MTK Leuchten vägglampor

Populärt inom MTK Leuchten vägglampor

 • Modern vägglampa trä inkl. LED - Sjaak

  Modern vägglampa trä inkl. LED - Sjaak
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken iögonfallande denna Sjaak är. Verkligen ett godis för ögat! Denna vägglampa är gjord i trä med svart aluminium, vilket ger rummet ett modernt och naturligt utseende. Sjaak har en längd på 45 cm, höjd på 10,5 cm och djup på 13 cm. Monteringsplattan har en längd på 15 cm, 8 cm höjd och 4 cm djup. Vägglampan har icke-utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 960 lumen och 2700 Kelvin. I genomsnitt håller lampan 40 000 brinntimmar. Eftersom både botten och toppen av lampan är öppna får du en fin strykningseffekt på väggen. Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Den perfekta vägglampan för vardagsrummet, korridoren eller sovrummet!
 • Industriell vägglampa guld 2-ljus - Justin

  Industriell vägglampa guld 2-ljus - Justin
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En elegant och unik vägglampa med bearbetat stål och antik guld / mässing. Dess utseende ger en industriell touch i ditt vardagsrum som en grundlampa, men det är också en riktig stämningsmakare i sovrummet! Vägglampan har en längd på 24 cm och en höjd på 11 cm. Du kan montera den både vertikalt och horisontellt; precis vad du gillar! Du slutför Justin med 2 G9 ljuskällor på max 40 Watt. Obs! Ljuskällor ingår inte, så du måste fortfarande beställa dem separat! För att göra det ännu mysigare kan du dimma den här vägglampan med en extern dimmer (detta ingår inte). Letar du efter en raffinerad atmosfär i ditt interiör? Köp sedan vår Justin!
 • Industriell vägglampa guld 4-ljus - Justin

  Industriell vägglampa guld 4-ljus - Justin
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Justin är ett coolt tillskott till ditt hem med sin robusta guldfinish. Dess utseende ger en industriell touch i ditt vardagsrum som en grundlampa, men det är också en riktig stämningsskapare i hallen eller på kontoret! Vägglampan har en längd på 45 cm och en höjd på 11 cm. Monteringsplattan har en längd på 43 cm. Du kompletterar denna Justin med 4 G9 ljuskällor på max. 40 Watt. Obs! Ljuskällor ingår inte, så du måste fortfarande beställa dem separat! Det ger ett fint betesbelysning på din vägg. För att göra det ännu mysigare kan du dimma den här vägglampan med en extern dimmer (detta ingår inte). Letar du efter en robust atmosfär hemma? Köp sedan vår Justin!
 • Vägglampa brun 4-ljus - Justin

  Vägglampa brun 4-ljus - Justin
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Justin är en tidlös vägglampa, färdig i elegant mörkbrunt trä. En riktig atmosfärskapare! Vägglampan har en längd på 45 cm och en höjd på 11 cm. Monteringsplattan har en längd på 43 cm. Du kompletterar denna Justin med 4 G9 ljuskällor på max. 40 Watt. Obs! Ljuskällor ingår inte, så du måste fortfarande beställa dem separat! Det ger ett fint betesbelysning på din vägg. Ett trevligt tillskott till hallen eller kontoret. För att göra det mysigt på kvällen är den här vägglampan dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). Letar du efter en lugn atmosfär hemma? Då är vår Justin vägglampa verkligen vad du behöver!

Fler tips på MTK Leuchten vägglampor

 • Landsvägglampa trä inkl. LED - Holz

  Landsvägglampa trä inkl. LED - Holz
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En lantlig vägglampa med en modern touch, det är det bästa sättet att beskriva Holz. Detta beror på dess kombination av svart aluminium med mörkt trä. Eftersom ljuset lyser mellan de två trälisterna får du en vacker ljuseffekt på väggen. Holz har en höjd av 8 cm, ett djup av 12 cm och en längd på 44 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8 cm, 4 cm djup och 15 cm längd. Vägglampan har icke-utbytbar LED-belysning. Denna har en ljuseffekt på 960 lumen och 2700 Kelvin, en riktigt mysig lampa! Holz har i genomsnitt 40 000 brinntimmar. För att skapa extra atmosfär kan du ansluta lampan till en extern dimmer, som inte ingår. En mysig lampa för vardagsrummet, korridoren eller sovrummet. Holz är precis vad du letar efter!
 • Landsvägglampa trä inkl. LED - Holz

  Landsvägglampa trä inkl. LED - Holz
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En lantlig vägglampa med en modern touch, det är det bästa sättet att beskriva Holz. Detta beror på dess kombination av svart aluminium med mörkt trä. Eftersom ljuset lyser mellan de två trälisterna får du en vacker ljuseffekt på väggen. Holz har en höjd av 8 cm, ett djup av 12 cm och en längd på 44 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8 cm, 4 cm djup och 15 cm längd. Vägglampan har icke-utbytbar LED-belysning. Denna har en ljuseffekt på 960 lumen och 2700 Kelvin, en riktigt mysig lampa! Holz varar i genomsnitt 40 000 brinntimmar. För att skapa extra atmosfär kan du ansluta lampan till en extern dimmer, som inte ingår. En mysig lampa för vardagsrummet, korridoren eller sovrummet. Holz är precis vad du letar efter!