Vägglampor

Populärt inom vägglampor

 • LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Böjd vägglampa Konstantin av vit gips

  Böjd vägglampa Konstantin av vit gips
  Böjd vägglampa Konstantin av målbart gips Som vägglampa är Konstantin relativt diskret och enkel, men bakom den tillrättalagda fasaden döljer sig otaliga användningsmöjligheter. Dels för att form och färg passar i flera stilar och inredningskoncept, dels för att gips är en yta som man kan ändra i efterhand och som passar utmärkt till kreativ ljusgestaltning. Här finns möjlighet att förverkliga idéer! Måla lampan i samma ton som väggen, som en kontrast till resten av inredningen eller med ett motiv eller en illustration - perfekt i barnrummet. Här finns inga gränser för ljuskonstnären och för att du ska kunna förbereda ytan följer alltid handskar och sandpapper med Konstantin. Ljuset flödar nedåt - här finns en mjölkvit glaslist - men även uppåt med ett mjukt sken som skapar en behaglig stämning.
 • Elegant LED-tavellampa Tolu - made in Germany

  Elegant LED-tavellampa Tolu - made in Germany
  Högkvalitativ LED-tavellampa Tolu med minimalistisk form - en produkt made in Germany Absolut rätlinjig är konstruktionen av denna LED-tavellampa, där man letar förgäves efter något runt. Från den kantiga vägghållaren utgår en smal fyrkantsbalk, som innehåller totalt sex högkvalitativa, varmvita LED-lampor från Citizen. Medan ljuset i grundriktningen lyser nedåt kan LED-lamporna svängas upp till 90° i riktning mot tavlan med hjälp av en inbyggd led, så att tavlan kan belysas på exakt rätt sätt. En strömbrytare sitter direkt på LED-tavellampan, dessutom kan Tolu drivas med en extern dimmer, så att ljuset kan förändras enligt önskemål. Båda typerna av extern dimmer kan användas. Personliga tavlor, fotografier, målningar eller konsttryck kan belysas perfekt med hjälp av denna tavellampa, så att betraktaren inte missar någon detalj.
 • Vägglampa Sandnes antik

  Vägglampa Sandnes antik
  Klassiskt stilfull sänglampa. Material: Metall Med 4 W LED - lampa lämnar den ljus som en 50 W halogen Mått: H 22 cm - B 10 cm Djup 24 cm Ljuskälla: Max 240 V 6 W LED GU 10 strömbrytare/dimmer på&hellip:

Fler tips på vägglampor

 • SLV Astina vägglampa up/down, svart

  SLV Astina vägglampa up/down, svart
  Vägglampa Astina med dubbelsidig ljusavgivning Astina-vägglampan kännetecknas av sin tydliga och samtidigt moderna design. Den cylindriska armaturkroppen är tillverkad av aluminium och täckt med en färgad lack. Ljuset produceras av två GU10-lampor inuti kroppen (se tillbehör) och avges genom de två öppningarna i toppen och botten. De två satinerade glasskärmarna ger ett särskilt behagligt ljus. Idealisk för säker belysning av korridorer och trappor.
 • Belid - Vägglampa Diablo Ø40 - Svart

  Belid - Vägglampa Diablo Ø40 - Svart
  Diablo är en exklusiv familj med pendel, golv-, bord- och vägglampa i klassisk design. Vägglampan är tänkt som ett ljussmycke, där de inre detaljerika skärmarna omsluts av ljus. Passar i vardagsrum, sovrum och kontor. Ljuskälla ingår. Design
 • Tropez 80 Plafond/Vägglampa - Globen Lighting

  Tropez 80 Plafond/Vägglampa - Globen Lighting
  Tropez 80 Plafond/Vägglampa är en vacker lampa, där skärmen är gjord av återvinningsbar och oblekt papier-maché. Den vågiga formen påminner om en solhatt och för tankarna till Medelhavet och
 • KidsDepot Barba Lampa Ballong, Guld

  KidsDepot Barba Lampa Ballong, Guld
  En gullig lampa formad som en ballong från KIdsDepot. Lampan ger ett fint, behagligt ljus tack vare dess form. Perfekta tillbehöret till barnrummet eller vardagsrummet!
 • Zuzana Vägglampa Square Vit - Arcchio

  Zuzana Vägglampa Square Vit - Arcchio
  Koncept Zuzana Vägglampa Square Vit är en snygg vägglampa i en tidlös stil, som speciellt kommer att pryda det modernt inredda hemmet. Dess rena enkla linjer och färger gör det enkelt att hitta
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 44 cm
  Blade - modern design för indirekt väggbelysning i matt vit finish Med Blade LED-vägglampan erbjuder tillverkaren Escale en behaglig ljuskälla för modern inredning. Ljuset är uteslutande indirekt. De varmvita lysdioderna är helt avskärmade på rumssidan; deras ljus avges bakåt eller reflekteras där, så att en diffus ljuskorona skapas på väggen. Vägglampans utseende bestäms av kåpan, som är utformad som en platt, cirkulär skiva i matt vit aluminium och som tar upp hela vägglampans framsida. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (ingår inte) - Kan även användas som en taklampa
 • Vägglampa brun 4-ljus - Justin

  Vägglampa brun 4-ljus - Justin
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Justin är en tidlös vägglampa, färdig i elegant mörkbrunt trä. En riktig atmosfärskapare! Vägglampan har en längd på 45 cm och en höjd på 11 cm. Monteringsplattan har en längd på 43 cm. Du kompletterar denna Justin med 4 G9 ljuskällor på max. 40 Watt. Obs! Ljuskällor ingår inte, så du måste fortfarande beställa dem separat! Det ger ett fint betesbelysning på din vägg. Ett trevligt tillskott till hallen eller kontoret. För att göra det mysigt på kvällen är den här vägglampan dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). Letar du efter en lugn atmosfär hemma? Då är vår Justin vägglampa verkligen vad du behöver!
 • MARKET SET Gatsby vägglampa kumo svart Ø 40 cm

  MARKET SET Gatsby vägglampa kumo svart Ø 40 cm
 • Aluminati vägglampa - Borstad krom

  Aluminati vägglampa - Borstad krom
 • LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, guld

  LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, guld
  Dimbar LED-vägglampa Moon med dekorativt element Den mycket platta LED-vägglampan Moon har initialt ett ganska påfallande utseende. Tack vare det dekorativa elementet mitt i lampan är det dock ett utmärkt tillskott till interiören. Lysdioderna skapar en spektakulär ring som lyser upp rummet med stor ljusstyrka. Vägglampans höjdpunkt är dimmningsfunktionen. Den kan styras via väggbrytaren utan att behöva dimmer i strömbrytaren. Ljusets ljusstyrka kan bara styras av antalet gånger som strömbrytaren trycks in och önskad belysning kan genereras.
 • Hubble 38 Taklampa Mässing - Globen Lighting

  Hubble 38 Taklampa Mässing - Globen Lighting
  Koncept Hubble 38 Taklampa Mässing är en stilren och simpel pendel. Den cylindriska pendeln i metall kan användas på otaligt många ställen i din inredning. Placera flera pendlar på en linjär l
 • Ellos - Vägglampa Leandro - Svart

  Ellos - Vägglampa Leandro - Svart
  Vägglampa i metall. Armen är justerbar i sidled och skärmen är justerbar i sid- och höjdled. Skärmen har vit insida. Plastsladd med strömbrytare, sladdlängd 2 m. Total höjd 56 cm. Max väggavstånd ca 70 cm. Skärmens höjd 16 cm, Ø 12 cm.
 • Väggbåglampa stål med skugga blå 50/50/25 justerbar

  Väggbåglampa stål med skugga blå 50/50/25 justerbar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna moderna väggbåglampa är en verklig humörskapare i din interiör! Det är en tidlös båglampa med en mineralblå lampskärm. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna vägglampa har en total höjd på 80 cm och ett djup på 89 cm. Locket har en diameter på 50 cm. Bågen är justerbar, så du bestämmer omfånget själv. Lampan levereras med sladd och kontakt, så superlätt att ansluta. Den levereras utan ljuskälla. Med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt) kan du fylla din båglampa. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär med denna moderna väggbåglampa.
 • Beat Light Stout pendellampa från Tom Dixon (Vit)

  Beat Light Stout pendellampa från Tom Dixon (Vit)
  Beat Light Stout pendellampaär en variation av den kända, originella Beat Light. En golvlampa med ett modernt uttryck. Skärmens trumpetform upptar fokusen och kompletteras fint av en enkel bas och
 • By Rydéns Splendor Vägglampa 9-låg Guld/amber - Vägglampor Glas Guld - 4300330-5503

  By Rydéns Splendor Vägglampa 9-låg Guld/amber - Vägglampor Glas Guld - 4300330-5503
  Splendor Vägglampa 9-Låg, Guld/Amber från By Rydéns. Vi har valt ut Guld Vägglampor i Glas från By Rydéns med stor omsorg.
 • Belid Sinne vägglampa Vit-silver

  Belid Sinne vägglampa Vit-silver
 • Designervägglampa PLAN B, ljust trä

  Designervägglampa PLAN B, ljust trä
  Formskön vägglampa PLAN B, design Iris Kremer. Lampserien PLAN B har allt man kan förvänta av en universell lampfamilj: Ljus, transparens, harmoniska proportioner och en enastående ljusstämning. Den har dessutom stämningsfulla detaljer och en fläkt av asiatisk poesi. Genom möjligheten att rengöra skärmarna som är tillverkade av lunopal är vägglampan fantastisk för användning i miljöer som förskolor och skolor. Ytterligare fördelar hos den pappersliknande plasten är dess UV-beständighet, att den inte gulnar eller spricker och för att den ger ett särskilt vackert ljus. De oljade trädetaljerna i lampserien finns i bok eller kastanjeolja. Skärmen kan monteras uppåt, åt höger eller vänster enligt önskemål. På så sätt är vägglampan Plan B perfekt för belysning av trapphus. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Vägg- och spegellampa Flat 2 LED, nickel matt

  Vägg- och spegellampa Flat 2 LED, nickel matt
  LED-vägglampa Flat 2, satinerad nickel Flat LED-vägglampan har sitt eleganta utseende tack vare sin satin nickel yta och sin mycket distinkta form. Om du placerar den ovanför en spegel kommer den verkligen till sin fulla rätt. Det varmvita ljuset minskar vägglampans hårda utseende något.
 • Örsjö Belysning Pj72 Vägglampa (Fast Montage) Varmgrå - Vägglampor Metall Grå - 11298SF02-000

  Örsjö Belysning Pj72 Vägglampa (Fast Montage) Varmgrå - Vägglampor Metall Grå - 11298SF02-000
  PJ72 från Örsjö Belysning är en funktionell lampa som är att justera efter eget önskemål. Gjord i lackerad metall och finns i flera olika färger. Från samma serie finns lampor i en mängd olika utföranden för skrivbord, golv och tak. Kopplas och fästes direkt i vägg med hjälp av elektriker. Vi har valt ut Grå Vägglampor i Metall från Örsjö Belysning med stor omsorg.
 • Ebb & Flow Rowan Vägglampa Ø15,5 Toast - Vägglampor Metall Chameleon - LA101554W

  Ebb & Flow Rowan Vägglampa Ø15,5 Toast - Vägglampor Metall Chameleon - LA101554W
  Armaturen finns i silver eller guld och i ett antal olika glaskupor. Rowan paras gärna ihop med lampor ur samma serie för ett enhetligt intryck. Egenskaper Munblåst glas Finns i tre olika varianter Ljuskälla och kabel köpes separat Vi har valt ut Chameleon Vägglampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Modern vägglampa vit 20 cm inkl. LED 3-stegs dimbar - Bram

  Modern vägglampa vit 20 cm inkl. LED 3-stegs dimbar - Bram
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Bram är enkel i sin design, så att vägglampan helt smälter in i din inredning. Den har en höjd av 8 cm, en längd på 20 cm och ett djup av 4,8 cm. Monteringsplattan har en höjd av 6 cm, längd på 12 cm och djup på 3,5 cm. Bram levereras inklusive ej utbytbar LED-belysning. Med en ljuseffekt på 2 700-6 000 Kelvin och 850 lumen är det ett riktigt kraftverk! Lyckligtvis är vägglampan dimbar med 3-stegs dimmer. När du trycker på din egen ljusbrytare när du får 100% (funktionellt) ljus, en andra gång får du 60% ljus och en tredje gång får du 30% (atmosfäriskt) ljus. Med dimmern kan du justera ljusstyrkan och färgtemperaturen efter eget tycke. I genomsnitt varar Bram 25 000 brinntimmar. En vacker modern vägglampa för arbetsrummet, kontoret eller matsalen. Brad är precis vad du letar efter!
 • Fabbian Olympic LED-vägglampa Ø 110 cm vit

  Fabbian Olympic LED-vägglampa Ø 110 cm vit
  LED-vägglampa Olympic i en ovanlig form När designern Lorenzo Truant utformade den olympiska vägglampan tog han de olympiska ringarna som modell. Olympic fungerar som en dekorativ och funktionell ljuskälla i högkvalitativa vardagsrum och offentliga utrymmen och kan användas både på väggen och i taket. En kontinuerlig metallring är täckt av LED-remsor längs hela sin längd på utsidan. De ger direkt och indirekt belysning och kan dimmas med en lämplig strömbrytare. Ett metallhölje i en mindre cirkulär form rymmer elektroniken och anslutningen.
 • Astro Enna LED Vägglampa Krom

  Astro Enna LED Vägglampa Krom
 • Vägglampa Astoria (Mässing/guld)

  Vägglampa Astoria (Mässing/guld)
  Vägglampan Astoria - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera.Textilkabel med brytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Alice & Fox Vägglampa Ballong, Mörkrosa

  Alice & Fox Vägglampa Ballong, Mörkrosa
  En fin ballonglampa från Alice & Fox. Vägglampan drivs på batterier (köps separat) och du kan sätta på och stänga av lampan med den medföljande fjärrkontrollen - smidigt! Ballonglampan är söt att hänga för sig själv eller skapa din unika lampkreation med flera ballonglampor från Alice & Fox!
 • Vägglampa Khan, vintage, kabel + kontakt, 2 lampor

  Vägglampa Khan, vintage, kabel + kontakt, 2 lampor
 • New Works Material Vägglampa Mörkgrå Betong - Vägglampor Ek Mörkgrå Betong - 20157

  New Works Material Vägglampa Mörkgrå Betong - Vägglampor Ek Mörkgrå Betong - 20157
  Material vägglampa från New Works med en modern, minimalistisk design. Lampan är perfekt perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet och ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Bra att veta om Material vägglampa - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Hur bör du ta hand om vägglampan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Vi har valt ut Mörkgrå Betong Vägglampor i Ek från New Works med stor omsorg.
 • Gipsy (Vit)

  Gipsy (Vit)
  Gipsy är en vacker vägglampa som inte bara tillför ett unikt ljus utan är även en mycket fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av gips i vit finish med dekorativa hål som skapar en häftig ljuseffekt på väggen. Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Koppla lampan till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka. Gipsy finns även i flera andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Väggplafond Molekyl - Svart/rökgrå

  Väggplafond Molekyl - Svart/rökgrå
 • Studio vägglampa (Beige)

  Studio vägglampa (Beige)
 • Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa vit

  Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa vit
  Vägglampa original 1227 Mini med vridbart lamphuvud Original 1227 Mini vägglampa som lanserades 2015 visar att ett iögonfallande belysningstillbehör inte behöver vara stort för att göra intryck. Dess nyansform är densamma som den för Anglepoise® arbetslampa, som dess skapare George Carwardine patenterade 1932. Den lackerade nyansen hålls vit på insidan och ger därmed en optimal plattform för reflektion av det emitterade ljuset. En vägglampa som är lämplig för många användningsområden: som extra belysning i industriellt utformade vardagsrum och kontor, men också som en ljuskälla ovanför sängens huvud. Strömställaren är placerad längst ner på väggfästet. George Carwardine, skaparen av Anglepoise designen, arbetade faktiskt som ingenjör inom bilindustrin och utvecklade stötdämpare tills han 1930 beslutade att producera en funktionellt optimal arbetslampa . Den resulterande Anglepoise ®- arbetslampa patenterades 1932 och 1934 sålde han licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans ledade lampa.
 • Dynamo Short vägglampa (Mustard)

  Dynamo Short vägglampa (Mustard)
  Vägglampa med perforerad kant på skärm för fint ljussken, vridbar skärm 345 grader, levereras med stickkontakt.
 • LED-vägglampa Karen med vippströmbrytare

  LED-vägglampa Karen med vippströmbrytare
  LED-vägglampa Karen med svängbart lamphuvud LED-vägglampan Karen med svängbart lamphuvud imponerar med modern design i polerad förkromning och skapar god extrabelysning i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna formsköna ljuskälla levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins och minivippströmbrytare.
 • Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart LED Enkel - Belid

  Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart LED Enkel - Belid
  Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart LED Enkel är en vacker lampa i en förnuftig och klassisk design – Designad av Belid. Cato Vägglampa Oxidgrå/Svart LED Enkel är en del av Cato familjen från Belid
 • Manama Spot

  Manama Spot
  Manama är en elegant klämlampa med en industriell design, gjord av metall och högkvalitativ plast. Dem rörliga spotten gör att lampan passar perfekt som en snygg skrivbordslampa eller läslampa i sovrummet. Ljuskälla ingår ej. Rekommenderas att använda små E14 lampor. Levereras med svart sladd med strömbrytare och stickontakt. Manama finns även i andra varianter.
 • DC Wall 18cm (Svart)

  DC Wall 18cm (Svart)
  DC är en helt unik lampserie som är designad av Michael Waltersdorff. Den är en smyckande detalj i det moderna hemmet och är resultatet av dansk designkvalitet. Lampan är tillverkad av metall i en rund och mjuk design med matchande fäste och textilkabel. Den är utsmyckad med stora aluminiumskruvar som gör att skärmen kan riktas helt efter eget behov. En utmärkande detalj är det vackra fästet av ek som gör att lampan får en lite mer behaglig och jordnära touch. Skärmen har en vit insida, vilket bidrar till en funktionellt ljus och en jämn ljusspridning. Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • May LED vägglampa (Vit)

  May LED vägglampa (Vit)
  May är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av stål och glas. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en bra och fin ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet, fungerar även som badrumslampa. Går även att montera som taklampa. Integrerad LED på 4W, med 300Lm och 2700K varmgult ljus. May finns även i andra varianter.
 • Bover Platet A06 LED-vägglampa brytare, mässing

  Bover Platet A06 LED-vägglampa brytare, mässing
  LED-vägglampa Platet A06 med lång stång inklusive vägganslutning och strömbrytare Extravagant, oberoende och ändå tidlös är LED-vägglampan Platet A06 från den spanska armaturtillverkaren Bover. Vägglampan blir nästan som en golvlampa på väggen tack vare den långa stången som löper vertikalt längs väggen. Lampans anslutning och strömbrytare finns i den nedre änden av staven, som monteras på väggen med två fästpunkter. I toppen finns en bred trattformad skärm som sticker ut i rummet och låter det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna stråla nedåt i en bred vinkel. Designen för Platet-armaturserien, som tillverkas av den spanska tillverkaren Bover, kommer från den välkända designern Christophe Mathieu.
 • Lampe Gras N204 Vägglampa Double Matt Svart & Matt Svart & Koppar

  Lampe Gras N204 Vägglampa Double Matt Svart & Matt Svart & Koppar
  Design: Bernard-Albin Gras för Lampe GrasKoncept:Lampe Gras N204 Double vägglampan är efterkommaren av den mycket populära N204 Vägglampa. Lampe Gras har nu designat en dubbelversion av N204, alltså en likadan lampa men med två skärmar och armar. Efterfrågan efter den nya dubbla modellen har varit stor, då lamporna från Lampe Gras fungerar bäst när man har två hängade vid sidan om varandra. Lampan kan justeras på längden och är mycket flexibel. Förutom det är det en mycket solid lampa. Lampan passar perfekt över sängen eller bakom soffan. Lampe Gras ger dig möjligheten att välja mellan flera olika färger på skärmarna. N204-modellen finns i färgerna matt svart, matt svart/koppar, matt blå, matt rå koppar, matt röd och matt gul. Detta ger otaliga möjligheter att skapa en unik stil till hemmet och till det specifika rummet lampan ska användas i.Hitta mer inspiration här www.lampegras.fr
 • Vägglampa Rose med två vita, veckade skärmar

  Vägglampa Rose med två vita, veckade skärmar
 • Muuto Ambit Vägglampa Grå - Vägglampor Aluminium Grå - 15313

  Muuto Ambit Vägglampa Grå - Vägglampor Aluminium Grå - 15313
  Ambit Wall lamp designad av TAF Studio för Muuto är en stilren lampa i skandinavisk design.Lampan sätts fast på en separat väggdel som svängarmen klickas fast i och på det sättet syns inte skruvarna och lampan får ett renare uttryck. Armen går att svänga åt olika håll vilket gör att man kan justera ljusstyrkan genom att skjuta bort lampan. Vi har valt ut Grå Vägglampor i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • PR Home Anton 3401802 Antikmässing

  PR Home Anton 3401802 Antikmässing
  Vägglampa Anton 3401802 Antikmässing PR Home Klassisk vägglampaAnton 3401802 är en klassisk vägglampa helt i ytbehandlad antikmässing. 2 meter sladdVägglampa Anton
 • Vägglampa Dione, 3 lampor, vit

  Vägglampa Dione, 3 lampor, vit
 • HKliving HKliving Shell vägglampa Terracotta

  HKliving HKliving Shell vägglampa Terracotta
 • Stilren vägglampa Zena, 39 cm

  Stilren vägglampa Zena, 39 cm
  Vägglampa Zena - funktionell och stilren Zena är en tidlös lampa av opalglas av hög kvalitet. Den låter sig lätt integreras i olika miljöer och avger pga sin konstruktion en säreget varm ljuskägla som bidrar till att skapa en behaglig atmosfär.
 • Vägglampa Castle ljust patinerad 3 lampor

  Vägglampa Castle ljust patinerad 3 lampor
 • Tolomeo Mega Vägglampa m/Switch Ø420 Alu/Grå - Artemide

  Tolomeo Mega Vägglampa m/Switch Ø420 Alu/Grå - Artemide
  Koncept Tolomeo Mega Vägglampa m/Switch Ø420 Alu/Grå är designat med fokus på flexibilitet, kvalitet och inte minst funktionalitet. Den är endast en av många lampor i serien Tolomeo från Artem
 • Knikerboker Schegge LED-vägglampa, svart matt

  Knikerboker Schegge LED-vägglampa, svart matt
  Dimbar LED-vägglampa Schegge med en distinkt profil Denna unika LED-vägglampa Schegge var handgjord i Italien och tillverkad av högkvalitativt aluminium. Det är mycket platt, har distinkta övergångar och övertygar med sin tydliga profil. Profilen är formad i rät vinkel och fäst vid ett diskret väggfäste som liknar en stång. I den inre kanten finns en LED-remsa vars ljus riktas genom kroppens ogenomskinliga sidor mot väggen och lyser upp den generöst. Denna indirekta belysning skapar en spännande ljusbild som försiktigt belyser omgivningen och kan användas som accentbelysning. På grund av dess längd och eleganta form är den ansluten till taket med ett knappt synligt rep högst upp. I den nedre änden finns en transparent kabel som är försedd med en kontakt och en dimbar strömförsörjningsenhet och en golvdimmer.
 • Vägglampa Ljusdal /matt mässing

  Vägglampa Ljusdal /matt mässing
  Vägglampa i metall och textil. Dimmer-möjlighet på lampan. Ljuskälla ingår inte.
 • Artemide Scandinavia Tolomeo Mini Wall Lamp Vägglampa - Vägglampor Aluminium - 305022+305046

  Artemide Scandinavia Tolomeo Mini Wall Lamp Vägglampa - Vägglampor Aluminium - 305022+305046
  Tolomeo Mini vägglampa från Artemide Scandinavia med en nätt, prisbelönt design med en tidlös look perfekt för designälskaren. Lampan har en elegant funktion med en justerbar arm och ett justerbart huvud för att styra ljusets riktning. Formgiven av Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina. Bra att veta om Tolomeo Mini vägglampa - Den här vägglampan är en del av Artemide Scandinavias kollektion Tolomeo.- Vägglampan kommer i olika färger.- Tolomeo Mini uppskattas för den eleganta funktionen och den nätta, prisbelönta Compasso d'Oro designen.- Finns även som bordslampa. Vi har valt ut Aluminium Vägglampor i Aluminium från Artemide Scandinavia med stor omsorg.
 • String W0 Vägglampa Alu/Silver Elastisk - Rotaliana

  String W0 Vägglampa Alu/Silver Elastisk - Rotaliana
  Koncept String W0 Vägglampa Alu/Silver Elastisk är en ny omtolkning av den klassiska vägglampan från italienska Rotaliana. De eleganta enkla linjerna och dämpade färgerna kan bevaras med ett neu
 • Vintage vägglampa Priddy, svart

  Vintage vägglampa Priddy, svart
  Svart vägglampa Priddy i retro-stil Den svarta vägglampan Priddy har en trendig retro-design med en lampskärm som kan svängas i fästet och även vridas, för att rikta ljuset perfekt dit man vill. Lampan består av svart lackerat stål, skärmens insida är vitt lackerad för att reflektera ljuset optimalt.