Lampor från Eichholtz Outlet

 • Taklampa Azure S Brons E27 OUTLET

  Taklampa Azure S Brons E27 OUTLET
  Stilfull taklampa Azure I brons finish. Lamphållare: E27 Antal lampor: 1 Max watt: 40 watt Mått: 61 x 40 x H. 36 cm Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Taklampa Vasco Nickel OUTLET

  Taklampa Vasco Nickel OUTLET
  Taklampan Vasco är i polerad rostfritt stål. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Linley S OUTLET

  Vägglampa Linley S OUTLET
  Vägglampa Linley Mått: Small 23 x 13 x H. 38 cm Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Linley L OUTLET

  Vägglampa Linley L OUTLET
  Vägglampa Linley Mått: Large 23 x 13 x H. 58 cm Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Jeremy vägglampa nickelfinish OUTLET

  Jeremy vägglampa nickelfinish OUTLET
  Vägglampan Jeremy är en vacker inomhuslampa som utstrålar art deco. Jeremy vägglampa är modern med vintagedetaljer som skapar en tidlös känsla. Vägglampan rymmer två E14 lampor med 40 maxwatt. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Skip vägglampa nickelfinish OUTLET

  Skip vägglampa nickelfinish OUTLET
  Vägglampan Skip är av nickelfinish och har en vacker form av handgjord klarglas. Denna eleganta lampa lyser behagligt upp rummet och ger en trevligt känsla. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor.  
 • Vägglampa Odeon Silver OUTLET

  Vägglampa Odeon Silver OUTLET
  Elegant vägglampa för inomhusbruk Från Eichholtz. Finns i två färger. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Le Caprice Mässing OUTLET

  Vägglampa Le Caprice Mässing OUTLET
  Antique brass finish. Clear glass. A. 8, B. 12, C. 32 cm. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Le Caprice Nickel OUTLET

  Vägglampa Le Caprice Nickel OUTLET
  Nickel finish. Clear glass. A. 8, B. 12, C. 32 cm. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Bordslampa Cloisonne Nickel OUTLET

  Bordslampa Cloisonne Nickel OUTLET
  Lamphållare: 1 x E27 Max. 40 Watt. Om Eichholtz Med inspiration från hela världen skapar holländska företaget Eichholtz sofistikerade möbler och inredningsdetaljer med en europeisk elegans och stil. Deras klassiska möbelkollektioner och glamorösa inredningsdetaljer är av yppersta kvalitet och återfinns i exklusiva hem världen över sedan mer än 20 år tillbaka. Företaget grundades för 20 år sedan av Theo Eichholtz, som fick idén att importera möbler från Asien under sina resor. Det som började med möbelexport från Indonesien har idag vuxit till ett företag som levererar möbler och accessoarer tillverkade i Burma, Indien, Kina och Thailand utifrån egen design. Gemensamt för alla produkter från Eichholtz är, oavsett olika stilar, att de genomsyras av högsta kvalitet och en god känsla för såväl klassisk som modern inredning. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Hearst OUTLET

  Vägglampa Hearst OUTLET
  Gunmetal finish. A. 12, B. 18, C. 37 cm. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Bordslampa Hyperion OUTLET

  Bordslampa Hyperion OUTLET
  Bordslampan Hyperion är en elegant och stilren lampa. Denna bordslampa skiner med sitt spegelglas och ger en spännande samt tidlös känsla. Denna vackra lampa passar i alla rum och ger ett behagligt sken. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor.
 • Taklampa Falcon Mässing OUTLET

  Taklampa Falcon Mässing OUTLET
  En vacker taklampa som är i antik mässingfinish. Formad som en ståtlig fågelbur skapar taklampan Falcon en förtrollande känsla. Takkronan har en kedjelängd på 150 cm och har fyra stycken  E14-lamphållare (maxwatt 40). Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Bordslampa Vanini Svart OUTLET

  Bordslampa Vanini Svart OUTLET
  Vanini är en charmig bordslampa med svart finish och klarglas. Formad som en lykta skapar bordslampan ett behagligt sken. Vanini har tre konstljus där E14-lampor passar (med 5 som maxwatt). Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Lutetia gunmetal OUTLET

  Vägglampa Lutetia gunmetal OUTLET
  Vägglampa Lutetia med gunmetal finish och lampskärm i svart. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Odeon Gold OUTLET

  Vägglampa Odeon Gold OUTLET
  Elegant vägglampa för inomhusbruk Från Eichholtz. Finns i två färger. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Bordslampa San Juan OUTLET

  Bordslampa San Juan OUTLET
  Elegant bordslampa i vintage mässingsfinish från Eichholtz. Lampskärm i svart sammet med guldig insida för ett behagligt ljus. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.