Lampor från Feiss Collection

 • Feiss Chelsea Harbor 1l Vägglampa

  Feiss Chelsea Harbor 1l Vägglampa
  Dessa traditionella, industriella kustinriktade armaturer är gjorda för att se ut som de arbetslyktor som har sett vid hamnen på 1940- och 1950-talet. Handgjorda av aluminiummaterial och målade i en?
 • Feiss Cadence Plafond 2l - Borstat Stål

  Feiss Cadence Plafond 2l - Borstat Stål
  Feiss Cadence-kollektionen är en modern uppdatering av historiska industriella armaturer. Det nitade centrumbandet skapar ett intressant visuellt formspråk, men ändrar inte de rena linjerna i silhuetten.?
 • Feiss Livingston Taklampa Grå & Nickel

  Feiss Livingston Taklampa Grå & Nickel
  Livingston-kollektionens inspiration från förra seklets början syns både i silhuetten och burdetaljerna. Den flörtar med historiska, industriella strukturer och kompletterar med mjuka linjer och en?
 • Feiss Chelsea Harbor 2l Plafond

  Feiss Chelsea Harbor 2l Plafond
  Dessa traditionella, industriella kustinriktade armaturer är gjorda för att se ut som de arbetslyktor som har sett vid hamnen på 1940- och 1950-talet. Handgjorda av aluminiummaterial och målade i en?
 • Feiss Urban Renewal Golvlampa Mässing

  Feiss Urban Renewal Golvlampa Mässing
  Denna serie influeras av vad som sågs som funktions- och industrilampor på 1900-talet. Lampburen, som en gång var säkerhetsfunktion, framkallar nu en elegant vintage-känsla. Med Edison-lampor är?
 • Feiss Bluffton 3l Taklampa

  Feiss Bluffton 3l Taklampa
  Feiss Bluffton-kollektionen är inspirerad av alpernas lyxiga hotell och har en perforerad lampskärm som en mysig öppen spis med dekorativa krokar och stavar som bidrar till de unika, rustika detaljerna.?
 • Feiss Harrow Taklampa 2l

  Feiss Harrow Taklampa 2l
  Genom att kombinera den traditionella profilen av en avsmalnande nyans med trendigt glas, den eleganta ramen ger Harrow-pendelljuskollektionen från Feiss ett förhöjt, samtida utseende.
 • Feiss Redding Station Medium Vägglampa Brons

  Feiss Redding Station Medium Vägglampa Brons
  Redding Station utomhusbelysning är inspirerad från gammal järnvägsbelysning och Redding Station utomhusbelysningskollektion lyser upp omgivningarna varmt oavsett bostadsarkitektur. Aluminiumskärmarna?