Brilonger fasadbelysning

Populärt inom Brilonger fasadbelysning

 • Sensor-utomhusvägglampa Lero med batteridrift

  Sensor-utomhusvägglampa Lero med batteridrift
  Säkrare ljus: Utomhusvägglampa med batteridrift Den titanfärgade utomhusvägglampan LERO för byggnadens fasad är ett lysande komplement på vägen till ingången till huset. Med hjälp av den integrerade rörelsesensorn tänds utomhusvägglampan endast när någon kommer inom tre meter av sensorn och släcks efter 45 sekunder. Detta sparar ström och skonar miljön. Tack vare sex moderna LED-lampor har utomhusvägglampan Lero den utmärkta energiklassen A+. För att säkerställa optimal belysning av gångar och uppfarter kan reflektorn justeras individuellt. På så sätt hittar besökarna den bästa vägen till ytterdörren och ej inbjudna gäster avskräcks av det automatiskt aktiverade ljuset. Detta gör utomhuslampan LERO till en säkerhetsfördel för husets alla fasader. Leveransen innehåller redan sex batterier och det monteringsmaterial som krävs.
 • LED-dörrlåsbelysning Lero med rörelsesensor

  LED-dörrlåsbelysning Lero med rörelsesensor
  Mer bekvämlighet vid ingången: Lero LED-dörrlåsbelysning med rörelsedetektor Titan-silverfärgat utomhusbelysning LERO Outdoor är en ljusstråle på ytterdörren. Två ljusa lysdioder badar automatiskt låset i ett starkt ljus så snart någon närmar sig inom två meter. Irriterande att leta efter nyckelhålet hör till det förflutna. Den integrerade skymningssensorn säkerställer att belysningen slås på så snart det är mörkt. Rörelsedetektorn aktiverar den batteridrivna LED-dörrlåsbelysningen i 45 sekunder så snart rörelse upptäcks. Utan att borra eller skruva kan Lero-dörrlåsbelysningen fästas där den behövs på kort tid. Det erforderliga monteringsmaterialet och ett AA-batteri ingår redan i leveransen.
 • Batteridriven LED-utomhusvägglampa Lero med sensor

  Batteridriven LED-utomhusvägglampa Lero med sensor
  En lampa tänds i trappan: batteridriven LED utomhusvägglampa Lero med sensor Den praktiska utomhusarmaturen LERO Outdoor är en välkommen skylt på trappan. Ljuset som riktas mot trappstegen med reflektorer ökar säkerheten vid trappsteg och kräver inga brytare. Tre lysdioder aktiverade genom rörelse lyser åtkomst till källaren eller ytterdörren i 45 sekunder så snart någon är inom tre meters räckvidd. Tack vare de inbyggda lysdioderna imponerar Lero utomhusvägglampa med sin ekonomiska strömförbrukning och långa livslängd. Det material som krävs för väggmontering och tre lämpliga batterier ingår redan i leveransen så att fasadljuset kan tas i drift omedelbart.