Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Le Klint taklampor

 • Le Klint 171 Taklampa - Le Klint ()

 • Lamella 1 Taklampa - Le Klint

  DesignTakagi & Homstvedt för Le Klint Koncept Lamella 1 taklampan är designad av den talangfulla designerduo Takagi & Homstvedt. Modern design och samtidigt en tidslös klassiker är därmed på plats i LE KLINTs sortiment. Lamella serien är inspirerad av de fina böjda kurvorna på undersidan av en svamp som också kallas lameller. Serien framställs med PLICA-tekniken som är en gammal produktionsteknik, som lyckades att genskapa och därmed realisera denna vackra lampdesign.
 • Megatwo Large Taklampa Soft Sand - Le Klint

 • Swirl 3 Taklampa Medium Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 3 Taklampa Medium är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Caché Taklampa X-Large Grå - Le Klint

  DesignAurélien Barbry för Le Klint Koncept Cache är ny toner från Le Klint, som vackert binder de klassiska dygnen tillsammans med en från tillverkarens alternativa tillgång till belysning. ”CACHÉ” som på franska betyder ”dold” är just precis symboliken för den nästan dolda handvikta skärm som på vackraste sätt är integrerad i lampan och som ger den helt särskilda karaktären som är anslutet med en klassisk LE KLINT lampa. CACHÉ är en lampserie bestående av tre storlekar av taklampa, bordslampa och en golvlampa - alla finns i både svart och grå. Lamporna är i en stilren och modern design förarbetat i en ultrahög hantverksmässig kvalitet med fina mässingsdetaljer. Den plisserade lampskärmen ger lampan en speciell karaktär och tillför LE KLINTS klassiska DNA som ligger i det unika vikningshantverket.
 • Le Klint 2 Taklampa - Le Klint (Stål Deluxe 3 m, S:27 Ø:40)

  DesignTage Klint för Le Klint Koncept Le Klint 2 är en superklassisk Taklampa av Tage Klint känd och älskad genom åren. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är i dag en modern klassiker och förklaringen är utan tvekan de professionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som produktionen startade de skickliga folket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren förvandlat mönstermodellerna till de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera att taklamporna är Ø ca. 5 cm större än vad bordslamporna är p.g.a. Stativet. Stativ, hållare och upphängare ingår och är inkluderat i priset.
 • Le Klint 1 Taklampa - Le Klint (Stål Deluxe 3 m, S:25 Ø:39)

  DesignTage Klint för Le Klint Koncept Le Klint 1 taklampa är essensen av den klassiska Le Klint DNA. Le Klint 1 är en superklassisk Taklampa av Tage Klint känd och älskad genom åren. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är i dag en modern klassiker och förklaringen är utan tvekan de professionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som produktionen startade de skickliga folket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren förvandlat mönstermodellerna till de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför.
 • Swirl Vägglampa/Plafond Large Koppar - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl Vägglampa/Plafond är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Le Klint 150 Taklampa - Le Klint ()

 • Le Klint 150 Taklampa - Le Klint ()

 • Carronade SpotTaklampa Svart - Le Klint

  DesignMarkus Johansson för Le Klint Koncept Carronade SpotTaklampa är en stilfull medlem av en komplett lampserie, ursprungligen baserad på idéen om en bordslampa, utformad som en liten kanon med ljus i. Den svenska talangfulla designern Markus Johansson har låtit sig inspireras av en kort liten gjutjärnskanon som den engelska flottan använde på 1770-talet till 1850-talet. Det har resulterat i en lekfull, utmanande och markant design. Carronade lamporna är med sin bas i massiv valnötträ och roterande lamphuvud som kan användas som en kraftfull spotlight som kan placeras på många ställen. På bordet eller bokhyllan, som vägglampa i sov-eller hotellrummet, i entréen, som gallerilampa, takspot eller bara den lille gimmick placerad på golvet eller i ett hörn. Ljuset kan styras exakt i den riktning som det är behov för. Den exklusiva Carronade lampserien omfattar bord-och vägglampor, läslampor, golvlampor och spotpendel - och är framställt i matt svart lackerad stål med mässingsdetaljer och med en hängare i oljade amerikansk valnöt. Alla modeller levereras med LED ljuskällor.
 • Pliverre Taklampa 2 stk. - Le Klint

 • Lamella 3 Taklampa Guld - Le Klint

  DesignTakagi & Homstvedt för Le Klint Koncept Lamella 3 taklampan är designad av den talangfulla designerduo Takagi & Homstvedt. Modern design och samtidigt en tidslös klassiker är därmed på plats i LE KLINTs sortiment. Lamella serien är inspirerad av de fina böjda kurvorna på undersidan av en svamp som också kallas lameller. Serien framställs med PLICA-tekniken som är en gammal produktionsteknik, som lyckades att genskapa och därmed realisera denna vackra lampdesign.
 • Lamella 1 Taklampa Guld - Le Klint

  DesignTakagi & Homstvedt för Le Klint Koncept Lamella 1 taklampan är designad av den talangfulla designerduo Takagi & Homstvedt. Modern design och samtidigt en tidslös klassiker är därmed på plats i LE KLINTs sortiment. Lamella serien är inspirerad av de fina böjda kurvorna på undersidan av en svamp som också kallas lameller. Serien framställs med PLICA-tekniken som är en gammal produktionsteknik, som lyckades att genskapa och därmed realisera denna vackra lampdesign.
 • Lamella Vägglampa/Plafond Ø35 Alu - Le Klint

 • Pliverre Ljusekrona - Le Klint

 • Pliverre Taklampa - Le Klint

 • Carronade Taklampa Medium Svart - Le Klint

  DesignMarkus Johansson för Le Klint Koncept Carronade Taklampan Medium i Svart är en helt ideell matbordslampa, då den stora öppningen och inbyggda diffusern ger ett optimalt ljus som inte bländar på något sätt. Designen är helt i tråd med de karaktäristiska modellerna som redan finns i serien, och med denna taklampa med en diameter på 40 cm gör den kollektionen ännu mer komplett. Den karaktäristiska lampdesignen är som de övriga Carronade modellerna, framställd i svartlackerad aluminium, mässing-detaljer och amerikansk valnöt eller sandfärgad aluminium, alu-detaljer och tvåltvättad ek.
 • Lamella 2 Taklampa Silver - Le Klint

  DesignTakagi & Homstvedt för Le Klint Koncept Lamella 2 taklampan är designad av den talangfulla designerduo Takagi & Homstvedt. Modern design och samtidigt en tidslös klassiker är därmed på plats i LE KLINTs sortiment. Lamella serien är inspirerad av de fina böjda kurvorna på undersidan av en svamp som också kallas lameller. Serien framställs med PLICA-tekniken som är en gammal produktionsteknik, som lyckades att genskapa och därmed realisera denna vackra lampdesign.
 • Antoni Taklampa Royal Black - Le Klint

  Design Ib Antoni för Le Klint Koncept Antoni taklampa i Royal Black är ett gott eksempel på att det kommer nytt liv i en gammal klassiker. Spännande lampdesign i friska färger som är avstämt utifrån Ib Antonis kulöra universum. Ib Antoni var en av de mest efterfrågade danska visuella konstnärer i sin tid. Hans attraktiva och betydelsefulla värk beställdes av mer än 150 företag och organisationer världen över. Nu - nästan 50 år efter att Ib Antoni designade den vackra och charmerande kanoabm är den på marknaden i ett samarbete mellan varutagarna av Antonis arv och Le Klint.
 • Antoni Taklampa Cawa Green - Le Klint

  Design Ib Antoni för Le Klint Koncept Antoni taklampa i Cawa Green är ett gott eksempel på att det kommer nytt liv i en gammal klassiker. Spännande lampdesign i friska färger som är avstämt utifrån Ib Antonis kulöra universum. Ib Antoni var en av de mest efterfrågade danska visuella konstnärer i sin tid. Hans attraktiva och betydelsefulla värk beställdes av mer än 150 företag och organisationer världen över. Nu - nästan 50 år efter att Ib Antoni designade den vackra och charmerande kanoabm är den på marknaden i ett samarbete mellan varutagarna av Antonis arv och Le Klint.
 • Arc Taklampa Svart - Le Klint

  DesignNanna Neergaard & Marie Hesseldahl för Le Klint Koncept Snygg och exklusiv lampa från Le Klint. Samma enkla look som en klassisk Le Klint Lampa men med en ny twist och massor av personlighet. De två unga designers Nanna Neergaard och Marie Hesseldahl fick som uppgift att designa en lampa för L Klint som skulle tilltala den unga publiken. 75 års succé och designtraditioner skulle respekteras, men det skulle också tänkas nytt och annorlunda. Det var också ett krav att lampan skulle vara billigare än de klassiska Le Klint lamporna, så den yngre publiken också kan vara med, dock utan att gå på kompromiss med kvaliteten. Inspirationen kom från Grundtvigs Kyrka i Köpenhamn och sättet kyrkans valv är utformat på. Designarna har lyckats att designa en oerhört snygg och innovativ lampa som fortfarande ämmar av Le Klints DNA. ARC lamporna passar in i varje hem och kommer med sin eleganta look vara både ett hängsmycke i det förflutna och en modern klassiker. Lampan är gjord i vit plast och svart ek, och finns som taklampa, bordslampa, vägglampa och golvlampa.
 • Lamella 3 Taklampa Silver - Le Klint

  DesignTakagi & Homstvedt för Le Klint Koncept Lamella 3 taklampan är designad av den talangfulla designerduo Takagi & Homstvedt. Modern design och samtidigt en tidslös klassiker är därmed på plats i LE KLINTs sortiment. Lamella serien är inspirerad av de fina böjda kurvorna på undersidan av en svamp som också kallas lameller. Serien framställs med PLICA-tekniken som är en gammal produktionsteknik, som lyckades att genskapa och därmed realisera denna vackra lampdesign.
 • Lamella 2 Taklampa Guld - Le Klint

  DesignTakagi & Homstvedt för Le Klint Koncept Lamella 2 taklampan är designad av den talangfulla designerduo Takagi & Homstvedt. Modern design och samtidigt en tidslös klassiker är därmed på plats i LE KLINTs sortiment. Lamella serien är inspirerad av de fina böjda kurvorna på undersidan av en svamp som också kallas lameller. Serien framställs med PLICA-tekniken som är en gammal produktionsteknik, som lyckades att genskapa och därmed realisera denna vackra lampdesign.
 • Lamella Vägglampa/Plafond Ø35 Gold - Le Klint

 • Lamella Vägglampa/Plafond Ø50 Alu - Le Klint

 • Lamella Vägglampa/Plafond Ø50 Gold - Le Klint

 • Arc Taklampa Champagne/Ek - Le Klint

  DesignNanna Neergaard & Marie Hesseldahl för Le Klint Koncept Snygg och exklusiv lampa från Le Klint. Samma enkla look som en klassisk Le Klint Lampa men med en ny twist och massor av personlighet. De två unga designers Nanna Neergaard och Marie Hesseldahl fick som uppgift att designa en lampa för L Klint som skulle tilltala den unga publiken. 75 års succé och designtraditioner skulle respekteras, men det skulle också tänkas nytt och annorlunda. Det var också ett krav att lampan skulle vara billigare än de klassiska Le Klint lamporna, så den yngre publiken också kan vara med, dock utan att gå på kompromiss med kvaliteten. Inspirationen kom från Grundtvigs Kyrka i Köpenhamn och sättet kyrkans valv är utformat på. Designarna har lyckats att designa en oerhört snygg och innovativ lampa som fortfarande ämmar av Le Klints DNA. ARC lamporna passar in i varje hem och kommer med sin eleganta look vara både ett hängsmycke i det förflutna och en modern klassiker. Lampan är gjord i vit plast och svart ek, och finns som taklampa, bordslampa, vägglampa och golvlampa.
 • Snowdrop 120S Taklampa Small Anthracite Grey - Le Klint

  DesignHarrit-Sørensen+Samson för Le Klint Koncept Snowdrop 120S en del av Snowdrop lampserien som designades av Design trion Harrit-Sørensen+Samson år 2009. Snowdrop serien är inspirerad av blomstern Snödroppen (engelsk snowdrop) År 2017 blev serien utvidgad med skärmar i papper i färgerna silk white och anracit grå. Dessa skärmar ger lampan ett mjukare uttryck och passar riktigt bra in i den nordiska inredningen. Så ännu en gång har Le Klint lyckats att förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Serien består av bordslampor, 4 olika storlekar taklampor i modell 120, golvlampor samt vägglampor, både finns i både silk white och antracit grå.
 • Snowdrop 120L Taklampa Large Anthracite Grey - Le Klint

  DesignHarrit-Sørensen+Samson för Le Klint Koncept Snowdrop 120L en del av Snowdrop lampserien som designades av Design trion Harrit-Sørensen+Samson år 2009. Snowdrop serien är inspirerad av blomstern Snödroppen (engelsk snowdrop) År 2017 blev serien utvidgad med skärmar i papper i färgerna silk white och anracit grå. Dessa skärmar ger lampan ett mjukare uttryck och passar riktigt bra in i den nordiska inredningen. Så ännu en gång har Le Klint lyckats att förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Serien består av bordslampor, 4 olika storlekar taklampor i modell 120, golvlampor samt vägglampor, både finns i både silk white och antracit grå.
 • Snowdrop 120XL Taklampa XL Silk White - Le Klint

  DesignHarrit-Sørensen+Samson för Le Klint Koncept Snowdrop 120XL en del av Snowdrop lampserien som designades av Design trion Harrit-Sørensen+Samson år 2009. Snowdrop serien är inspirerad av blomstern Snödroppen (engelsk snowdrop) År 2017 blev serien utvidgad med skärmar i papper i färgerna silk white och anracit grå. Dessa skärmar ger lampan ett mjukare uttryck och passar riktigt bra in i den nordiska inredningen. Så ännu en gång har Le Klint lyckats att förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Serien består av bordslampor, 4 olika storlekar taklampor i modell 120, golvlampor samt vägglampor, både finns i både silk white och antracit grå.
 • Snowdrop 120S Taklampa Small Silk White - Le Klint

  DesignHarrit-Sørensen+Samson för Le Klint Koncept Snowdrop 120S en del av Snowdrop lampserien som designades av Design trion Harrit-Sørensen+Samson år 2009. Snowdrop serien är inspirerad av blomstern Snödroppen (engelsk snowdrop) År 2017 blev serien utvidgad med skärmar i papper i färgerna silk white och anracit grå. Dessa skärmar ger lampan ett mjukare uttryck och passar riktigt bra in i den nordiska inredningen. Så ännu en gång har Le Klint lyckats att förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Serien består av bordslampor, 4 olika storlekar taklampor i modell 120, golvlampor samt vägglampor, både finns i både silk white och antracit grå.
 • Snowdrop 120XL Taklampa XL Anthracite Grey - Le Klint

  DesignHarrit-Sørensen+Samson för Le Klint Koncept Snowdrop 120XL en del av Snowdrop lampserien som designades av Design trion Harrit-Sørensen+Samson år 2009. Snowdrop serien är inspirerad av blomstern Snödroppen (engelsk snowdrop) År 2017 blev serien utvidgad med skärmar i papper i färgerna silk white och anracit grå. Dessa skärmar ger lampan ett mjukare uttryck och passar riktigt bra in i den nordiska inredningen. Så ännu en gång har Le Klint lyckats att förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Serien består av bordslampor, 4 olika storlekar taklampor i modell 120, golvlampor samt vägglampor, både finns i både silk white och antracit grå.
 • Snowdrop 120L Taklampa Large Silk White - Le Klint

  DesignHarrit-Sørensen+Samson för Le Klint Koncept Snowdrop 120L en del av Snowdrop lampserien som designades av Design trion Harrit-Sørensen+Samson år 2009. Snowdrop serien är inspirerad av blomstern Snödroppen (engelsk snowdrop) År 2017 blev serien utvidgad med skärmar i papper i färgerna silk white och anracit grå. Dessa skärmar ger lampan ett mjukare uttryck och passar riktigt bra in i den nordiska inredningen. Så ännu en gång har Le Klint lyckats att förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Serien består av bordslampor, 4 olika storlekar taklampor i modell 120, golvlampor samt vägglampor, både finns i både silk white och antracit grå.
 • Snowdrop 120M Taklampa Medium Anthracite Grey - Le Klint

  DesignHarrit-Sørensen+Samson för Le Klint Koncept Snowdrop 120M en del av Snowdrop lampserien som designades av Design trion Harrit-Sørensen+Samson år 2009. Snowdrop serien är inspirerad av blomstern Snödroppen (engelsk snowdrop) År 2017 blev serien utvidgad med skärmar i papper i färgerna silk white och anracit grå. Dessa skärmar ger lampan ett mjukare uttryck och passar riktigt bra in i den nordiska inredningen. Så ännu en gång har Le Klint lyckats att förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Serien består av bordslampor, 4 olika storlekar taklampor i modell 120, golvlampor samt vägglampor, både finns i både silk white och antracit grå.
 • Snowdrop 120M Taklampa Medium Silk White - Le Klint

  DesignHarrit-Sørensen+Samson för Le Klint Koncept Snowdrop 120M en del av Snowdrop lampserien som designades av Design trion Harrit-Sørensen+Samson år 2009. Snowdrop serien är inspirerad av blomstern Snödroppen (engelsk snowdrop) År 2017 blev serien utvidgad med skärmar i papper i färgerna silk white och anracit grå. Dessa skärmar ger lampan ett mjukare uttryck och passar riktigt bra in i den nordiska inredningen. Så ännu en gång har Le Klint lyckats att förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Serien består av bordslampor, 4 olika storlekar taklampor i modell 120, golvlampor samt vägglampor, både finns i både silk white och antracit grå.
 • Snowflake XS - Le Klint

  DesignTine Mouritsen för Le Klint Koncept Snowflake XS designades av Tine Mouritsen och inspirationen kom ifrån hennes stora kärlek till julen. När den första snöflingan faller, glädjer man sig över att vintern kommer och över den vackra rena vita snön. Familjen samlas för att julpynta hemmet till julhögtiden. Utanför märkar man det spröda ljudet av snön under fötterna, den helt speciella stillheten som snön tillför och myset när man sitter och betraktar snöflingorna som faller från ovan. Tine Mouritsen har önskat att använda sin eleganta och i detta sammanhang säsongsbetonade lampdesign till att pirra i våran sinnen - och de kan man säga att hon helt klart lyckats med med den vackra Snowflake. Le Klints snöflinga är skapad i samma kvalitetsmaterial och efter samma principer som de världskända handvikta lampskärmarna. Och det är inte bara du som får glädjen av Snowflake, då Le Klint donerar ett belopp till välgörande ändåmaål för varje Snowflake som säljs. Snowflake är inkl el-upphängare med G9 fattning och en vit plast sladd.
 • Snowflake S - Le Klint

  DesignTine Mouritsen för Le Klint Koncept Snowflake S designades av Tine Mouritsen och inspirationen kom ifrån hennes stora kärlek till julen. När den första snöflingan faller, glädjer man sig över att vintern kommer och över den vackra rena vita snön. Familjen samlas för att julpynta hemmet till julhögtiden. Utanför märkar man det spröda ljudet av snön under fötterna, den helt speciella stillheten som snön tillför och myset när man sitter och betraktar snöflingorna som faller från ovan. Tine Mouritsen har önskat att använda sin eleganta och i detta sammanhang säsongsbetonade lampdesign till att pirra i våran sinnen - och de kan man säga att hon helt klart lyckats med med den vackra Snowflake. Le Klints snöflinga är skapad i samma kvalitetsmaterial och efter samma principer som de världskända handvikta lampskärmarna. Och det är inte bara du som får glädjen av Snowflake, då Le Klint donerar ett belopp till välgörande ändåmaål för varje Snowflake som säljs. Snowflake är inkl el-upphängare med G9 fattning och en vit plast sladd.
 • Snowflake M - Le Klint

  DesignTine Mouritsen för Le Klint Koncept Snowflake M designades av Tine Mouritsen och inspirationen kom ifrån hennes stora kärlek till julen. När den första snöflingan faller, glädjer man sig över att vintern kommer och över den vackra rena vita snön. Familjen samlas för att julpynta hemmet till julhögtiden. Utanför märkar man det spröda ljudet av snön under fötterna, den helt speciella stillheten som snön tillför och myset när man sitter och betraktar snöflingorna som faller från ovan. Tine Mouritsen har önskat att använda sin eleganta och i detta sammanhang säsongsbetonade lampdesign till att pirra i våran sinnen - och de kan man säga att hon helt klart lyckats med med den vackra Snowflake. Le Klints snöflinga är skapad i samma kvalitetsmaterial och efter samma principer som de världskända handvikta lampskärmarna. Och det är inte bara du som får glädjen av Snowflake, då Le Klint donerar ett belopp till välgörande ändåmaål för varje Snowflake som säljs. Snowflake är inkl el-upphängare med G9 fattning och en vit plast sladd.
 • Carronade SpotTaklampa Sand - Le Klint

  DesignMarkus Johansson för Le Klint Koncept Carronade SpotTaklampa är en stilfull medlem av en komplett lampserie, ursprungligen baserad på idéen om en bordslampa, utformad som en liten kanon med ljus i. Den svenska talangfulla designern Markus Johansson har låtit sig inspireras av en kort liten gjutjärnskanon som den engelska flottan använde på 1770-talet till 1850-talet. Det har resulterat i en lekfull, utmanande och markant design. Carronade lamporna är med sin bas i massiv valnötträ och roterande lamphuvud som kan användas som en kraftfull spotlight som kan placeras på många ställen. På bordet eller bokhyllan, som vägglampa i sov-eller hotellrummet, i entréen, som gallerilampa, takspot eller bara den lille gimmick placerad på golvet eller i ett hörn. Ljuset kan styras exakt i den riktning som det är behov för. Den exklusiva Carronade lampserien omfattar bord-och vägglampor, läslampor, golvlampor och spotpendel - och är framställt i matt svart lackerad stål med mässingsdetaljer och med en hängare i oljade amerikansk valnöt. Alla modeller levereras med LED ljuskällor.
 • Swirl 3 Taklampa Small Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 3 Taklampa Small är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl 2 Taklampa Large Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 2 är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl 1 Taklampa Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 1 är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl Vägglampa/Plafond Large Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl Vägglampa/Plafond är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Carronade Taklampa Large Sand - Le Klint

  DesignMarkus Johansson för Le Klint Koncept Carronade Taklampan Large i sand är en helt ideell matbordslampa, då den stora öppningen och inbyggda diffusern ger ett optimalt ljus som inte bländar på något sätt. Designen är helt i tråd med de karaktäristiska modellerna som redan finns i serien, och med denna taklampa med en diameter på 40 cm gör den kollektionen ännu mer komplett. Den karaktäristiska lampdesignen är som de övriga Carronade modellerna, framställd i svartlackerad aluminium, mässing-detaljer och amerikansk valnöt eller sandfärgad aluminium, alu-detaljer och tvåltvättad ek.
 • Swirl 2 Taklampa Medium Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 2 är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl Vägglampa/Plafond Small Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl Vägglampa/Plafond är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl Vägglampa/Plafond Medium Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl Vägglampa/Plafond är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Carronade Taklampa Large Svart - Le Klint

  DesignMarkus Johansson för Le Klint Koncept Carronade Taklampan Large i Svart är en helt ideell matbordslampa, då den stora öppningen och inbyggda diffusern ger ett optimalt ljus som inte bländar på något sätt. Designen är helt i tråd med de karaktäristiska modellerna som redan finns i serien, och med denna taklampa med en diameter på 40 cm gör den kollektionen ännu mer komplett. Den karaktäristiska lampdesignen är som de övriga Carronade modellerna, framställd i svartlackerad aluminium, mässing-detaljer och amerikansk valnöt eller sandfärgad aluminium, alu-detaljer och tvåltvättad ek.
 • Megatwo Medium Taklampa Soft Sand - Le Klint

 • Megatwo Medium Taklampa Indigo Blue - Le Klint

 • Megatwo Medium Taklampa Creamy Vit - Le Klint

 • Megatwo Large Taklampa Indigo Blue - Le Klint

 • Megatwo Large Taklampa Creamy White - Le Klint

 • Onefivefour Medium Creamy White - Le Klint

 • Onefivefour Medium Indigo Blue - Le Klint

 • Onefivefour Medium Soft Sand - Le Klint

 • Onefivefour Large Soft Sand - Le Klint

 • Onefivefour Large Indigo Blue - Le Klint

 • Onefivefour Large Taklampa Creamy White - Le Klint

 • Swirl 3 Taklampa Large Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 3 Taklampa Large är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl 2 Taklampa Small Silver - Le Klint

  DesignØivind Slaatto for Le Klint Koncept Swirl är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Caché Taklampa X-Large Svart - Le Klint

  DesignAurélien Barbry för Le Klint Koncept Cache är ny toner från Le Klint, som vackert binder de klassiska dygnen tillsammans med en från tillverkarens alternativa tillgång till belysning. ”CACHÉ” som på franska betyder ”dold” är just precis symboliken för den nästan dolda handvikta skärm som på vackraste sätt är integrerad i lampan och som ger den helt särskilda karaktären som är anslutet med en klassisk LE KLINT lampa. CACHÉ är en lampserie bestående av tre storlekar av taklampa, bordslampa och en golvlampa - alla finns i både svart och grå. Lamporna är i en stilren och modern design förarbetat i en ultrahög hantverksmässig kvalitet med fina mässingsdetaljer. Den plisserade lampskärmen ger lampan en speciell karaktär och tillför LE KLINTS klassiska DNA som ligger i det unika vikningshantverket.
 • Caché Taklampa X-Small Grå - Le Klint

  DesignAurélien Barbry för Le Klint Koncept Cache är ny toner från Le Klint, som vackert binder de klassiska dygnen tillsammans med en från tillverkarens alternativa tillgång till belysning. ”CACHÉ” som på franska betyder ”dold” är just precis symboliken för den nästan dolda handvikta skärm som på vackraste sätt är integrerad i lampan och som ger den helt särskilda karaktären som är anslutet med en klassisk LE KLINT lampa. CACHÉ är en lampserie bestående av tre storlekar av taklampa, bordslampa och en golvlampa - alla finns i både svart och grå. Lamporna är i en stilren och modern design förarbetat i en ultrahög hantverksmässig kvalitet med fina mässingsdetaljer. Den plisserade lampskärmen ger lampan en speciell karaktär och tillför LE KLINTS klassiska DNA som ligger i det unika vikningshantverket.
 • Le Klint Stjerne X-Small Vit - Le Klint

  DesignIsa Dawn Whyte Jensen för Le Klint Koncept Denna mycket fina och romantiska julstjärna ger stämning till varhe hem i denna mörka tid. LE KLINTs stjärna är framställd i samma kvalitetsmaterial och efter samma principer somde världskända handvikta lampskärmarna. Du gör samtidigt julen lite enklare för andra då Le Klint donerar ett belopp till välgörande ändamål för varje julstjärna som säljs. Läs evt. om Love & Light projektet här.
 • Le Klint Stjerne Small Vit - Le Klint

  DesignIsa Dawn Whyte Jensen för Le Klint Koncept Denna mycket fina och romantiska julstjärna ger stämning till varhe hem i denna mörka tid. LE KLINTs stjärna är framställd i samma kvalitetsmaterial och efter samma principer somde världskända handvikta lampskärmarna. Du gör samtidigt julen lite enklare för andra då Le Klint donerar ett belopp till välgörande ändamål för varje julstjärna som säljs. Läs evt. om Love & Light projektet här.
 • Le Klint Stjerne Medium Vit - Le Klint

  DesignIsa Dawn Whyte Jensen för Le Klint Koncept Denna mycket fina och romantiska julstjärna ger stämning till varhe hem i denna mörka tid. LE KLINTs stjärna är framställd i samma kvalitetsmaterial och efter samma principer somde världskända handvikta lampskärmarna. Du gör samtidigt julen lite enklare för andra då Le Klint donerar ett belopp till välgörande ändamål för varje julstjärna som säljs. Läs evt. om Love & Light projektet här.
 • Swirl Vägglampa/Plafond Medium Koppar - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl Vägglampa/Plafond är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl Plafond/Vägglampa Small Koppar - Le Klint

  DesignØivind Slaatto for Le Klint Koncept Swirl är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl 2 Taklampa Medium Vit - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 2 är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl 1 Taklampa Vit - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 1 är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl 2 Taklampa Small Vit - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 2 är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl 1 Taklampa Medium Koppar - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 1 är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Swirl 2 Taklampa Small Koppar - Le Klint

  DesignØivind Slaatto för Le Klint Koncept Swirl 2 är en spännande serie från Le Klint. Det finns tydliga hänvisningar till Le klints klassiska design i de eleganta swing som är vikt, det är dock fortfarande hantverk på sitt helt egna sätt. Det transparenta formspråket och de svängande lamellerna som fördelar ljuser ger lampan ett fint användningsljus och är tillika ett estetiskt nöje i rummet. Swirl serien består av Tak, Bord, Golv och Plafond/Vägglampa och fås i vit, koppar och silver.
 • Le Klint 172 Large Taklampa - Le Klint

  DesignPoul Christiansen för Le Klint Koncept Le Klint 172 Large Taklampa är en modern klassiker av den välkända vita plasten och är igen en elegant lampa av Poul Christiansen. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är än i dag en modern klassiker och förklaringen är definitivt de professionella designers och arktitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag när produktionen startade med de duktiga vikningsfolket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de genom åren omsatt designerns modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför.
 • Le Klint 172 XXL Taklampa - Le Klint

  DesignPoul Christiansen för Le Klint Koncept Le Klint 172 XXL Taklampa är en modern klassiker av den välkända vita plasten och är igen en elegant lampa av Poul Christiansen. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är än i dag en modern klassiker och förklaringen är definitivt de professionella designers och arktitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag när produktionen startade med de duktiga vikningsfolket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de genom åren omsatt designerns modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför.
 • Le Klint 2 Taklampa - Le Klint (S:30 Ø:44, Stål Deluxe 3 m)

  DesignTage Klint för Le Klint Koncept Le Klint 2 är en superklassisk Taklampa av Tage Klint känd och älskad genom åren. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är i dag en modern klassiker och förklaringen är utan tvekan de professionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som produktionen startade de skickliga folket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren förvandlat mönstermodellerna till de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera att taklamporna är Ø ca. 5 cm större än vad bordslamporna är p.g.a. Stativet. Stativ, hållare och upphängare ingår och är inkluderat i priset.
 • Le Klint 2 Taklampa - Le Klint (Stål Deluxe 3 m, S:35 Ø:50)

  DesignTage Klint för Le Klint Koncept Le Klint 2 är en superklassisk Taklampa av Tage Klint känd och älskad genom åren. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är i dag en modern klassiker och förklaringen är utan tvekan de professionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som produktionen startade de skickliga folket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren förvandlat mönstermodellerna till de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera att taklamporna är Ø ca. 5 cm större än vad bordslamporna är p.g.a. Stativet. Stativ, hållare och upphängare ingår och är inkluderat i priset.
 • Le Klint 2 Taklampa - Le Klint (Stål Deluxe 3 m, S:38 Ø:55)

  DesignTage Klint för Le Klint Koncept Le Klint 2 är en superklassisk Taklampa av Tage Klint känd och älskad genom åren. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är i dag en modern klassiker och förklaringen är utan tvekan de professionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som produktionen startade de skickliga folket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren förvandlat mönstermodellerna till de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera att taklamporna är Ø ca. 5 cm större än vad bordslamporna är p.g.a. Stativet. Stativ, hållare och upphängare ingår och är inkluderat i priset.
 • Le Klint 2 Taklampa - Le Klint ()

  DesignTage Klint för Le Klint Koncept Le Klint 2 är en superklassisk Taklampa av Tage Klint känd och älskad genom åren. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är i dag en modern klassiker och förklaringen är utan tvekan de professionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som produktionen startade de skickliga folket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren förvandlat mönstermodellerna till de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera att taklamporna är Ø ca. 5 cm större än vad bordslamporna är p.g.a. Stativet. Stativ, hållare och upphängare ingår och är inkluderat i priset.
 • Le Klint 12 Taklampa - Le Klint (S:27 Ø:40, Mässing)

 • Le Klint 12 Taklampa - Le Klint (S:21 Ø:34, Svart)

 • Le Klint 12 Taklampa - Le Klint (S:30 Ø:45, Svart)

 • Le Klint 12 Taklampa - Le Klint (S:21 Ø:34, Mässing)

 • Le Klint 157 Taklampa - Le Klint ()

 • Le Klint 157 Taklampa - Le Klint ()

 • Le Klint 171 Taklampa - Le Klint ()

 • Le Klint 1 Taklampa - Le Klint (Stål Deluxe 3 m, S:27 Ø:40)

  DesignTage Klint för Le Klint Koncept Le Klint 1 taklampa är essensen av den klassiska Le Klint DNA. Le Klint 1 är en superklassisk Taklampa av Tage Klint känd och älskad genom åren. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är i dag en modern klassiker och förklaringen är utan tvekan de professionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som produktionen startade de skickliga folket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren förvandlat mönstermodellerna till de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför.
 • Le Klint 120 Snowdrop Taklampa - Le Klint ()

  DesignHarrit-Sørensen & Samson för Le Klint Koncept Snowdrop serien som inspireras av blomstern Vintergække (Snödroppe) är ett bra eksempel på hur man kan förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Taklampan finns i 4 olika storlekar och till serien hör också golvlampan LE JKINT 320M och bordslampan 320B. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arkitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är den i dag en modern klassiker och förklaringen härpå är utan tvekan de profesionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som då produktionen startade de skickliga vikningsflickorna som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren omsatt designers modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera Priset är inklusive elupphängare.
 • Le Klint 120 Snowdrop Taklampa - Le Klint ()

  DesignHarrit-Sørensen & Samson för Le Klint Koncept Snowdrop serien som inspireras av blomstern Vintergække (Snödroppe) är ett bra eksempel på hur man kan förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Taklampan finns i 4 olika storlekar och till serien hör också golvlampan LE JKINT 320M och bordslampan 320B. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arkitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är den i dag en modern klassiker och förklaringen härpå är utan tvekan de profesionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som då produktionen startade de skickliga vikningsflickorna som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren omsatt designers modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera Priset är inklusive elupphängare.
 • Le Klint 120 Snowdrop Taklampa - Le Klint ()

  DesignHarrit-Sørensen & Samson för Le Klint Koncept Snowdrop serien som inspireras av blomstern Vintergække (Snödroppe) är ett bra eksempel på hur man kan förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Taklampan finns i 4 olika storlekar och till serien hör också golvlampan LE JKINT 320M och bordslampan 320B. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arkitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är den i dag en modern klassiker och förklaringen härpå är utan tvekan de profesionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som då produktionen startade de skickliga vikningsflickorna som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren omsatt designers modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera Priset är inklusive elupphängare.
 • Le Klint 120 Snowdrop Taklampa - Le Klint ()

  DesignHarrit-Sørensen & Samson för Le Klint Koncept Snowdrop serien som inspireras av blomstern Vintergække (Snödroppe) är ett bra eksempel på hur man kan förena traditionerna från bra hantverk med ett modernt uttryck. Taklampan finns i 4 olika storlekar och till serien hör också golvlampan LE JKINT 320M och bordslampan 320B. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arkitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är den i dag en modern klassiker och förklaringen härpå är utan tvekan de profesionella designers och arkitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag som då produktionen startade de skickliga vikningsflickorna som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de igenom åren omsatt designers modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför. Observera Priset är inklusive elupphängare.
 • Le Klint 30 Plafond - Le Klint ()

 • Le Klint 30 Plafond - Le Klint ()

 • Le Klint 30 Plafond - Le Klint ()

 • Le Klint 30 Plafond - Le Klint ()

 • Undercover Akryl Taklampa Medium- Le Klint

 • Le Klint 172 Medium Taklampa - Le Klint

  DesignPoul Christiansen för Le Klint Koncept Le Klint 172 Medium Taklampa är en modern klassiker av den välkända vita plasten och är igen en elegant lampa av Poul Christiansen. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är än i dag en modern klassiker och förklaringen är definitivt de professionella designers och arktitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag när produktionen startade med de duktiga vikningsfolket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de genom åren omsatt designerns modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför.
 • Le Klint 172 XL Taklampa - Le Klint

  DesignPoul Christiansen för Le Klint Koncept Le Klint 172 XL Taklampa är en modern klassiker av den välkända vita plasten och är igen en elegant lampa av Poul Christiansen. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är än i dag en modern klassiker och förklaringen är definitivt de professionella designers och arktitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag när produktionen startade med de duktiga vikningsfolket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de genom åren omsatt designerns modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför.
 • Le Klint 172 Small Taklampa - Le Klint

  DesignPoul Christiansen för Le Klint Koncept Le Klint 172 Small Taklampa är en modern klassiker av den välkända vita plasten och är igen en elegant lampa av Poul Christiansen. En lång rad av duktiga och ansedda designers och arktitekter har genom åren designat skärmar och lampor för Le Klint. Le Klint är än i dag en modern klassiker och förklaringen är definitivt de professionella designers och arktitekter som står bakom dessa lampor. Le Klint skärmarna är alla handgjorda och det är i dag när produktionen startade med de duktiga vikningsfolket som står bakom de snygga skärmarna. Med precision och fingerfärdighet har de genom åren omsatt designerns modeller i de vackra skärmarna. Ingen maskin kan ersätta det hantverk som de utför.