TIVOLI LIGHTS utebelysning

Populärt inom TIVOLI LIGHTS utebelysning

 • Jar Light Koppar m/Klart Glas - TIVOLI LIGHTS

  Jar Light Koppar m/Klart Glas - TIVOLI LIGHTS
  Tilverkarene3light Jar Light Clear är en del av Tivoli Lights sortiment som är utvecklat i samarbete med producenten e3light, då tivoli i Köpenhamn skulle byta ut all deras belysning till LED. Tivoli lights är därmed noggrant testad och är en väldigt hållbar produkt, som Tivoli använder i hela parken. Jar Light är en jättefin och dekorativ lampa som kan användas på terrassen eller i träden runtomkring för att skapa en mysig stämning. Den har en timerfunktion där den är tänd i 6 timmar och släckt i 18 timmar, den har en levnadstid på 25,000 timmar, vilket motsvarar ca. 25 år. Den har en IP grad (täthetsgrad) på 44 vilket betyder att den tål en liten skvätt. Men den tål inte att hänga ute hela tiden.
 • Jar Light Silver m/Blå Glas - TIVOLI LIGHTS

  Jar Light Silver m/Blå Glas - TIVOLI LIGHTS
  Tilverkarene3light Jar Light Blue är en del av Tivoli Lights sortiment som är utvecklat i samarbete med producenten e3light, då tivoli i Köpenhamn skulle byta ut all deras belysning till LED. Tivoli lights är därmed noggrant testad och är en väldigt hållbar produkt, som Tivoli använder i hela parken. Jar Light är en jättefin och dekorativ lampa som kan användas på terrassen eller i träden runtomkring för att skapa en mysig stämning. Den har en timerfunktion där den är tänd i 6 timmar och släckt i 18 timmar, den har en levnadstid på 25,000 timmar, vilket motsvarar ca. 25 år. Den har en IP grad (täthetsgrad) på 44 vilket betyder att den tål en liten skvätt. Men den tål inte att hänga ute hela tiden.
 • Jar Light Silver m/Rosa Glas - TIVOLI LIGHTS

  Jar Light Silver m/Rosa Glas - TIVOLI LIGHTS
  Tilverkarene3light Jar Light Pink är en del av Tivoli Lights sortiment som är utvecklat i samarbete med producenten e3light, då tivoli i Köpenhamn skulle byta ut all deras belysning till LED. Tivoli lights är därmed noggrant testad och är en väldigt hållbar produkt, som Tivoli använder i hela parken. Jar Light är en jättefin och dekorativ lampa som kan användas på terrassen eller i träden runtomkring för att skapa en mysig stämning. Den har en timerfunktion där den är tänd i 6 timmar och släckt i 18 timmar, den har en levnadstid på 25,000 timmar, vilket motsvarar ca. 25 år. Den har en IP grad (täthetsgrad) på 44 vilket betyder att den tål en liten skvätt. Men den tål inte att hänga ute hela tiden.
 • Jar Light Koppar m/Rök Glas - TIVOLI LIGHTS

  Jar Light Koppar m/Rök Glas - TIVOLI LIGHTS
  Tilverkarene3light Jar Light Smoked är en del av Tivoli Lights sortiment som är utvecklat i samarbete med producenten e3light, då tivoli i Köpenhamn skulle byta ut all deras belysning till LED. Tivoli lights är därmed noggrant testad och är en väldigt hållbar produkt, som Tivoli använder i hela parken. Jar Light är en jättefin och dekorativ lampa som kan användas på terrassen eller i träden runtomkring för att skapa en mysig stämning. Den har en timerfunktion där den är tänd i 6 timmar och släckt i 18 timmar, den har en levnadstid på 25,000 timmar, vilket motsvarar ca. 25 år. Den har en IP grad (täthetsgrad) på 44 vilket betyder att den tål en liten skvätt. Men den tål inte att hänga ute hela tiden.