Globen plafond

Populärt inom Globen plafond

 • Scandi plafond

  Scandi plafond
  Scandi plafond har en snygg skärm i linne och stilfulla detaljer i kromfärgad metall. Unik och härlig taklampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Passar lika bra i hallen som i sovrummet eller köket - den härliga kombinationen av linne och krom gör denna lampan till en vinnare!Ljuskällor (2st) ingår ej.
 • Cube plafond (Förkromad/blank)

  Cube plafond (Förkromad/blank)
  Cube plafond är en taklampa som i designen skiljer sig från många andra. Den är skapad med tre stommar av kraftigt fyrkantsjärn och varje stomme är vridbar så att du kan ställa in din egna form på plafonden. Otroligt tuff och dekorativ taklampa som skapar en häftig ljusbild i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Siri plafond

  Siri plafond
  Vacker plafond, tillverkad i frostat glas med ett strålande mönster och silverfärgade detaljer. Sprider ett bra ljus och är dessutom diskret uppe i ditt tak. Perfekt till t.ex. hallen eller sovrummet.Ljuskällor ingår ej.
 • Ingrid plafond

  Ingrid plafond
  Vacker och diskret plafond i glas med ett rosenmönster och silverfärgade detaljer. Sprider ett bra ljus och passar lika bra i hallen som i sovrummet eller köket. Ljuskällor ingår ej.

Fler tips på Globen plafond

 • Ray plafond

  Ray plafond
  Ray plafond, populär serie helt i metall. Denna modell går även att montera på väggen (det ingår 2m sladd) men går enkelt att hänga på en vanlig takkrok i taket.Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband plafond

  Plastband plafond
  Vacker plafond som är tillverkad av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Skapar en härlig och mysig atmosfär omkring sig när den är tänd. Samtidigt som den är diskret så är den oerhört elegant när den lyser upp rummet den placeras i. Takkoppen är i förkromad metall. Ljuskälla ingår ej.
 • Wheel plafond (Antikmässing)

  Wheel plafond (Antikmässing)
  Plafonden Wheel är en dekorativ och modern plafond som du med fördel kan fästa både i taket och på väggen. När den är tänd så skapar den en vacker, grafisk ljusbild och en härlig atmosfär. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Finns även i en mindre storlek (Wheel Mini).Sladdlängd: 200cm, transparent. Tak- och väggfäste ingår. Ljuskälla ingår ej.
 • Wheel Mini plafond (Svart)

  Wheel Mini plafond (Svart)
  Plafonden Wheel mini är en dekorativ och modern plafond som du med fördel kan fästa både i taket och på väggen. När den är tänd så skapar den en vacker, grafisk ljusbild och en härlig atmosfär. Tillverkad i metall och finns i två olika färger.Sladdlängd: 200cm, transparent. Tak- och väggfäste ingår. Ljuskälla ingår ej.