ETH golvlampor med dimmer

Populärt inom ETH golvlampor med dimmer

 • Golvlampa 'FL Jesse' Moderna svart/metall - Passande för LED / Inomhus

  Golvlampa 'FL Jesse' Moderna svart/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Om du letar efter en vacker modern golvlampa är denna Jesse verkligen vad din interiör behöver! Denna svarta lampa med kopparfläckar är en riktig blickfång i ditt hem. Lampan har en höjd av 151 cm och en bredd på 40 cm. Du avslutar lampan med två ljuskällor med en E14-armatur (max. 25 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Ge din interiör en modern twist med Jesse golvlampa!
 • Golvlampa 'FL Conter' Moderna svart/metall - Passande för LED / Inomhus

  Golvlampa 'FL Conter' Moderna svart/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Om du letar efter en vacker modern golvlampa som kompletterar din interiör, är denna eleganta tvåhörda Conter vad din interiör behöver! Denna svarta golvlampa är en riktig blickfång i din interiör! Denna Conter passar perfekt in i den moderna rena" livsstilstrenden, där minimalistiska mönster och stilfull enkelhet avgör den levande bilden. Lampan har en höjd på 150 cm och en bredd på 40 cm. Kapsylerna har en diameter på 11,5 cm. Du avslutar lampan med två E27-ljuskällor (max. 60 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Skaffa det nu och ge din interiör den atmosfär den behöver!"
 • Design golvlampa svart med 2 gyllene fläckar - Conter

  Design golvlampa svart med 2 gyllene fläckar - Conter
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Om du letar efter ett vackert designstycke för ditt hem, är denna eleganta tvåhörda Conter vad din interiör behöver! Denna svarta lampa med gyllene fläckar är en riktig blickfång i din interiör! Den har en höjd av 150 cm och en längd på 33 cm. Den levereras med en sladd och plugg. Fläckarna är justerbara så att du kan lysa ljuset där du vill. Lampan levereras utan ljuskällor. Så se till att du har två fina ljuskällor som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Du kan dimma denna Conter med en extern dimmer (ingår inte). Så skapa en super mysig atmosfär på kvällen själv!