Munk Collective bordslampor

Populärt inom Munk Collective bordslampor

 • Pipe Bordslampa Sandstone/Brass - Munk Collective

  Pipe Bordslampa Sandstone/Brass - Munk Collective
  DesignLaura Faurschou för Munk CollectiveKonceptPipe bordslampa i Sandstone/Brass, är en fin och mycket elegant bordslampa från Munk Collective, designad av Laura Faurschou.En bordslampa som i utgångsläget är tänkt som läslampa. Inspiration och historia har tydligt hämtats från de klassiska läslamporna från gamla bibliotek som endast hade ett syfte, att lysa upp precis där du har ett behov av ljus - och inte mer än det. Det ska ju helst inte störa de andra gästerna på biblioteket. Pipe bordslampa karaktäriseras speciellt med sin stång, i antingen massiv granit eller sandsten. Stången bär den slanka lamparmen som antingen är kromad eller konstruerad i mässing - Beroende på typen av sten. Den mäter, oavsett material: 250 mm. x 35 mm. x 300 mm. - och kommer tveklöst att snabbt bli en favoritlampa i hemmet - Från Laura Faurschou och Munk Collective.
 • Pipe Bordslampa Granite/Black Chrome - Munk Collective

  Pipe Bordslampa Granite/Black Chrome - Munk Collective
  DesignLaura Faurschou för Munk CollectiveKonceptPipe bordslampa i Granite/Black Chrome, är en fin och mycket elegant bordslampa från Munk Collective, designad av Laura Faurschou.En bordslampa som i utgångsläget är tänkt som läslampa. Inspiration och historia har tydligt hämtats från de klassiska läslamporna från gamla bibliotek som endast hade ett syfte, att lysa upp precis där du har ett behov av ljus - och inte mer än det. Det ska ju helst inte störa de andra gästerna på biblioteket. Pipe bordslampa karaktäriseras speciellt med sin stång, i antingen massiv granit eller sandsten. Stången bär den slanka lamparmen som antingen är kromad eller konstruerad i mässing - Beroende på typen av sten. Den mäter, oavsett material: 250 mm. x 35 mm. x 300 mm. - och kommer tveklöst att snabbt bli en favoritlampa i hemmet - Från Laura Faurschou och Munk Collective.
 • Turn Taklampa/Bordslampa Black - Munk Collective

  Turn Taklampa/Bordslampa Black - Munk Collective
  DesignHans Peter Munk för Munk CollectiveKonceptTurn pendlen i Black, är mycket snygg nytolkning av den klassiska pendeln - Inte bara i form utan också i dess funktion. Som lamp-producent eller lampförhandlare beskriver man ofta en lampa som ?vägg- och taklampa? eller ?bord- och golvlampa? beroende på vilken modell det handlar om. Men det är väldigt sällan man beskriver en lampa som ?pendel- och bordslampa? - Men det är under alla omständigheter det fall vi har här. Vacker utförd i pulverlackerat stål, strålar Turn pendlen i Black sitt vackra ljus ut genom den perforerade skärmen, som elegant omsluter ljuskällan som finna innanför den vackra skärmen. Som namnet häntyder kan denna pendellampa vändas - Alltså vänd på lampa och ställ den på ett bord eller någon annan yta där Du tycker den passar. En mycket flexibel lamplösning som osar av kvalitet och viabilitet - Från Hans Peter Munk och Munk Collective.
 • Turn Taklampa/Bordslampa Steel - Munk Collective

  Turn Taklampa/Bordslampa Steel - Munk Collective
  DesignHans Peter Munk för Munk CollectiveKonceptTurn pendlen i Steel, är mycket snygg nytolkning av den klassiska pendeln - Inte bara i form utan också i dess funktion. Som lamp-producent eller lampförhandlare beskriver man ofta en lampa som ?vägg- och taklampa? eller ?bord- och golvlampa? beroende på vilken modell det handlar om. Men det är väldigt sällan man beskriver en lampa som ?pendel- och bordslampa? - Men det är under alla omständigheter det fall vi har här. Vacker utförd i pulverlackerat stål, strålar Turn pendlen i Steel sitt vackra ljus ut genom den perforerade skärmen, som elegant omsluter ljuskällan som finna innanför den vackra skärmen. Som namnet häntyder kan denna pendellampa vändas - Alltså vänd på lampa och ställ den på ett bord eller någon annan yta där Du tycker den passar. En mycket flexibel lamplösning som osar av kvalitet och viabilitet - Från Hans Peter Munk och Munk Collective.