Lampkultur » Taklampor » Köksbelysning » Pendel

Märken på takpendel:

Koziol takpendel

 • Josephine S (Röd)

  Josephine är en riktigt elegant taklampa i akryl som vunnit flertalet priser för sin snygga design. Varför inte placera den i ditt hem och låt komplimangerna tala för sig själva. Ljuskälla ingår ej
 • Josephine M (Rökfärgad)

  Josephine är en riktigt elegant taklampa i akryl som vunnit flertalet priser för sin snygga design. Varför inte placera den i ditt hem och låt komplimangerna tala för sig själva. Ljuskälla ingår ej.
 • Josephine XL (Klar/transparent)

  Riktigt elegant taklampa i akryl som vunnit flertalet priser för sin snygga design. Ljuskälla ingår ej.
 • Josephine Royal (Rökfärgad)

  Riktigt elegant taklampa i akryl som vunnit flertalet priser för sin snygga design. Josephine Royal består utav en Josephine XL och en Josephine M ihopsatta. Ljuskälla ingår ej.
 • Stella M (Rökfärgad)

  Stella är en riktig pärla bland våra taklampor. Stella M genereras av dess Diamond Cut effekt särskilt attraktivt ljus och reflektioner. Den är oerhört elegant och ett perfekt inslag i ett stilrent hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Reed (Svart)

  Taklampa Reed, formgiven av designers och tillverkad i Akryl. Ger ett reflekterande ljus som bryts och ger en effektfull upplevelse. Ingen direkt bländrisk eftersom glödlampan sitter skymd. Ljuskälla ingår ej.
 • Dekorativ pendellampa Stella S, mjölkvit

  Pendellampan Stella S sprider ett briljant ljus och skapar en stämningsfull atmosfär. Pendellampan Stella S är ett gnistrande blickfång utan like. Den kupformade lampskärmen i diamantslipnings-look skapar särskilt attraktiva ljusreflexer och utgör en absolut höjdpunkt i varje rum. Flera i en grupp ger utmärkt belysning över ett stort bord, som solitär skapar den stämningsfulla accenter. Lamporna i serien Stella S är tillverkade i Tyskland. Energiklass: A++