Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Studio Thomas Peter Lund taklampor

Populärt inom Studio Thomas Peter Lund taklampor

  • Clover Two Taklampa - Studio Thomas Peter Lund

    DesignStudio Thomas Peter LundKonceptClover Two Taklampa rymmer seriens mest botaniska och förtätande uttryck där den största kontrasten i ljussättning av skärmens över- och undersida uppstår.Projektet är uppbyggt av stränga systematiska konstruktioner, som tillsammans skapar en botanisk helhet. Skärmarna är varianter av lampans arketypform, som är placerat i en intern symmetri som ger en levande och naturlig form. Där skärmarna är fastmonterade är det insatt ett litet snitt av direkt ljus, precis lagom till att skärmarna framstår lösa och ges ett levande uttryck. Lampan består av flera olika tjocklekar av ljuskänslig folie, från lampans kropp strålar ett mjukt och diffust ljus, som fångas av skärmarna, om undersidan lyses upp.Ljuskontrasten mellan skärmarnas över- och undersida samt lampans kropp ger projektet det speciella visuella djupet.
  • Clover One Taklampa - Studio Thomas Peter Lund

    DesignStudio Thomas Peter LundKonceptClover One Taklampa rymmer seriens mest botaniska och förtätande uttryck där den största kontrasten i ljussättning av skärmens över- och undersida uppstår.Projektet är uppbyggt av stränga systematiska konstruktioner, som tillsammans skapar en botanisk helhet. Skärmarna är varianter av lampans arketypform, som är placerat i en intern symmetri som ger en levande och naturlig form. Där skärmarna är fastmonterade är det insatt ett litet snitt av direkt ljus, precis lagom till att skärmarna framstår lösa och ges ett levande uttryck. Lampan består av flera olika tjocklekar av ljuskänslig folie, från lampans kropp strålar ett mjukt och diffust ljus, som fångas av skärmarna, om undersidan lyses upp.Ljuskontrasten mellan skärmarnas över- och undersida samt lampans kropp ger projektet det speciella visuella djupet.
  • Clover Three Taklampa - Studio Thomas Peter Lund

    DesignStudioi Thomas Peter LundKonceptClover Three Taklampa rymmer seriens mest botaniska och förtätande uttryck där den största kontrasten i ljussättning av skärmens över- och undersida uppstår.Projektet är uppbyggt av stränga systematiska konstruktioner, som tillsammans skapar en botanisk helhet. Skärmarna är varianter av lampans arketypform, som är placerat i en intern symmetri som ger en levande och naturlig form. Där skärmarna är fastmonterade är det insatt ett litet snitt av direkt ljus, precis lagom till att skärmarna framstår lösa och ges ett levande uttryck. Lampan består av flera olika tjocklekar av ljuskänslig folie, från lampans kropp strålar ett mjukt och diffust ljus, som fångas av skärmarna, om undersidan lyses upp.Ljuskontrasten mellan skärmarnas över- och undersida samt lampans kropp ger projektet det speciella visuella djupet.