Inspiri bordslampor

Populärt inom Inspiri bordslampor

 • Bordslampa Lejon Guld

  Bordslampa Lejon Guld
  En majestätisk och ståtlig konung som står där på fönsterbrädan eller soffbordet, det är väl en självklar addition till hemmet - den här bordslampan i form av ett sittande lejon i guld kommer&hellip:
 • Bordslampa Leopard Guld

  Bordslampa Leopard Guld
  Addera en majestätisk vän i hemmet med den här unika bordslampan i form av en guldskimrande leopard! Den här bordslampan kommer definitivt dra blickarna åt sig och bli en riktigt unik inredningsdetalj&hellip:
 • Bordslampa Kanin Med Skärm - Antik Guld

  Bordslampa Kanin Med Skärm - Antik Guld
  Om Bordslampan Kanin Med Skärm i Antik GuldUnik, iögonfallande och full av personlighet, den här bordslampan i form av en ursöt kanin är en perfekt addition till dig som vill introducera lite karaktär&hellip:
 • Monkey Lamp Sittande Guld

  Monkey Lamp Sittande Guld
  Den här lekfulla och exotiska inomhuslampan är ett härligt och trendigt alternativ till dom traditionella och lite tråkigare bordslamporna. Addera lite exotiska inslag i hemmet med den en ny djungelkompis! Aplampan,&hellip:

Fler tips på Inspiri bordslampor

 • Bordslampa Tiger Guld

  Bordslampa Tiger Guld
  Den här unika bordslampan kommer säkerligen att dra blickarna åt sig, med dess antikguldiga färg är det en riktigt lyxig och unik inredningsdetalj som säkerligen adderar lite exotisk flärd till&hellip:
 • Bordslampa Papegoja Med Skärm - Svart

  Bordslampa Papegoja Med Skärm - Svart
  Om Bordslampan Med En Svart Papegoja och Skärm i SvartEn djärv och fullkomligt underbar detalj - vår svarta papegojlampa med tillhörande skärm kommer att addera en rejäl dos personlighet till alla&hellip:
 • Bordslampa Näckros - Mässing & Svart

  Bordslampa Näckros - Mässing & Svart
  Denna vackra måste-ha lampan är en given addering till valfritt hörn i ditt hem - den vackra näckrosskärmen i metall avskärmar ett mysigt och inbjudande ljus som omöjligt kan bli fel. En riktigt&hellip:
 • Bordslampa Apor - Mässing

  Bordslampa Apor - Mässing
  En underbar och guldskimrande lampa som adderar karaktär och personlighet var den än placeras - vår guldiga bordslampa med dess två apkompisar är en riktigt unik inredningsdetalj som är sådär&hellip:
 • Bordslampa Apa Med Skärm - Guld & Blå

  Bordslampa Apa Med Skärm - Guld & Blå
  Om Aplampan Med Skärm i Guld & RoyalblåDen här lekfulla krabraten garanterar dig karaktär, personlighet och humor i ett enda guldglimrande paket. Med dess lyxiga royalblå skärm är aplampan full&hellip:
 • Bordslampa Tiger Svart

  Bordslampa Tiger Svart
  Den här unika bordslampan kommer säkerligen att dra blickarna åt sig, med dess svarta färg är det en riktigt lyxig och unik inredningsdetalj som säkerligen adderar lite exotisk flärd till inredningen&hellip:
 • Bordslampa Benty - Mässing

  Bordslampa Benty - Mässing
  Om Bordslampan ':Benty': i Lyxig MässingDenna eleganta och rustika bordslampa med dess trebensdesign i mässing introducerar det lilla extra i hemmet, med dess gyllene guldiga färg passar den till&hellip:
 • Monkey Lamp Sittande Svart

  Monkey Lamp Sittande Svart
  Den här lekfulla och exotiska inomhuslampan är ett härligt och supertrendigt alternativ till dom traditionella och lite tråkigare bordslamporna. Den tropiska apan håller ljuskällan i handen. Aplampan,&hellip:
 • Love Neonlampa Med Betongfot Stor

  Love Neonlampa Med Betongfot Stor
  Denna färgstarka och urläckra neonlampa skiner med ett starkt och härligt rosa neonljus och ger en oslagbar mysighetskänsla i allt från hemmet, baren, butiken eller cafét. Ett varmt och inte&hellip:
 • Bordslampa Ginkgo - Antik Guld

  Bordslampa Ginkgo - Antik Guld
  Introducera en rejäl dos exotisk lyx i hemmet med denna underbara bordslampan i form av Ginkgo-blad!  Med dess inspiration hämtad från växtriket är denna lampa en inredningsdetalj full av personlighet. Lampan&hellip:
 • Bordslampa Dansande Hästar - Antik Brun

  Bordslampa Dansande Hästar - Antik Brun
  Det är något så underbart vackert och ståtligt med hästar. En av naturens majestätiska under och en given addition i hemmet i form av denna lyxiga bordslampa. Med sina dansande hästar och bruna&hellip:
 • Bordslampa Palmblad - Antik Guld

  Bordslampa Palmblad - Antik Guld
  En vacker och mäktig bordslampa med gyllene palmblad som osar elegans! En riktigt praktfull lampa som adderar lite härliga tropiska vibbar i hemmet. Fin som bordslampa i sovrum, hall, på fönsterbrädan&hellip:
 • Läppar Neonlampa Stor Med Betongfot

  Läppar Neonlampa Stor Med Betongfot
  Färggrant och unikt är två ord som verkligen passar alla våra äkta neonlampor, men speciellt den här bordslampan i form av ett par läppar. Passar perfekt i allt ifrån ditt lilla krypin till baren&hellip:
 • Bordslampa Flamingo Med Skärm - Mässing

  Bordslampa Flamingo Med Skärm - Mässing
  Om Flamingo Bordslampan i Antik MässingStilfull, ståtlig och elegant, vi fullkomligt älskar den rådande flamingotrenden här hos Inspiri och den här ståtliga krabaten var en given addition till sortimentet. Den&hellip:
 • Neon Akryllåda Heartbreaker

  Neon Akryllåda Heartbreaker
  Vår Neon akrylbox med texten ':Heartbreaker': är en ursnygg displaylampa som verkligen sätter stämningen där hemma. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten så att neonljuset&hellip:
 • Bordslampa Flamingo - Antik Guld

  Bordslampa Flamingo - Antik Guld
  Världens fräckaste och unika bordslampa - i form av en majestätisk flamingo! Mått: 34 x 16 x 75 cmMaterial: Polystone, metall
 • Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Röd

  Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Röd
  En bordslampa som fullkomligt osar elegans och lyx med dess bas i guld och skärm i snygg royalröd sammet är den som gjord för att lysa upp i höstens mörka kvällar. Mått:26 x 16 cmLampsockel: E14Skärm&hellip:
 • Bordslampa Giraff Med Skärm - Guld & Svart

  Bordslampa Giraff Med Skärm - Guld & Svart
  Om Giraff Bordslampan i Guld & SvartStilfull, ståtlig och elegant, den här guldskimrande girafflampan är en självklar addition till hemmet om du vill inbringa en exotisk och elegant känsla i rummet.&hellip:
 • Bordslampa Groda Med Skärm - Brun & Beige

  Bordslampa Groda Med Skärm - Brun & Beige
  Denna bordslampa lockar definitivt allas uppmärksamhet! Den här lekfulla krabaten garanterar dig karaktär, personlighet och humor i ett enda härligt paket. Med dess neutrala och jordnära färger&hellip:
 • Bordslampa Retro 50's Vit

  Bordslampa Retro 50's Vit
  Vår bordslampa i ursnygg retrostil är som tagit direkt ur en inredningstidning från 50-talet. Med sin distinkta diner-känsla lyser du upp bordet i stil, lampan är dessutom väldigt funktionell med&hellip:
 • Bordslampa Änglavingar Med Skärm - Guld

  Bordslampa Änglavingar Med Skärm - Guld
  Om Bordslampan Med Vingar i Lyxig GuldfärgDenna fantastiska bordslampa i form av majestätiska änglavingar utstrålar glamour och elegans i en oslagbar kombination. Med dess stilrena skärm i svart&hellip:
 • Flamingo Neonlampa Med Betongfot

  Flamingo Neonlampa Med Betongfot
  Denna Neonlampa i form av en flamingo är en trendig, rolig och snygg inredningsdetalj i hemmet som ger dig ett behagligt och mysigt rosa neonljus. Foten är gjord i betong, så det är en rejäl fot som&hellip:
 • Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Blå

  Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Blå
  En bordslampa som fullkomligt osar elegans och lyx med dess bas i guld och skärm i snygg royalblå sammet är den som gjord för att lysa upp i höstens mörka kvällar. Mått:26 x 16 cmLampsockel: E14Skärm&hellip:
 • Bordslampa Panter Med Skärm - Silver

  Bordslampa Panter Med Skärm - Silver
  Om Panter Bordslampan i Silver & SvartDen här vackra och unika bordslampan i form av en panter mitt i steget är verkligen något utöver det vanliga - inred med en riktigt iögonfallande detalj som&hellip:
 • Bordslampa Tax Med Skärm - Antik Silver

  Bordslampa Tax Med Skärm - Antik Silver
  Denna underbara och verklighetstrogna bordslampa i form av en tax är som gjord för hund och inredningsälskaren som gärna adderar karaktär och personlighet i hemmet - vår tax bordslampa i antik&hellip:
 • Bordslampa Lejon Med Skärm - Antik Brons

  Bordslampa Lejon Med Skärm - Antik Brons
  Om Bordslampan Sovande Lejon i Antik BronsDetta iögonfallande och majestätiska sovande lejon är en häftig och fabolös bordlampa som definitivt introducerar en rejäl dos wow-faktor i ditt hem. Med&hellip:
 • Bordslampa Retro - Svart & Guld

  Bordslampa Retro - Svart & Guld
  Denna mattsvarta bordslampan full av elegans och lyxig guld är som gjord för dig som vill addera den där perfekta touchen av retro och lite art deco-känsla till förslagsvis skrivbordet. Mått: 35&hellip:
 • Bordslampa Struts Med Skärm - Mässing

  Bordslampa Struts Med Skärm - Mässing
  Världens fräckaste och unika bordslampa i form av en majestätisk struts, med tillhörande skärm!Mått: 30 x 30 x 66,5 cmMaterial: Polystone / BomullLevereras utan glödlampaLampsockel: E27Fri frakt! &hellip:
 • Bordslampa Lola - Mässing

  Bordslampa Lola - Mässing
  Elegant och art deco-inspirerad bordslampa som kombinerar funktionalitet, ergonomi och hållbarhet i en härlig kombination. Perfekt för såväl vardagsrummet som sovrummet där den enkelt kan kombineras&hellip:
 • Bordslampa Klara - Mässing & Glas

  Bordslampa Klara - Mässing & Glas
  Om Bordslampan ':Klara': i Lyxig MässingHär hos Inspiri är vi ständigt på jakt efter de glamorösa, unika och extraordinära inredning- & belysningsdetaljerna, och den här lyxiga bordslampan&hellip:
 • Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Grön

  Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Grön
  En bordslampa som fullkomligt osar elegans och lyx med dess bas i guld och skärm i snygg royalgrön sammet är den som gjord för att lysa upp i höstens mörka kvällar. Mått:26 x 16 cmLampsockel:&hellip:
 • Bordslampa Klämma - Antik Svart

  Bordslampa Klämma - Antik Svart
  Bordslampa med skruvfäste att spänna fast på fönsterbrädet eller på en bords- eller hyllkant. I dess antiksvarta finish är har den en karaktärsfull vintagestil som passar i alla tänkbara hem och&hellip:
 • Bordslampa Flamingo Med Skärm - Antik Guld

  Bordslampa Flamingo Med Skärm - Antik Guld
  Om Flamingo Bordslampan i Antik GuldStilfull, ståtlig och elegant, vi fullkomligt älskar den rådande flamingotrenden här hos Inspiri och den här ståtliga krabaten var en given addition till sortimentet. Den&hellip:
 • Läppar Neonlampa Med Betongfot

  Läppar Neonlampa Med Betongfot
  Vår vägglampa i form av de klassiska puss-läpparna har visat sig vara en riktig hit hos våra kunder, så det var naturligt att vi skulle bredda utbudet av läckra neonläppar med den här urläckra&hellip:
 • Bordslampa Apa Med Skärm - Guld

  Bordslampa Apa Med Skärm - Guld
  Den här unika och roliga bordslampan i form av världens sötaste apa är garanterad att skapa direkt wow-faktor i hemmet. Med dess lyxiga guld kan den med lättsamhet kombineras med alla tänkbara inredningsstilar&hellip:
 • Bordslampa Dansande Hästar - Svart

  Bordslampa Dansande Hästar - Svart
  Visst är det något så vackert och ståtligt med hästar - en av naturens majestätiska under och en given addition i hemmet i form av denna lyxiga bordslampa i svart. Med sina dansande hästar och&hellip:
 • Bordslampa Lejon Svart

  Bordslampa Lejon Svart
  Givetvis vill man väl addera en riktigt majestätisk och ståtlig konung i hemmet - den här bordslampan i form av ett sittande lejon i svart kommer definitivt vara en inredningsdetalj som drar blickarna&hellip:
 • Bordslampa Tiger Med Skärm - Antik Guld

  Bordslampa Tiger Med Skärm - Antik Guld
  Introducera lite exotisk djungel i din inredning med vår pampiga tigerlampa i guld. Denna otroligt vackra tiger bringar en dos av glamorös art deco-känsla i hemmet som omöjligt kan bli fel. Han passar&hellip:
 • Neonlampa Hjärta Med Betongfot

  Neonlampa Hjärta Med Betongfot
  Vi alla mår en gnutta bättre med lite mer kärlek runt om oss, varesig det är i form av exempelvis små påminnelser på kylskåpet eller som i detta fall i form av en bordslampa i form av ett härligt&hellip:
 • Bordslampa Flamingoben Med Skärm - Mässing

  Bordslampa Flamingoben Med Skärm - Mässing
  Om Flamingoben Bordslampan i Lyxig MässingsfärgHär hos Inspiri älskar vi flamingos - vare sig det gäller inredningsdetaljer eller belysning - en flamingo alla möjliga slag kan omöjligt bli fel.&hellip:
 • Bordslampa Sammet - Blå

  Bordslampa Sammet - Blå
  Lyxig bordslampa i snygg blå sammet, perfekt när höstens mörker faller på. Mått: 11 x 11 cmLampsockel: E27Glödlampa ingår inte
 • Neon Akryllåda Welcome

  Neon Akryllåda Welcome
  Vår Neon akrylbox med texten WELCOME är en ursnygg displaylampa som tveklöst är en unik detalj i hemmet. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten, så att det rosa ljuset studsar väldigt&hellip:
 • Bordslampa Bubbels - Grön

  Bordslampa Bubbels - Grön
  Introducera en overkligt vacker & handgjord bordslampa i keramik med en distinkt bubbel-design som verkligen drar ögonen åt sig och skapar en odiskutabel wow-faktor i rummet. Tack vare sin rejäla höjd&hellip:
 • Neon Akryllåda Party

  Neon Akryllåda Party
  Vår Neon akrylbox med texten PARTY är en ursnygg displaylampa som tveklöst är en unik detalj i hemmet. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten, så att ljuset studsar väldigt&hellip:
 • Monkey Lamp Sittande Champagne/Silver

  Monkey Lamp Sittande Champagne/Silver
  Den här lekfulla och exotiska inomhuslampan är ett härligt och trendigt alternativ till dom traditionella och lite tråkigare bordslamporna. Apan håller ljuskällan i handen. Aplampan, tillverkad i&hellip: