Trappbelysning

Att ha belysning i trappa inomhus är viktigt av medicinska skäl. Badkaret och trappan är två ställen i hemmet där vi ofta råkar ut för olyckor. Trappbelysningen är därför ett billigt sätt att förebygga olyckor på.

Man kan sätta trapplampor på väggen som lyser upp hela trappuppgången. Ytterligare en form av trapplyse är lister med LED. Det kan bli en riktigt snygg detalj som gör trappan till en inredningsdetalj och inte bara ett sätt att ta sig mellan våningar.

Här nedanför hittar du trapplampor och trappbelysning som funkar bra inomhus.

Populärt inom trappbelysning

  • Innovativ trapplampa LLL 120°

    Innovativ trapplampa LLL 120°
    LED-trapplampa med rörelsedetektor En rörelsedetektor är monterad i LED-trapplampan LLL 120°. Den drivs av batterier (ingår inte i leveransomfånget), batteriets livslängd uppgår vid tio kopplingsförlopp per dag till ungefär ett år. Kroppen med LED-lampan kan vridas i 360° och kan därför målinriktat riktas till de önskade områdena. Denna trapplampa för inner- och ytterområdet klistras resp. skruvas enkelt fast. Tekniska data: - Registreringsområde: 120° - Räckvidd: ca. 8 m, beroende på monteringshöjd och utetemperatur - Skymningsbrytare: ca. 5 lux - Driftspänningsområde: 3 x 1,5 V, Typ AA - Effekt: 40 µW - Ljusflöde: 14 lumen - Ljusfärg: ca. 5000 K (vit) - tillåten omgivningstemperatur: - 20°C till + 45° C Energiklass: A+