Envolight lampor

 • Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor

  Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor
  Fyrljus hängande lampa Clay med sfäriska träskärmar och rektangulärt tak Clay-pendellampan med fyra lampor består av ett långsträckt tak som lampskärmarna är fästade vid med en textilkabel. Skärmarna av björkplywood kontrasterar vackert mot den svarta metallskärmtakstolen. Tack vare sitt speciella utseende blir lampan ett attraktivt blickfång och ger en naturlig och samtidigt modern touch i vardagsrummet. Lera kan användas för att belysa vardagsrummet eller matbordet. De fyra nyanserna är sfäriskt utformade och består av enskilda träelement. De är placerade på avstånd från varandra och ger en öppen look åt nyanserna. Ljuskällan har fri sikt, vilket gör det möjligt att använda dekorativa ljuskällor. Ljuset avges nedåt och även i sidled, vilket skapar vackra ljuseffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envolight och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envolight låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa

  Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa
  Pendellampa Mors med rund skärm av björkplywood, en ljuskaraktär Pendellampan Mors består av en rund skärm av björkplywood, som är ansluten till den lilla lampans skärm via en textilkabel. Skuggan består av två runda och flera små träelement. Dessa placeras på ett avstånd från varandra och avslöjar därmed ljuskällan inuti (ingår inte). Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Pendellampan ger en naturlig touch i boendemiljön och passar bra i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, och den kan också användas för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. Mors sänder ut ljuset mot golvet och åt sidorna. Skärmens utformning skapar vackra ljuseffekter i rummet. Envolight-märket låter sina lampor tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Björkplywood som används i Mors kommer från hållbart förvaltade områden och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envolight Stort pendellampa 3 lampor, naturträ

  Envolight Stort pendellampa 3 lampor, naturträ
  Tre-lampig hängande lampa Stort med metallskärmar på naturträ - hållbar Naturligt trä och svartlackerad metall har kombinerats i Stort pendelbelysning och resulterar i en armatur som kan integreras i många interiörer, från lantlig stil till industriell och skandinavisk stil. De svarta metallskärmarna har lackats vita på insidan, så att ett optimalt ljusutbyte garanteras. Pendellampan Stort belyser ett långbord perfekt. Lamporna av märket Envolight tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportvägar, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Stort hängande lampa levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund

  Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund
  Pendellampa med tre lampor Terra i rund form av mörk furu Pendellampan Terra består av en svart, rund kapell från vilken tre glödlampsfästen hänger på en textilkabel. De var tillverkade av furu i valnötsoptik och fästes i olika höjder. Tack vare designen och kombinationen av färger och material är lampan, förutom sin funktion som ljuskälla, också ett vackert dekorativt element som kan användas till exempel i hallen eller i vardagsrummet. Eftersom hänglampan levereras utan ljuskällor kan ljuskällorna väljas enligt personliga önskemål. Belysningsförhållandena kan därmed också anpassas till de enskilda platsförhållandena. De tre ljuskällorna har fri sikt, vilket gör att dekorativa lampor är särskilt lämpliga att använda. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envolight-varumärket lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor

  Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor
  Taklampa Rowan med tre lampor i rektangulär form, tillverkad av FSC-certifierad ek. Taklampan Rowan består av en rektangulär ram av oljad ek. I denna ram finns tre uttag av svart metall, i vilka ljuskällor av ditt val med motsvarande uttag kan sättas in. Eftersom lamporna inte är synliga är dekorativa ljuskällor mycket lämpliga för att belysa taklampan. Dessutom kan ljusets färg och funktion väljas enligt personliga önskemål. Tack vare sin tydliga form och återhållsamma färgsättning lämpar sig taklampan för användning i olika bostadsutrymmen. Den kan till exempel lysa upp hallen eller bidra till en mysig atmosfär som en lampa i vardagsrummet eller sovrummet. Ekträdet ger också en naturlig känsla. På grund av den öppna formen avges ljuset i alla riktningar. Träet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt förvaltade skogsområden. Armaturerna i Envolight-märket tillverkas i Europa, vilket gör att långa transportvägar undviks och koldioxidutsläppen minskar. Dessutom är förpackningarna klimatneutrala - engångsmaterial som plast och polystyren undviks.
 • Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa av lera med svart metallstomme och skärm av björkplywood Golvlampan Clay består av en trebent metallram och en sfärisk skärm av ljus björkplywood. Kombinationen av färger och material ser modern och naturlig ut på samma gång och kontrasterar attraktivt, vilket gör golvlampan till ett vackert blickfång. Skuggan består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Ljuskällan kan ses genom de öppningar som uppstår. Ljuskällan ingår inte och kan därför väljas fritt. Skärmens öppna design ger en dekorativ ljuskälla för användning. Ljuset strålar ut i taket och på sidorna och ger speciella ljus- och skuggeffekter på grund av skuggans mönster. Golvlampan lämpar sig till exempel för användning i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envolight och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envolight låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket innebär att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Beam bordslampa 2 lampor tall mörk

  Envolight Beam bordslampa 2 lampor tall mörk
  Beam bordslampa - balk av mörk furu med två sidofästen Bordslampan Beam är en elegant extra ljuskälla för vardagsrum och vardagsrum. Dess karaktär bestäms av den cylindriska kroppen, som består av en skalad och mörkt betsad furubalk. Den har två uttag på ena sidan, som idealiskt kan utrustas med glödlampor för att ytterligare öka bordslampans dekorativa värde. Den runda basen är tillverkad av svartlackerad metall. Lampor av märket Envolight övertygar med sitt låga CO2-avtryck tack vare att produktionen sker i Europa. Dessutom används förnybara råvaror och återvinningsbara förpackningsmaterial.
 • Envolight Beam hänglampa 6 lampor tall ljus

  Envolight Beam hänglampa 6 lampor tall ljus
  Sex-ljus hängande lampa Beam med balk av ljus furu Den tidlösa formen av en pendelarmatur med strålkastare får en speciell charm i Beam genom valet av en skalad och lätt betsad strålkastare av furu. Sex uttag är integrerade i botten och kan utrustas med glödlampor för att utveckla pendelarmaturens fulla dekorativa potential. Upphängningen består av två kablar och en svart metallskärm. Envolight-lamporna tillverkas i Europa för att minimera transportavstånd och koldioxidutsläpp. Förnybara råvaror används och endast återvinningsbara material används i förpackningarna.
 • Waltz 2 Taklampa Cappucino/Black - Envolight

  Waltz 2 Taklampa Cappucino/Black - Envolight
 • Waltz 2 Taklampa Black - Envolight

  Waltz 2 Taklampa Black - Envolight
 • Waltz 2 Taklampa White/Black - Envolight

  Waltz 2 Taklampa White/Black - Envolight
 • Envolight Merlo taklampa, oljad ek, 4 lampor

  Envolight Merlo taklampa, oljad ek, 4 lampor
  Fyrljusig taklampa Merlo i öppen design - ljus ek och svart metall Taklampan Merlo har fyra öppna uttag där dekorativa glödlampor kan användas med full effekt. Fästena och den horisontella armen, som håller de runtgående justerbara lamphuvudena, är tillverkade av svartlackerad metall. Huvudet och den runda baldakinen är däremot tillverkade av ljus, oljad ek som berikar rummet med sin varma och naturliga effekt. - Lamp av märket Envolight - Tillverkad i Europa - hållbara förpackningar av återvinningsbara material
 • Yahel Taklampa Ø65 Black/Wood - Envolight

  Yahel Taklampa Ø65 Black/Wood - Envolight
 • Envolight Beam taklampa 4 lampor tall mörk

  Envolight Beam taklampa 4 lampor tall mörk
  Beam fyrljusig taklampa med mörk furubalke Beam taklampa är ett dekorativt val för vardagsrum och lounger med sin bjälke av skalat och mörkt betsat furuträ, som fängslar med en individuell ådring i varje exemplar. Med glödlampor, som kan sättas in i de fyra socklar som är integrerade i botten av balken, kan Beam taklampans tilltalande utseende kompletteras ytterligare. Takarmaturen är tillverkad av svartlackerad metall. Tack vare produktionen i Europa har Envolight-lampor ett särskilt gynnsamt koldioxidavtryck. Dessutom används förnybara råvaror och helt plastfria, återvinningsbara förpackningar.
 • Veneer Taklampa Alder - Envolight

  Veneer Taklampa Alder - Envolight
 • Envolight Merlo hänglampa decentraliserad 5 lampor

  Envolight Merlo hänglampa decentraliserad 5 lampor
  Merlo pendellampa med fem lampor med ocentrisk upphängning och ekdetaljer Den moderna pendellampan Merlo övertygar med sin anpassningsbara design och sin naturliga känsla. De runda hängena är tillverkade av lätt oljad ek. De övriga områdena - från kapell till kablar och uttag - är svarta. Pendlarnas läge kan justeras före idrifttagning genom att de decentraliserade kabelhållarna fästs individuellt i taket. På så sätt kan man skapa ett symmetriskt eller kreativt oregelbundet helhetsintryck enligt önskemål. - Armatur av märket Envolight - Tillverkad i Europa - hållbara förpackningar av återvinningsbara material
 • Envolight Dorvi hänglampa, 3 lampor, rondell

  Envolight Dorvi hänglampa, 3 lampor, rondell
  Dorvi hängande lampa som treflammig rundel - svarta burar och ljusa ekfat Dorvi hängande lampa är ett perfekt inredningselement med atmosfäriskt ljus och en naturlig touch, särskilt ovanför ett runt bord centralt i ett modernt möblerat vardagsrum. Det sistnämnda uppnås med det ljusa, oljade ekträet som används på det runda taket och de cylindriska hängarna. De svarta kablarna och de kägelformade burskuggorna ger en trendig kontrast. Passar perfekt för dekorativa glödlampor. - Lamp av märket Envolight - Tillverkad i Europa - hållbara förpackningar av återvinningsbara material
 • Waltz 5 Taklampa Ecru/Black - Envolight

  Waltz 5 Taklampa Ecru/Black - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø25 Ash - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø25 Ash - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø17,5 White Ash - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø17,5 White Ash - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø20,5 White Ash - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø20,5 White Ash - Envolight
 • Waltz 5 Taklampa Cappucino/Black - Envolight

  Waltz 5 Taklampa Cappucino/Black - Envolight
 • Envolight Plain hänglampa, 3 lampor rund

  Envolight Plain hänglampa, 3 lampor rund
  Pendellampa med tre lampor Plain med rund skärm Pendellampan Plain består av en rund kapell från vilken de tre lampskärmarna hänger ner via en textilkabel. Skärmarna är monterade på olika höjder och har cylindrisk form. Materialens samspel skapar en vacker kontrast och gör armaturen till ett attraktivt blickfång. Plain sänder ut ljuset selektivt nedåt och lämpar sig för användning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Tack vare sin diskreta design kan den också användas i gastronomiska utrymmen. Ekträdetaljerna ger en naturlig touch till omgivningen. Envolight-varumärket lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Plain hänglampa, 4 lampor

  Envolight Plain hänglampa, 4 lampor
  Fyrljusig hängande lampa Plain i metall och oljad ek Den fyrljusiga hängande lampan Plain kombinerar materialen metall och ek och ger en vacker optisk kontrast. Färgkompositionen av svart och ljust trä bidrar också till denna kontrast och gör hängslampan till ett särskilt blickfång. Ekträdet ger en naturlig touch till omgivningen. Skärmarna är fästade på taket med en tygkabel. Skärmarna har en cylindrisk design och sänder ut ljuset selektivt mot golvet. Plain är därför idealisk för att belysa stora bord eller diskar. Pendellampan kan till exempel användas i vardagsrummet eller matsalen, men passar lika bra i gastronomiska utrymmen. Envolight-varumärket lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Wooden Square Cones pendellampa 3 lampor

  Envolight Wooden Square Cones pendellampa 3 lampor
  Pendellampa Wooden Square Cones - modern hängande rundel med en naturlig touch Ljus trä används som material för de tre nyanserna i pendellampan Wooden Square Cones. Den kantiga och raka designen i form av smala, fyrkantiga pyramidstubbar har en modern effekt, medan träet ger pendellampan en naturlig, varm karaktär. Den runda, svarta metallhuven fästs med tre textilkablar. Wooden Square Cones är särskilt lämplig för direkt belysning av ett runt bord. Förutom den tilltalande designen övertygar den här pendellampan från Envolight med sin hållbarhet. Användningen av den naturliga råvaran trä, produktionen i Europa och förpackningarna i återvinningsbara material bidrar till detta.
 • Wooden Square Cones Cluster Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Square Cones Cluster Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Square Cone Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Square Cone Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Envolight Aria taklampa, oljad ek, 4 lampor

  Envolight Aria taklampa, oljad ek, 4 lampor
  Fyrljusig taklampa Aria med takfot i ek och runda burkskärmar Karaktären hos Aria taklampa formas av den speciella kontrast som uppstår genom utformningen av de fyra skärmarna och lampans kapell. Det senare är ett rektangulärt element i ljus, oljad ek som ger en varm och naturlig känsla. De fyra skärmarna, som kan riktas åt alla håll, är placerade i en rad nedanför, och burarna av svarta metallstänger kan kompletteras med dekorativa ljuskällor. - Armatur av märket Envolight - Tillverkad i Europa - hållbara förpackningar av återvinningsbara material
 • Wooden Square Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Square Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Square Cones 4 Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Square Cones 4 Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Balls Cluster Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Balls Cluster Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Ball Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Ball Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Balls 4 Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Balls 4 Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Envolight Various pendel 5 lampor tall natur

  Envolight Various pendel 5 lampor tall natur
  Pendellampa Various med fem individuellt utformade skärmar och balkar av ljust furuträ Naturligt brunbetsat furuträ och svartlackerad metall bildar en intressant symbios i pendellampan Various. Various har fem svarta, öppna burskuggor, var och en med en individuell design. Här kan man lägga till olika formade, dekorativa glödlampor för att slutföra konceptet på ett enhetligt sätt. Kablarna är böjda över den rustika träbalken så att varje skärms upphängningshöjd kan justeras individuellt. Balken är fäst vid den svarta, rektangulära kapellet med två smala trådkablar. Varumärket Envolight står för hållbara armaturer. Detta kommer till exempel till uttryck i att tillverkningen sker på europeiska platser, vilket minimerar transportvägarna och koldioxidutsläppen, och att förpackningarna är tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envolight Vento taklampa svart/ek 3 lampor

  Envolight Vento taklampa svart/ek 3 lampor
  Vento taklampa med tre lampor, vinklat stöd av ek och justerbara burformade lampskärmar Naturligt trä och svartlackerad metall bildar en tilltalande symbios i Vento taklampan. Det rektangulära taket är tillverkat av oljad ek och rymmer tre skärmar placerade på rad, som är utformade som burar av svarta stöttor. Fästena har skarvar som gör det möjligt att rikta in solskyddet på alla sidor. Särskilt dekorativa ljuskällor kan kombineras perfekt med Vento. Tack vare att Envolight-armaturerna tillverkas i Europa minimeras transportavstånden och koldioxidutsläppen. Förpackningen är tillverkad uteslutande av återvinningsbara material.
 • Envolight Ylva vägglampa ek/svart 1 lampa

  Envolight Ylva vägglampa ek/svart 1 lampa
  Modern och naturlig vägglampa Ylva - ek och öppen burskärm En trendig design och ett naturligt utseende går hand i hand med Ylva vägglampa med en lampa. Väggfästet och huvudet är tillverkade av lätt, oljad ek i cylinderform. Dessutom finns det en arm och en skärm i svartlackerad metall. Den vertikala, böjda armen håller huvudet i den övre änden, vars skugga är utformad som en öppen bur. Ljuskällan kan alltså ses från alla sidor, vilket gör en dekorativ glödlampa till ett idealiskt val. - Lamp av märket Envolight - tillverkade i Europa - hållbara förpackningar av återvinningsbara material
 • Envolight Saphir hänglampa, 3 lampor linjär, svart

  Envolight Saphir hänglampa, 3 lampor linjär, svart
  Sapphire hängande lampa i form av en stråle med tre burar, hållbara Tre öppna, burformade skärmar av stark metalltråd hänger i textilklädda kablar från den långa taket och är utrustade med ett E27-fäste på insidan. Pendellampan är perfekt som bordsbelysning eller för att belysa sittgruppens område i vardagsrummet och låter ljuset från glödlamporna som används flyga i alla riktningar, vilket skapar vackra ljus- och skuggeffekter genom skärmarnas stöttor. Pendellampan är särskilt vacker när den är utrustad med dekorativa ljuskällor i glödtrådsdesign och eventuellt med tonade glaslampor. Armaturer av märket Envolight tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Pendellampan levereras i en hållbar förpackning utan plast.
 • Lola 5 Taklampa Ecru/Beige/Black - Envolight

  Lola 5 Taklampa Ecru/Beige/Black - Envolight
 • Lola 5 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envolight

  Lola 5 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envolight
 • Lola Taklampa White/Beige/Black - Envolight

  Lola Taklampa White/Beige/Black - Envolight
 • Saphir 3 Taklampa Black - Envolight

  Saphir 3 Taklampa Black - Envolight
 • Saphir Cluster Taklampa Black - Envolight

  Saphir Cluster Taklampa Black - Envolight
 • Saphir Taklampa Black - Envolight

  Saphir Taklampa Black - Envolight
 • Stort 2 Taklampa Black/Brown - Envolight

  Stort 2 Taklampa Black/Brown - Envolight
 • Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envolight

  Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envolight
 • Willow Taklampa Wood/White/Grey - Envolight

  Willow Taklampa Wood/White/Grey - Envolight
 • Afon Taklampa Wood/Black - Envolight

  Afon Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Glenn Taklampa Wood/Black - Envolight

  Glenn Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Fawn 3 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Fawn 3 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Ilva 5 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Ilva 5 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Ilva 3 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Ilva 3 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Fawn 5 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Fawn 5 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Willow Taklampa Wood/White - Envolight

  Willow Taklampa Wood/White - Envolight
 • Ilva Taklampa Black/Wood - Envolight

  Ilva Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Fawn Taklampa Black/Wood - Envolight

  Fawn Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Felan Taklampa Black/Wood - Envolight

  Felan Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Jasper Bordslampa Wood/Black/Grey - Envolight

  Jasper Bordslampa Wood/Black/Grey - Envolight
 • Bridge Move Plafond Black/Wood - Envolight

  Bridge Move Plafond Black/Wood - Envolight
 • Bridge Together Plafond Black/Wood - Envolight

  Bridge Together Plafond Black/Wood - Envolight
 • Bridge Square Together Plafond Black/Wood - Envolight

  Bridge Square Together Plafond Black/Wood - Envolight
 • Bridge 3 Plafond Black/Wood - Envolight

  Bridge 3 Plafond Black/Wood - Envolight
 • Bridge 2 Plafond Black/Wood - Envolight

  Bridge 2 Plafond Black/Wood - Envolight
 • Bridge Round Plafond Black/Wood - Envolight

  Bridge Round Plafond Black/Wood - Envolight
 • Bridge 1 Plafond Black/Wood - Envolight

  Bridge 1 Plafond Black/Wood - Envolight
 • Bridge 3 Round Plafond Black/Wood - Envolight

  Bridge 3 Round Plafond Black/Wood - Envolight
 • Terra Taklampa Light Wood - Envolight

  Terra Taklampa Light Wood - Envolight
 • Terra 3 Taklampa Light Wood - Envolight

  Terra 3 Taklampa Light Wood - Envolight
 • Terra Cluster Taklampa Light Wood - Envolight

  Terra Cluster Taklampa Light Wood - Envolight
 • Terra 5 Taklampa Light Wood - Envolight

  Terra 5 Taklampa Light Wood - Envolight
 • Terra Taklampa Dark Wood - Envolight

  Terra Taklampa Dark Wood - Envolight
 • Terra 3 Taklampa Dark Wood - Envolight

  Terra 3 Taklampa Dark Wood - Envolight
 • Terra Cluster Taklampa Dark Wood - Envolight

  Terra Cluster Taklampa Dark Wood - Envolight
 • Terra 5 Taklampa Dark Wood - Envolight

  Terra 5 Taklampa Dark Wood - Envolight
 • Veneer Golvlampa Smoked Oak - Envolight

  Veneer Golvlampa Smoked Oak - Envolight
 • Veneer Golvlampa Walnut - Envolight

  Veneer Golvlampa Walnut - Envolight
 • Veneer Golvlampa Ash - Envolight

  Veneer Golvlampa Ash - Envolight
 • Waltz Bordslampa Black - Envolight

  Waltz Bordslampa Black - Envolight
 • Waltz Bordslampa White/Black - Envolight

  Waltz Bordslampa White/Black - Envolight
 • Waltz Golvlampa Ecru/Black - Envolight

  Waltz Golvlampa Ecru/Black - Envolight
 • Waltz Golvlampa Cappucino/Black - Envolight

  Waltz Golvlampa Cappucino/Black - Envolight
 • Waltz Golvlampa White/Black - Envolight

  Waltz Golvlampa White/Black - Envolight
 • Waltz Plafond Ø55 Ecru - Envolight

  Waltz Plafond Ø55 Ecru - Envolight
 • Waltz Plafond Ø40 Ecru - Envolight

  Waltz Plafond Ø40 Ecru - Envolight
 • Waltz Golvlampa Black - Envolight

  Waltz Golvlampa Black - Envolight
 • Waltz Bordslampa Ecru/Black - Envolight

  Waltz Bordslampa Ecru/Black - Envolight
 • Waltz Bordslampa Cappuccino/Black - Envolight

  Waltz Bordslampa Cappuccino/Black - Envolight
 • Wooden Round Cones 4 Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Round Cones 4 Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Round Cone Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Round Cone Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Wooden Round Cones 3 Taklampa Wood/Black - Envolight

  Wooden Round Cones 3 Taklampa Wood/Black - Envolight
 • Veneer Plafond Ø40 Walnut - Envolight

  Veneer Plafond Ø40 Walnut - Envolight
 • Veneer Plafond Ø55 Ash - Envolight

  Veneer Plafond Ø55 Ash - Envolight
 • Veneer Plafond Ø40 Ash - Envolight

  Veneer Plafond Ø40 Ash - Envolight
 • Veneer Plafond Ø55 White Ash - Envolight

  Veneer Plafond Ø55 White Ash - Envolight
 • Veneer Plafond Ø40 White Ash - Envolight

  Veneer Plafond Ø40 White Ash - Envolight
 • Veneer Plafond Ø55 Alder - Envolight

  Veneer Plafond Ø55 Alder - Envolight
 • Veneer Plafond Ø40 Alder - Envolight

  Veneer Plafond Ø40 Alder - Envolight
 • Veneer Taklampa Smoked Oak - Envolight

  Veneer Taklampa Smoked Oak - Envolight
 • Veneer Taklampa Walnut - Envolight

  Veneer Taklampa Walnut - Envolight
 • Veneer Taklampa Ash - Envolight

  Veneer Taklampa Ash - Envolight
 • Veneer Taklampa White Ash - Envolight

  Veneer Taklampa White Ash - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø17,5 Alder - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø17,5 Alder - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø20,5 Alder - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø20,5 Alder - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø25 Alder - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø25 Alder - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø25 Walnut - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø25 Walnut - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø17,5 Ash - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø17,5 Ash - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø20,5 Ash - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø20,5 Ash - Envolight
 • Veneer Plafond Ø55 Walnut - Envolight

  Veneer Plafond Ø55 Walnut - Envolight
 • Veneer Golvlampa Alder - Envolight

  Veneer Golvlampa Alder - Envolight
 • Veneer Plafond Ø55 Smoked Oak - Envolight

  Veneer Plafond Ø55 Smoked Oak - Envolight
 • Veneer Plafond Ø40 Smoked Oak - Envolight

  Veneer Plafond Ø40 Smoked Oak - Envolight
 • Veneer Golvlampa White Ash - Envolight

  Veneer Golvlampa White Ash - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø25 White Ash - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø25 White Ash - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø17,5 Walnut - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø17,5 Walnut - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø20,5 Walnut - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø20,5 Walnut - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø25 Smoked Oak - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø25 Smoked Oak - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø17,5 Smoked Oak - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø17,5 Smoked Oak - Envolight
 • Veneer Bordslampa Ø20,5 Smoked Oak - Envolight

  Veneer Bordslampa Ø20,5 Smoked Oak - Envolight
 • Clay Ø40 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Clay Ø40 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Gretter Bordslampa Wood/Black - Envolight

  Gretter Bordslampa Wood/Black - Envolight
 • Gretter Plafond Wood/Black - Envolight

  Gretter Plafond Wood/Black - Envolight
 • Gretter 2 Plafond Wood/Black - Envolight

  Gretter 2 Plafond Wood/Black - Envolight
 • Gretter 3 Plafond Wood/Black - Envolight

  Gretter 3 Plafond Wood/Black - Envolight
 • Gretter 4 Plafond Wood/Black - Envolight

  Gretter 4 Plafond Wood/Black - Envolight
 • Fence 4 Plafond Black/Chrome/Wood - Envolight

  Fence 4 Plafond Black/Chrome/Wood - Envolight
 • Faje Taklampa Black/Wood - Envolight

  Faje Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Faje 2 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Faje 2 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Faje Bordslampa Black/Wood - Envolight

  Faje Bordslampa Black/Wood - Envolight
 • Clay Taklampa Ø23 Black/Wood - Envolight

  Clay Taklampa Ø23 Black/Wood - Envolight
 • Clay 3 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Clay 3 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Clay Cluster Taklampa Black/Wood - Envolight

  Clay Cluster Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Clay 4 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Clay 4 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Terra Bordslampa Light Wood - Envolight

  Terra Bordslampa Light Wood - Envolight
 • Terra Bordslampa Dark Wood - Envolight

  Terra Bordslampa Dark Wood - Envolight
 • Terra 3 Taklampa Light Wood/Wood - Envolight

  Terra 3 Taklampa Light Wood/Wood - Envolight
 • Terra 5 Taklampa Light Wood/Wood - Envolight

  Terra 5 Taklampa Light Wood/Wood - Envolight
 • Terra 3 Taklampa Dark Wood/Wood - Envolight

  Terra 3 Taklampa Dark Wood/Wood - Envolight
 • Terra 5 Taklampa Dark Wood/Wood - Envolight

  Terra 5 Taklampa Dark Wood/Wood - Envolight
 • Clay Golvlampa Black/Wood - Envolight

  Clay Golvlampa Black/Wood - Envolight
 • Talia Taklampa Black/Wood/White - Envolight

  Talia Taklampa Black/Wood/White - Envolight
 • Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envolight

  Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envolight
 • Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envolight

  Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envolight
 • Talia 4 Taklampa Black/Wood/White - Envolight

  Talia 4 Taklampa Black/Wood/White - Envolight
 • Talia 5 Taklampa Black/Wood/White - Envolight

  Talia 5 Taklampa Black/Wood/White - Envolight
 • Furn Taklampa Black/Wood - Envolight

  Furn Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Furn Golvlampa Black/Wood - Envolight

  Furn Golvlampa Black/Wood - Envolight
 • Furn 3 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Furn 3 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Floj Taklampa Ø30 Black/Wood - Envolight

  Floj Taklampa Ø30 Black/Wood - Envolight
 • Floj 3 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Floj 3 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Floj Taklampa Ø45 Black/Wood - Envolight

  Floj Taklampa Ø45 Black/Wood - Envolight
 • Iden Plafond Black/Wood - Envolight

  Iden Plafond Black/Wood - Envolight
 • Mors 2 Taklampa Black/Wood - Envolight

  Mors 2 Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Mors Taklampa Black/Wood - Envolight

  Mors Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Neptuna 3 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna 3 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Neptuna Cluster Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna Cluster Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Neptuna 4 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna 4 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Neptuna Bordslampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna Bordslampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Open Round Taklampa Black/Wood - Envolight

  Open Round Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Open Taklampa Black/Wood - Envolight

  Open Taklampa Black/Wood - Envolight
 • Jasper Taklampa Wood/Black/Grey - Envolight

  Jasper Taklampa Wood/Black/Grey - Envolight
 • Jasper Cluster Taklampa Wood/Black/Grey - Envolight

  Jasper Cluster Taklampa Wood/Black/Grey - Envolight
 • Jasper 3 Taklampa Wood/Black/Grey - Envolight

  Jasper 3 Taklampa Wood/Black/Grey - Envolight
 • Jasper 4 Taklampa Wood/Black/Grey - Envolight

  Jasper 4 Taklampa Wood/Black/Grey - Envolight
 • Waltz Taklampa Ecru/Black - Envolight

  Waltz Taklampa Ecru/Black - Envolight
 • Waltz Taklampa Cappucino/Black - Envolight

  Waltz Taklampa Cappucino/Black - Envolight
 • Waltz Taklampa Black - Envolight

  Waltz Taklampa Black - Envolight
 • Waltz Taklampa White/Black - Envolight

  Waltz Taklampa White/Black - Envolight
 • Neptuna 3 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna 3 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Neptuna 4 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna 4 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Neptuna 1 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna 1 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Neptuna 2 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna 2 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Neptuna 2 Long Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envolight

  Neptuna 2 Long Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envolight
 • Yahel Golvlampa Black - Envolight

  Yahel Golvlampa Black - Envolight
 • Fence 3 Plafond Black/Chrome/Wood - Envolight

  Fence 3 Plafond Black/Chrome/Wood - Envolight
 • Fence 2 Plafond Black/Chrome/Wood - Envolight

  Fence 2 Plafond Black/Chrome/Wood - Envolight
 • Rowan Golvlampa Wood - Envolight

  Rowan Golvlampa Wood - Envolight
 • Rowan 4 Long Plafond Wood - Envolight

  Rowan 4 Long Plafond Wood - Envolight
 • Rowan Plafond Wood - Envolight

  Rowan Plafond Wood - Envolight
 • Rowan 2 Plafond Wood - Envolight

  Rowan 2 Plafond Wood - Envolight
 • Rowan 3 Plafond Wood - Envolight

  Rowan 3 Plafond Wood - Envolight
 • Lola 5 Taklampa Black/Beige - Envolight

  Lola 5 Taklampa Black/Beige - Envolight
 • Lola 5 Taklampa White/Beige/Black - Envolight

  Lola 5 Taklampa White/Beige/Black - Envolight
 • Lola 3 Taklampa Ecru/Beige/Black - Envolight

  Lola 3 Taklampa Ecru/Beige/Black - Envolight
 • Lola 3 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envolight

  Lola 3 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envolight
 • Lola 3 Taklampa Black/Beige/White - Envolight

  Lola 3 Taklampa Black/Beige/White - Envolight
 • Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envolight

  Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envolight
 • Lola Bordslampa Ecru/Beige/Black - Envolight

  Lola Bordslampa Ecru/Beige/Black - Envolight
 • Lola Bordslampa Cappucino/Beige/Black - Envolight

  Lola Bordslampa Cappucino/Beige/Black - Envolight
 • Lola Bordslampa Black/Beige - Envolight

  Lola Bordslampa Black/Beige - Envolight
 • Lola Bordslampa White/Beige/Black - Envolight

  Lola Bordslampa White/Beige/Black - Envolight
 • Lola Golvlampa Ecru/Beige/Black - Envolight

  Lola Golvlampa Ecru/Beige/Black - Envolight
 • Lola Golvlampa Cappucino/Beige/Black - Envolight

  Lola Golvlampa Cappucino/Beige/Black - Envolight
 • Lola Golvlampa Black/Beige - Envolight

  Lola Golvlampa Black/Beige - Envolight
 • Lola Golvlampa White/Beige/Black - Envolight

  Lola Golvlampa White/Beige/Black - Envolight
 • Lola Plafond Ecru/Beige - Envolight

  Lola Plafond Ecru/Beige - Envolight
 • Lola Plafond Cappucino/Beige - Envolight

  Lola Plafond Cappucino/Beige - Envolight
 • Lola Plafond Black/Beige - Envolight

  Lola Plafond Black/Beige - Envolight
 • Lola Plafond White/Beige - Envolight

  Lola Plafond White/Beige - Envolight
 • Lantern Taklampa White/Beige/Black - Envolight

  Lantern Taklampa White/Beige/Black - Envolight