Mimax Lighting taklampor

Populärt inom Mimax Lighting taklampor

 • Empire taklampa

  Empire taklampa
  Otroligt vackra och exklusiva taklampan Empire, gjord i stål med kromad yta och vackra kristaller. Härlig taklampa som sprider lyx och värme i ditt hem. Utrustad med LED-belysning som lyser på ett fantastiskt sätt genom kristallen.Integrerad LED-belysning.
 • Voyage taklampa

  Voyage taklampa
  Exklusiva taklampan Voyage, gjord i stål med kromad yta och vackra kristaller hängande i olika etapper. Sprider lyx och skönhet. Passar lika bra i privat som offentlig miljö.Integrerad LED-belysning. 
 • Eclipse taklampa

  Eclipse taklampa
  Snygg, lyxig och exklusiv - tre ord som beskriver denna otroligt stilfulla lampa från Mimax Lighting. Eclipse är en taklampa gjord av stål, med en guldfärgad skärm med riktigt tuffa detaljer. Sprider ett varmt ljus och passar lika bra i privat som offentlig miljö.Total höjd: 120cm.Integrerad LED-belysning.
 • Omega taklampa

  Omega taklampa
  Omega är en lyxig och otroligt stilren taklampa, gjord i aluminium kombinerat med skyddande polykarbonat. Utrustad med LED-belysning som sprider ett bra och elegant ljus. Passar lika bra i privat som offentlig miljö. Otroligt vacker lampa som ger ett lite svävande intryck.Integrerad LED-belysning.

Fler tips på Mimax Lighting taklampor

 • Mensa taklampa

  Mensa taklampa
  Den otroligt vackra taklampan Mensa sprider både lyx och värme omkring sig. Den är gjord i aluminium med skyddande polykarbonat och är en taklampa av absolut högsta kvalitet. Ytan på lampan är guldspräcklig.Integrerad LED-belysning.