Lampor från Embacco

 • V.IP 44 Vägglampa 1232mm Alu - Embacco

  V.IP 44 Vägglampa 1232mm Alu - Embacco
  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptV.IP 44 Alu vägglampa är skapat med ett stort fokus på ljusets betydning i våran vardag. VIP 44 kan både användas på många ställen inomhus men på grund av sin IP44 klassifikation är den också en ganska habil våtrumslampa. V.IP44 kan monteras både horisontalt och vertikalt, där den också kan användas till projekt lösningar i garderober, korridorer och liknande. Ger ett behagligt, mjukt och diffust ljus till rummet.
 • V.IP 44 Vägglampa 1232 mm Antracit - Embacco

  V.IP 44 Vägglampa 1232 mm Antracit - Embacco
  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptV.IP 44 Antracit vägglampa är skapat med ett stort fokus på ljusets betydning i våran vardag. VIP 44 kan både användas på många ställen inomhus men på grund av sin IP44 klassifikation är den också en ganska habil våtrumslampa. V.IP44 kan monteras både horisontalt och vertikalt, där den också kan användas till projekt lösningar i garderober, korridorer och liknande. Ger ett behagligt, mjukt och diffust ljus till rummet.
 • Namnskylt Welcome Vägglampa - Embacco

  Namnskylt Welcome Vägglampa - Embacco
  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptVälj mellan två olika storlekar på namnskyltar med samma yta som skärmen på Welcome. Observera att bokstäver inte ingår.Welcome vägglampa är skapad med stort fokus på ljusets betydelse i våran vardag. Welcome kan både användas innanför men grundat på sin IP44 klassifikation är det också en ganska habil utomhuslampa.
 • Welcome Vägglampa Vit - Embacco

  Welcome Vägglampa Vit - Embacco
  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptWelcome Vägglampa Vit är skapad med stort fokus på ljusets betydning i våran vardag. Welcome Vägglampan kan både användas inomhus men på grund av sin IP44 klassifikation är den också en ganska habil utomhuslampa. Valet av E27 fattningen är med till att ge stor spännvidd i valet av ljuskälla och det är också med till att framtidssäkra lampan i dom virrvarr av ändringar som ljuskälle marknaden genomgår i ögonblicket. Det kan också väljas till olika storlekar namnskyltar med samma yta som skärmen på Welcome Vägglampan.