Le Klint utebelysning

Populärt inom Le Klint utebelysning

 • Facet Utomhus Vägglampa Koppar - Le Klint

  Facet Utomhus Vägglampa Koppar - Le Klint
  DesignAure`lien Barbry for Le KlintKonseptFACET vägglampa är designad av den franska designer Aurélien Barbry vars idé har varit att hitta en ikonisk men enkel form som skal vara ideell för inomhus- och utomhus bruk. Först efter att han kommit fram till den här skal formen i stål så utvecklade han de övriga ämnena som han kände var viktiga för att kunna erbjuda en flexibilitet, som gör det möjligt att använda FACET i alla typer av inomhus- och utomhus miljöer. Aurélien Barbry understryker att han är stolt av att ha hittat en ny men fortfarande en sofistikerad form som refererar till LE KLINTs vackra plisséer. FACET fås både i koppar, mattsvart och ljusgrå. Modellen levereras med basplatta small inkl. Komplett set med foliebokstäver och siffror i antracit grå.
 • Facet Utomhus Vägglampa Svart - Le Klint

  Facet Utomhus Vägglampa Svart - Le Klint
  Aurélien Barbry for Le KlintKonceptFACET FACET vägglampa är designad av den franska designer Aurélien Barbry vars idé har varit att hitta en ikonisk men enkel form som skal vara ideell för inomhus- och utomhus bruk. Först efter att han kommit fram till den här skal formen i stål så utvecklade han de övriga ämnena som han kände var viktiga för att kunna erbjuda en flexibilitet, som gör det möjligt att använda FACET i alla typer av inomhus- och utomhus miljöer. Aurélien Barbry understryker att han är stolt av att ha hittat en ny men fortfarande en sofistikerad form som refererar till LE KLINTs vackra plisséer. FACET fås både i koppar, mattsvart och ljusgrå. Modellen levereras med basplatta small inkl. Komplett set med foliebokstäver och siffror i antracit grå.
 • Facet Utomhus Vägglampa m/Medium Platta Svart - Le Klint

  Facet Utomhus Vägglampa m/Medium Platta Svart - Le Klint
  Le Klint Facet Vägglampa med Basplatta - MediumDenna Le Klint vägglampa är P44-certificerad og kan därför användas ute såväl som inne. Facet är en vägglampa som har tydliga referenser till [
 • Facet Utomhus Vägglampa Ljus Grå - Le Klint

  Facet Utomhus Vägglampa Ljus Grå - Le Klint
  Facet Facet är designad av [i]Aurélien Barbry[/i]. Denna vägglampa har tydliga refernser till [i]Le Klints[/i] klassiska veck. Vägglampan är IP44-certificerad och kan därför användas ute som i

Fler tips på Le Klint utebelysning

 • Facet Platta Small Grå - Le Klint

  Facet Platta Small Grå - Le Klint
  DesignAure`lien Barbry for Le KlintKonseptFacet Platta Small Grå.FACET vägglampa är designad av den franska designer Aurélien Barbry vars idé har varit att hitta en ikonisk men enkel form som skal vara ideell för inomhus- och utomhus bruk. Först efter att han kommit fram till den här skal formen i stål så utvecklade han de övriga ämnena som han kände var viktiga för att kunna erbjuda en flexibilitet, som gör det möjligt att använda FACET i alla typer av inomhus- och utomhus miljöer. Aurélien Barbry understryker att han är stolt av att ha hittat en ny men fortfarande en sofistikerad form som refererar till LE KLINTs vackra plisséer. FACET fås både i koppar, mattsvart och ljusgrå. Modellen levereras med basplatta small inkl. Komplett set med foliebokstäver och siffror i antracit grå.