Lampkultur » Fönsterlampor

Globen fönsterlampor

Populärt inom Globen fönsterlampor

 • Mona fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Mona fönsterlampa (Förkromad/blank)
  Fönsterlampan Mona är tillverkad i förkromad metall och har klara prismor i akryl. En mysig, fin och lite lyxig lampa som passar lika bra i fönstret som till att belysa det mörka hörnet hemma hos dig. När lampan är tänd så sprids ljuset vackert genom prismorna. Ljuskälla ingår ej.
 • Hole pendel (Borstat stål)

  Hole pendel (Borstat stål)
  Hole är en snygg och härlig pendel som fungerar lika bra som liggande bordlampa. Idén med lampan är att man kan dekorera insidan av glaskupan med t.ex. en växt eller annat som du skulle vilja lysa upp. Om inte så är lampan lika fin utan någonting innanför glaset. Finns i tre olika färger. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bowl Mini pendel (Vit)

  Bowl Mini pendel (Vit)
  Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i vitt glas kombinerat med stilrena mässingfärgade detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant!  Sladdlängd: 350cm vit tygkabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Mr Hyde pendel (Vit)

  Mr Hyde pendel (Vit)
  Snygga pendeln Mr Hyde i metall som kommer i mattsvart, mattvit och matt smaragdgrön. Detaljerna på lampan är i borstad mässing, vilket skapar en snygg kontrast. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  350cm transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Globen fönsterlampor

 • Bowl Mini pendel (Klar/transparent)

  Bowl Mini pendel (Klar/transparent)
  Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i klarglas kombinerat med stilrena svarta detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant! Glödlampan är fullt synlig genom glaset, så använd en dekorativ sådan för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängd: 350cm svart tygkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Rumble fönsterlampa krom (Förkromad/blank)

  Rumble fönsterlampa krom (Förkromad/blank)
  Rumble fönsterlampa - både snygg och otroligt härlig att se på. Lampan är tillverkad i betong i kombination med en performerad skärm och snygga detaljer i krom. Sladdlängd: 350cm tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Diamond fönsterlampa (Svart)

  Diamond fönsterlampa (Svart)
  Den omåttligt populära Diamond, här som fönsterlampa! Designad lampa i metallstänger med 3,5m lång transparant kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Planter pendel (Mässing/guld)

  Planter pendel (Mässing/guld)
  En modern och stilig pendel med plats för en växt i nedre kupan och med ljussättning i den övre. Finns i mässing och krom. Hängande kedjor och en transparent kabel på 3,5m. Ljuskälla ingår ej.
 • Torch fönsterupphäng (Förkromad/blank)

  Torch fönsterupphäng (Förkromad/blank)
  Torch - ett snyggt och enkelt upphäng som kan förvandla hela intrycket i rummet! Den finns i flera olika färger och passar lika bra hängande ensam som fler tillsammans i grupp eller i en rad. Levereras med matchande tygsladd på 3,4m med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Spring pendel krom/rökfärgad (Rökfärgad)

  Spring pendel krom/rökfärgad (Rökfärgad)
  Stilfulla pendeln Spring med ett rökfärgat, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i svart. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
 • Divine fönsterlampa (Mässing/guld)

  Divine fönsterlampa (Mässing/guld)
  Den vackra och eleganta pendeln Divine skapar verkligen en lyxig och trivsam atmosfär i ditt hem. Den ovala kupan är i ett matt opalglas och genomgående så har lampan en mjuk, rund och behaglig design. Detaljer i borstad mässing. Sladdlängd: 1200cm svart tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej
 • Isabelle mini pendel (Förkromad/blank)

  Isabelle mini pendel (Förkromad/blank)
  Isabelle mini är en otroligt vacker pendel som verkligen sprider elegans i rummet som den placeras i. Den är tillverkad i förkromad metall med vackra, klara prismor i glas. När den är tänd sprids ljuset fint genom prismorna och skapar en lyxig atmosfär. 350cm transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Decco mini fönsterlampa (Koppar)

  Decco mini fönsterlampa (Koppar)
  Fönsterlampa i snygg mattvitt finish och detaljer i svart eller koppar. 3,5m textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Linda mini fönsterlampa (Grå)

  Linda mini fönsterlampa (Grå)
  Taklampa ?Linda Mini? gjord av lindade silkestrådar runt metallstomme. Vit 3,5 m kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Spring pendel mässing/klar (Mässing/guld)

  Spring pendel mässing/klar (Mässing/guld)
  Stilfulla pendeln Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i mässing. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
 • Marble marmor fönsterupphäng (Svart)

  Marble marmor fönsterupphäng (Svart)
  Marble är en liten pendel som kan ändra intrycket i ett helt rum. Skapad i svarvad cylindrisk kachering, tillverkad av naturlig marmor. Finns i flera olika färger, något som passar alla. Går även att variera i oändlighet med dekorativa ljuskällor i olika storlekar och stilar. Matchande textilkabel 3,5m med brytare och stickkontakt. Måtten är med ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Mr Hyde pendel mattsvart/krom (Svart)

  Mr Hyde pendel mattsvart/krom (Svart)
  Snygga pendeln Mr Hyde i metall, med mattsvart yta och stilrena detaljer i krom. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  350cm transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Mini Cobbler (Rökfärgad)

  Mini Cobbler (Rökfärgad)
  KLassisk pendel i skomakarstil med ett fint glas och detaljer i mattsvart och mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Elle fönsterlampa (Mässing/guld)

  Elle fönsterlampa (Mässing/guld)
  Enkla och stilfulla Elle fönsterlampa i metall med vit insida och dekorativa hålmönster. Finns i färgerna mässing, krom och vit. Transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband fönsterlampa (Vit)

  Plastband fönsterlampa (Vit)
  Fönsterlampan Plastband är tillverkad av virade vita plastband runt en metallstomme. Riktigt häftig och mysig lampa som samtidigt är unik i sitt utförande. Du kan med fördel placera Plastband i ditt fönster, men även i det mörka hörnet som behöver en liten ljus touch! Ljuskälla ingår ej.