Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Embacco taklampor

Populärt inom Embacco taklampor

 • Ro Taklampa Ø10cm Vit - Embacco

  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptRo Taklampa Ø10cm Vit är en vacker liten lampa från Embacco Lighting, som är framställd i aluminium och kan köpas i färgerna: Svart, Vit, Nickel och Koppar. RO är en liten väldesignad och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Den ger även rummet karaktär. Dom första kollektionerna från Embacco blev designade i helt traditionellt ?hårda? material som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta rikt-ning och fokusera på nya vägar in i den mer mjuka humana världen - dom kallar det ?SoftWare?, och nu är den återigen tillbaka med en ny design i metall.
 • Ro Taklampa Ø10cm Koppar - Embacco

  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptRo Taklampa Ø10cm Koppar är en vacker liten lampa från Embacco Lighting, som är framställd i aluminium och kan köpas i färgerna: Svart, Vit, Nickel och Koppar. RO är en liten väldesignad och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Den ger även rummet karaktär. Dom första kollektionerna från Embacco blev designade i helt traditionellt ?hårda? material som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta rikt-ning och fokusera på nya vägar in i den mer mjuka humana världen - dom kallar det ?SoftWare?, och nu är den återigen tillbaka med en ny design i metall.
 • FAB 110 Taklampa Silvergrå E27 - Embacco

  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptFAB 110 Taklampa Silvergrå E27 är en del av en ny spännande räcke lampor från Embacco Lighting. Den enkla, eleganta och behagliga linjen ligger som en solid grund i den fabulösa FAB serien. Välj mellan dom klassiska färgerna vit, svart och silvergrå för en tidlös och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Även inom valet av ljuskälla finns det möjlighet för att trolla då spannet går från utgåvan utrustad med dom klassiska E27 fattningarna över den med T5 cirkulärt ljusrör till den kraftiga med hela 2 stycken T5 ljusrör. Det är storlekarna ø60, ø80 och den helt stora ø110 att välja mellan, allt efter behov. Dom första kollektionerna från Embacco blev designad i dom helt traditionella ?hårda? materialen som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta riktning och fokuserade på en nya vägar in i den mer mjuka hu-mana världen - dom kallar det ?SoftWare? , och det är här FAB serien kom till sin rätta.
 • FAB 110 Taklampa Vit E27 - Embacco

  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptFAB 110 Taklampa Vit E27 är en del av en ny spännande räcke lampor från Embacco Lighting. Den enkla, eleganta och behagliga linjen ligger som en solid grund i den fabulösa FAB serien. Välj mellan dom klassiska färgerna vit, svart och silvergrå för en tidlös och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Även inom valet av ljuskälla finns det möjlighet för att trolla då spannet går från utgåvan utrustad med dom klassiska E27 fattningarna över den med T5 cirkulärt ljusrör till den kraftiga med hela 2 stycken T5 ljusrör. Det är storlekarna ø60, ø80 och den helt stora ø110 att välja mellan, allt efter behov. Dom första kollektionerna från Embacco blev designad i dom helt traditionella ?hårda? materialen som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta riktning och fokuserade på en nya vägar in i den mer mjuka hu-mana världen - dom kallar det ?SoftWare? , och det är här FAB serien kom till sin rätta.

Fler tips på Embacco taklampor

 • FAB 110 Taklampa Svart E27 - Embacco

  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptFAB 110 Taklampa Svart E27 är en del av en ny spännande räcke lampor från Embacco Lighting. Den enkla, eleganta och behagliga linjen ligger som en solid grund i den fabulösa FAB serien. Välj mellan dom klassiska färgerna vit, svart och silvergrå för en tidlös och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Även inom valet av ljuskälla finns det möjlighet för att trolla då spannet går från utgåvan utrustad med dom klassiska E27 fattningarna över den med T5 cirkulärt ljusrör till den kraftiga med hela 2 stycken T5 ljusrör. Det är storlekarna ø60, ø80 och den helt stora ø110 att välja mellan, allt efter behov. Dom första kollektionerna från Embacco blev designad i dom helt traditionella ?hårda? materialen som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta riktning och fokuserade på en nya vägar in i den mer mjuka hu-mana världen - dom kallar det ?SoftWare? , och det är här FAB serien kom till sin rätta.
 • FAB 110 Taklampa Silvergrå T5 Circ. - Embacco

  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptFAB 110 Taklampa Silvergrå T5 Circ. är en del av en ny spännande räcke lampor från Embacco Lighting. Den enkla, eleganta och behagliga linjen ligger som en solid grund i den fabulösa FAB serien. Välj mellan dom klassiska färgerna vit, svart och silvergrå för en tidlös och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Även inom valet av ljuskälla finns det möjlighet för att trolla då spannet går från utgåvan utrustad med dom klassiska E27 fattningarna över den med T5 cirkulärt ljusrör till den kraftiga med hela 2 stycken T5 ljusrör. Det är storlekarna ø60, ø80 och den helt stora ø110 att välja mellan, allt efter behov. Dom första kollektionerna från Embacco blev designad i dom helt traditionella ?hårda? materialen som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta riktning och fokuserade på en nya vägar in i den mer mjuka hu-mana världen - dom kallar det ?SoftWare? , och det är här FAB serien kom till sin rätta.
 • SoLong Taklampa Vit/Vit - Embacco

  DesignAnne Krogh &: Co för Embacco KonceptSoLong Taklampa Vit är en superhäftig rör-pendel som i första omgång bara blev erbjuden som en projektlampa. So Long är med sina 80 cm en bandit lampa och kräver högt i tak i lokalen för att komma till sin rätt. Nu är det även möjligt att köpa SoLong i svart, vit, Antracit, mocka och lime där den kan väljas mellan tyg-ledning även här i svart och vit. Den röda ledningen kan väljas till men då måste du nog räkna med en del veckors leveringstid.
 • FAB 110 Taklampa Svart T5 Circ. - Embacco

  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptFAB 110 Taklampa Svart T5 Circ. är en del av en ny spännande räcke lampor från Embacco Lighting. Den enkla, eleganta och behagliga linjen ligger som en solid grund i den fabulösa FAB serien. Välj mellan dom klassiska färgerna vit, svart och silvergrå för en tidlös och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Även inom valet av ljuskälla finns det möjlighet för att trolla då spannet går från utgåvan utrustad med dom klassiska E27 fattningarna över den med T5 cirkulärt ljusrör till den kraftiga med hela 2 stycken T5 ljusrör. Det är storlekarna ø60, ø80 och den helt stora ø110 att välja mellan, allt efter behov. Dom första kollektionerna från Embacco blev designad i dom helt traditionella ?hårda? materialen som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta riktning och fokuserade på en nya vägar in i den mer mjuka hu-mana världen - dom kallar det ?SoftWare? , och det är här FAB serien kom till sin rätta.
 • SoLong Taklampa Svart/Vit - Embacco

  DesignAnne Krogh &: Co för Embacco KonceptSoLong Taklampa Svart är en superhäftig rör-pendel som i första omgång bara blev erbjuden som en projektlampa. So Long är med sina 80 cm en bandit lampa och kräver högt i tak i lokalen för att komma till sin rätt. Nu är det även möjligt att köpa SoLong i svart, vit, Antracit, mocka och lime där den kan väljas mellan tyg-ledning även här i svart och vit. Den röda ledningen kan väljas till men då måste du nog räkna med en del veckors leveringstid.
 • FAB 110 Taklampa Vit T5 Circ. - Embacco

  DesignEmbacco Design för Embacco KonceptFAB 110 Taklampa Vit T5 Circ. är en del av en ny spännande räcke lampor från Embacco Lighting. Den enkla, eleganta och behagliga linjen ligger som en solid grund i den fabulösa FAB serien. Välj mellan dom klassiska färgerna vit, svart och silvergrå för en tidlös och elegant pendel som ger ett bra men samtidigt behagligt diffust ljus. Även inom valet av ljuskälla finns det möjlighet för att trolla då spannet går från utgåvan utrustad med dom klassiska E27 fattningarna över den med T5 cirkulärt ljusrör till den kraftiga med hela 2 stycken T5 ljusrör. Det är storlekarna ø60, ø80 och den helt stora ø110 att välja mellan, allt efter behov. Dom första kollektionerna från Embacco blev designad i dom helt traditionella ?hårda? materialen som metall, glas och plast, som designaren döpte ?HardWare?. Mitt i 2012 valde Embacco att byta riktning och fokuserade på en nya vägar in i den mer mjuka hu-mana världen - dom kallar det ?SoftWare? , och det är här FAB serien kom till sin rätta.