Lampkultur » Taklampor » Plafond

Märken på plafond:

Nuura Plafonder plafond

 • Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Design Sofie Refer for Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond kan monsteras ensam eller så monterar du flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer - i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Häng en lampa på var sida av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denne væg-og loftlampe er i opalglas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket - oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Design Sofie Refer for Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond kan monteras ensam eller flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset finns i två olika typer - i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Häng en lampa på var sifa av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa- och plafond är i optiskt glas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket - oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Clear - Nuura

  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Blossi vägglampa- eller plafond består av munblåst klart glas och pulverlackerat metall i färgen Nordic Gold . Lampan har onbyggt LED som lyser från lampans botten eller sidan (Beror på om den monteras på väggen eller i taket) och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmarna. Det ger ett behagligt och indirekt ljus. Häng en eller flera Blossi vägglampa- eller plafond i hallen och låt den lysa vackert och dekorativt. Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond med tolv ljuskällor är mer än bara belysning - lampan är ett fantastiskt Statement piece och ett konstverk. Lampan består av glas och pulverlackerat metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer - i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan till 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa - och plafond är i matt-vitt opalglas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket - oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampan-eller plafonden med tolv ljuskällor är mer än bara belysning - lampan är ett fantastiskt statement piece och ett konstverk. Lampan består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold . Glaset fås i två olika typer - i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa- och plafond är i klart optiskt glas . Lampan kan monteras både på väggen och i taket - oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!