Duracell solcellsbelysning

Populärt inom Duracell solcellsbelysning

 • Högkvalitativ LED-solarlampa Attila i 2-pack

  Högkvalitativ LED-solarlampa Attila i 2-pack
  Attila välformad LED-solarlampa med två lägen Rostfritt stål och transparent glas – dessa material utgör LED-solarlampan Attila. Speciellt i utomhusområdet, som jämt utsätts för olika väderlek, är belysning av hög kvalitet viktig. I lampans lock befinner sig solpanelen med ett integrerat batteri som laddas av solen. På så sätt kan man sörja för stämningsfulla accenter, utan att man behöver dra en kabel. De två integrerade lägen möjliggör en variabel ljusstyrka. Väljer man 15 lumen, lyser solarlampan i ca 6 timmar, medan den ger ca 10 timmar av diskret tilläggsbelysning i trädgården vid ett ljusflöde på 12 lumen.
 • Levi – LED-solarlampa med glasskärm

  Levi – LED-solarlampa med glasskärm
  Soldriven markspettslampa Levi med LED-teknik Med LED-markspettslampan Levi får man en tidlös och långlivad ljuskälla. Sockeln i rostfritt stål i kombination med glasskärmen passar perfekt till en mängd olika trädgårdar och ingångar. Även lampans matta nickelyta gör Levi till ett universellt blickfång. Solpanelen, som befinner sig i lampans lock, har en lystid på upp till 8 timmar när den är fulladdad. På så sätt kan exempelvis terrasser eller stigar belyses diskret.
 • Välformad LED-solarlampa Hagen med glasskärm

  Välformad LED-solarlampa Hagen med glasskärm
  Hagen – LED-solarlampa med två möjligheter för gestaltningen LED-solarlampan Hagen är helt klart ett blickfång. Med sina två möjligheter för gestaltningen är den dessutom variabelt användbar. Å ena sidan ingår ett markspett med rakt fäste i leveransen, på vilket glasskärmen kan fixeras. Å andra sidan ingår även ett böjt fäste med spett, på vilket man hänga skärmen lik en lykta. Dessutom kan man anpassa ljusstyrkan och -tiden med hjälp av två lägen. Läge 1: 15 lumen med en lystid på ca 6 timmar Läge 2: 12 lumen, respektive 6 lumen efter 5 timmar med en lystid på ca 10 timmar
 • LED-markspettspotlight Riley med solpanel

  LED-markspettspotlight Riley med solpanel
  Riley – LED-solarspotlight med markspett Med LED-solarspotlighten Riley är en flexibel placering inget problem. Tack vare markspettet som ingår i leveransen och den integrerade solpanelen kan spotlighten placeras i trädgården eller vid ingången utan att man behöver dra sladdar eller skruvar fast den. På så sätt kan specifika områden eller objekt utomhus diskret belysas, utan någon som helst elförbrukning. Två integrerade lägen gör det möjligt att välja ljusstyrkan och -tiden. Tekniska data: Läge 1: 60 lumen – lystid 6 timmar Läge 2: 48 lumen, 24 lumen efter 5 timmar – lystid 10 timmar - 2 x LED - kapslingsklass IP44 - inkl. laddningsbart LiFe-batteri

Fler tips på Duracell solcellsbelysning

 • Dekorativ LED-bordslampa Finlay med glasskärm

  Dekorativ LED-bordslampa Finlay med glasskärm
  Finlay – soldriven LED-bordslampa i metall med glasskärm LED-bordslampan Finlay gör med sin form och färg ett antikt intryck. Den är speciellt snygg som dekorationslampa i utomhusområdet, exempelvis på terrassen eller direkt vid ingången. Ett handtag gör den dessutom bärbar, så att den kan användas där man just då har behov för belysning. Tack vare fyra små integrerade solpaneler i lampans lock kräver den ingen elanslutning. Är lampan fulladdad lyser den med 5 lumen i ca 8 timmar.
 • Föränderlig LED-solarlampa Oskar i 2-pack

  Föränderlig LED-solarlampa Oskar i 2-pack
  LED-solarlampa Oskar i 2-pack med två möjligheter för gestaltningen LED-solarlampan Oskar utmärks framför allt av utseendet som är flexibelt anpassbart samt de högkvalitativa materialen. Den kan som vanligt placeras i jorden med hjälp av markspettet, på vilket lampskärmen placeras, eller hängas på en krok på ett markspett, så att skärmen nästan svävar i luften. Oavsett vilken variant man väljer för just sin trädgård eller infart, är båda fästen tillverkade av rostfritt stål och ljuset avges genom det genomskinliga glaset. Dessutom kan ljusstyrkan och -tiden väljas efter behov med hjälp av två lägen. Läge 1: 7,5 lumen med en lystid på ca 6 timmar Läge 2: 6 lumen, efter 5 timmar 3 lumen med en lystid på ca 10 timmar
 • Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra

  Dekorativ LED-solarlampa Larry i set om fyra
  Energieffektiv LED-solarlampa för utomhusbruk LARRY i praktiskt set om fyra En vacker orienteringsbelysning för utomhusbruk är solarlampan LARRY. Lamphuvudet är tillverkat av satinerat glas och lampans stomme består av rostfritt stål. På så sätt motstår lampan fuktigt väder. Genom sin ovala form och designen i borstat nickel fungerar lampan under dagtid som dekorativt tillbehör vid kanten av vägar eller i trädgården. Placeringen är enkel tack vare ett praktiskt jordspett. Vid skymningens inträde ger LED-lampan mjukt ljus med en strömstyrka på 5 lumen. Om solarlampan är optimalt placerad och utsätts för solstrålning länge kan den lysa i upp till 8 timmar och hindra att man snubblar på kanter och annat. Ett NI-MH-AA-batteri ingår i leveransen. Solarlampan är utrustad med skyddsklass IP44 och ger säker belysning utan strömkostnader. Den innehåller en LED-lampa på 900 mAh.
 • LED-markspettslampa Marie i stål, 4-pack

  LED-markspettslampa Marie i stål, 4-pack
  Marie – LED-markspettslampa med glasskärm i 4-pack Stomme i rostfritt stål och genomskinlig glasskärm – dessa delar utgör LED-markspettslampan Marie. Materialen är särskilt robusta och därmed perfekta för utomhusområdet. På solpanelens undersida, som befinner sig i skärmens lock, monterades LED-tekniken. Ljuset lyser vid rätt solinstrålning under dagen universalvitt med 5 lumen i ca 8 timmar.
 • Security Light - LED-solarlampa

  Security Light - LED-solarlampa
  Säkerhetsbelysning för kommersiella ändamål: Solar-LED-lampa Security Light med rörelsesensor Företag bör lägga vikt vid säkerheten även nattetid. Denna säkerhet när det gäller belysning hamnar i stort sett på nolltaxa, för med denna solardrivna säkerhetslampa hålls kostnaderna låga. LED-solarlampan Security Light levereras inklusive separat monterbar solarpanel, som mycket lätt skruvas fast på väggen. Dessutom har den en inbyggd rörelsesensor. Monteringsmaterial medföljer i leveransen. Under dagen laddas den inbyggda ackumulatorn med energi, som låter lampan lysa klart under de mörka kvällarna och nätterna. Tekniska data: - ljusflöde 120 lumen - 6 x LED - skyddsklass IP44 - inkl återuppladdningsbart NI-MH-batteri Energiklass: A+
 • Luke LED-solarspotlight med rörelsesensor

  Luke LED-solarspotlight med rörelsesensor
  Praktisk LED-utomhusväggspotlight Luke med solpanel och rörelsesensor LED-utomhusväggspotlighten Luke är en multitalang som man inte vill vara utan. Den är utrustad med en solpanel, som gör det möjligt att använda lampan helt utan sladdar eller elanslutning. På så sätt garanteras ett enkelt ibruktagande. Dessutom är Luke utrustad med en rörelsesensor, som sörjer för belysning när den verkligen behövs. På så sätt blir infarten, terrassen eller balkongen säkrare. Rörelsesensorn registrerar rörelse inom ca 15 meter och har en avkänningsvinkel på 120°. De högkvalitativa materialen gör LED-utomhusspotlighten dessutom ytterst robust och med kapslingsklass IP44 är den skyddad mot alla väderlek. Två integrerade lägen, som kan väljas med hjälp av knappen, gör det möjligt att den fulladdade lampan lyser konstant i ca 2 timmar. Väljer man det andra läget, tänds ljuset bara i 60 sekunder.