Lampkultur » Utebelysning » Ljusslingor

Märken på ljusslingor:

Deco Plant ljusslingor

Populärt inom Deco Plant ljusslingor

  • LED-ljusslinga med 9 stjärnor för utomhusbruk gul

    LED-ljusslinga för inom- och utomhusbruk med 9 delar – 18-uddig i gult Det är bara fantasin som sätter gränser för användningen av denna LED-ljusslinga med attraktiva stjärnor i miniatyr: Den pryder ett träd lika mycket som den pryder som girlang eller längs balkongräcket. De lysande små stjärnorna i gult har en diameter på 12 cm och består av plast som tål både hårt väder och frost. Inklusive transformator för utomhusbruk med monteringsklämmor. Kabeln är svart.
  • I vitt – ljusslinga LED med 9 stjärnor utomhusbruk

    LED-ljusslinga med små stjärnor – 9 delar Nio dekorativa plaststjärnor med 18 uddar pryder ljusslingan som kan användas både inomhus och utomhus, exempelvis som dekoration i träd och som girlang. De integrerade lysdioderna sörjer på mörka kvällar eller nätter för stämningsfull belysning i omgivningen, på dagen har stjärnornas form en estetisk effekt. Utrustad med en svart kabel. Inklusive transformator för utomhusbruk med monteringsklämmor.
  • LED-ljusslinga med 9 stjärnor för utomhusbruk röd

    LED-ljusslinga med ministjärnor i rött, för inom- och utomhusbruk Denna lilla ljusslinga med nio röda 18-uddiga stjärnor är en juldekoration för både inomhus- och utomhusbruk. Ministjärnorna sitter 1 meter ifrån varandra och är tillverkade i väderbeständig plast som till och med kan motstå minusgrader. En bra juldekoration för utsmyckning av interiör, terrassen, balkongen eller trädgården. I leveransen medföljer väggfästen och en transformator för utomhusbruk. - sladd: svart