Selga utebelysning

Populärt inom Selga utebelysning

 • Mandal upp/nedljus LED (Galvaniserat stål)

  Mandal upp/nedljus LED (Galvaniserat stål)
  Tidlös fasadbelysning i lackat eller galvaniserat stål. Rejält genomarbetad armatur som ger ett jämnt och fint ljus längs fasaden. GU10 LED-lampor 3,9W ingår.
 • London vägglykta stor (Svart)

  London vägglykta stor (Svart)
  Klassisk väggarmatur, gjord i gjutet aluminium, pulverlackerad i svart färg och har en polykarbonat-kupa som är svart rökfärgad. Riktigt härlig vägglampa som passar lika bra i privata som offentliga miljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Mandal nedljus LED (Galvaniserat stål)

  Mandal nedljus LED (Galvaniserat stål)
  Tidlös fasadbelysning i lackat eller galvaniserat stål. Rejält genomarbetad armatur som ger ett jämnt och fint ljus längs fasaden. GU10 LED-lampa 3,9W ingår.
 • Ski LED (Svart)

  Ski LED (Svart)
  Modern fasadbelysning med integrerad LED som ger ett fint varmvitt ljus. LED-modulen avskärmas med en plastskiva med optisk struktur som ger armaturen ett bländfritt och bra ljus.

Fler tips på Selga utebelysning

 • Firenze (Svart)

  Firenze (Svart)
  Firenze är en snygg och klassisk vägglykta i gjutet aluminium, pulverlackerad i svart och har en fin polykarbonatkupa som är svagt rökfärgad. Ljuskällan är fullt synlig så lampan blir extra tuff och härlig med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Asker big DOWN (Grå)

  Asker big DOWN (Grå)
  Gedigen och genomarbetad fasadbelysning som lyser nedåt på väggen. Snabbkoppling vilket gör den lättinstallerad. Ljuskälla ingår ej.