Lampkultur » Vägglampor

Märken på vägglampor:

Globen vägglampor

Populärt inom Globen vägglampor

 • Mona vägglampa (Förkromad/blank)

  Eleganta vägglampan Mona av kromad metall och klara prismor i akryl. Ger en lyxig känsla till rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Art Deco vägglampa (Mässing/guld)

  Snygga vägglampan Art Deco i borstad mässing, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
 • Balloon vägglampa LED (Vit)

  Balloon är en mysig vägglampa som verkligen lyfter rummet. Lampan är i mjuka, runda former i flera olika färger - alla med detaljer i matt ask. Balloon är utrustad med LED-belysning som ligger runt hela bakkanten och ger lampan en behaglig gloria. Integrerad LED-belysning.
 • Art Deco vägglampa (Borstat stål)

  Snygga vägglampan Art Deco i borstad stål, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 

Fler tips på Globen vägglampor

 • Astoria vägglampa (Svart)

  Vägglampan Astoria - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Walldorf vägglampa (Vit)

  Stilfull vägglampa, tillverkad i lackerad metall med ett enkelt hyllplan och mjuka avrundade former. Lämplig att placera t.ex. vid sängen, då den sprider ett bra ljus och även är en bra liten avlastningsplats. Använd gärna en dekorativ glödlampa i Walldorf för att skapa din egna stil! Finns i vitt eller svart. Matchande kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Astoria vägglampa (Borstat stål)

  Vägglampan Astoria (borstad stål) - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Globen Hangover

 • Globen Hangover

 • Wally vägglampa (Vit)

  Wally sprider inte bara ett behagligt ljus, utan den är både en vacker dekoration på väggen och dessutom väldigt praktisk. Lampan kan hängas både vertikalt och horisontellt och du kan använda krokarna till att hänga kläder på eller annat.  Vit kabel med trafo. Integrerad LED-belysning. OBS: Bilden visar hur Wally ser ut både horisontellt och vertikalt. Endast 1st lampa i paketet.
 • Shelfie vägglampa (Svart)

  Shelfie vägglampa - både dekorativ och praktisk på samma gång. Hyllan är gjord av metall i antingen mattsvart eller mattvit yta. Lampan har tvinnad kabel med brytare på sladden. Upphängningsanordning ingår. Ljuskälla ingår ej. 
 • Shelfie long vägglampa (Svart)

  Shelfie vägglampa - både dekorativ och praktisk på samma gång med en lampa och hylla i ett. Hyllan är gjord av metall med en yta i tre olika färger. Går att sätta upp både horisontellt och vertikalt. Sladdlängd: 300cm, matchande tvinnad textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. OBS: På bilden visas Shelfie long både i horisontellt och vertikalt läge. Det är endast 1st Shelfie i paketet.
 • Hangover vägglampa (Förkromad/blank)

  Hangover vägglampa är verkligen helt rätt i tiden med spegel och lampa i ett. Fantastisk vacker vägglampa md läderupphäng som passar lika bra i hallen som i sovrummet. Den är mycket stilfull och ser dessutom helt fantastisk ut med en dekorativ glödlampa. Finns i två olika färger (förkromad med svart läderband, eller mässing med brunt läderband), båda med matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Soleil vägglampa (Mässing/guld)

  Trendig vägglampa i borstad mässing/metall samt vitt glas. Sladd med strömbrytare ingår men lampan går även att montera med fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Box vägglampa (Vit)

  Snygg, smidig och praktisk vägglampa som både går att hänga på väggen och ställa på bordet. Tillverkad i lackad metall och finns i flera olika färger. Den har ett hyllplan och är även utrustad med ett USB-uttag för telefonen eller paddan. Hyllan sprider ett härligt upp- och nedljus (se miljöbilder) som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Strömbrytare på armaturen. Ljuskälla ingår ej.
 • Ingo 2 vägglampa (Vit)

  Ingo vägglampa - en snygg och praktisk vägglampa som är tillverkad i metall. Båda lamporna är utrustade med flexibla armar som gör att du enkelt kan vrida och justera varje lampa. Lamporna är även utrustade med en varsin dimmer som gör att du kan ställa in ljusstyrkan efter eget behov av ljus. Perfekt lampa till läsning eller för att lysa upp specifika föremål. Finns i flera olika färger. Ljuskällor ingår ej.