LIGHT-POINT golvlampor med dimmer

Populärt inom LIGHT-POINT golvlampor med dimmer

 • Urban Golvlampa Svart - LIGHT-POINT

  Urban Golvlampa Svart - LIGHT-POINT
  DesignRonni Gol for Light Point KonceptUrban Golvlampa Svart är en annan hit från Ronni Gol som behärskar det rätt och slätt, en mycket invecklad konst.Enkla linjer som passar in i de flesta inställningar och energisparande LED-tekniken gör konstruktionen kan helt utsträckt till sin integrerade maximum.Med sitt trestegs beröring dimmer justerar Urban för tillfället ljus kraven i diskreta diffusa hyggelys till stora utdelningar när du läser hästen utnyttjas och nya ska sväljas av ett par hungriga hornhinnor.Välj från diskret vitt och elegant svart som också sträcker sig över en golvlampa och två storlekar av bordslampor.
 • Urban Golvlampa Vit - LIGHT-POINT

  Urban Golvlampa Vit - LIGHT-POINT
  DesignRonni Gol for Light Point KonceptUrban Golvlampa Vit är en annan hit från Ronni Gol som behärskar det rätt och slätt, en mycket invecklad konst.Enkla linjer som passar in i de flesta inställningar och energisparande LED-tekniken gör konstruktionen kan helt utsträckt till sin integrerade maximum.Med sitt trestegs beröring dimmer justerar Urban för tillfället ljus kraven i diskreta diffusa hyggelys till stora utdelningar när du läser hästen utnyttjas och nya ska sväljas av ett par hungriga hornhinnor.Välj från diskret vitt och elegant svart som också sträcker sig över en golvlampa och två storlekar av bordslampor.
 • Urban LED Golvlampa - Light-Point

  Urban LED Golvlampa - Light-Point
  Urban LED GolvlampaUrban LED Golvlampa är en slank, elegant golvlampa från Light Point. Lampan är utrustad med dimmer med touchfunktion. Trots att den unika designen är otroligt lätt går Urban i