Trappbelysning

Att ha belysning i trappa inomhus är viktigt av medicinska skäl. Badkaret och trappan är två ställen i hemmet där vi ofta råkar ut för olyckor. Trappbelysningen är därför ett billigt sätt att förebygga olyckor på.

Man kan sätta trapplampor på väggen som lyser upp hela trappuppgången. Ytterligare en form av trapplyse är lister med LED. Det kan bli en riktigt snygg detalj som gör trappan till en inredningsdetalj och inte bara ett sätt att ta sig mellan våningar.

Här nedanför hittar du trapplampor och trappbelysning som funkar bra inomhus.

Populärt inom trappbelysning

  • Osram Nattlampa NIGHTLUX Stair. Vit. Batteridriven

    Osram Nattlampa NIGHTLUX Stair. Vit. Batteridriven
    LED-trappbelysning Nightlux Stair från Osram ger säkerhet i mörkret. Med LED-trappbelysningen Nightlux Stair kan du till exempel lysa upp mörka hörn vid trappan. Lampan har tagits fram så att ljuset bara lyser nedåt och framför allt jämnt. Den integrerade sensorn gör så att den inte lyser hela tiden utan endast när den registrerar rörelse. Eftersom lampan är batteridriven och monteringsmaterialet medföljer, kan den enkelt och snabbt monteras, vilket gör Nightlux Stair till en mångsidigt användbar lampa.
  • Trappbelysning fyrkantig vit (Vit)

    Trappbelysning fyrkantig vit (Vit)
    Fyrkantig väggarmatur på 1,2W. För infällnad, installation i apparatdosa såväl som direkt i vägg, 25-30cm ovan golv. Resultatet blir ett snyggt släpljus ner på golvytan. Gör sig väl som trappbelysning.Färg - MattvitMaterial - AluminiumKoppling - Seriekoppling