B-Leuchten lampor

 • B-Leuchten Duo LED-golvlampa med dimmer, trä

  B-Leuchten Duo LED-golvlampa med dimmer, trä
  Dimbar Duo LED-golvlampa med bedrägligt äkta träfinish Den ljusa träfinishen i ek kombinerat med metalldetaljerna i matt nickel och glänsande krom ger Duo LED-golvlampan ett särskilt dekorativt och naturligt utseende. Armaturen har en huvudljuskälla som består av två rektangulära, lätt böjda skärmar. De kan vridas oberoende av varandra för att skapa både direkt och indirekt belysning. Som extra ljuskälla har en liten LED-arm integrerats i ramen, som kan svängas och till och med vridas vid huvudet. För att skapa rätt atmosfär när som helst kan ljusstyrkan hos de kraftfulla men energieffektiva lysdioderna dämpas med en strömbrytare. Tack vare minnesfunktionen återställs den senast inställda ljusstyrkan automatiskt när lampan slås på igen.
 • B-Leuchten Stream utomhusvägglampa 1 lampa

  B-Leuchten Stream utomhusvägglampa 1 lampa
  LED-vägglampa med borstad aluminiumfinish LED-vägglampan Stream är utformad för både inom- och utomhusbruk tack vare kapslingsklass IP54. Den avger varmvitt LED-ljus uppåt och nedåt genom två konvexa glaslinser, vilket skapar dels en direkt, dels in indirekt belysning. När lampan är tänd avtecknas mycket vackra ljuskoner mot väggen genom linserna, och lampan ger ett mycket elegant intryck. Den borstade aluminiumytan och den böjda formen ger lampan ett både tidlöst och modernt utseende.
 • B-Leuchten Graz LED-golvlampa, mässing

  B-Leuchten Graz LED-golvlampa, mässing
  Dimbar LED-golvlampa Graz med flexibel lampkropp LED-golvlampan Graz’ formgivning är graciös och elegant och kan integreras i alla tänkbara inredningskoncept. Den består av metall och kan inte bara justeras i höjden mellan 100 och 145 cm, utan lamparmen kan svängas efter behag och lamphuvudet kan lutas. På så sätt kan ljusets riktning anpassas optimalt efter behov och situationen. För att de kraftfulla, men energisnåla lysdioderna inte ska blända, monterades de bakom en satinerad diffusor. Med hjälp av knappen på lampfoten kan ljusstyrkan justeras efter behag, så att mjuk belysning skapas till exempel för avkoppling.
 • B-Leuchten Graz LED-golvlampa, matt nickel

  B-Leuchten Graz LED-golvlampa, matt nickel
  Dimbar LED-golvlampa Graz med flexibel lampkropp LED-golvlampan Graz’ formgivning är graciös och elegant och kan integreras i alla tänkbara inredningskoncept. Den består av metall och kan inte bara justeras i höjden mellan 100 och 145 cm, utan lamparmen kan svängas efter behag och lamphuvudet kan lutas. På så sätt kan ljusets riktning anpassas optimalt efter behov och situationen. För att de kraftfulla, men energisnåla lysdioderna inte ska blända, monterades de bakom en satinerad diffusor. Med hjälp av knappen på lampfoten kan ljusstyrkan justeras efter behag, så att mjuk belysning skapas till exempel för avkoppling.
 • B-Leuchten Modena LED-uplight, nickel matt

  B-Leuchten Modena LED-uplight, nickel matt
  Variabelt justerbar LED-uplight-golvlampa Modena med integrerad dimmer och läslampa LED-uplight-golvlampan Modena har en matt förnicklad och blankt förkromad design, vilken gör den till en tidlös lampa för olika inredningsstilar. Lampan har en skålformad, kvadratisk lampskärm som kan lutas åt alla håll och med lysdioder på ovansidan. På så sätt sörjer den för diffus och mycket behaglig belysning i rummet. I mitten av lampkroppen sitter en extra lamparm som kan svängas och riktas efter behag och fungerar som praktisk läslampa. Med hjälp av den integrerade dimmern kan ljusintensiteten justeras efter behag och anpassas efter situationen. Tack vare minnesfunktionen lyser lampan med samma ljusstyrka nästa gång den tänds som när den släcktes.
 • B-Leuchten Helios II LED-hänglampa

  B-Leuchten Helios II LED-hänglampa
  Upp- och nedåtstrålande LED-pendellampa Helios II Ett belysningsobjekt som inte bara lyser upp matrummet optimalt, utan även dekorerar det på ett underbart sätt: LED-pendellampan Helios II. Lampan är tillverkad av metall och omges av en matt nickelfinish, som har försetts med kromglänsande detaljer. Men det speciella är utformningen av skärmen som består av tre separata, lätt välvda metallsträvor. De två yttre metallsträvorna har på undersidan försetts med varmvita LED-lampor, medan mittenelementet på ovansidan har utrustats med LED-lampor. Detta innebär att inte bara bordsytan blir perfekt belyst, utan även resten av omgivningen.
 • B-Leuchten Aurora LED-pendellampa, svart

  B-Leuchten Aurora LED-pendellampa, svart
  LED-pendellampa Aurora med fjärrkontroll Den moderna LED-pendellampa Aurora består av två ljuskällor. Man sitter direkt på den runda taktaket, den andra är integrerad i lampskärmen. Denna består av en oval ring som verkar vara frusen i en vågliknande rörelse. Båda källorna är utrustade med modern LED-teknik, som lyser i ett varmt vitt ljus och kan växlas och dämpas med den medföljande fjärrkontrollen. Den moderna LED-pendellampa Aurora avger ett bekvämt, bländfritt ljus som belyser varje rum tillräckligt och jämnt. Perfekt till exempel i vardagsrummet eller ovanför ett bord i matsalen eller köket.
 • B-Leuchten Tom LED-bordslampa, nickel matt

  B-Leuchten Tom LED-bordslampa, nickel matt
  Nickelfärgad, rörlig LED-bordlampa Tom, dimbar Den nickelfärgade LED-bordlampan Tom har en klassisk, elegant design. Ett cylindriskt, smalt armaturhuvud är monterat på en graciös stång som är fäst vid övergången med skarvar. Detta gör att huvudet kan justeras flexibelt och det punktliga, direkta ljuset kan riktas som önskat. Tack vare en integrerad touchdimmer kan ljusstyrkan justeras efter önskemål och anpassas optimalt till de lokala förhållandena. Denna flexibilitet gör Tom idealisk för skrivbordsbelysning.
 • B-Leuchten Kara bordslampa, textilskärm 46 cm

  B-Leuchten Kara bordslampa, textilskärm 46 cm
  Svart bordslampa Kera med textilskärm Kera bordslampa är helt svart. På grund av sin struktur ger din textilskärm diffust ljus, ljusstrålen avges bara direkt uppåt och lyser upp omgivningen. Som en ytterligare höjdpunkt har den moderna bordslampa en attraktiv bas. Detta är lökformigt och försett med fina spår och skåror, vilket skapar ett spännande mönster. Det är därför idealiskt för dekorativ accentbelysning för att ge ett rum det visst något. Dessutom kan den manövreras enkelt med strömbrytaren på kabeln.
 • B-Leuchten Loft balkpendellampa, 3 lampor

  B-Leuchten Loft balkpendellampa, 3 lampor
  Modernt takhängloft med tre glasfärger Den vackra taklampan Loft är utrustad med tre olika lampskärmar av glas som är utformade i en enkel opalvit. Paraplyerna har också eleganta spår. Den långsträckta, rektangulära baldakinen, som de tre textilkablarna, är svart. Denna vackra kontrast utgör den eleganta skönheten i pendellampa , som till exempel visas med fördel ovanför borden.
 • B-Leuchten Stream utomhusvägglampa inom-/utomhus

  B-Leuchten Stream utomhusvägglampa inom-/utomhus
  Skapar en magisk ljusatmosfär: LED-vägglampa Stream med kapslingsklass IP54 LED-vägglampan Stream, som tack vare IP54 kan användas som både inom- och utomhuslampa, imponerar med sin fascinerande ljuseffekt. Den tillverkades av borstat aluminium och är släckt snarare diskret och oansenlig på väggen. Tänds ljuset, blir den dock till en iögonfallande höjdpunkt, eftersom de tre konvext formade glaslinser på stommens ovan- och undersida skapar en fantastisk ljuskon på väggen, som inte bara har en positiv effekt på utseendet, utan även ljusstämningen.
 • B-Leuchten Loft pendellampa, 1 lampa

  B-Leuchten Loft pendellampa, 1 lampa
  Vacker loft pendellampa med glasskärm Den sfäriska glasskärmen i Loft-pendelarmaturen erbjuder perfekt belysning i moderna vardagsrum, som ovanstående tabeller. Lampskärmen är utrustad med spår och i opalvit och ger en underbar kontrast till resten av lampan. Både kapell och textilkabel hålls i svart här och säkerställer därmed det moderna utseendet.
 • B-Leuchten New Loire LED-pendellampa, aluminium

  B-Leuchten New Loire LED-pendellampa, aluminium
  Höjdjusterbar LED-pendellampa New Loire med fjärrkontroll Rätt ljus när som helst på dygnet. Med den moderna LED-pendellampa New Loire kan ljuset varieras och anpassas från en behaglig varmvit till dagsljus som främjar koncentration. De integrerade lysdioderna är också dimbara. Allt detta styrs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen. På grund av sin form, som är svagt böjd och elegant böjd, är LED-pendellampa New Loire perfekt för att belysa bord, till exempel i matsalen. Dessutom kan lampans höjd enkelt justeras med en enkel mekanism och anpassas till respektive behov.
 • B-Leuchten New Tree LED-golvlampa klappbar 180 cm

  B-Leuchten New Tree LED-golvlampa klappbar 180 cm
  Dimbar LED-golvlampa New Tree med vikfunktion Platsbesparande, diskret och funktionell - New Tree golvlampa kombinerar alla dessa fördelar. Deras speciella design gör det möjligt att å ena sidan ändra ljusets riktning genom att luta lamparmen därefter; Å andra sidan kan New Tree placeras i rummet på ett underbart platsbesparande sätt genom att fälla armen helt. LED-golvlampa kan därför öppnas vid behov, till exempel för läsning, och sedan vikas upp igen för att spara utrymme när arbetet är klart. New Tree är utrustad med den senaste LED-belysningstekniken, som kan nedtonas med den inbyggda knappen. Nickelfinishen med glänsande kromfärgade detaljer passar underbart in i det moderna vardagsrummet.
 • B-Leuchten Findus LED-golvlampa 1 lampa mässing

  B-Leuchten Findus LED-golvlampa 1 lampa mässing
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som ger varje rum en mysig atmosfär och ökar hemtrevligheten. Tack vare sin stora höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som bjuder in till välbefinnande. Ljusstyrkan kan enkelt justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern
 • B-Leuchten Graz LED-bordslampa, nickel matt

  B-Leuchten Graz LED-bordslampa, nickel matt
  Variabel justerbar LED-skrivbordslampa Graz med touchdimmer Den delikat formade LED-skrivbordslampa Graz passar perfekt efter användarnas behov, eftersom den har en extremt flexibel stativ som möjliggör flexibel och individuell belysning. Inte bara kan höjden ställas in från 40 till 60 cm, lamparm kan också svängas flexibelt och lamphuvud kan också lutas och vridas. Dessutom har lampan en knapp med vilken ljusstyrkan kontinuerligt kan regleras. På detta sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att arbeta bekvämt och bekvämt vid ditt skrivbord hemma. Lampan är gjord av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut pärla på skrivbordet.
 • B-Leuchten Omega golvlampa CCT-teknik, mässing

  B-Leuchten Omega golvlampa CCT-teknik, mässing
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Omega med inställbar ljusfärg - dimbar LED-golvlampan Omega levererar en behaglig komplementbelysning och harmonierar med olika inredningar tack vare sin reducerade design. Med hjälp av den inbyggda CCT-dimtekniken kan man välja ljusfärg i ett intervall från varmvitt till dagsljus helt efter behov, så att ljusstämningen i rummet alltid kan justeras efter de egna önskemålen. På stativet sitter en touchdimmer för reglering av ljusstyrkan.
 • B-Leuchten New Tree LED-golvlampa klappbar 137 cm

  B-Leuchten New Tree LED-golvlampa klappbar 137 cm
  Dimbar LED-golvlampa New Tree med vikfunktion Platsbesparande, diskret och funktionell - New Tree golvlampa kombinerar alla dessa fördelar. Deras speciella design gör det möjligt att å ena sidan ändra ljusets riktning genom att luta lamparmen därefter; Å andra sidan kan New Tree placeras i rummet på ett underbart platsbesparande sätt genom att fälla armen helt. LED-golvlampa kan därför öppnas vid behov, till exempel för läsning, och sedan vikas upp igen för att spara utrymme när arbetet är klart. New Tree är utrustad med den senaste LED-belysningstekniken, som kan nedtonas med den inbyggda knappen. Nickelfinishen med glänsande kromfärgade detaljer passar underbart in i det moderna vardagsrummet.
 • B-Leuchten Crystal taklampa, krom, 54 cm

  B-Leuchten Crystal taklampa, krom, 54 cm
  Dynamiskt designad LED-taklampa Crystal Designen på Crystal LED-taklampa är livlig och lekfull samtidigt och imponerar inte bara med sitt utseende utan också med sin ljuseffekt. Många glaskristaller vrider sig från den runda baldakinen med hjälp av smala metallarmar och sammanfogar de lika svepande böjda metallremsorna, som är utrustade med varma vita lysdioder. En full effekt och enhetlig ljus produceras av ljusreflektioner av de enskilda glasfasetterna och kromfinishen, vilket inte bara kräver ljus utan också hela omgivningen i scenen. Tekniska specifikationer: - Version Ø 54 cm = ej dimbar - Version Ø 77 cm = dimbar via fasavskärmad dimmer (exklusiv)
 • B-Leuchten Kabi golvlampa, svart

  B-Leuchten Kabi golvlampa, svart
  Modern golvlampa Kabi med filtskugga Kabi golvlampa erbjuder ett mycket modernt utseende. Den kan användas perfekt som extra belysning i vardagsrum eller sovrum. Den stora lampskärmen i elegant filt bidrar till en trevlig atmosfär med själva belysningen. En liten mekanism längst upp på ramen säkerställer att paraplyet också kan föras i olika positioner.
 • B-Leuchten New Tree LED-golvlampa antracit 180cm

  B-Leuchten New Tree LED-golvlampa antracit 180cm
  Dimbar LED-golvlampa New Tree med rörlig arm Den moderna LED-golvlampa New Tree är en speciell lampa som är utrustad med en rörlig arm. Dess eleganta form och funktionalitet gör det till ett praktiskt ljuselement som också ger rummet en elegant touch. När den viks, bildar Basis och den rörliga armen en ellips där ljuset avges inåt och skapar indirekt belysning. När armen fälls ut ändras också ljusets riktning, vilket innebär att ljusstrålen kan justeras individuellt. Dessutom kan ljusintensiteten påverkas med pekdämparen. Den antracitfärgade kappan säkerställer att den enkelt kan integreras i många inredningsstilar.
 • B-Leuchten New Loire LED-pendellampa, antracit

  B-Leuchten New Loire LED-pendellampa, antracit
  Höjdjusterbar LED-pendellampa New Loire med fjärrkontroll Rätt ljus när som helst på dygnet. Med den moderna LED-pendellampa New Loire kan ljuset varieras och anpassas från en behaglig varmvit till dagsljus som främjar koncentration. De integrerade lysdioderna är också dimbara. Allt detta styrs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen. På grund av sin form, som är svagt böjd och elegant böjd, är LED-pendellampa New Loire perfekt för att belysa bord, till exempel i matsalen. Dessutom kan lampans höjd enkelt justeras med en enkel mekanism och anpassas till respektive behov.
 • B-Leuchten Delta LED-pendellampa 60 cm, antracit

  B-Leuchten Delta LED-pendellampa 60 cm, antracit
  LED-hängande ljus Delta med pekdämpare och omkopplare Den runda, mycket moderna hänglampan Delta gör inte bara med ett fascinerande utseende, utan också med en variabel belysningsdesign, vilket möjliggörs av det integrerade brytarmonet och pekdämparen fäst vid den nedre ringen. Lysdioder som strålade uppåt och nedåt installerades i den ringformade skuggan och lysdioder installerades också i ringen på baldakinen bakom det satinerade locket, som utstrålar sitt ljus in i rummet. Omkopplingsmanöverdonet, som osynligt är integrerat i armaturen, gör det möjligt att välja ljusstrålning med standardljusbrytaren. Genom att byta flera gånger kan du välja om ljuset ska lysa nedåt och uppåt, bara nedåt eller bara uppåt. Dessutom kan lysdioderna i den nedre ringen nedtonas kontinuerligt med pekdämparen som är fäst på utsidan av ringen. LED-hängande ljus Delta i aluminium avger ett behagligt, varmt vitt ljus som ser väldigt homogent ut tack vare satinakrylöverdrag. I en modern atmosfär - i vardagsrum, matsal eller kök - ger den rätt belysning i alla situationer utan komplicerade tilläggsinstallationer.
 • B-Leuchten Expanda-X LED-pendellampa, antracit

  B-Leuchten Expanda-X LED-pendellampa, antracit
  Justerbar LED-pendellampa pendelarmatur Expanda-X, med sensordämpare Den moderna LED-pendellampa pendelarmaturen Expanda-X är inte bara variabel i höjd utan också i längd och kan enkelt justeras. Detta gör dem perfekta för belysning ovanför borden, särskilt i utdragbara versioner, så ljuset växer eller krymper, beroende på bordets storlek. De integrerade LED i den moderna Expanda-X pendellampa är dimbara och färgtemperaturen kan justeras. En sensordämpare justerar ljuset från en varmvit färg till kallt dagsljus. Detta är perfekt för de olika behoven, som den mysiga samlingen på kvällen eller det effektiva arbetet som kan äga rum vid ett bord.
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa, aluminium mässing

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa, aluminium mässing
  Dimbar LED-hänglampa Delta Det moderna LED-hängande ljuset Delta är perfekt för effektiv belysning, till exempel ovanför ett matbord eller i vardagsrummet. Med sin ovala metallring ger den ett futuristiskt utseende och med de två LED-remsorna på ovansidan och botten av den ovala, direkt och indirekt belysning. Den effektiva LED-tekniken lyser med ett varmt vitt ljus och ljusstyrkan kan enkelt varieras med en liten pekdämpare på insidan av den ovala.
 • B-Leuchten Less LED-hänglampa, antracit eloxerad

  B-Leuchten Less LED-hänglampa, antracit eloxerad
  LED-pendellampa Mindre, höjdjusterbar och utrustad med pekdämpare En vinklad och modern design kännetecknar LED-hänglampan Mindre, upphängningen kan justeras i några enkla steg. De två sidoljuselementen avger direktbelysning nedåt för att belysa ett långbord direkt, det centrala elementet, som förbinder de två nedåtstrålande elementen, riktades uppåt och ger indirekt rumsbelysning. Båda ljuskällorna kan bytas separat. Det nedåtriktade ljuset kan kopplas och dämpas via en pekdämpare fäst till vänster om det övre ljuselementet, tryckknappen installerad till höger om det övre ljuselementet reglerar ljuset som avges uppåt. LED-hänglampan Mindre i matt nickel med förkromade detaljer är den perfekta ljuskällan för långa matbord eller för köksbänken i moderna lägenheter.
 • B-Leuchten Leni LED-hänglampa 3 lampor nickel matt

  B-Leuchten Leni LED-hänglampa 3 lampor nickel matt
  Pendelarmatur Leni med tre lampor, energisparande lysdioder och fjärrkontroll Den stilfulla och eleganta inredningen på Leni övertygar vid första anblicken. Med sitt behagliga varmvita ljus får pendelarmaturen varje vardagsrum och matplats att lysa i en mysig atmosfär. Energibesparande lysdioder är integrerade i de tre skärmarna av rostfritt stål, som sprider en mysig atmosfär med sin direkta belysning över varje matbord. Tack vare den integrerade dimfunktionen kan ljusstyrkan enkelt och bekvämt styras med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt kan den perfekta ljusintensiteten ställas in för varje tillfälle - oavsett om det är en spelkväll med vännerna eller en mysig middag med familjen.
 • B-Leuchten Tom LED-hänglampa 5 lampor svart

  B-Leuchten Tom LED-hänglampa 5 lampor svart
  Tom hängande lampa i chic design med fjärrkontroll för dimning Den eleganta pendelarmaturen Tom ger ett speciellt sken till varje vardagsrum eller matplats. Ramen av rostfritt stål består av ett långsträckt element med tre lampor för direkt belysning av bordet och ytterligare två spotlights som är monterade mellan var och en av de tre lamporna och som ger ytterligare belysning av rummet. Tom passar bra in i moderna inredningsstilar och är med sin karaktäristiska stilfulla inredning en riktig höjdpunkt över varje matbord. Tack vare de tre symmetriskt hängande skärmarna ger Tom ett varmt ljus och skapar en inbjudande och mysig atmosfär. Den medföljande fjärrkontrollen ger också möjlighet att steglöst dimma ljusstyrkan hos lysdioderna och variera den som önskat för att enkelt ställa in önskade ljusförhållanden.
 • B-Leuchten Tessa utomhusvägglampa 2 lampor

  B-Leuchten Tessa utomhusvägglampa 2 lampor
  Framkallar vackra ljuskottar på husfasaden - LED-utomhusvägglampa Tessa Tre kuber gjorda av mörkgrå lackerad metall, placerade bredvid varandra, bildar designen för denna utomhusvägglampa och gör den till en mycket speciell ljuskälla. Ljuset ger inte bara en modern touch till den yttre designen när den byts av, men också på natten när lysdioderna slås på och det finns ett fantastiskt spel av ljus och skugga på väggen. Omgivningen kan belysas varsamt och utan bländning och fasaden kan också belysas. kapslingsklass IP54 skyddar vägglampa Tessa mot regn och damm.
 • B-Leuchten Quadro LED-vägglampa 65x22 cm

  B-Leuchten Quadro LED-vägglampa 65x22 cm
  Quadro LED-vägglampa, rektangulär form med tre rutor Quadro är en modern och samtidigt mycket tidlös LED-vägglampa i rektangulär form som delas optiskt i tre rutor av frontpanelerna i silveranodiserad metall. Oavsett om det är horisontellt eller vertikalt monterat på väggen eller i taket - med Quadro LED-armaturen är ett vardagsrum eller en hall upplyst varmvitt, ljust och mycket jämnt, inte bara direkt utan också indirekt genom den breda kanten av akrylkroppen av lampan. Ljusstyrkan för de inbyggda lysdioderna kan regleras efter önskemål med en dimmer inbyggd i husinstallationen (ingår ej).
 • B-Leuchten Prince vägglampa 8 lampor aluminium

  B-Leuchten Prince vägglampa 8 lampor aluminium
  Åtta lampor Prince LED-vägglampa av anodiserad metall - kapslingsklass IP54 Den långsträckta Prince LED-vägglampan med rundade hörn är gjord av anodiserad aluminium och kan tack vare IP54- kapslingsklass tåla ogynnsamma väderförhållanden, så att inget står i vägen för utomhusbruk, till exempel som fasadbelysning bredvid entrédörren . Prince pryder också korridorer och rum i interiören med sina förtrollande ljus accenter, som skapas genom arrangemang av LED-ljuskällor - tre vardera på toppen och botten och en på sidorna. LED-vägglampan Prince harmoniserar optiskt med många möbler och fasadstilar.
 • B-Leuchten Tim LED-bordslampa CCT svart

  B-Leuchten Tim LED-bordslampa CCT svart
  Tim skrivbordslampa med touch dimmer och CCT-teknik Med sin moderna inredning är den raka bordslampan Tim en höjdpunkt på varje skrivbord. LED-bordslampan står på en fyrkantig fot och slutar med en smal, långsträckt, stavliknande hals, som det fyrkantiga ljuselementet är fäst vid. Den tunna men robusta ramen är förbunden med leder så att den kan flyttas framåt, bakåt eller i sidled för att bestämma en optimal och individuell inriktning av ljusstrålen. Energibesparande lysdioder är inbyggda i det platta ljushuvudet, vilket minskar energiförbrukningen och skyddar miljön. Tack vare touchdimmern och den integrerade CCT-funktionen kan ljuselementen dimmas kontinuerligt och även ställas in i olika ljusfärger. Detta gör det möjligt för Tim att variera ljuset från behagligt varmvitt ljus för möten till fräscht universalvitt eller dagsljusvitt ljus för koncentrerat arbete, vilket ger ett mycket mångsidigt utbud av ljusförhållanden.
 • B-Leuchten Ohio golvlampa nickel/krom

  B-Leuchten Ohio golvlampa nickel/krom
  Lätt böjd Ohio LED-golvlampa i modernt nickel/krom-utseende Ohio LED-golvlampan i metall är en toppmodern design: ram och arm är lätt böjda, den runda basen och den skivformade skärmen fulländar den moderna designen. Golvlampan Ohio är utrustad med kraftfulla LED-lampor med låg förbrukning som ger ett varmvitt ljus som är mycket mysigt och ger en atmosfärisk känsla i alla delar av rummet. Ljusets ljusstyrka kan dämpas med en enkel handrörelse med hjälp av sensordimmern som är integrerad i skärmen.
 • B-Leuchten Sam LED-balkpendellampa, nickel

  B-Leuchten Sam LED-balkpendellampa, nickel
  Höjdjusterbar LED-pendellampa Sam, dimbar Den moderna LED-pendellampa Sam är den perfekta belysningen ovanför borden. Tack vare en enkel mekanism kan ljuset enkelt justeras i höjd och därmed perfekt anpassas till respektive behov. Den långsträckta och lätt böjda skärmen består av tre skenor, alla utrustade med moderna lysdioder, som är dolda bakom en mjölkvit plastdiffusor. Den mellersta skenan pekar med LED-sidan uppåt, så att LED-pendellampa Sam inte bara avger ljus direkt nedåt utan också avger lite ljus indirekt uppåt. Ljuset kan också dämpas med hjälp av en liten knapp.
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa, antracit

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa, antracit
  Dimbar LED-hänglampa Delta Det moderna LED-hängande ljuset Delta är perfekt för effektiv belysning, till exempel ovanför ett matbord eller i vardagsrummet. Med sin ovala metallring ger den ett futuristiskt utseende och med de två LED-remsorna på ovansidan och botten av den ovala, direkt och indirekt belysning. Den effektiva LED-tekniken lyser med ett varmt vitt ljus och ljusstyrkan kan enkelt varieras med en liten pekdämpare på insidan av den ovala.
 • B-Leuchten Less LED-hänglampa, nickel matt

  B-Leuchten Less LED-hänglampa, nickel matt
  LED-pendellampa Mindre, höjdjusterbar och utrustad med pekdämpare En vinklad och modern design kännetecknar LED-hänglampan Mindre, upphängningen kan justeras i några enkla steg. De två sidoljuselementen avger direktbelysning nedåt för att belysa ett långbord direkt, det centrala elementet, som förbinder de två nedåtstrålande elementen, riktades uppåt och ger indirekt rumsbelysning. Båda ljuskällorna kan bytas separat. Det nedåtriktade ljuset kan kopplas och dämpas via en pekdämpare fäst till vänster om det övre ljuselementet, tryckknappen installerad till höger om det övre ljuselementet reglerar ljuset som avges uppåt. LED-hänglampan Mindre i matt nickel med förkromade detaljer är den perfekta ljuskällan för långa matbord eller för köksbänken i moderna lägenheter.
 • B-Leuchten Fleur LED-hänglampa, gammal mässing

  B-Leuchten Fleur LED-hänglampa, gammal mässing
  LED-hänglampa Fleur i antik mässing LED-hänglampan Fleur är en imponerande och slående ljuskälla i stora privata rum eller i ett stort antal kommersiella områden, och den förtjänar sitt namn eftersom den ser ut som en stor bukett blommor. Från och med den runda baldakinen skjuter tolv grenar nedåt i en böjd form, som var och en delar sig i tre små, kalkformade blommor. De är gjorda av bärnstensfärgad akryl och är vardera iscensatt av en varmvit LED mitt i bägaren, så att en mycket mysig och varm ljusatmosfär uppnås.
 • B-Leuchten Quadro LED-taklampa 42 x 22 cm

  B-Leuchten Quadro LED-taklampa 42 x 22 cm
  Quadro LED-taklampa i rektangulär form Den rektangulära LED-taklampa Quadro är uppdelad i två rutor med locket av silveranodiserad metall. Den kan installeras som taklampa och vägglampa. Inte bara genom de fyrkantiga ytorna på framsidan utan även genom sidorna avges det varma vita ljuset från lysdioderna mycket homogent genom kroppen av satinerad akryl, så att armaturen inte bara direkt belyser ett rum utan också avger indirekt ljus och därmed en vacker ljuseffekt på taket eller väggen. För att kunna anpassa ljusstyrkan till alla situationer inbyggdes dimbara lysdioder i armaturen, som kan dämpas via en extern dimmer i husinstallationen.
 • B-Leuchten Modena LED-golvlampa, fjärrkontroll

  B-Leuchten Modena LED-golvlampa, fjärrkontroll
  Mångsidig Modena LED-golvlampa med fjärrkontroll, touchdimmer och vit ljusförändring Modena LED-golvlampa har ett modernt utseende och erbjuder mångsidig belysning. Med sitt panelliknande armaturhuvud, som kan svängas åt båda hållen, avges ljuset antingen direkt mot taket eller i sidled ut i rummet. För läsning eller för specialarbeten där det behövs riktat ljus kan den extra läsarmen, som har ett rörligt armaturhuvud och därmed också kan justeras efter behov, användas. Ljuset i den moderna Modena LED-golvlampan kan varieras i vitt ljus från varmvitt till dagsljus och kan även dämpas. Detta är möjligt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen eller den integrerade touchdimmern direkt på armaturen för dimning. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i arbetsrummet ger Modena LED-golvlampan perfekt tilläggs- och läsljus överallt.
 • B-Leuchten New Tree LED-golvlampa antracit 137cm

  B-Leuchten New Tree LED-golvlampa antracit 137cm
  Dimbar LED-golvlampa New Tree med rörlig arm Den moderna LED-golvlampa New Tree är en speciell lampa som är utrustad med en rörlig arm. Dess eleganta form och funktionalitet gör det till ett praktiskt ljuselement som också ger rummet en elegant touch. När den viks, bildar Basis och den rörliga armen en ellips där ljuset avges inåt och skapar indirekt belysning. När armen fälls ut ändras också ljusets riktning, vilket innebär att ljusstrålen kan justeras individuellt. Dessutom kan ljusintensiteten påverkas med pekdämparen. Den antracitfärgade kappan säkerställer att den enkelt kan integreras i många inredningsstilar.
 • B-Leuchten Expanda X LED-pendellampa, nickel

  B-Leuchten Expanda X LED-pendellampa, nickel
  Justerbar LED-pendellampa pendelarmatur Expanda-X, med sensordämpare Den moderna LED-pendellampa pendelarmaturen Expanda-X är inte bara variabel i höjd utan också i längd och kan enkelt justeras. Detta gör dem perfekta för belysning ovanför borden, särskilt i utdragbara versioner, så ljuset växer eller krymper, beroende på bordets storlek. De integrerade LED i den moderna Expanda-X pendellampa är dimbara och färgtemperaturen kan justeras. En sensordämpare justerar ljuset från en varmvit färg till kallt dagsljus. Detta är perfekt för de olika behoven, som den mysiga samlingen på kvällen eller det effektiva arbetet som kan äga rum vid ett bord.
 • B-Leuchten Crystal taklampa, krom, 77 cm

  B-Leuchten Crystal taklampa, krom, 77 cm
  Dynamiskt designad LED-taklampa Crystal Designen på Crystal LED-taklampa är livlig och lekfull samtidigt och imponerar inte bara med sitt utseende utan också med sin ljuseffekt. Många glaskristaller vrider sig från den runda baldakinen med hjälp av smala metallarmar och sammanfogar de lika svepande böjda metallremsorna, som är utrustade med varma vita lysdioder. En full effekt och enhetlig ljus produceras av ljusreflektioner av de enskilda glasfasetterna och kromfinishen, vilket inte bara kräver ljus utan också hela omgivningen i scenen. Tekniska specifikationer: - Version Ø 54 cm = ej dimbar - Version Ø 77 cm = dimbar via fasavskärmad dimmer (exklusiv)
 • B-Leuchten Graz LED-bordslampa, mässing

  B-Leuchten Graz LED-bordslampa, mässing
  Variabel justerbar LED-skrivbordslampa Graz med touchdimmer Den delikat formade LED-skrivbordslampa Graz passar perfekt efter användarnas behov, eftersom den har en extremt flexibel stativ som möjliggör flexibel och individuell belysning. Inte bara kan höjden ställas in från 40 till 60 cm, lamparm kan också svängas flexibelt och lamphuvud kan också lutas och vridas. Dessutom har lampan en knapp med vilken ljusstyrkan kontinuerligt kan regleras. På detta sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att arbeta bekvämt och bekvämt vid ditt skrivbord hemma. Lampan är gjord av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut pärla på skrivbordet.
 • B-Leuchten Helios II LED-taklampa

  B-Leuchten Helios II LED-taklampa
  I en trendig vågdesign - LED-taklampa Helios II med dubbelsidig ljusemission Designen på LED-taklampa Helios II ser modern, tidlös och särskilt dynamisk ut. Detta uppnås huvudsakligen genom den vågiga utformningen av de enskilda ljusstagen i kombination med de matt förnicklade metallelementen med kromfärgade detaljer. De två yttre armaturerna avger varmt vitt ljus nedåt i rummet, medan det centrala elementet avger ljus uppåt mot taket. Detta orsakar inte bara direkt, men också indirekt rumsbelysning som uppfattas som särskilt hemtrevlig och trevlig. - lysdioder kan dimmas användning av en extern vägg dimmer (bakkantsdimmer dimmer med 20W minsta belastning (exklusiv)).
 • B-Leuchten Flower LED-taklampa CCT Ø 81 cm

  B-Leuchten Flower LED-taklampa CCT Ø 81 cm
  Effektiv LED-taklampa Flower med CCT-dimteknik Den här taklampan har en vacker form som har gett den namnet Flower (tyska: Blume), och som har en särskild ljusstyrka och föränderlig färg. De åtta inbäddade ljuselementen i matt nickel innehåller mycket effektiva lysdioder som växlande kan avge sitt ljus i mjukt varmvitt eller universalvitt till mycket starkt dagsljusvitt. Detta möjliggör en integrerad CCT-dimteknik. Inställningen av den önskade ljusfärgen sker på ett mycket bekvämt sätt med hjälp av den fjärrkontroll som ingår i leveransomfånget.
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa 2 lampor aluminium

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa 2 lampor aluminium
  Dimbar LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll LED-pendellampan Delta med sin futuristiska design är en imponerande belysning. Med sina två runda, sammanflätade ringar av rostfritt stål och de LED-lampor som är monterade inuti dekorerar Delta varje vardagsrum och matplats. Tack vare den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen på pendelarmaturen varieras på ett bekvämt sätt - från varm vit belysning för mysiga måltider med familj och vänner till starkt dagsljus - spektrumet av belysningsalternativ är mycket mångsidigt. Oavsett vilken ljusfärg som väljs kan lysdiodernas ljusstyrka bekvämt sättas på och varieras steglöst med fjärrkontrollen.
 • B-Leuchten Pull golvlampa, textilskärm, 161 cm

  B-Leuchten Pull golvlampa, textilskärm, 161 cm
  Elegant Pull golvlampa med vit tygskärm och diskret modernt utseende Pull-golvlampans inredning är både klassisk och modern. Den vita tygskärmen och den kromade och svarta ramen kombinerar tidlös estetik med sofistikerad chic. Pull passar enkelt in i nästan alla rum, oavsett om det är ett vardagsrum, ett sovrum eller ett kontor. Med sin behagliga och bländfria belysning skapar Pull en mysig atmosfär i alla rum. Golvlampan kan bekvämt slås på och stängas av med hjälp av en dragbrytare.
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa 2 lampor CCT svart

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa 2 lampor CCT svart
  Dimbar LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll LED-pendellampan Delta med sin futuristiska design är en imponerande belysning. Med sina två runda, sammanflätade ringar av rostfritt stål och de LED-lampor som är monterade inuti dekorerar Delta varje vardagsrum och matplats. Tack vare den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen på pendelarmaturen varieras på ett bekvämt sätt - från varm vit belysning för mysiga måltider med familj och vänner till starkt dagsljus - spektrumet av belysningsalternativ är mycket mångsidigt. Oavsett vilken ljusfärg som väljs kan lysdiodernas ljusstyrka bekvämt sättas på och varieras steglöst med fjärrkontrollen.
 • B-Leuchten Loft bordslampa av glas

  B-Leuchten Loft bordslampa av glas
  Sfärisk bordslampa Loft med en opal vit glasskärm Denna enkla men eleganta bordslampa Loft är perfekt för accentbelysning. En sfärisk, opal vit glasskugga sitter på en diskret, rund bas som utgör den perfekta kontrasten med sin svarta färg. Detta är försett med fina spår som ger utseendet ett tilltalande mönster. Överst är en liten, rund öppning genom vilken ljuset går direkt uppåt. På grund av glasets opala natur fördelas det återstående ljuset försiktigt och jämnt i rummet. bordslampa kan enkelt manövreras på plats med strömbrytaren på kabeln.
 • B-Leuchten Turn LED-golvlampa, CCT, aluminium

  B-Leuchten Turn LED-golvlampa, CCT, aluminium
  LED-golvlampa Turn med CCT-dimningsteknik och två ljuskällor Den moderna golvlampan Turn är ett elegant belysningsobjekt för alla som har en modern inredningsstil. Med sitt aluminiumanodiserade hölje passar Turn in i nästan alla rum med en sofistikerad inredning. Golvlampan är 175 cm hög och har två LED-ljuskällor som kan tändas separat. Tack vare den integrerade CCT-dimningstekniken kan ljusfärgen justeras till olika nivåer mellan 2 700 och 6 000 Kelvin - från mysigt varmvitt till fräscht dagsljus och kallt universalvitt. Ljusfärgen kan enkelt och bekvämt ställas in med hjälp av strömbrytare. Dimningsprocessen styrs också via dessa strömbrytare. Ljuskällan, som sträcker sig över hela armaturens höjd, är vinkelbar och kan roteras. Detta gör det möjligt att påverka ljusets riktning individuellt och indirekt belysning kan skapas utöver direkt belysning. Den andra ljuskällan är installerad ovanför huvudet och strålar uppåt för att belysa rummet.
 • B-Leuchten Tom LED-golvlampa, dimbar, svart

  B-Leuchten Tom LED-golvlampa, dimbar, svart
  Tom rörlig LED-golvlampa med touch dimmer Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det optimala ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läsning i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga småhuset.
 • B-Leuchten Tom LED-bordslampa, dimbar, svart

  B-Leuchten Tom LED-bordslampa, dimbar, svart
  Tom svängbar LED-bordlampa med touchdimmer Bordslampan Tom i svart rostfritt stål imponerar med sin moderna och linjära design. Den självlysande LED-lampans ram kan enkelt och bekvämt vridas 360 grader. Vare sig det gäller kontoret eller hemmakontoret - Tom är den perfekta ljuskällan för varje skrivbord. Med sin varmvita ljusstråle skapar bordslampan en behaglig atmosfär som är idealisk för att arbeta vid datorn eller studera filer. Tack vare touchdimmern kan Tom ställas in på olika ljusstyrkor och ger därmed en optimal inställning av ljuskäglan.
 • LED-golvlampa Tom, 2 lampor, svart

  LED-golvlampa Tom, 2 lampor, svart
  Tom LED-golvlampa med touchdimmer och separat kopplingsbara ljuskällor Stil, elegans och sofistikering förenas i Tom LED-golvlampan. Tack vare den integrerade touchdimmern kan båda ljuskällorna ställas in steglöst och separat i olika ljusstyrkor, så att ljuset kan anpassas individuellt. Med sitt trendiga utseende i svart rostfritt stål passar Tom i nästan alla rum med en modern inredning - oavsett om det är kontor, sovrum eller mat- och vardagsrum. Tack vare den rörliga ramen kan båda LED-lamporna vridas oberoende av varandra i vilken riktning som helst för att uppnå en optimal inriktning av ljuskällan
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa, 130 cm, aluminium

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa, 130 cm, aluminium
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en hängande lampa med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär form. De lysdioder som är monterade i den avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket ger en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • B-Leuchten Findus LED-golvlampa 1 lampa nickel

  B-Leuchten Findus LED-golvlampa 1 lampa nickel
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som ger varje rum en mysig atmosfär och ökar hemtrevligheten. Tack vare sin stora höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som bjuder in till välbefinnande. Ljusstyrkan kan enkelt justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern
 • B-Leuchten Dual LED-golvlampa läslampa antracit

  B-Leuchten Dual LED-golvlampa läslampa antracit
  Futuristiskt utformad Dual golvlampa med läsarm och CCT-dimningsfunktion Dual golvlampan är funktionell och elegant och presenterar sig själv i sitt konstfullt utformade hölje av rostfritt stål. Både de två belysningselementen i den övre delen och lampfoten är rektangulärt formade, vilket ger golvlampan en futuristisk karaktär. De två ljushuvudena kan roteras och vridas 360 grader, så att lampan antingen kan användas som en strålkastare i taket eller som direktbelysning. Dessutom är en extra läslampa fäst vid golvlampan, som kan svängas uppåt och nedåt, så att de optimala ljusförhållandena råder vid läsning och ögonen skyddas så bra som möjligt vid läsning. Båda ljuskällorna kan slås på var för sig och drivs med lysdioder, vars behagliga ljus lämpar sig väl för belysning av vardagsrum. Ljusstyrkan kan justeras kontinuerligt med en integrerad touchdimmer. Dessutom kan färgtemperaturen ändras mellan behagligt varmvitt, fräscht universalvitt och intensivt dagsljus med hjälp av vitljusstyrningen. Med denna mängd olika funktioner och inställningar lämnar Dual golvlampa knappast något att önska när det gäller belysning.
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa 130 cm svart

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa 130 cm svart
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en hängande lampa med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär form. De lysdioder som är monterade i den avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket ger en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa, 100 cm, aluminium

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa, 100 cm, aluminium
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en hängande lampa med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär form. De lysdioder som är monterade i den avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket ger en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • B-Leuchten David golvlampa, höjdjusterbar

  B-Leuchten David golvlampa, höjdjusterbar
  Höjningsbar golvlampa David med grå tygskärm och svart stomme i rostfritt stål Golvlampan David har ett mycket elegant och modernt utseende som gör att den kan kombineras med olika inredningsstilar. Den svarta ramen av rostfritt stål har en teleskopisk anordning med vilken lampans höjd kan varieras från 110 till 170 cm. Den grå skuggytan avger ett behagligt och utomordentligt mysigt ljus nedåt, vilket gör David idealisk som ljuskälla för läsning eller som harmonisk tilläggsbelysning i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Lampan kan bekvämt slås på och stängas av med hjälp av fotpedalknappen.
 • B-Leuchten Dual LED-golvlampa läslampa nickel

  B-Leuchten Dual LED-golvlampa läslampa nickel
  Futuristiskt utformad Dual golvlampa med läsarm och CCT-dimningsfunktion Dual golvlampan är funktionell och elegant och presenterar sig själv i sitt konstfullt utformade hölje av rostfritt stål. Både de två belysningselementen i den övre delen och lampfoten är rektangulärt formade, vilket ger golvlampan en futuristisk karaktär. De två ljushuvudena kan roteras och vridas 360 grader, så att lampan antingen kan användas som en strålkastare i taket eller som direktbelysning. Dessutom är en extra läslampa fäst vid golvlampan, som kan svängas uppåt och nedåt, så att de optimala ljusförhållandena råder vid läsning och ögonen skyddas så bra som möjligt vid läsning. Båda ljuskällorna kan slås på var för sig och drivs med lysdioder, vars behagliga ljus lämpar sig väl för belysning av vardagsrum. Ljusstyrkan kan justeras kontinuerligt med en integrerad touchdimmer. Dessutom kan färgtemperaturen ändras mellan behagligt varmvitt, fräscht universalvitt och intensivt dagsljus med hjälp av vitljusstyrningen. Med denna mängd olika funktioner och inställningar lämnar Dual golvlampa knappast något att önska när det gäller belysning.
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa 100 cm svart

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa 100 cm svart
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en hängande lampa med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär form. De lysdioder som är monterade i den avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket ger en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor nickel

  B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor nickel
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla typer av bostäder. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-takspolaren en atmosfär av mysighet och komfort. Den extra monterade läsarmen på medelhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • B-Leuchten Findus LED-golvlampa 1 lampa mässing

  B-Leuchten Findus LED-golvlampa 1 lampa mässing
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som ger varje rum en mysig atmosfär och ökar hemtrevligheten. Tack vare sin stora höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som bjuder in till välbefinnande. Ljusstyrkan kan enkelt justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern
 • B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor mässing

  B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor mässing
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla typer av bostäder. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-takspolaren en atmosfär av mysighet och komfort. Den extra monterade läsarmen på medelhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor mässing

  B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor mässing
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla typer av bostäder. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-takspolaren en atmosfär av mysighet och komfort. Den extra monterade läsarmen på medelhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • B-Leuchten Pull bordslampa, textilskärm 53 cm

  B-Leuchten Pull bordslampa, textilskärm 53 cm
  Vacker bordslampa Pull med vit, bländfri textilskärm och elegant, rund kromfot Bordslampan Pull kombinerar tidlös design med modern chic med sin textilskärm och krom och svart ram. Den vackra vita tygskärmen är ogenomskinlig och ger därför ett bländfritt ljus som perfekt understryker en mysig atmosfär. Pull kan harmoniskt integreras i inredningen i vardagsrummet och i sovrummet som extra belysning eller på en byrå. Lampan kan enkelt slås på och av med hjälp av en inbyggd dragbrytare.
 • B-Leuchten Tim LED-golvlampa CCT svart

  B-Leuchten Tim LED-golvlampa CCT svart
  Tim rörlig golvlampa med dimmer och variabel ljusfärg Golvlampan Tim har energisparande lysdioder som kan dämpas kontinuerligt med en inbyggd touchfunktion för att anpassa ljusstyrkan till olika situationer och behov. Med den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen också varieras. Oavsett om man vill ha fräscht dagsljusvitt eller universellt vitt ljus för arbete vid skrivbordet eller behagligt varmvitt ljus för mysiga filmkvällar med familjen, erbjuder Tims ljusfärgsspektrum rätt ljusförhållanden för varje tillfälle och är den perfekta ljuskällan för kontoret, sovrummet och vardagsrummet. Den sofistikerade golvlampan i rostfritt stål är ett blickfång i alla rum och kan kombineras med moderna livsstilar. Den eleganta och robusta ramen är sammanlänkad med leder så att LED-lampan kan vridas i vilken riktning som helst för att få den optimala ljusstrålen när som helst och vid vilket tillfälle som helst.
 • B-Leuchten Tim LED-golvlampa CCT ljusgrå

  B-Leuchten Tim LED-golvlampa CCT ljusgrå
  Tim rörlig golvlampa med dimmer och variabel ljusfärg Golvlampan Tim har energisparande lysdioder som kan dämpas kontinuerligt med en inbyggd touchfunktion för att anpassa ljusstyrkan till olika situationer och behov. Med den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen också varieras. Oavsett om man vill ha fräscht dagsljusvitt eller universellt vitt ljus för arbete vid skrivbordet eller behagligt varmvitt ljus för mysiga filmkvällar med familjen, erbjuder Tims ljusfärgsspektrum rätt ljusförhållanden för varje tillfälle och är den perfekta ljuskällan för kontoret, sovrummet och vardagsrummet. Den sofistikerade golvlampan i rostfritt stål är ett blickfång i alla rum och kan kombineras med moderna livsstilar. Den eleganta och robusta ramen är sammanlänkad med leder så att LED-lampan kan vridas i vilken riktning som helst för att få den optimala ljusstrålen när som helst och vid vilket tillfälle som helst.
 • B-Leuchten Tom LED-golvlampa, dimbar, mässing

  B-Leuchten Tom LED-golvlampa, dimbar, mässing
  Tom rörlig LED-golvlampa med touch dimmer Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läsning i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga småhuset.
 • B-Leuchten Tim LED-bordslampa CCT ljusgrå

  B-Leuchten Tim LED-bordslampa CCT ljusgrå
  Tim skrivbordslampa med touch dimmer och CCT-teknik Med sin moderna inredning är den raka bordslampan Tim en höjdpunkt på varje skrivbord. LED-bordslampan står på en fyrkantig fot och slutar med en smal, långsträckt, stavliknande hals, som det fyrkantiga ljuselementet är fäst vid. Den tunna men robusta ramen är förbunden med leder så att den kan flyttas framåt, bakåt eller i sidled för att bestämma en optimal och individuell inriktning av ljusstrålen. Energibesparande lysdioder är inbyggda i det platta ljushuvudet, vilket minskar energiförbrukningen och skyddar miljön. Tack vare touchdimmern och den integrerade CCT-funktionen kan ljuselementen dimmas kontinuerligt och även ställas in i olika ljusfärger. Detta gör det möjligt för Tim att variera ljuset från behagligt varmvitt ljus för möten till fräscht universalvitt eller dagsljusvitt ljus för koncentrerat arbete, vilket ger ett mycket mångsidigt utbud av ljusförhållanden.
 • B-Leuchten Leni LED-hänglampa 3 lampor, rund svart

  B-Leuchten Leni LED-hänglampa 3 lampor, rund svart
  Dimbar LED-pendellampa Leni med tre skärmar Den eleganta hängande lampan Leni med rund hållare och tre skärmar är den perfekta armaturen för varje kök och matplats. Kombinationen av det kalla, eleganta huset i rostfritt stål och det behagligt varma ljuset som Leni avger är ett ojämförligt spel av kontraster. Det varma ljuset kommer från energisparande lysdioder och skapar en mysig atmosfär i alla rum, vilket gör familjemiddagar eller spelkvällar med vänner ännu trevligare. Tack vare den inbyggda ljusregleringsfunktionen kan LED-ljuset i pendellampan dämpas kontinuerligt för att passa alla ljusstyrkor. Ljusstyrkan kan enkelt justeras via fjärrkontrollen - även utan att du behöver resa dig från stolen.
 • B-Leuchten Leni LED-hänglampa 3 lampor rund nickel

  B-Leuchten Leni LED-hänglampa 3 lampor rund nickel
  Dimbar LED-pendellampa Leni med tre skärmar Den eleganta hängande lampan Leni med rund hållare och tre skärmar är den perfekta armaturen för varje kök och matplats. Kombinationen av det kalla, eleganta huset i rostfritt stål och det behagligt varma ljuset som Leni avger är ett ojämförligt spel av kontraster. Det varma ljuset kommer från energisparande lysdioder och skapar en mysig atmosfär i alla rum, vilket gör familjemiddagar eller spelkvällar med vänner ännu trevligare. Tack vare den inbyggda ljusregleringsfunktionen kan LED-ljuset i pendellampan dämpas kontinuerligt för att passa alla ljusstyrkor. Ljusstyrkan kan enkelt justeras via fjärrkontrollen - även utan att du behöver resa dig från stolen.
 • B-Leuchten Delta LED-hänglampa styrbar aluminium

  B-Leuchten Delta LED-hänglampa styrbar aluminium
  LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll Den moderna LED-pendelarmaturen Delta övertygar med sin eleganta design. De energibesparande lysdioderna på undersidan av den rostfria ringen ger en ljus belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt reglera både tändning och släckning samt ljusstyrkan. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Deltas varmvita ljus ger behagliga ljusförhållanden med en mysig känsla i alla rum och förvandlar vardagsrummet och matplatsen till en oas av välbefinnande.
 • B-Leuchten Leni LED-hänglampa 1 lampa svart

  B-Leuchten Leni LED-hänglampa 1 lampa svart
  Energibesparande hängande lampa Leni med lysdioder och fjärrkontroll Den moderna LED-pendelarmaturen Leni övertygar med sin eleganta design. De energibesparande lysdioderna på undersidan av den rostfria ringen ger en ljus belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt reglera både på- och avslagning och ljusstyrkan. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Det varmvita ljuset ger mysiga ljusförhållanden och fördjupar varje vardagsrum och matplats i en bekväm och mysig atmosfär för att du ska må bra.
 • B-Leuchten Leni LED-hänglampa 1 lampa nickel matt

  B-Leuchten Leni LED-hänglampa 1 lampa nickel matt
  Energibesparande hängande lampa Leni med lysdioder och fjärrkontroll Den moderna LED-pendelarmaturen Leni övertygar med sin eleganta design. De energibesparande lysdioderna på undersidan av den rostfria ringen ger en ljus belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt reglera både på- och avslagning och ljusstyrkan. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Det varmvita ljuset ger mysiga ljusförhållanden och fördjupar varje vardagsrum och matplats i en bekväm och mysig atmosfär för att du ska må bra.
 • B-Leuchten Leni LED-hänglampa 3 lampor svart

  B-Leuchten Leni LED-hänglampa 3 lampor svart
  Pendelarmatur Leni med tre lampor, energisparande lysdioder och fjärrkontroll Den stilfulla och eleganta inredningen på Leni övertygar vid första anblicken. Med sitt behagliga varmvita ljus får pendelarmaturen varje vardagsrum och matplats att lysa i en mysig atmosfär. Energibesparande lysdioder ingår i de tre skärmarna i rostfritt stål, som sprider en mysig atmosfär med sin direkta belysning över varje matbord. Tack vare den integrerade dimfunktionen kan ljusstyrkan enkelt och bekvämt styras med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt kan den perfekta ljusintensiteten ställas in för varje tillfälle - oavsett om det är en spelkväll med vännerna eller en mysig middag med familjen.
 • B-Leuchten Tom LED-golvlampa, dimbar, brons

  B-Leuchten Tom LED-golvlampa, dimbar, brons
  Tom rörlig LED-golvlampa med touch dimmer Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det optimala ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läsning i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga småhuset.
 • B-Leuchten Omega golvlampa CCT-teknik, nickel

  B-Leuchten Omega golvlampa CCT-teknik, nickel
  LED-golvlampa Omega i trendig design - matt nickel, krom LED-golvlampan Omega är å ena sidan en stilfull accessoar för en modern livsstil, å andra sidan ger den naturligtvis också den extra belysning som önskas, t.ex. i sittgruppen, vilket gör rummet riktigt mysigt. Den matt förnicklade ramen har en kromad yta som understryker elegansen i utseendet. Utrustad med innovativ CCT-dimningsteknik innebär detta att ljusfärgen kan väljas kontinuerligt mellan varmvitt med en färgtemperatur på 3 000 K och dagsljus med 6 000 K. Med den touchdimmer som är inbyggd i ramen kan ljusstyrkan regleras.
 • B-Leuchten Kara bordslampa, textilskärm 58 cm

  B-Leuchten Kara bordslampa, textilskärm 58 cm
  Elegant Kera bordslampa med en elegant bas Kera bordslampa är närvarande och elegant samtidigt. Den formade, långsträckta basen är helt svart och har iögonfallande spår som skapar ett attraktivt mönster. Ovanför detta är en textil, något konisk nyans, som också är helt svart. På grund av den ogenomskinliga bearbetningen avges ett bländningsfritt, homogent ljus i miljön. bordslampa kan manövreras på plats med hjälp av strömbrytaren på kabeln.
 • B-Leuchten Body - bordslampa trä grå

  B-Leuchten Body - bordslampa trä grå
  Fyrbent bordslampa Kropp med en rund tygskärm Den klassiskt designade, runda textilskärmen på Body- bordslampa vilar på en dekorativ fyrbent stativ gjord av multiplex, varigenom det här materialets egenhet - multiplex är namnet på flera lager fanérfiner - förblir synligt vid kanterna. Skuggan avger ljuset både uppåt och nedåt samt runt omkring i materialet. Detta skapar mycket stämningsfull extrabelysning överallt där Body- bordslampa är placerad. bordslampa tillverkad i Tyskland avrundar harmoniskt många moderna levnadsstilar, som den trendiga skandinaviska stilen. - Strömbrytare integrerad på kabeln
 • B-Leuchten Tom LED-golvlampa dimbar, nickel

  B-Leuchten Tom LED-golvlampa dimbar, nickel
  Tom rörlig LED-golvlampa med touch dimmer Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det optimala ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läsning i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga småhuset.
 • B-Leuchten Body - bordslampa trä röd

  B-Leuchten Body - bordslampa trä röd
  Fyrbent bordslampa Kropp med en rund tygskärm Den klassiskt designade, runda textilskärmen på Body- bordslampa vilar på en dekorativ fyrbent stativ gjord av multiplex, varigenom det här materialets egenhet - multiplex är namnet på flera lager fanérfiner - förblir synligt vid kanterna. Skuggan avger ljuset både uppåt och nedåt samt runt omkring i materialet. Detta skapar mycket stämningsfull extrabelysning överallt där Body- bordslampa är placerad. bordslampa tillverkad i Tyskland avrundar harmoniskt många moderna levnadsstilar, som den trendiga skandinaviska stilen. - Strömbrytare integrerad på kabeln
 • LED-taklampa Mesh av järn, svart/guld

  LED-taklampa Mesh av järn, svart/guld
 • Hänglampa Rope av papper, brun, Ø 33 cm

  Hänglampa Rope av papper, brun, Ø 33 cm
 • Hänglampa Rope av papper, svart, Ø 38 cm

  Hänglampa Rope av papper, svart, Ø 38 cm
 • Hänglampa Rope av papper, svart, Ø 33 cm

  Hänglampa Rope av papper, svart, Ø 33 cm
 • Hänglampa Rope av papper, brun, Ø 38 cm

  Hänglampa Rope av papper, brun, Ø 38 cm
 • Hänglampa Rope av papper, svart, Ø 40 cm

  Hänglampa Rope av papper, svart, Ø 40 cm
 • Hänglampa Rope av papper, brun, Ø 40 cm

  Hänglampa Rope av papper, brun, Ø 40 cm
 • Bordslampa Rope av papper, svart, Ø 20 cm

  Bordslampa Rope av papper, svart, Ø 20 cm
 • Bordslampa Rope av papper, brun, Ø 20 cm

  Bordslampa Rope av papper, brun, Ø 20 cm
 • Hänglampa Layer av kartong, 1 lampa, rund

  Hänglampa Layer av kartong, 1 lampa, rund
 • Hänglampa Layer av kartong, 3 lampor, rund

  Hänglampa Layer av kartong, 3 lampor, rund
 • Bordslampa Layer av kartong, 1 lampa, rund

  Bordslampa Layer av kartong, 1 lampa, rund
 • Taklampa Layer av kartong, 1 lampa, rund

  Taklampa Layer av kartong, 1 lampa, rund
 • Hänglampa Layer av kartong, 1 lampa, hexagon

  Hänglampa Layer av kartong, 1 lampa, hexagon
 • Bordslampa Layer av kartong, 1 lampa, hexogon

  Bordslampa Layer av kartong, 1 lampa, hexogon
 • Hänglampa Layer av kartong 1 lampa vasform

  Hänglampa Layer av kartong 1 lampa vasform
 • Hänglampa Layer av kartong 3 lampor vasform

  Hänglampa Layer av kartong 3 lampor vasform
 • Taklampa Layer av kartong, 1 lampa hexagon

  Taklampa Layer av kartong, 1 lampa hexagon
 • Hänglampa Layer av kartong, 3 lampor hexagon

  Hänglampa Layer av kartong, 3 lampor hexagon
 • Bordslampa Layer av kartong 1 lampa vasform

  Bordslampa Layer av kartong 1 lampa vasform
 • Taklampa Layer av kartong 1 lampa vasform

  Taklampa Layer av kartong 1 lampa vasform
 • Hänglampa Layer av kartong 3 lampor buntad

  Hänglampa Layer av kartong 3 lampor buntad
 • Uplight-golvlampa Polo justerbar, läslampa svart

  Uplight-golvlampa Polo justerbar, läslampa svart
 • LED-hänglampa Dual av järn, svart, CCT

  LED-hänglampa Dual av järn, svart, CCT
 • LED-hänglampa Dual av järn, aluminium, CCT

  LED-hänglampa Dual av järn, aluminium, CCT
 • LED-golvlampa Dual med strömbrytare, järn, 192 cm

  LED-golvlampa Dual med strömbrytare, järn, 192 cm
 • LED-golvlampa Dual av järn svart 182 cm CCT

  LED-golvlampa Dual av järn svart 182 cm CCT
 • LED-golvlampa Dual med strömbrytare, nickel 192 cm

  LED-golvlampa Dual med strömbrytare, nickel 192 cm
 • LED-golvlampa Wim med läslampa, nickel, järn

  LED-golvlampa Wim med läslampa, nickel, järn
 • B-Leuchten Dual LED-golvlampa läslampa svart

  B-Leuchten Dual LED-golvlampa läslampa svart
  Futuristiskt utformad Dual golvlampa med läsarm och CCT-dimningsfunktion Dual golvlampan är funktionell och elegant och presenterar sig själv i sitt konstfullt utformade hölje av rostfritt stål. Både de två belysningselementen i den övre delen och lampfoten är rektangulärt formade, vilket ger golvlampan en futuristisk karaktär. De två ljushuvudena kan vridas och roteras 360 grader, så att lampan antingen kan användas som en strålkastare i taket eller som direktbelysning. Dessutom har golvlampan en extra läslampa som kan svängas uppåt och nedåt, så att de optimala ljusförhållandena råder under läsning och ögonen skyddas på bästa möjliga sätt. Båda ljuskällorna kan slås på var för sig och drivs med lysdioder, vars behagliga ljus lämpar sig väl för belysning av vardagsrum. Ljusstyrkan kan justeras kontinuerligt med en integrerad touchdimmer. Dessutom kan färgtemperaturen ändras mellan behagligt varmvitt, fräscht universalvitt och intensivt dagsljus med hjälp av vitljusstyrningen. Med denna mängd olika funktioner och inställningar lämnar Dual golvlampa knappast något att önska när det gäller belysning.
 • LED-golvlampa Samy i svart och guld, 2 lampor

  LED-golvlampa Samy i svart och guld, 2 lampor
 • LED-golvlampa Monti av järn, nickel, CCT

  LED-golvlampa Monti av järn, nickel, CCT
 • B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor svart

  B-Leuchten Findus LED-golvlampa 2 lampor svart
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla typer av bostäder. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-takspolaren en atmosfär av mysighet och komfort. Den extra monterade läsarmen på medelhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen under läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • LED-golvlampa Cleo av järn i träoptik

  LED-golvlampa Cleo av järn i träoptik
 • LED-taklampa Dunja med kristalloptik svart

  LED-taklampa Dunja med kristalloptik svart
 • LED-taklampa Dana med kristalldekor, rund

  LED-taklampa Dana med kristalldekor, rund
 • LED-bordslampa Mesh av järn, svart/guld

  LED-bordslampa Mesh av järn, svart/guld
 • LED-golvlampa Tom, 2 lampor, nickel

  LED-golvlampa Tom, 2 lampor, nickel
 • LED-hänglampa Mesh av järn, svart/guld

  LED-hänglampa Mesh av järn, svart/guld
 • LED-golvlampa Mesh av järn, svart/guld

  LED-golvlampa Mesh av järn, svart/guld
 • LED-hänglampa Loft, 6 lampor, rökglas

  LED-hänglampa Loft, 6 lampor, rökglas
 • Taklampa Loft av rökglas, 1 lampa, rund

  Taklampa Loft av rökglas, 1 lampa, rund
 • Hänglampa Mila av nickel 4 lampor 77 cm

  Hänglampa Mila av nickel 4 lampor 77 cm
 • Hänglampa Mila av nickel 6 lampor 114 cm

  Hänglampa Mila av nickel 6 lampor 114 cm
 • Bordslampa Loft av rökglas, 1 lampa, rund

  Bordslampa Loft av rökglas, 1 lampa, rund
 • LED-vägglampa Mila av nickel 1 lampa cylinder form

  LED-vägglampa Mila av nickel 1 lampa cylinder form
 • LED-bordslampa Mila av nickel 1 lampa cylinderform

  LED-bordslampa Mila av nickel 1 lampa cylinderform
 • LED-golvlampa Mila av nickel 3 lampor cylinderform

  LED-golvlampa Mila av nickel 3 lampor cylinderform
 • LED-taklampa Mila av nickel 5 lampor cylinderform

  LED-taklampa Mila av nickel 5 lampor cylinderform
 • LED-golvlampa Monti av nickel, läslampa, CCT

  LED-golvlampa Monti av nickel, läslampa, CCT
 • B-Leuchten Frame LED-hänglampa sensordimmer

  B-Leuchten Frame LED-hänglampa sensordimmer