Lampkultur » Golvlampor

Märken på golvlampor:

Globen golvlampor

Populärt inom Globen golvlampor

 • Astoria golvlampa (Svart)

  Astoria golvlampa passar i alla typer av rum. Den har inte bara en otroligt stilfull design utan den är också väldigt praktisk! Använd din Astoria som piedestal, placera i hallen och använd brickorna som avlastningsplats, eller varför inte i sovrummet? Brickorna på lampan går att justera så som du själv önskar. Kupan är i opalglas. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Butler golvlampa (Vit)

  Golvlampa Butler at your service. Gjord av lackerad metall i fot och skärm och med kontrasterande detaljer i mässing eller krom. Kabel transparent med golvbrytare.
 • Pipe golvlampa (Vit)

  Läslampa ?Pipe? gjord av matt lackerad metallfot och stansad metallkupa. Dekorativ led och anslutningsrör i mässing eller krom. Transparent kabel med golvbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandi golvlampa (Förkromad/blank)

  Scandi golvlampa har en snygg skärm i linne med en matchande vit tygkabel. Metallfoten kommer i två olika färger, antingen krom eller mässing. Unik och härlig bordlampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Vit textilkabel + golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Globen golvlampor

 • Diamond golvlampa (Förkromad/blank)

  Golvlampa ?Diamond? designad med metallstänger i krom eller svart. Tre olika valmöjligheter, antingen placeras lampan direkt på golv som klot på runda metallkulor, eller så sätts den som golvlampa på medföljande metallben i två olika höjder. Transparent kabel med golvdimmer som gör att man själv kan justera ljusstyrkan. Om du vill ha en globlampa i lampan så är 100mm största storleken. Dimmer - Ja, skjutbar golvdimmer Ljuskälla ingår ej.
 • Swea golvlampa (Trä)

  Golvlampa Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband. Ljuskälla ingår ej.
 • Saint golvlampa (Mässing/guld)

  Golvlampan Saint som har enkelheten som inspiration. Finns i antingen mässing eller krom och har en vacker och bearbetad design. Ljuskälla ingår ej.
 • Bristol golvlampa (Vit)

  Bristol golvlmapa går upp i en båge och är otroligt vacker och stilren. Lampan är justerbar i leden som är mellan armen och lamphuvudet, så att du enkelt kan rikta huvudet efter behov. Bristol finns i färgerna mässing eller vit, båda med vit textilkabel. Passar bra vid soffan som läslampa eller bara som en extra ljuskälla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Cube golvlampa (Förkromad/blank)

  Stilig bordlampa med hög stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Kupan är i opalglas och järnet kommer i krom eller koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • Ray golvlampa (Svart)

  Pampiga golvlampa Ray. Skärmarna kan kombineras på fyra olika sätt, ställ in skärmarna som du själv vill ha dom! 2m textilkabelm med golvströmbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diana golvlampa (Vit)

  Golvlampan Diana är en mjuk och modern lampa i härligt marängliknande hårdtyll. Samtidigt som den passar in i modernare miljöer så kan den skapa en romantisk känsla i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. Stativet är tillverkat i mattsvart metall och den har matchande svart textilkabel med strömbrytare. Dessutom kan du justera höjden på stativet så att den passar in perfekt hemma hos dig! Ljuskälla ingår ej.