Lampor från Globen

 • Lou-lou (Vit)

  Lou-lou (Vit)
  Takarmatur LOU-LOU vit rosenspets i textil. Risbollskonstruktion. Ljuskälla ingår ej.
 • Solo (Vit)

  Solo (Vit)
  Taklampa ?Solo? gjord av vita plastband virade runt metallstomme. Kromad metall kachering med rör och transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Saint bordslampa (Förkromad/blank)

  Saint bordslampa (Förkromad/blank)
  Saint är en bordlampa som hade enkelheten som inspiration. Ljuskällan ligger dold bakom den vita glaskupan och när den är tänd så känns det nästan som att skärmen svävar. Skapar en härlig atmosfär och ett hemtrevlig och modernt intryck. Finns i antingen krom eller mässing. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Gatsby pendel (Mässing/guld)

  Gatsby pendel (Mässing/guld)
  Taklampan Gatsby med snygga bågar och en elegant design. Finns i mässing eller svart. Kombinera med en designglödlampa för ett extra snyggt resultat. Ljuskälla ingår ej.
 • Art Deco taklampa (Mässing/guld)

  Art Deco taklampa (Mässing/guld)
  Snygg och effektfull taklampa med vackra geometriska former. Kupan är i vitt frostat glas och skärmen i borstad mässing. Transparent sladd med takkopp i borstad mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Grace plafond (Förkromad/blank)

  Grace plafond (Förkromad/blank)
  Eleganta och moderna takkronan Grace med totalt 6st ljuskällor i en vacker och mjuk design. Finns i färgerna krom och mässing, samt även i en större storlek. Sladdlängd: 300cm, transparent. Ljuskällor ingår ej.  
 • Plastband XL (Vit)

  Plastband XL (Vit)
  Taklampa ?Plastband XL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme. Design: Anna A Ljuskälla ingår ej.
 • Rondo taklampa (Svart)

  Rondo taklampa (Svart)
  Taklampa Rondo med sex separata trädliknande armar i mattsvart pulverlackad metall. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband bordlampa XL (Förkromad/blank)

  Plastband bordlampa XL (Förkromad/blank)
  Bordlampa ?Plastband XL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme, fot i krom, koppar eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Ritz taklampa grön (Grön)

  Ritz taklampa grön (Grön)
  Ritz taklampa i transparent grönt glas och detaljer i mattsvart. Transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Marble marmor bordsfot (Svart)

  Marble marmor bordsfot (Svart)
  Bordlampa ?Marble? svarvad cylindrisk fot tillverkad av naturlig marmor. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Keops bordlampa (Mässing/guld)

  Keops bordlampa (Mässing/guld)
  Bordlampa Keops med svarvad cylindrisk fot tillverkad av marmor. De mässingfärgade stängerna i metall skapar en konliknande bordlampa som garanterat sätter prägel på rummet den placeras i. Marmor och mässing är en vinnande kombination! Levereras med svart textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Swea taklampa svart (Svart)

  Swea taklampa svart (Svart)
  Taklampa Swea med svartbetsad svarvad ask, skärm av lindade vita plastband. Transparent kabel och vanlig takanslutning. Ljuskälla ingår ej.
 • Cables taklampa (Svart)

  Cables taklampa (Svart)
  Här snackar vi stil och elegans! Takkronan Cables har blanka rör hängandes från en mattlackad cirkelrund metallring. Långa hängande textilkablar som gör att lampan är rå och elegant ruffsig. Textilkabel med tre vajrar för exakt justering. Finns i antingen svartkrom eller krom. Går att variera i oändlighet med dekorativa ljuskällor. Ljuskälla ingår ej.
 • Grace takkrona (Mässing/guld)

  Grace takkrona (Mässing/guld)
  Eleganta och moderna takkronan Grace med totalt 10st ljuskällor och 9 böljande armar i mässing eller krom. Sladdlängd: 300cm, transparent. Ljuskällor ingår ej.
 • Diamond taklampa (Förkromad/blank)

  Diamond taklampa (Förkromad/blank)
  Den omåttligt populära och älskade taklampan Diamond, designad i kraftiga metallstänger i olika färger. Vajer och transparent kabel. Om du vill ha en globlampa i lampan så är 100mm största storleken. Sladdlängd - 120cm Ljuskälla ingår ej.
 • Torch bordlampa (Koppar)

  Torch bordlampa (Koppar)
  Bordfot Torch i metall med matchande tygsladd. Enkel och dekorativ bodlampa som inte bara sprider ett bra ljus - den är även väldigt fin att se på! Tygsladden har strömbrytare och stickkontakt. Globen som sitter på lamporna är en ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Home bordlampa (Svart)

  Home bordlampa (Svart)
  Bordlampa ?Home? gjord av grafiskt tjockt fyrkantsjärn. Vit textil kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Pipe golvlampa (Vit)

  Pipe golvlampa (Vit)
  Läslampa ?Pipe? gjord av matt lackerad metallfot och stansad metallkupa. Dekorativ led och anslutningsrör i mässing eller krom. Transparent kabel med golvbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Mona fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Mona fönsterlampa (Förkromad/blank)
  Fönsterlampan Mona är tillverkad i förkromad metall och har klara prismor i akryl. En mysig, fin och lite lyxig lampa som passar lika bra i fönstret som till att belysa det mörka hörnet hemma hos dig. När lampan är tänd så sprids ljuset vackert genom prismorna. Ljuskälla ingår ej.
 • Astoria golvlampa (Svart)

  Astoria golvlampa (Svart)
  Astoria golvlampa passar i alla typer av rum. Den har inte bara en otroligt stilfull design utan den är också väldigt praktisk! Använd din Astoria som piedestal, placera i hallen och använd brickorna som avlastningsplats, eller varför inte i sovrummet? Brickorna på lampan går att justera så som du själv önskar. Kupan är i opalglas. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Butler golvlampa (Vit)

  Butler golvlampa (Vit)
  Golvlampa Butler at your service. Gjord av lackerad metall i fot och skärm och med kontrasterande detaljer i mässing eller krom. Kabel transparent med golvbrytare.
 • Swea taklampa (Trä)

  Swea taklampa (Trä)
  Taklampa Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband, levereras komplett med upphäng med transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Marriot taklampa (Vit)

  Marriot taklampa (Vit)
  Stilfull taklampa gjord i mormordekorerad metall med detaljer i krom. Finns i antingen vit eller svart. Vajer med transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Saint taklampa (Förkromad/blank)

  Saint taklampa (Förkromad/blank)
  Saint taklampa som har enkelheten som inspiration. Finns i antingen krom eller mässing och har en bearbetad och vacker design. Ljuskällan är dold bakom den vita glasskärmen och skapar ett lite svävande intryck när den är tänd. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Mr Hyde mattsvart/krom (Svart)

  Mr Hyde mattsvart/krom (Svart)
  Snygga bordslampan Mr Hyde i metall, med en mattsvart yta och detaljer i krom. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandi golvlampa (Förkromad/blank)

  Scandi golvlampa (Förkromad/blank)
  Scandi golvlampa har en snygg skärm i linne med en matchande vit tygkabel. Metallfoten kommer i två olika färger, antingen krom eller mässing. Unik och härlig bordlampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Vit textilkabel + golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandi plafond (Förkromad/blank)

  Scandi plafond (Förkromad/blank)
  Scandi plafond har en snygg skärm i linne och stilfulla detaljer i kromfärgad metall. Unik och härlig taklampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Passar lika bra i hallen som i sovrummet eller köket - den härliga kombinationen av linne och krom gör denna lampan till en vinnare! Ljuskällor (2st) ingår ej.
 • Bowl Mini pendel (Vit)

  Bowl Mini pendel (Vit)
  Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i vitt glas kombinerat med stilrena mässingfärgade detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant!  Sladdlängd: 350cm vit tygkabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Puff vägglampa/bordlampa (Svart)

  Puff vägglampa/bordlampa (Svart)
  Dekorativ och kul vägglampa (som även går att använda som bordlampa). Gjord med fina detaljer i svart eller mässingfärgad polyserin. Levereras med svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband XXL (Vit)

  Plastband XXL (Vit)
  Taklampa ?Plastband XXL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme. Ljuskälla ingår ej.
 • Marmi låg bordlampa (Svart)

  Marmi låg bordlampa (Svart)
  Bordlampa Marmi Wide gjord av solid svarvad fot i marmor med detaljer i krom. Klar kupa i rundat glas och transparent kabel med brytare.
 • Ritz bordlampa (Förkromad/blank)

  Ritz bordlampa (Förkromad/blank)
  Snygga bordlampan Ritz, med vitt glas och en nederdel i antingen krom eller mässing. Den är väldigt lättplacerad och passar överallt. Samtidigt sprider den ett fint och behagligt ljus i ditt hem. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Saint golvlampa (Mässing/guld)

  Saint golvlampa (Mässing/guld)
  Golvlampan Saint som har enkelheten som inspiration. Finns i antingen mässing eller krom och har en vacker och bearbetad design. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband mässing (Mässing/guld)

  Plastband mässing (Mässing/guld)
  Denna vackra bordlampan är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Ljuskälla ingår ej.
 • Hole pendel (Borstat stål)

  Hole pendel (Borstat stål)
  Hole är en snygg och härlig pendel som fungerar lika bra som liggande bordlampa. Idén med lampan är att man kan dekorera insidan av glaskupan med t.ex. en växt eller annat som du skulle vilja lysa upp. Om inte så är lampan lika fin utan någonting innanför glaset. Finns i tre olika färger. Ljuskälla ingår ej. 
 • Carrie bordlampa (Svart)

  Carrie bordlampa (Svart)
  Snygg bordlampa i metall med ett dekorativt handtag. Skapad i en stilren design och sprider ett bra ljus. Passar lika bra jämte sängen som på skrivbordet. Finns i antingen svart eller vit. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Siri plafond (Vit)

  Siri plafond (Vit)
  Vacker plafond, tillverkad i frostat glas med ett strålande mönster och silverfärgade detaljer. Sprider ett bra ljus och är dessutom diskret uppe i ditt tak. Perfekt till t.ex. hallen eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Solo XL (Vit)

  Solo XL (Vit)
  Taklampa ?Solo XL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme. Kromad metall kachering med rör och transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bright bordlampa (Silver)

  Bright bordlampa (Silver)
  Bordfot Bright i en snygg och enkel design. Tillverkad i metall och finns i ett flertal färger. Blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i (ingår ej), så varför inte välja en som passar just din stil och tycke? Ljuskälla ingår ej.
 • Swea golvlampa (Trä)

  Swea golvlampa (Trä)
  Golvlampa Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband. Ljuskälla ingår ej.
 • Swea bordlampa (Trä)

  Swea bordlampa (Trä)
  Bordlampan Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband som sprider ljuset på ett behagligt sätt när den är tänd. Kombinationen ask och blastband gör Swea romantisk och elegant - du kan enkelt få den att passa in i de flesta miljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Savoy bordlampa (Förkromad/blank)

  Savoy bordlampa (Förkromad/blank)
  Stilfulla Savoy bordlampa med böjande blad och opalglas i mitten. Kommer i antingen krom eller mässing och skapar garanterat ett elegant intryck i rummet den placeras i.  Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Marble marmor fönsterupphäng (Svart)

  Marble marmor fönsterupphäng (Svart)
  Marble är en liten pendel som kan ändra intrycket i ett helt rum. Skapad i svarvad cylindrisk kachering, tillverkad av naturlig marmor. Finns i flera olika färger, något som passar alla. Går även att variera i oändlighet med dekorativa ljuskällor i olika storlekar och stilar. Matchande textilkabel 3,5m med brytare och stickkontakt. Måtten är med ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Mr Hyde pendel (Vit)

  Mr Hyde pendel (Vit)
  Snygga pendeln Mr Hyde i metall som kommer i mattsvart, mattvit och matt smaragdgrön. Detaljerna på lampan är i borstad mässing, vilket skapar en snygg kontrast. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  350cm transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Rumble fönsterlampa krom (Förkromad/blank)

  Rumble fönsterlampa krom (Förkromad/blank)
  Rumble fönsterlampa - både snygg och otroligt härlig att se på. Lampan är tillverkad i betong i kombination med en performerad skärm och snygga detaljer i krom. Sladdlängd: 350cm tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Diana golvlampa (Vit)

  Diana golvlampa (Vit)
  Golvlampan Diana är en mjuk och modern lampa i härligt marängliknande hårdtyll. Samtidigt som den passar in i modernare miljöer så kan den skapa en romantisk känsla i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. Stativet är tillverkat i mattsvart metall och den har matchande svart textilkabel med strömbrytare. Dessutom kan du justera höjden på stativet så att den passar in perfekt hemma hos dig! Ljuskälla ingår ej.
 • Diamond staty bordlampa (Koppar)

  Diamond staty bordlampa (Koppar)
  Diamond, en snygg bordlampa, designad som en hög staty på 70cm. Passar bra i stora fönster, på piedestalen eller varför inte direkt på golvet. Kommer i antingen koppar, krom eller mattsvart. Ljuskälla ingår ej.
 • Cube golvlampa (Förkromad/blank)

  Cube golvlampa (Förkromad/blank)
  Stilig bordlampa med hög stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Kupan är i opalglas och järnet kommer i krom eller koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • Spring pendel mässing/klar (Mässing/guld)

  Spring pendel mässing/klar (Mässing/guld)
  Stilfulla pendeln Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i mässing. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
 • Art Deco vägglampa (Mässing/guld)

  Art Deco vägglampa (Mässing/guld)
  Snygga vägglampan Art Deco i borstad mässing, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
 • Plastband Mini bordlampa (Mässing/guld)

  Plastband Mini bordlampa (Mässing/guld)
  Plastband bordlampa har en skärm som är gjord av vita plastband som är virade kring en metallstomme. När lampan är tänd sprids ett välkomnande och vackert ljus genom plastbanden vilket gör lampan otroligt fin och mysig. Foten fås i antingen mässing eller krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Bristol golvlampa (Vit)

  Bristol golvlampa (Vit)
  Bristol golvlmapa går upp i en båge och är otroligt vacker och stilren. Lampan är justerbar i leden som är mellan armen och lamphuvudet, så att du enkelt kan rikta huvudet efter behov. Bristol finns i färgerna mässing eller vit, båda med vit textilkabel. Passar bra vid soffan som läslampa eller bara som en extra ljuskälla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Art Deco vägglampa (Borstat stål)

  Art Deco vägglampa (Borstat stål)
  Snygga vägglampan Art Deco i borstad stål, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
 • Cube plafond (Svart)

  Cube plafond (Svart)
  Cube plafond är en taklampa som i designen skiljer sig från många andra. Den är skapad med tre stommar av kraftigt fyrkantsjärn och varje stomme är vridbar så att du kan ställa in din egna form på plafonden. Otroligt tuff och dekorativ taklampa som skapar en häftig ljusbild i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Ingrid plafond (Vit)

  Ingrid plafond (Vit)
  Vacker och diskret plafond i glas med ett rosenmönster och silverfärgade detaljer. Sprider ett bra ljus och passar lika bra i hallen som i sovrummet eller köket.  Ljuskällor ingår ej.
 • Ritz tak vit/mässing (Mässing/guld)

  Ritz tak vit/mässing (Mässing/guld)
  Ritz taklampa, gjord i vitt glas med snygga detaljer i mässing. Transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Mona pinne bordlampa (Förkromad/blank)

  Mona pinne bordlampa (Förkromad/blank)
  Eleganta bordlampan Mona med en fot av kromad metall och en kupa i krom med klara prismor i akryl. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria bordslampa (Förkromad/blank)

  Gloria bordslampa (Förkromad/blank)
  Gloria bordlampa - snygg, enkel och otroligt dekorativ. Kupan är i klarglas som är snedskuren i ovankanten. Detaljerna på lampan kommer i antingen krom, med matchande metallfot. Passar bra i alla typer av miljöer. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Linda mini fönsterlampa (Grå)

  Linda mini fönsterlampa (Grå)
  Taklampa ?Linda Mini? gjord av lindade silkestrådar runt metallstomme. Vit 3,5 m kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Spring pendel krom/rökfärgad (Rökfärgad)

  Spring pendel krom/rökfärgad (Rökfärgad)
  Stilfulla pendeln Spring med ett rökfärgat, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i svart. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
 • Elle fönsterlampa (Mässing/guld)

  Elle fönsterlampa (Mässing/guld)
  Enkla och stilfulla Elle fönsterlampa i metall med vit insida och dekorativa hålmönster. Finns i färgerna mässing, krom och vit. Transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Astoria vägglampa (Svart)

  Astoria vägglampa (Svart)
  Vägglampan Astoria - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Astoria vägglampa mässing (Mässing/guld)

  Astoria vägglampa mässing (Mässing/guld)
  Vägglampan Astoria - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Astoria vägglampa (Borstat stål)

  Astoria vägglampa (Borstat stål)
  Vägglampan Astoria (borstad stål) - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Wheel Mini plafond (Svart)

  Wheel Mini plafond (Svart)
  Plafonden Wheel mini är en dekorativ och modern plafond som du med fördel kan fästa både i taket och på väggen. När den är tänd så skapar den en vacker, grafisk ljusbild och en härlig atmosfär. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent.  Tak- och väggfäste ingår.  Ljuskälla ingår ej.
 • Divine fönsterlampa (Mässing/guld)

  Divine fönsterlampa (Mässing/guld)
  Den vackra och eleganta pendeln Divine skapar verkligen en lyxig och trivsam atmosfär i ditt hem. Den ovala kupan är i ett matt opalglas och genomgående så har lampan en mjuk, rund och behaglig design. Detaljer i borstad mässing. Sladdlängd: 1200cm svart tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej
 • Plastband duo mässing (Mässing/guld)

  Plastband duo mässing (Mässing/guld)
  Denna vackra bordlampan, med två stycken lampskärmar i olika höjder, är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd. Finns även i en enkel modell. Ljuskälla ingår ej.
 • Shelfie vägglampa (Svart)

  Shelfie vägglampa (Svart)
  Shelfie vägglampa - både dekorativ och praktisk på samma gång. Hyllan är gjord av metall i antingen mattsvart eller mattvit yta. Lampan har tvinnad kabel med brytare på sladden. Upphängningsanordning ingår. Ljuskälla ingår ej. 
 • Box vägglampa (Vit)

  Box vägglampa (Vit)
  Snygg, smidig och praktisk vägglampa som både går att hänga på väggen och ställa på bordet. Tillverkad i lackad metall och finns i flera olika färger. Den har ett hyllplan och är även utrustad med ett USB-uttag för telefonen eller paddan. Hyllan sprider ett härligt upp- och nedljus (se miljöbilder) som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Strömbrytare på armaturen. Ljuskälla ingår ej.
 • Wheel plafond (Svart)

  Wheel plafond (Svart)
  Plafonden Wheel är en dekorativ och modern plafond som du med fördel kan fästa både i taket och på väggen. När den är tänd så skapar den en vacker, grafisk ljusbild och en härlig atmosfär. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Finns även i en mindre storlek (Wheel Mini). Sladdlängd: 200cm, transparent.  Tak- och väggfäste ingår.  Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband plafond (Vit)

  Plastband plafond (Vit)
  Vacker plafond som är tillverkad av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Skapar en härlig och mysig atmosfär omkring sig när den är tänd. Samtidigt som den är diskret så är den oerhört elegant när den lyser upp rummet den placeras i. Takkoppen är i förkromad metall.  Ljuskälla ingår ej.
 • Divine bordlampa (Mässing/guld)

  Divine bordlampa (Mässing/guld)
  Den vackra och eleganta bordlampan Divine skapar verkligen en lyxig och trivsam atmosfär i ditt hem. Den är tillverkad i metall med en finish i borstad mässing. Den ovala kupan är i ett matt opalglas och genomgående så har lampan en mjuk, rund och behaglig design. Sladdlängd: 200cm svart tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband fönsterlampa (Vit)

  Plastband fönsterlampa (Vit)
  Fönsterlampan Plastband är tillverkad av virade vita plastband runt en metallstomme. Riktigt häftig och mysig lampa som samtidigt är unik i sitt utförande. Du kan med fördel placera Plastband i ditt fönster, men även i det mörka hörnet som behöver en liten ljus touch! Ljuskälla ingår ej.
 • Planter pendel (Mässing/guld)

  Planter pendel (Mässing/guld)
  En modern och stilig pendel med plats för en växt i nedre kupan och med ljussättning i den övre. Finns i mässing och krom. Hängande kedjor och en transparent kabel på 3,5m. Ljuskälla ingår ej.
 • Spring bord klar/mässing (Mässing/guld)

  Spring bord klar/mässing (Mässing/guld)
  Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Read läslampa (Vit)

  Read läslampa (Vit)
  Läslampan Read med vitlackerad fot med en vit metallskärm och insida. Ger ett optimalt ljus vid läsning. Svart/vit textilkabel med kromdetaljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Spring High bordlampa (Mässing/guld)

  Spring High bordlampa (Mässing/guld)
  Inspirerad från 30-talet, med en kupa gjord i klart bubbligt glas som ger en snygg och spännande ljusspridning. Lampans fot är i mässing med en transparent kabel och strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Pinch bordlampa (Vit)

  Pinch bordlampa (Vit)
  Pinch är inte bara en otroligt snygg och tuff inredningsdetalj - den är mångsidig och otroligt praktisk också! Skruva fast den på matbordet, hyllan, fönsterbrädan eller var du än önskar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa för snyggast resultat. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Saint mini bordlampa (Mässing/guld)

  Saint mini bordlampa (Mässing/guld)
  Den omåttligt populära serien Saint har fått utökning - nämligen med denna vackra bordlampa. Alla lampor i serien hade enkelhet som inspiration. Lampan har vackra, mjuka former i antingen mässing eller krom, kombinerat med ett vitt glasklot i mitten.  Transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Butler bordlampa (Vit)

  Butler bordlampa (Vit)
  Bordlampan Butler till din tjänst! En snygg och festlig bordlampa som kommer i två olika färger. Väldigt vacker, enkel och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken och bordet som på nattduksbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandi bordlampa (Förkromad/blank)

  Scandi bordlampa (Förkromad/blank)
  Scandi bordlampa har en snygg skärm i linne med en matchande vit tygkabel. Metallfoten kommer i två olika färger, antingen krom eller mässing. Unik och härlig bordlampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Sarah bordlampa (Svart)

  Sarah bordlampa (Svart)
  Snygga bordlampan Sarah med både stomme och skärm i metall och en fot i solid marmor. En härlig bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Den kommer i två olika färger, båda med matchande fot och textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Swea Long bordlampa (Trä)

  Swea Long bordlampa (Trä)
  Swea är en vacker bordlampa som är gjord av oljad svarvad ask med en skärm av vita lindade plastband. Sprider ett välkomnande och inbjudande ljus genom plastbanden när den är tänd.  Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Hangover vägglampa (Förkromad/blank)

  Hangover vägglampa (Förkromad/blank)
  Hangover vägglampa är verkligen helt rätt i tiden med spegel och lampa i ett. Fantastisk vacker vägglampa md läderupphäng som passar lika bra i hallen som i sovrummet. Den är mycket stilfull och ser dessutom helt fantastisk ut med en dekorativ glödlampa. Finns i två olika färger (förkromad med svart läderband, eller mässing med brunt läderband), båda med matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Luna bordlampa (Svart)

  Luna bordlampa (Svart)
  Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en större variant (Luna XL). Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Luna XL bordlampa (Svart)

  Luna XL bordlampa (Svart)
  Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna XL bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en mindre variant. Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Icon bordlampa (Vit)

  Icon bordlampa (Vit)
  Snygg och stilren bordlampa, designad av Patrick Hall, som finns i två olika färger. Skärmen på lampan är vinklingsbar (se bilder), vilket gör att du kan välja om du vill rikta ljuset till läsning eller bara ha den som en vacker dekorationslampa. Passar lika bra på nattduksbordet som på soffbordet eller fönsterkarmen. Både den vita och den svarta har förkromade detaljer. Matchande tygsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. 
 • Vega bordlampa (Vit)

  Vega bordlampa (Vit)
  Stilren läslampa, tillverkad i metall i enkla, raka linjer och trivsam design. Skärmen kan du vinkla efter behov och det är den optimala läslampan. Dessutom är det en vacker inredningsdetalj som både kan stå på ditt skrivbord som på skänken. Finns i antingen vit/mässing eller svart/krom. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Wind taklampa (Svart)

  Wind taklampa (Svart)
  Taklampa ?Wind? gjord av lindade organzaband i färg runt metallstomme i svart metall. VÄNDBAR upp och ner genom enkel avkrokning. Ljuskälla ingår ej.
 • Mini Ray (bord/pendel) (Svart)

  Mini Ray (bord/pendel) (Svart)
  Ray är en flerfunktionell, snygg lampa som du både kan använda som bordlampa och pendel. Det kommer två skärmar till lampan, vilket gör att du antingen kan placera dem på varandra, eller över varandra. Du väljer helt enkelt vad som passar dig bäst! (Se bilder för exempel). Tillverkad i metall och finns i flera olika färger.  Sladdlängd: 300cm textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Drops bordlampa (Svart)

  Drops bordlampa (Svart)
  Den härliga bordlampan Drops har en utstickande och helt fantastisk design! Basen är i metall och finns i tre moderna färger. Detta kombinerat med den eleganta kupan i klarglas skapar en otroligt häftig och hemtrevlig lampa som garanterat drar blickarna till sig. Sladdlängd: 200cm transparent kabel + strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Grace bordlampa (Mässing/guld)

  Grace bordlampa (Mässing/guld)
  Vackra bordlampan Grace, med två stycken böjda armar och synliga ljuskällor. Finns i två olika färger, mässing eller krom, och är en otroligt läcker bordlampa. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.
 • Diva bordlampa (Förkromad/blank)

  Diva bordlampa (Förkromad/blank)
  Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Petra bordlampa (Silver)

  Petra bordlampa (Silver)
  Petra är en spektakulär och vacker bordlampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff lampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Rondo bordlampa (Svart)

  Rondo bordlampa (Svart)
  Stilren och diskret bordlampa med en klotliknande skärm som har små ljusgenomsläppande hål på toppen. Tillverkad i pulverlackad metall med förkromade detaljer. Passar lika på fönsterkarmen som på nattduksbordet eller bänken. Transparent sladd med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Walldorf vägglampa (Vit)

  Walldorf vägglampa (Vit)
  Stilfull vägglampa, tillverkad i lackerad metall med ett enkelt hyllplan och mjuka avrundade former. Lämplig att placera t.ex. vid sängen, då den sprider ett bra ljus och även är en bra liten avlastningsplats. Använd gärna en dekorativ glödlampa i Walldorf för att skapa din egna stil! Finns i vitt eller svart. Matchande kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Diana bordlampa (Vit)

  Diana bordlampa (Vit)
  Bordlampan Diana är en mjuk och modern bordlampa i härligt marängliknande hårdtyll. Samtidigt som den passar in i modernare miljöer så kan den skapa en romantisk känsla i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. Stativet är tillverkat i mattsvart metall och den har matchande svart textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Chrystal 40cm (Mässing/guld)

  Chrystal 40cm (Mässing/guld)
  Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en större storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Chrystal 65cm (Mässing/guld)

  Chrystal 65cm (Mässing/guld)
  Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en mindre storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Diamond golvlampa (Förkromad/blank)

  Diamond golvlampa (Förkromad/blank)
  Golvlampa ?Diamond? designad med metallstänger i krom eller svart. Tre olika valmöjligheter, antingen placeras lampan direkt på golv som klot på runda metallkulor, eller så sätts den som golvlampa på medföljande metallben i två olika höjder. Transparent kabel med golvdimmer som gör att man själv kan justera ljusstyrkan. Om du vill ha en globlampa i lampan så är 100mm största storleken. Dimmer - Ja, skjutbar golvdimmer Ljuskälla ingår ej.
 • Diva XL bordlampa (Förkromad/blank)

  Diva XL bordlampa (Förkromad/blank)
  Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Wally vägglampa (Vit)

  Wally vägglampa (Vit)
  Wally sprider inte bara ett behagligt ljus, utan den är både en vacker dekoration på väggen och dessutom väldigt praktisk. Lampan kan hängas både vertikalt och horisontellt och du kan använda krokarna till att hänga kläder på eller annat.  Vit kabel med trafo. Integrerad LED-belysning. OBS: Bilden visar hur Wally ser ut både horisontellt och vertikalt. Endast 1st lampa i paketet.
 • Velvet bordlampa (Grön)

  Velvet bordlampa (Grön)
  Vacker bordlampa i trendig sammet med detaljer i borstad mässing. Velvet är en otroligt trivsam inredningsdetalj som passar lika bra på fönsterkarmen som på bordet eller bänken. Den gör sig bra i både moderna miljöer, samtidigt som den är en riktigt mysig och romantisk lampa. Den finns i tre behagliga färger och även som pendel.  Sladdlängd: 200cm, svart textilkabel + strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Cube XL bordlampa (Mässing/guld)

  Cube XL bordlampa (Mässing/guld)
  Cube har det där lilla extra! Det är en tuff bordlampa med hög stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Kupan är i opalglas och järnet finns endast kvar i mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Globen Hangover

  Globen Hangover
 • Ray golvlampa (Svart)

  Ray golvlampa (Svart)
  Pampiga golvlampa Ray. Skärmarna kan kombineras på fyra olika sätt, ställ in skärmarna som du själv vill ha dom! 2m textilkabelm med golvströmbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Spring plafond (Mässing/guld)

  Spring plafond (Mässing/guld)
  Takplafond med upphäng i mässing och ett klart bubbligt 30-tals glas som ger en spännande ljusspridning. Ljuskälla ingår ej.
 • Eternity bordlampa (Rosa)

  Eternity bordlampa (Rosa)
  Nätt och elegant bordlampa med insida i guld och utsida matt finish Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grace 4 bordlampa (Förkromad/blank)

  Grace 4 bordlampa (Förkromad/blank)
  Grace bordlampa är vacker och elegant, tillverkad i metall i en sofistikerad och modern design. Passar ypperligt på smala fönsterbrädor, men också för att pryda bordet eller bänken. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent.  Ljuskällor ingår ej.
 • Mini Cobbler (Rökfärgad)

  Mini Cobbler (Rökfärgad)
  KLassisk pendel i skomakarstil med ett fint glas och detaljer i mattsvart och mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Cube bordlampa (Mässing/guld)

  Cube bordlampa (Mässing/guld)
  Den tuffa bordlampan Cube har en unik design och har en stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Den är både en trivsam inredningsdetalj samtidigt som den sprider ett bra och behagligt ljus. Opalglas i kupan och med vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Diamond fönsterlampa (Svart)

  Diamond fönsterlampa (Svart)
  Den omåttligt populära Diamond, här som fönsterlampa! Designad lampa i metallstänger med 3,5m lång transparant kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ray plafond (Svart)

  Ray plafond (Svart)
  Ray plafond, populär serie helt i metall. Denna modell går även att montera på väggen (det ingår 2m sladd) men går enkelt att hänga på en vanlig takkrok i taket. Ljuskälla ingår ej.
 • Globen Hangover

  Globen Hangover
 • Soleil vägglampa (Mässing/guld)

  Soleil vägglampa (Mässing/guld)
  Trendig vägglampa i borstad mässing/metall samt vitt glas. Sladd med strömbrytare ingår men lampan går även att montera med fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Drops high rökfärgad (Mässing/guld)

  Drops high rökfärgad (Mässing/guld)
  Vacker och dekorativ bordlampa i guld med ett rökfärgat glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Drops high bordlampa (Svart)

  Drops high bordlampa (Svart)
  Vacker och dekorativ bordlampa i metall och med ett fint klarglas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Marcel (Svart)

  Marcel (Svart)
  Dekorativ och lekfull bordlampa som blir en unik inredningsdetalj. Använd med en dekorativ ljuskälla eller en passande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Linda taklampa XL (Flerfärgad)

  Linda taklampa XL (Flerfärgad)
  Taklampa ?Linda XL? gjord av lindade grå eller vita silkestrådar runt metallstomme. Transparent kabel med pinne och kachering i krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Linda taklampa (Flerfärgad)

  Linda taklampa (Flerfärgad)
  Taklampa ?Linda? gjord av lindade grå, vita eller färgade silkestrådar runt metallstomme. Ljuskälla ingår ej.
 • Decco mini fönsterlampa (Koppar)

  Decco mini fönsterlampa (Koppar)
  Fönsterlampa i snygg mattvitt finish och detaljer i svart eller koppar. 3,5m textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Circle bordlampa (Vit)

  Circle bordlampa (Vit)
  Circle är gjord i keramik med en dekorativ kula som bryter av på mitten av lampan. Skärmen är i behaglig bomull och ger en lugnande touch på lampan. Kommer i två olika färger. Skärm: 34x22cm Transparent kabel och brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Marmi hög bordlampa (Svart)

  Marmi hög bordlampa (Svart)
  Bordlampa Marmi i solid svarvad fot i vit eller svart marmor med ett rundat klarglas. Lamphållare i mässing eller krom. Detaljerna bryter av den annars så rena och släta lampan och skapar ett lite tuffare intryck på den. Transparent kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diamond bordlampa (Vit)

  Diamond bordlampa (Vit)
  Den omåttligt populära serien Diamond - här som bordlampa! Diamond är en designad lampa gjord av metallstänger. Kan placeras med metallben eller med medföljande metallkulor. Riktigt läcker lampa som gärna sprider sin elegans hemma hos dig! Ljuskälla ingår ej.
 • Bristol bordlampa (Vit)

  Bristol bordlampa (Vit)
  Bristol bordlampa går upp i en båge och är otroligt vacker och stilren. Lampan är justerbar i leden som är mellan armen och lamphuvudet, så att du enkelt kan rikta huvudet efter behov. Bristol finns i färgerna mässing eller vit, båda med vit textilkabel.  Ljuskälla ingår ej.
 • Balloon vägglampa LED (Rosa)

  Balloon vägglampa LED (Rosa)
  Balloon är en mysig vägglampa som verkligen lyfter rummet. Lampan är i mjuka, runda former i flera olika färger - alla med detaljer i matt ask. Balloon är utrustad med LED-belysning som ligger runt hela bakkanten och ger lampan en behaglig gloria. Integrerad LED-belysning.
 • Ritz plafond opal (Mässing/guld)

  Ritz plafond opal (Mässing/guld)
  Snygg och stilren plafond med en kupa i opalglas och kaschering i antingen kromad eller mässingfärgad metall. Ger ett bra och behaligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Torch fönsterupphäng (Mässing/guld)

  Torch fönsterupphäng (Mässing/guld)
  Torch - ett snyggt och enkelt upphäng som kan förvandla hela intrycket i rummet! Den finns i flera olika färger och passar lika bra hängande ensam som fler tillsammans i grupp eller i en rad. Levereras med matchande tygsladd på 3,4m med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Shelfie long vägglampa (Vit)

  Shelfie long vägglampa (Vit)
  Shelfie vägglampa - både dekorativ och praktisk på samma gång med en lampa och hylla i ett. Hyllan är gjord av metall med en yta i tre olika färger. Går att sätta upp både horisontellt och vertikalt. Sladdlängd: 300cm, matchande tvinnad textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. OBS: På bilden visas Shelfie long både i horisontellt och vertikalt läge. Det är endast 1st Shelfie i paketet.