Trappbelysning

Att ha belysning i trappa inomhus är viktigt av medicinska skäl. Badkaret och trappan är två ställen i hemmet där vi ofta råkar ut för olyckor. Trappbelysningen är därför ett billigt sätt att förebygga olyckor på.

Man kan sätta trapplampor på väggen som lyser upp hela trappuppgången. Ytterligare en form av trapplyse är lister med LED. Det kan bli en riktigt snygg detalj som gör trappan till en inredningsdetalj och inte bara ett sätt att ta sig mellan våningar.

Här nedanför hittar du trapplampor och trappbelysning som funkar bra inomhus.

Populärt inom trappbelysning

  • LEDVANCE Osram Nattlampa NIGHTLUX Stair. Vit. Batteridriven

    LEDVANCE Osram Nattlampa NIGHTLUX Stair. Vit. Batteridriven
    LED-trappbelysning Nightlux Stair från Osram ger säkerhet i mörkret. Med LED-trappbelysningen Nightlux Stair kan du till exempel lysa upp mörka hörn vid trappan. Lampan har tagits fram så att ljuset bara lyser nedåt och framför allt jämnt. Den integrerade sensorn gör så att den inte lyser hela tiden utan endast när den registrerar rörelse. Eftersom lampan är batteridriven och monteringsmaterialet medföljer, kan den enkelt och snabbt monteras, vilket gör Nightlux Stair till en mångsidigt användbar lampa.
  • Garden 24 LED-trapplampa Stair Light svart 0,8W

    Garden 24 LED-trapplampa Stair Light svart 0,8W
    LED-belysningslampor för golvbelysning Stair Light, en trapplampa för orientering i mörkret Den här steglampan med integrerad varmvit lysdiod är idealisk för att belysa trappor. Detta garanterar en säker passage i mörker och trapporna är diskret och bländfritt upplysta. Den lilla infällda armaturen har ett lateralt ljusflöde och installeras snabbt och enkelt i trappan. Den är diskret utformad, väderskyddad med IP44 och tillverkad i aluminium, så fokus ligger enbart på det orienteringsljus som den producerar. Trappljuset är en del av Garden 24V-systemet från Markslöjd och kan kopplas samman med många andra komponenter via ingångs- och utgångskablar. - För idrifttagning krävs ytterligare komponenter, t.ex. en lämplig transformator 6506401/6506402 (se tillbehör).