Mini (Svart)

  Plafond/Vägglampa Wheel Mini (Svart)
  Plafonden Wheel mini är en dekorativ och modern plafond som du med fördel kan fästa både i taket och på väggen. När den är tänd så skapar den en vacker, grafisk ljusbild och en härlig atmosfär. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent.  Tak- och väggfäste ingår.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Divine (Mässing/guld)

  Bordslampa Divine (Mässing/guld)
  Den vackra och eleganta bordlampan Divine skapar verkligen en lyxig och trivsam atmosfär i ditt hem. Den är tillverkad i metall med en finish i borstad mässing. Den ovala kupan är i ett matt opalglas och genomgående så har lampan en mjuk, rund och behaglig design. Sladdlängd: 200cm svart tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Divine (Mässing/guld)

  Taklampa Mini Divine (Mässing/guld)
  Den vackra och eleganta pendeln Divine skapar verkligen en lyxig och trivsam atmosfär i ditt hem. Den ovala kupan är i ett matt opalglas och genomgående så har lampan en mjuk, rund och behaglig design. Detaljer i borstad mässing. Sladdlängd: 1200cm svart tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej
 • Plastband fönsterlampa (Vit)

  Plastband fönsterlampa (Vit)
  Fönsterlampan Plastband är tillverkad av virade vita plastband runt en metallstomme. Riktigt häftig och mysig lampa som samtidigt är unik i sitt utförande. Du kan med fördel placera Plastband i ditt fönster, men även i det mörka hörnet som behöver en liten ljus touch! Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Planter (Mässing/guld)

  Taklampa Mini Planter (Mässing/guld)
  En modern och stilig pendel med plats för en växt i nedre kupan och med ljussättning i den övre. Finns i mässing och krom. Hängande kedjor och en transparent kabel på 3,5m. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Plastband Duo (Mässing/guld)

  Bordslampa Plastband Duo (Mässing/guld)
  Denna vackra bordlampan, med två stycken lampskärmar i olika höjder, är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd. Finns även i en enkel modell. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa/Bordslampa Shelfie (Svart)

  Vägglampa/Bordslampa Shelfie (Svart)
  Shelfie vägglampa - både dekorativ och praktisk på samma gång. Hyllan är gjord av metall i antingen mattsvart eller mattvit yta. Lampan har tvinnad kabel med brytare på sladden. Upphängningsanordning ingår. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Swea Long (Trä)

  Bordslampa Swea Long (Trä)
  Swea är en vacker bordlampa som är gjord av oljad svarvad ask med en skärm av vita lindade plastband. Sprider ett välkomnande och inbjudande ljus genom plastbanden när den är tänd.  Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Plastband (Vit)

  Plafond Plastband (Vit)
  Vacker plafond som är tillverkad av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Skapar en härlig och mysig atmosfär omkring sig när den är tänd. Samtidigt som den är diskret så är den oerhört elegant när den lyser upp rummet den placeras i. Takkoppen är i förkromad metall.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Read (Vit)

  Bordslampa Read (Vit)
  Läslampan Read med vitlackerad fot med en vit metallskärm och insida. Ger ett optimalt ljus vid läsning. Svart/vit textilkabel med kromdetaljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spring High (Mässing/guld)

  Bordslampa Spring High (Mässing/guld)
  Inspirerad från 30-talet, med en kupa gjord i klart bubbligt glas som ger en snygg och spännande ljusspridning. Lampans fot är i mässing med en transparent kabel och strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Butler (Vit)

  Bordslampa Butler (Vit)
  Bordlampan Butler till din tjänst! En snygg och festlig bordlampa som kommer i två olika färger. Väldigt vacker, enkel och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken och bordet som på nattduksbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Scandi (Förkromad/blank)

  Bordslampa Scandi (Förkromad/blank)
  Scandi bordlampa har en snygg skärm i linne med en matchande vit tygkabel. Metallfoten kommer i två olika färger, antingen krom eller mässing. Unik och härlig bordlampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Sarah (Svart)

  Bordslampa Sarah (Svart)
  Snygga bordlampan Sarah med både stomme och skärm i metall och en fot i solid marmor. En härlig bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Den kommer i två olika färger, båda med matchande fot och textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Hangover (Förkromad/blank)

  Vägglampa Hangover (Förkromad/blank)
  Hangover vägglampa är verkligen helt rätt i tiden med spegel och lampa i ett. Fantastisk vacker vägglampa md läderupphäng som passar lika bra i hallen som i sovrummet. Den är mycket stilfull och ser dessutom helt fantastisk ut med en dekorativ glödlampa. Finns i två olika färger (förkromad med svart läderband, eller mässing med brunt läderband), båda med matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Luna (Svart)

  Bordslampa Luna (Svart)
  Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en större variant (Luna XL). Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Luna XL (Svart)

  Bordslampa Luna XL (Svart)
  Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna XL bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en mindre variant. Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Icon (Vit)

  Bordslampa Icon (Vit)
  Snygg och stilren bordlampa, designad av Patrick Hall, som finns i två olika färger. Skärmen på lampan är vinklingsbar (se bilder), vilket gör att du kan välja om du vill rikta ljuset till läsning eller bara ha den som en vacker dekorationslampa. Passar lika bra på nattduksbordet som på soffbordet eller fönsterkarmen. Både den vita och den svarta har förkromade detaljer. Matchande tygsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Fireworks (Flerfärgad)

  Bordslampa Fireworks (Flerfärgad)
  Gillar du också effekten av fyrverkerier som sprider sina färger över natthimlen? Fireworks bordlampa är här för att bevara denna känslan hela året runt! När lampan är släckt är den silverfärgad, men när den är tänd så skapar den en härligt flerfärgad 3D-effekt. Transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Rondo (Svart)

  Bordslampa Rondo (Svart)
  Stilren och diskret bordlampa med en klotliknande skärm som har små ljusgenomsläppande hål på toppen. Tillverkad i pulverlackad metall med förkromade detaljer. Passar lika på fönsterkarmen som på nattduksbordet eller bänken. Transparent sladd med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Vega (Vit)

  Bordslampa Vega (Vit)
  Stilren läslampa, tillverkad i metall i enkla, raka linjer och trivsam design. Skärmen kan du vinkla efter behov och det är den optimala läslampan. Dessutom är det en vacker inredningsdetalj som både kan stå på ditt skrivbord som på skänken. Finns i antingen vit/mässing eller svart/krom. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Wind (Svart)

  Taklampa Wind (Svart)
  Taklampa ?Wind? gjord av lindade organzaband i färg runt metallstomme i svart metall. VÄNDBAR upp och ner genom enkel avkrokning. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa/Taklampa Mini Ray (Svart)

  Bordslampa/Taklampa Mini Ray (Svart)
  Ray är en flerfunktionell, snygg lampa som du både kan använda som bordlampa och pendel. Det kommer två skärmar till lampan, vilket gör att du antingen kan placera dem på varandra, eller över varandra. Du väljer helt enkelt vad som passar dig bäst! (Se bilder för exempel). Tillverkad i metall och finns i flera olika färger.  Sladdlängd: 300cm textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Crystal (Mässing/guld)

  Bordslampa Crystal (Mässing/guld)
  Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en mindre storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Drops (Svart)

  Bordslampa Drops (Svart)
  Den härliga bordlampan Drops har en utstickande och helt fantastisk design! Basen är i metall och finns i tre moderna färger. Detta kombinerat med den eleganta kupan i klarglas skapar en otroligt häftig och hemtrevlig lampa som garanterat drar blickarna till sig. Sladdlängd: 200cm transparent kabel + strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spring (Mässing/guld)

  Bordslampa Spring (Mässing/guld)
  Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa/Vägglampa Saint Mini (Mässing/guld)

  Bordslampa/Vägglampa Saint Mini (Mässing/guld)
  Den omåttligt populära serien Saint har fått utökning - nämligen med denna vackra bordlampa. Alla lampor i serien hade enkelhet som inspiration. Lampan har vackra, mjuka former i antingen mässing eller krom, kombinerat med ett vitt glasklot i mitten.  Transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Grace (Mässing/guld)

  Bordslampa Grace (Mässing/guld)
  Vackra bordlampan Grace, med två stycken böjda armar och synliga ljuskällor. Finns i två olika färger, mässing eller krom, och är en otroligt läcker bordlampa. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa Diva (Förkromad/blank)

  Bordslampa Diva (Förkromad/blank)
  Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Petra (Silver)

  Bordslampa Petra (Silver)
  Petra är en spektakulär och vacker bordlampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff lampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Walldorf (Vit)

  Vägglampa Walldorf (Vit)
  Stilfull vägglampa, tillverkad i lackerad metall med ett enkelt hyllplan och mjuka avrundade former. Lämplig att placera t.ex. vid sängen, då den sprider ett bra ljus och även är en bra liten avlastningsplats. Använd gärna en dekorativ glödlampa i Walldorf för att skapa din egna stil! Finns i vitt eller svart. Matchande kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Wally vägglampa (Vit)

  Wally vägglampa (Vit)
  Wally sprider inte bara ett behagligt ljus, utan den är både en vacker dekoration på väggen och dessutom väldigt praktisk. Lampan kan hängas både vertikalt och horisontellt och du kan använda krokarna till att hänga kläder på eller annat.  Vit kabel med trafo. Integrerad LED-belysning. OBS: Bilden visar hur Wally ser ut både horisontellt och vertikalt. Endast 1st lampa i paketet.
 • Bordslampa Diana (Vit)

  Bordslampa Diana (Vit)
  Bordlampan Diana är en mjuk och modern bordlampa i härligt marängliknande hårdtyll. Samtidigt som den passar in i modernare miljöer så kan den skapa en romantisk känsla i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. Stativet är tillverkat i mattsvart metall och den har matchande svart textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Velvet (Grön)

  Bordslampa Velvet (Grön)
  Vacker bordlampa i trendig sammet med detaljer i borstad mässing. Velvet är en otroligt trivsam inredningsdetalj som passar lika bra på fönsterkarmen som på bordet eller bänken. Den gör sig bra i både moderna miljöer, samtidigt som den är en riktigt mysig och romantisk lampa. Den finns i tre behagliga färger och även som pendel.  Sladdlängd: 200cm, svart textilkabel + strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Crystal Small (Mässing/guld)

  Bordslampa Crystal Small (Mässing/guld)
  Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en större storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Diamond (Förkromad/blank)

  Golvlampa Diamond (Förkromad/blank)
  Golvlampa ?Diamond? designad med metallstänger i krom eller svart. Tre olika valmöjligheter, antingen placeras lampan direkt på golv som klot på runda metallkulor, eller så sätts den som golvlampa på medföljande metallben i två olika höjder. Transparent kabel med golvdimmer som gör att man själv kan justera ljusstyrkan. Om du vill ha en globlampa i lampan så är 100mm största storleken. Dimmer - Ja, skjutbar golvdimmer Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Ray (Svart)

  Golvlampa Ray (Svart)
  Pampiga golvlampa Ray. Skärmarna kan kombineras på fyra olika sätt, ställ in skärmarna som du själv vill ha dom! 2m textilkabelm med golvströmbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Diva XL (Förkromad/blank)

  Bordslampa Diva XL (Förkromad/blank)
  Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Grace 4 (Förkromad/blank)

  Bordslampa Grace 4 (Förkromad/blank)
  Grace bordlampa är vacker och elegant, tillverkad i metall i en sofistikerad och modern design. Passar ypperligt på smala fönsterbrädor, men också för att pryda bordet eller bänken. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent.  Ljuskällor ingår ej.
 • Cube XL bordlampa (Mässing/guld)

  Cube XL bordlampa (Mässing/guld)
  Cube har det där lilla extra! Det är en tuff bordlampa med hög stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Kupan är i opalglas och järnet finns endast kvar i mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Eternity (Rosa)

  Bordslampa Eternity (Rosa)
  Nätt och elegant bordlampa med insida i guld och utsida matt finish Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Globen Hangover

  Globen Hangover
  Vägglampa Hangover från Globen Lightning.Hangover är en vägglampa och spegel i ett. Lampan är tillverkad i mattsvart metall med detaljer i äkta svartfärgat kalvläder och borstad krom.Vridbryta
 • Vägglampa/Plafond Soleil (Mässing/guld)

  Vägglampa/Plafond Soleil (Mässing/guld)
  Trendig vägglampa i borstad mässing/metall samt vitt glas. Sladd med strömbrytare ingår men lampan går även att montera med fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Cobbler 25 (Rökfärgad)

  Cobbler 25 (Rökfärgad)
  Cobbler är en pendel i skomakarstil som både är stilren och diskret i sitt utförande. Den är tillverkad i metall med bas i antikmässing, kontrasterande mattsvarta detaljer och en veckad glasskärm som kommer i flera olika färger.  Sladdlängd: 120cm (svart textilkabel + svart takkåpa). Finns även i en större storlek, 40cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Linda Flerfärgad (Flerfärgad)

  Taklampa Linda Flerfärgad (Flerfärgad)
  Taklampa ?Linda? gjord av lindade grå, vita eller färgade silkestrådar runt metallstomme. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Decco (Koppar)

  Taklampa Mini Decco (Koppar)
  Fönsterlampa i snygg mattvitt finish och detaljer i svart eller koppar. 3,5m textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Circle (Vit)

  Bordslampa Circle (Vit)
  Circle är gjord i keramik med en dekorativ kula som bryter av på mitten av lampan. Skärmen är i behaglig bomull och ger en lugnande touch på lampan. Kommer i två olika färger. Skärm: 34x22cm Transparent kabel och brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marmi High (Svart)

  Bordslampa Marmi High (Svart)
  Bordlampa Marmi i solid svarvad fot i vit eller svart marmor med ett rundat klarglas. Lamphållare i mässing eller krom. Detaljerna bryter av den annars så rena och släta lampan och skapar ett lite tuffare intryck på den. Transparent kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Ray (Svart)

  Plafond Ray (Svart)
  Ray plafond, populär serie helt i metall. Denna modell går även att montera på väggen (det ingår 2m sladd) men går enkelt att hänga på en vanlig takkrok i taket. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Drops High (Mässing/guld)

  Bordslampa Drops High (Mässing/guld)
  Vacker och dekorativ bordlampa i guld med ett rökfärgat glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marcel (Svart)

  Bordslampa Marcel (Svart)
  Dekorativ och lekfull bordlampa som blir en unik inredningsdetalj. Använd med en dekorativ ljuskälla eller en passande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Bristol (Vit)

  Bordslampa Bristol (Vit)
  Bristol bordlampa går upp i en båge och är otroligt vacker och stilren. Lampan är justerbar i leden som är mellan armen och lamphuvudet, så att du enkelt kan rikta huvudet efter behov. Bristol finns i färgerna mässing eller vit, båda med vit textilkabel.  Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Ritz (Mässing/guld)

  Plafond Ritz (Mässing/guld)
  Snygg och stilren plafond med en kupa i opalglas och kaschering i antingen kromad eller mässingfärgad metall. Ger ett bra och behaligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Mini Torch (Mässing/guld)

  Taklampa Mini Torch (Mässing/guld)
  Torch - ett snyggt och enkelt upphäng som kan förvandla hela intrycket i rummet! Den finns i flera olika färger och passar lika bra hängande ensam som fler tillsammans i grupp eller i en rad. Levereras med matchande tygsladd på 3,4m med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Diamond (Vit)

  Bordslampa Diamond (Vit)
  Den omåttligt populära serien Diamond - här som bordlampa! Diamond är en designad lampa gjord av metallstänger. Kan placeras med metallben eller med medföljande metallkulor. Riktigt läcker lampa som gärna sprider sin elegans hemma hos dig! Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Linda XL (Flerfärgad)

  Taklampa Linda XL (Flerfärgad)
  Taklampa ?Linda XL? gjord av lindade grå eller vita silkestrådar runt metallstomme. Transparent kabel med pinne och kachering i krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa/Golvlampa Shelfie Long (Vit)

  Vägglampa/Golvlampa Shelfie Long (Vit)
  Shelfie vägglampa - både dekorativ och praktisk på samma gång med en lampa och hylla i ett. Hyllan är gjord av metall med en yta i tre olika färger. Går att sätta upp både horisontellt och vertikalt. Sladdlängd: 300cm, matchande tvinnad textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. OBS: På bilden visas Shelfie long både i horisontellt och vertikalt läge. Det är endast 1st Shelfie i paketet.
 • Golvlampa Saint (Förkromad/blank)

  Golvlampa Saint (Förkromad/blank)
  Golvlampan Saint som har enkelheten som inspiration. Finns i antingen mässing eller krom och har en vacker och bearbetad design. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Carrie (Vit)

  Bordslampa Carrie (Vit)
  Snygg bordlampa i metall med ett dekorativt handtag. Skapad i en stilren design och sprider ett bra ljus. Passar lika bra jämte sängen som på skrivbordet. Finns i antingen svart eller vit. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Torch (Förkromad/blank)

  Bordslampa Torch (Förkromad/blank)
  Bordfot Torch i metall med matchande tygsladd. Enkel och dekorativ bodlampa som inte bara sprider ett bra ljus - den är även väldigt fin att se på! Tygsladden har strömbrytare och stickkontakt. Globen som sitter på lamporna är en ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Pinch (Förkromad/blank)

  Bordslampa Pinch (Förkromad/blank)
  Pinch är inte bara en otroligt snygg och tuff inredningsdetalj - den är mångsidig och otroligt praktisk också! Skruva fast den på matbordet, hyllan, fönsterbrädan eller var du än önskar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa för snyggast resultat. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Gatsby (Svart)

  Gatsby (Svart)
  Gatsby är en plafond med vackert, grafiska bågar i Art Deco stil. Tillverkad i metall och finns i färgerna svart och mässing. Använd gärna en dekorativ ljuskälla för bästa effekt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Drops High (Förkromad/blank)

  Bordslampa Drops High (Förkromad/blank)
  Vacker och dekorativ bordlampa i metall och med ett fint klarglas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond/Vägglampa Wheel (Antikmässing)

  Plafond/Vägglampa Wheel (Antikmässing)
  Plafonden Wheel är en dekorativ och modern plafond som du med fördel kan fästa både i taket och på väggen. När den är tänd så skapar den en vacker, grafisk ljusbild och en härlig atmosfär. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Finns även i en mindre storlek (Wheel Mini). Sladdlängd: 200cm, transparent.  Tak- och väggfäste ingår.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bowl (Mässing/guld)

  Bowl (Mässing/guld)
  Bowl är en liten, lättplacerad bordlampa som sprider ett behagligt och inbjudande ljus. Den har en fot i borstad mässingfärgad metall och kupa i vitt opalglas.  Finns även med svart fot och kupa i klarglas. Sladdlängd: 200cm (transparent kabel med strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bowl (Svart)

  Bowl (Svart)
  Bowl är en liten, lättplacerad bordlampa som sprider ett behagligt och inbjudande ljus. Den har en fot i svart metall och kupa i klarglas. Finns även med mässingfärgad fot med kupa i opalglas. Sladdlängd: 200cm (transparent kabel med strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Art Deco IP (Svart)

  Art Deco IP (Svart)
  Art Deco IP är en IP44-lampa som är anpassad för att montera i badrummet. Lampan är lika vacker i taket som på väggen och kan med fördel monteras flera i rad för att göra en egen, spännande installation. Art Deco IP är en elegant lampa som är tillverkad av svart metall med kupa i mattvitt glas. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.  
 • Art Deco IP (Mässing/guld)

  Art Deco IP (Mässing/guld)
  Art Deco IP är en IP44-lampa som är anpassad för att monteras i badrummet. Lampan är lika vacker i taket som på väggen och kan med fördel monteras flera i rad för att göra en egen, spännande installation. Art Deco IP är en elegant lampa som är tillverkad av mässingfärgad metall med kupa i rökfärgat glas. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej. 
 • Art Deco IP (Mässing/guld)

  Art Deco IP (Mässing/guld)
  Art Deco IP är en IP44-lampa som är anpassad för att montera i badrummet. Lampan är lika vacker i taket som på väggen och kan med fördel monteras flera i rad för att göra en egen, spännande installation. Art Deco IP är en elegant lampa som är tillverkad av mässingfärgad metall (borstad) med kupa i mattvitt glas. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Alley (Antikmässing)

  Alley (Antikmässing)
  Alley är en plafond i sekelskiftesstil som passar utmärkt i badrummet eller köket (IP44-klassad). Lampan är tillverkad av metall i färgen antikmässing, kombinerat med mattsvarta detaljer och kupa i opalglas.  Ljuskälla ingår ej.
 • Jackson (Svart)

  Jackson (Svart)
  Jackson är en stämningsfull plafond som för tankarna tillbaka till 70-talet med sin tidstypiska vita glaskupa. Det är en lättplacerad taklampa som passar lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet. Tillverkad i svartlackerad metall. Finns även i färgen mässing/amber. Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano (Grön)

  Torrano (Grön)
  Torrano är en lyxig bordlampa i vacker solid grön marmor, glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå.  Finns även i andra färger.  Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano (Beige/brun)

  Torrano (Beige/brun)
  Torrano är en lyxig bordlampa i vacker solid marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Denna varianten är brun med vit marmorering. Finns även i andra färger.  Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano (Vit)

  Torrano (Vit)
  Torrano är en lyxig bordlampa i vacker solid vit marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Finns även i andra färger.  Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano (Svart)

  Torrano (Svart)
  Torrano är en lyxig bordlampa i vacker solid marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Denna varianten är svart med marmorering. Finns även i andra färger.  Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano 15 (Grön)

  Torrano 15 (Grön)
  Torrano är en lyxig pendel i vacker solid marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Denna varianten är grön med marmorering. Finns även i andra färger samt i en större storlek (30cm). Sladdlängd: 350cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano 15 (Beige/Brun)

  Torrano 15 (Beige/Brun)
  Torrano är en lyxig pendel i vacker solid marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Denna varianten är brun med marmorering. Finns även i andra färger samt i en större storlek (30cm). Sladdlängd: 350cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano 15 (Vit)

  Torrano 15 (Vit)
  Torrano är en lyxig pendel i vacker solid marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Denna varianten är vit med marmorering. Finns även i andra färger samt i en större storlek (30cm). Sladdlängd: 350cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano 15 (Svart)

  Torrano 15 (Svart)
  Torrano är en lyxig pendel i vacker solid marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Denna varianten är svart med marmorering. Finns även i andra färger samt i en större storlek (30cm). Sladdlängd: 350cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Astro 20 (Förkromad/blank)

  Astro 20 (Förkromad/blank)
  Astro är en stilren bordlampa, designad av Mikael Holvik, som fått sin inspiration från den klassiska teleskopkikaren. Det är en spännande och elegant bordlampa med en kromfärgad metallfot och ett glasklot som går effektfullt från tonat till klart glas.  Finns även i borstad mässing. ?Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Astro 20 (Mässing/guld)

  Astro 20 (Mässing/guld)
  Astro är en stilren bordlampa, designad av Mikael Holvik, som fått sin inspiration från den klassiska teleskopkikaren. Det är en spännande och elegant bordlampa med en metallfot i borstad mässing och ett glasklot som går effektfullt från tonat till klart glas.  Finns även i färgen krom. ?Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Omega (Svart)

  Omega (Svart)
  Omega är en spännande vägglampa som är tillverkad av mattsvart veckad metall. Finessen med Omega är att den är tvådelad (en del med två plattor och andra delen med tre plattor) med belysning bakom båda. Detta gör att du kan bygga lampan både på bredden och höjden, helt enligt dina egna önskemål. Se bilder för exempel. Finns även i färgen borstad mässing.  Sladdlängd: 200cm (svart kabel + strömbrytare). Integrerad LED-belysning.
 • Alley 1 (Antikmässing)

  Alley 1 (Antikmässing)
  Vägglampan Alley 1 är IP44-klassad, vilket innebär att den passar utmärkt att placera både i badrum och kök.  Lampan är gjord av metall i färgen antikmässing, med mattsvarta kontrasterande detaljer och vit kupa i opalglas. Ljuskälla ingår ej.
 • Cobbler (vitt glas) (Antikmässing)

  Cobbler (vitt glas) (Antikmässing)
  Cobbler är en stilren bordlampa i skomakarstil. Den har en veckad vit skärm i glas, bas i antikmässing och mattsvarta detaljer i metall. Cobbler finns även i två andra versioner, med skärm i klart glas eller rökfärgat glas.   Sladdlängd: 200cm (svart textilkabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej.
 • Cobbler (klarglas) (Antikmässing)

  Cobbler (klarglas) (Antikmässing)
  Cobbler är en stilren bordlampa i skomakarstil. Den har en veckad skärm i klarglas, bas i antikmässing och mattsvarta detaljer i metall. Cobbler finns även i två andra versioner, med skärm i vitt glas eller rökfärgat glas.   Sladdlängd: 200cm (svart textilkabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Cobbler (rökfärgad) (Antikmässing)

  Cobbler (rökfärgad) (Antikmässing)
  Cobbler är en stilren bordlampa i skomakarstil. Den har en veckad skärm i rökfärgat glas, bas i antikmässing och mattsvarta detaljer i metall. Cobbler finns även i två andra versioner, med skärm i vitt glas eller klarglas.   Sladdlängd: 200cm (svart textilkabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej  
 • Cobbler plafond 25 (vitt glas) (Antikmässing)

  Cobbler plafond 25 (vitt glas) (Antikmässing)
  Cobbler är en plafond i skomakarstil som både är stilren och diskret i sitt utförande. Den är tillverkad i metall med bas i antikmässing, kontrasterande mattsvarta detaljer och en veckad glasskärm som kommer i flera olika färger. På denna variant är glaset vitt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Cobbler plafond 25 (klarglas) (Antikmässing)

  Cobbler plafond 25 (klarglas) (Antikmässing)
  Cobbler är en plafond i skomakarstil som både är stilren och diskret i sitt utförande. Den är tillverkad i metall med bas i antikmässing, kontrasterande mattsvarta detaljer och en veckad glasskärm som kommer i flera olika färger. På denna variant är glaset i klarglas.  Ljuskälla ingår ej.  
 • Cobbler plafond 25 (rök) (Antikmässing)

  Cobbler plafond 25 (rök) (Antikmässing)
  Cobbler är en plafond i skomakarstil som både är stilren och diskret i sitt utförande. Den är tillverkad i metall med bas i antikmässing, kontrasterande mattsvarta detaljer och en veckad glasskärm som kommer i flera olika färger. På denna variant är glaset i rökfärgat glas.  Ljuskälla ingår ej.
 • Ester bord (Klar/transparant)

  Ester bord (Klar/transparant)
  Ester är en liten och nätt bordlampa, designad av Mikael Holvik, som fått inspiration från de stämningsfulla klassiska oljelamporna från förr. Den har ett vackert räfflat glas med ett klassiskt rörformat glas över ljuskällan och detaljer i mässingfärgad metall. Ester finns även med rökfärgat glas.  Sladdlängd: 200cm (pärlemofärgad tvistad textilkabel). Ljuskälla ingår ej. 
 • Ester bord (Rökfärgad)

  Ester bord (Rökfärgad)
  Ester är en liten och nätt bordlampa, designad av Mikael Holvik, som fått inspiration från de stämningsfulla klassiska oljelamporna från förr. Den har ett vackert räfflat glas med ett klassiskt rörformat glas över ljuskällan och detaljer i förkromad metall. Ester finns även i klarglas.  Sladdlängd: 200cm (svart tvistad textilkabel). Ljuskälla ingår ej. 
 • Sandhamn 28 IP44 (Vit)

  Sandhamn 28 IP44 (Vit)
  Sandhamn är en naturinspirerad lampa som är IP44-klassad. Detta innebär att den tål vattenstänk och är tät mot större partiklar (t.ex. sandkorn). Sandhamn är lämpad för att placeras utomhus, i trädgården, på tralldäcket eller på altanen. Lampan har ett räfflat mönster vilket skapar ett effektfullt och inbjudande ljus när lampan är tänd. Sandhamn är tillverkad av vit polyresin (okrossbar plast) samt sandsten och har en slitstark kabel som tål -40°C. Finns i tre olika storlekar som med fördel kan placeras tillsammans. Sladdlängd: 300cm (svart kabel). Ljuskälla ingår ej.  OBS! Det kan förekomma färgvariationer och ett flammigt/prickigt utseende när lampan är tänd, det beror på att materialet kan innehålla små korn invändigt i lampan samt variera i tjocklek, varje lampa är unik.
 • Sandhamn 35 IP44 (Vit)

  Sandhamn 35 IP44 (Vit)
  Sandhamn är en naturinspirerad lampa som är IP44-klassad. Detta innebär att den tål vattenstänk och är tät mot större partiklar (t.ex. sandkorn). Sandhamn är lämpad för att placeras utomhus, i trädgården, på tralldäcket eller på altanen. Lampan har ett räfflat mönster vilket skapar ett effektfullt och inbjudande ljus när lampan är tänd. Sandhamn är tillverkad av vit polyresin (okrossbar plast) samt sandsten och har en slitstark kabel som tål -40°C. Finns i tre olika storlekar som med fördel kan placeras tillsammans. Sladdlängd: 300cm (svart kabel). Ljuskälla ingår ej.  OBS! Det kan förekomma färgvariationer och ett flammigt/prickigt utseende när lampan är tänd, det beror på att materialet kan innehålla små korn invändigt i lampan samt variera i tjocklek, varje lampa är unik.
 • Sandhamn 50 IP44 (Vit)

  Sandhamn 50 IP44 (Vit)
  Sandhamn är en naturinspirerad lampa som är IP44-klassad. Detta innebär att den tål vattenstänk och är tät mot större partiklar (t.ex. sandkorn). Sandhamn är lämpad för att placeras utomhus, i trädgården, på tralldäcket eller på altanen. Lampan har ett räfflat mönster vilket skapar ett effektfullt och inbjudande ljus när lampan är tänd. Sandhamn är tillverkad av vit polyresin (okrossbar plast) samt sandsten och har en slitstark kabel som tål -40°C. Finns i tre olika storlekar som med fördel kan placeras tillsammans. Sladdlängd: 300cm (svart kabel). Ljuskälla ingår ej.  OBS! Det kan förekomma färgvariationer och ett flammigt/prickigt utseende när lampan är tänd, det beror på att materialet kan innehålla små korn invändigt i lampan samt variera i tjocklek, varje lampa är unik.
 • Tulip (Klar/transparent)

  Tulip (Klar/transparent)
  Tulip är en modern bordlampa, med ett tulpanformat glas som går i en effektfull ombré från cognacsfärgat glas till klarglas. Glaset är monterat i en mässingfärgad metallställning. Finns även med rökfärgat glas. Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Ginkgo (Mässing / guld)

  Ginkgo (Mässing / guld)
  Bordlampan Ginkgo är inspirerad av växtriket och den eleganta formen på Ginkgoträdets blad. Bladen är gjorda av polyresin och är monterade på en lyxig, svart marmorfot. När lampan är tänd sprids ett indirekt ljus som lyser upp det bakre bladet på ett mycket elegant sätt. Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Orbit bord (Mässing / guld)

  Orbit bord (Mässing / guld)
  Orbit är en modern bordlampa med ett elegant uttryck. Lampan har en dold ljuskälla som ger ett indirekt och elegant ljus. Orbit är tillverkad i mässingfärgad metall och står stadigt på en lyxig, svart marmorfot.  Sladdlängd. 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej.
 • Orbit bord (Silver)

  Orbit bord (Silver)
  Orbit är en modern bordlampa med ett elegant uttryck. Lampan har en dold ljuskälla som ger ett indirekt och elegant ljus. Orbit är tillverkad i antiksilverfärgad metall och står stadigt på en lyxig, svart marmorfot.  Sladdlängd. 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej.