Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Lightyears taklampor

Populärt inom Lightyears taklampor

 • Atomheart Taklampa 400mm - Lightyears

  DesignMorten Voss for Light Years KonceptAtomheart Taklampa själv är en fantasi över den klassiska framställning av atom, var partiklarnas baner ??aftegner?? koncentristiske linjer, runt om kärnan och till samma konturer ett dynamisk kulformad kropp. När bordslampan är tänd, formar skärmens utformning kontraster, vilket förstärker oplevelsen av glasets form, där inte vinklar är ens, men förändras hela vägen runt. Så framstår lampan som komplett och karaktärsfull ljuskälla med sitt helt egna liv. MaterialMunblåst syre frostat opalglas i tre lag, som för pendlellampornas vidkommande ändringar hela vägen runt om i ljuskällan och kronan av ett upphänge i vit högglans.
 • Caravaggio P2 Taklampa Dark Sienna - Lightyears

 • Caravaggio P2 Taklampa Archipelago Stone - Lightyears

 • Bulb Fiction P1 Taklampa White 3m - Light Years

  Bulb Fiction P1 PendelDenna smarta och flexibla lampa är designad av KIBISI. Själva glödlampan göms inuti den opalfärgade munblåsta glasskärmen. Sladden är inbyggd i silikon, vilket ger lampan

Fler tips på Lightyears taklampor

 • Caravaggio P1 Taklampa Mat Svart 3m - Fritz Hansen

  DesignCecilie Mans for Light Years KonceptDen blygsamma och anspråkslöse Caravaggio Matt Black P1 pendel erbjuder en ny familjemedlem. Den matt svart pendel. Den helt matta yta tillför en sällsynt textur och djup till enkel och tidlös design. Cecilie Manz kärlek till dom svarta, grå och av dämpande färgtonerna kommer till utryck i färgvalet. Att skapa en enkel, mjuk form till respektive en liten och stor Caravaggio Pendel har varit det övergripande mål med Cecilie Manz? Caravaggio serie i fem annorlunda storlekar. Under vägen i designprocessen har kurvan antagit flera annorlunda former, men framstår här i en utgåva med feminin kurva. Skärmens Djup gör, att pendeln inte bländar- oavsett hur högt upp den är placerad. Caravaggio är i övrigt försynt med ett hål i toppen. Det säkrar ett ljus som går uppåt, det lyser även upp upphängandet och sladden. Caravaggio pendeln är känd vid att få ett direkt ljus utan generell bländning. Där utöver bidrar pendeln naturligtvis till den allmänna rumsbelysning i kraft av upplysning i toppen av pendeln.
 • Caravaggio P2 Taklampa Mat Svart 3m - Fritz Hansen

  DesignCecilie Mans for Light Years KonceptDen blygsamma och anspråkslöse Caravaggio Mat Black P2 pendel erbjuder en ny familjemedlem. Den matt svart pendel. Den helt matta yta tillför en sällsynt textur och djup till enkel och tidlös design. Cecilie Manz kärlek till dom svarta, grå och av dämpande färgtonerna kommer till utryck i färgvalet. Att skapa en enkel, mjuk form till respektive en liten och stor Caravaggio Pendel har varit det övergripande mål med Cecilie Manz? Caravaggio serie i fem annorlunda storlekar. Under vägen i designprocessen har kurvan antagit flera annorlunda former, men framstår här i en utgåva med feminin kurva. Skärmens Djup gör, att pendeln inte bländar- oavsett hur högt upp den är placerad. Caravaggio är i övrigt försynt med ett hål i toppen. Det säkrar ett ljus som går uppåt, det lyser även upp upphängandet och sladden. Caravaggio pendeln är känd vid att få ett direkt ljus utan generell bländning. Där utöver bidrar pendeln naturligtvis till den allmänna rumsbelysning i kraft av upplysning i toppen av pendeln.