Eichholtz Outlet vägglampor

Populärt inom Eichholtz Outlet vägglampor

 • Linley vägglampa L OUTLET

  Linley vägglampa L OUTLET
  Elegant vägglampa från Eichholtz i färgen antik mässing. Lampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Skip vägglampa nickelfinish OUTLET

  Skip vägglampa nickelfinish OUTLET
  Vägglampan Skip är av nickelfinish och har en vacker form av handgjord klarglas. Denna eleganta lampa lyser behagligt upp rummet och ger en trevligt känsla. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor.  
 • Vägglampa Odeon Silver OUTLET

  Vägglampa Odeon Silver OUTLET
  Elegant vägglampa för inomhusbruk Från Eichholtz. Finns i två färger. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Vägglampa Odeon Gold OUTLET

  Vägglampa Odeon Gold OUTLET
  Elegant vägglampa för inomhusbruk Från Eichholtz. Finns i två färger. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 

Fler tips på Eichholtz Outlet vägglampor

 • Diolo vägglampa mässing OUTLET

  Diolo vägglampa mässing OUTLET
  Vackra vägglampor i form av vingar. Lamporna är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.