Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Marc Pascal bordslampor

Populärt inom Marc Pascal bordslampor

  • Orchid Bordslampa - Marc Pascal

    Design Marc Pascal för DybergLarsen KonceptMarc Pascal har med Orchid Bordslampa skapat en spännande symbios mellan belysning och konst. Varje lampa är individuellt skapad av konstnären själv, vilket gör att varje lampa är unik. De skiljer sig åt från varandra genom deras unika färgkombinationer. Här är det tal om en multi-konstnär med en solid design-akademisk bakgrund som lyckas få sina vackra koncept till liv. Hans har många nya idéer och produkter och de blir introducerade både på kommersiella mässor men också på galleriutställningar. Det är vardagsföremål som flyttas upp på en högre nivå där fantasi och form möts i en elegant symbios.
  • Eyoi Yoi Bordslampa - Marc Pascal

    Design Marc Pascal för DybergLarsen KonceptEyoi Yoi Bordslampa, designad av Marc Pascal skapar en härlig atmosfär med dess svävande och luftiga fjärilsvingar som nästan flaxar runt lampan. Om den verkar bekant så är det för att du har sett den i den populära danska TV-serien ”Lykke” på DR1, där den har spridit ljus och glädje. Eyoi Yoi Bordslampa är utformad som en spännande symbios mellan belysning och konst. Varje lampa är individuellt utformad av konstnären själv, vilket bidrar till att göra varje lampa helt unik eftersom de skiljer sig från varandra genom deras färgkombinationer. Marc Pascal jobbar utifrån ett brett spektrum av intressen, med betoning på experiment med nya material och tekniker tillsammans med olika konstnärer. Samt lansering av en rad nya idéer i det snabbt växande produktsortimentet, men också på externa beställningsuppdrag.
  • Xploff Bordslampa - Marc Pascal

    Design Marc Pascal för DybergLarsen KonceptMarc Pascal har med Xploff Bordslampa tagit fram en spännande symbios mellan belysning och konst. Varje lampa är individuellt skapad av designern själv vilket innebär att varje lampa är unik, de skiljer sig från varandra genom dess unika färgkombinationer. Inspirationen kommer från The Big Banf, där glödlampan symboliserar explosionen och de dynamiske ellipsformade skivorna som svävar runt om skapar det liv och kamp som kommer ut mot beskådaren. Marc Pascal njuter verkligen av sitt arbete och det syns genom hans kreationer som är kända och uppskattade för deras innovativa och engagerade kvalitéer. Detta uppnås genom användning av levande färger, sensuella linjer och spännande texturer, som är sammanlänkade i en kärleksfull lek mellan fantasi och yrkesskicklighet. Här har vardagsföremål flyttats upp till en högre nivå, där fantasi och form möts i en elegant symbios.