Le Klint utebelysning

Populärt inom Le Klint utebelysning

 • Facet Utomhus Vägglampa Koppar - Le Klint

  Facet Utomhus Vägglampa Koppar - Le Klint
  DesignAure`lien Barbry for Le KlintKonseptFACET vägglampa är designad av den franska designer Aurélien Barbry vars idé har varit att hitta en ikonisk men enkel form som skal vara ideell för inomhus- och utomhus bruk. Först efter att han kommit fram till den här skal formen i stål så utvecklade han de övriga ämnena som han kände var viktiga för att kunna erbjuda en flexibilitet, som gör det möjligt att använda FACET i alla typer av inomhus- och utomhus miljöer. Aurélien Barbry understryker att han är stolt av att ha hittat en ny men fortfarande en sofistikerad form som refererar till LE KLINTs vackra plisséer. FACET fås både i koppar, mattsvart och ljusgrå. Oavsett vilken färg du väljer har lampan en vit innerlampa som reflekterar ett effektivt och behagligt ljus.
 • Facet Utomhus Vägglampa Ljus Grå - Le Klint

  Facet Utomhus Vägglampa Ljus Grå - Le Klint
  DesignAure`lien Barbry for Le KlintKonseptFACET FACET vägglampa är designad av den franska designer Aurélien Barbry vars idé har varit att hitta en ikonisk men enkel form som skal vara ideell för inomhus- och utomhus bruk. Först efter att han kommit fram till den här skal formen i stål så utvecklade han de övriga ämnena som han kände var viktiga för att kunna erbjuda en flexibilitet, som gör det möjligt att använda FACET i alla typer av inomhus- och utomhus miljöer. Aurélien Barbry understryker att han är stolt av att ha hittat en ny men fortfarande en sofistikerad form som refererar till LE KLINTs vackra plisséer. FACET fås både i koppar, mattsvart och ljusgrå. Oavsett vilken färg du väljer har lampan en vit innerlampa som reflekterar ett effektivt och behagligt ljus.
 • Facet Utomhus Vägglampa Svart - Le Klint

  Facet Utomhus Vägglampa Svart - Le Klint
  Aurélien Barbry for Le KlintKonceptFACET FACET vägglampa är designad av den franska designer Aurélien Barbry vars idé har varit att hitta en ikonisk men enkel form som skal vara ideell för inomhus- och utomhus bruk. Först efter att han kommit fram till den här skal formen i stål så utvecklade han de övriga ämnena som han kände var viktiga för att kunna erbjuda en flexibilitet, som gör det möjligt att använda FACET i alla typer av inomhus- och utomhus miljöer. Aurélien Barbry understryker att han är stolt av att ha hittat en ny men fortfarande en sofistikerad form som refererar till LE KLINTs vackra plisséer. FACET fås både i koppar, mattsvart och ljusgrå. Oavsett vilken färg du väljer har lampan en vit innerlampa som reflekterar ett effektivt och behagligt ljus.
 • Facet Platta Small Grå - Le Klint

  Facet Platta Small Grå - Le Klint
  DesignAure`lien Barbry for Le KlintKonseptFacet Platta Small Grå.FACET vägglampa är designad av den franska designer Aurélien Barbry vars idé har varit att hitta en ikonisk men enkel form som skal vara ideell för inomhus- och utomhus bruk. Först efter att han kommit fram till den här skal formen i stål så utvecklade han de övriga ämnena som han kände var viktiga för att kunna erbjuda en flexibilitet, som gör det möjligt att använda FACET i alla typer av inomhus- och utomhus miljöer. Aurélien Barbry understryker att han är stolt av att ha hittat en ny men fortfarande en sofistikerad form som refererar till LE KLINTs vackra plisséer. FACET fås både i koppar, mattsvart och ljusgrå. Modellen levereras med basplatta small inkl. Komplett set med foliebokstäver och siffror i antracit grå.