Lampor från Embacco

 • Ro Taklampa Ø10cm Vit - Embacco

  Ro Taklampa Ø10cm Vit - Embacco
  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptRo Taklampa Ø10cm Vit är en vacker liten lampa från Embacco Lighting, som är framställd i aluminium och kan köpas i färgerna: Svart, Vit, Nickel och Koppar. RO är en liten väldesignad och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Den ger även rummet karaktär. Dom första kollektionerna från Embacco blev designade i helt traditionellt ?hårda? material som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta rikt-ning och fokusera på nya vägar in i den mer mjuka humana världen - dom kallar det ?SoftWare?, och nu är den återigen tillbaka med en ny design i metall.
 • Ro Taklampa Ø10cm Koppar - Embacco

  Ro Taklampa Ø10cm Koppar - Embacco
  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptRo Taklampa Ø10cm Koppar är en vacker liten lampa från Embacco Lighting, som är framställd i aluminium och kan köpas i färgerna: Svart, Vit, Nickel och Koppar. RO är en liten väldesignad och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Den ger även rummet karaktär. Dom första kollektionerna från Embacco blev designade i helt traditionellt ?hårda? material som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta rikt-ning och fokusera på nya vägar in i den mer mjuka humana världen - dom kallar det ?SoftWare?, och nu är den återigen tillbaka med en ny design i metall.
 • Welcome Vägglampa Brons - Embacco

  Welcome Vägglampa Brons - Embacco
  Welcome Vägglampa Brons är en modern utomhuslampa som er fin både på moderna hus och mer traditionella hus. Behöver du en annorlunda mysbelysning så kan Welcome vägglampor även användas inomh
 • SoLong Taklampa Vit - Embacco

  SoLong Taklampa Vit - Embacco
  DesignAnne Krogh &: Co för Embacco KonceptSoLong Taklampa Vit är en superhäftig rör-pendel som i första omgång bara blev erbjuden som en projektlampa. So Long är med sina 80 cm en bandit lampa och kräver högt i tak i lokalen för att komma till sin rätt. Nu är det även möjligt att köpa SoLong i svart, vit, Antracit, alu. och lime där den kan väljas mellan tyg-ledning även här i svart och vit. Den röda ledningen kan väljas till men då måste du nog räkna med en del veckors leveringstid.
 • Welcome Vägglampa Alu - Embacco

  Welcome Vägglampa Alu - Embacco
  Welcome Vägglampa Alu är en modern utomhuslampa som er fin både på moderna hus och mer traditionella hus. Behöver du en annorlunda mysbelysning så kan Welcome vägglampor även användas inomhus
 • SoLong Taklampa Svart - Embacco

  SoLong Taklampa Svart - Embacco
  DesignAnne Krogh &: Co för Embacco KonceptSoLong Taklampa Svart är en superhäftig rör-pendel som i första omgång bara blev erbjuden som en projektlampa. So Long är med sina 80 cm en bandit lampa och kräver högt i tak i lokalen för att komma till sin rätt. Nu är det även möjligt att köpa SoLong i svart, vit, Antracit, alu. och lime där den kan väljas mellan tyg-ledning även här i svart och vit. Den röda ledningen kan väljas till men då måste du nog räkna med en del veckors leveringstid.