Inspiri bordslampor

Populärt inom Inspiri bordslampor

 • Bordslampa Lejon Guld

  Bordslampa Lejon Guld
  En majestätisk och ståtlig konung som står där på fönsterbrädan eller soffbordet, det är väl en självklar addition till hemmet - den här bordslampan i form av ett sittande lejon i guld kommer definitivt vara en inredningsdetalj som drar blickarna åt sig och ger hemmet lite härligt exotiska inslag, som nu är helt i trend.Mått: 30 x 53 cmMaterial: Polyresin Levereras utan glödlampaE27 SockelFri frakt!
 • Bordslampa Leopard Guld

  Bordslampa Leopard Guld
  Addera en majestätisk vän i hemmet med den här unika bordslampan i form av en guldskimrande leopard! Den här bordslampan kommer definitivt dra blickarna åt sig och bli en riktigt unik inredningsdetalj som ger hemmet lite härligt exotiska vibbar. Mått: 30 x 55 cmMaterial: Polyresin Levereras utan glödlampaE27 SockelFri frakt!
 • Bordslampa Kanin Med Skärm - Antik Guld

  Bordslampa Kanin Med Skärm - Antik Guld
  Om Bordslampan Kanin Med Skärm i Antik GuldUnik, iögonfallande och full av personlighet, den här bordslampan i form av en ursöt kanin är en perfekt addition till dig som vill introducera lite karaktär och humor i hemmet! Med dess finish i vacker antik guld är kaninlampan detaljrik och ståtlig i ett. Med dess rejäla höjd av 68 centimeter är det dessutom en väldigt pampig lampa full av wow-faktor. Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Läckra Kaninlampan i GuldMed lampskärmen hårt hållen intill hans bröstkorg är den här kaninlampan en karaktärsfull och unik lampa som direkt adderar en rejäl dos personlighet i rummet. Introducera den viktiga stämningsbelysningen som ger liv och mysfaktor till hemmet, som dessutom står ut i och gentemot alla tänkbara stilar - vare sig du har en mörk eller ljus inredningsstil. Var Du Kan Inreda Med Den Iögonfallande Bordslampan i HemmetStäll den här fantastiska bordslampan på sängbordet för att skapa en oslagbar fokuspunkt som dessutom ger dig det mysiga indirekta ljuset - givetvis funkar den minst lika bra på ett sidobord i vardagsrummet eller i hallen, så att gäster snabbt har något unikt att vila ögonen på. Dess ursöta och karaktärsfulla design kommer att höja ditt hem och rum vart du än väljer att placera den. Mått: 68 x 23 x 23 cm, 200 cm sladdMaterial: Metall/Polystone/LinenLampsockel: E14Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Monkey Lamp Sittande Guld

  Monkey Lamp Sittande Guld
  Den här lekfulla och exotiska inomhuslampan är ett härligt och trendigt alternativ till dom traditionella och lite tråkigare bordslamporna. Addera lite exotiska inslag i hemmet med den en ny djungelkompis! Aplampan, tillverkad i polyresin, kommer garanterat dra blickarna åt sig och vara en konversationsstartare. En härligt karaktärsfull inredningsdetalj som passar i alla typer av hem. Observera att det inte följer med någon glödlampa. Mått: 33 x 31 x 29 cmMaterial: PolyresinSladdlängd: 140 cmLevereras utan glödlampaFri frakt!

Fler tips på Inspiri bordslampor

 • Neon Akryllåda Heartbreaker

  Neon Akryllåda Heartbreaker
  Vår Neon akrylbox med texten Heartbreaker är en ursnygg displaylampa som verkligen sätter stämningen där hemma. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten så att neonljuset studsar väldigt häftigt ut ur lådan. En riktigt unik retropjäs som tagen ur det klassika och gamla goda Miami Vice. Dessutom en riktigt uppskattad present till den ökände heartbreakern i kompiskretsen... Mått: 47 x 23 x 15 cmAv/på-knapp på sladdenÄkta gasfyllda neonrörRetroinspirerad presentlåda
 • Neon Akryllåda Party

  Neon Akryllåda Party
  Vår Neon akrylbox med texten PARTY är en ursnygg displaylampa som tveklöst är en unik detalj i hemmet. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten, så att ljuset studsar väldigt häftigt ut ur lådan. En riktigt unik retropjäs som tagen ur det klassika Miami Vice. Dessutom en riktigt uppskattad present. Mått: 38 x 19 x 15 cmAv/på-knapp på sladdenÄkta gasfyllda neonrörRetroinspirerad presentlåda
 • Bordslampa Bubbels - Grön

  Bordslampa Bubbels - Grön
  Introducera en overkligt vacker &: handgjord bordslampa i keramik med en distinkt bubbel-design som verkligen drar ögonen åt sig och skapar en odiskutabel wow-faktor i rummet. Tack vare sin rejäla höjd på 48 centimeter passar den perfekt som ett par av två på sängborden för att skapa en majestätisk lyspunkt i sovrummet, givetvis passar den minst lika bra som en välkomnande lampa på sidobordet i hallen eller vardagsrummet - en mycket iögonfallande och mångsidig lampa. Mått: H 48 x B 20,5 x D 20,5 cmMaterial: Keramik, metallLampsockel: E27Kabel: 180 cm med strömbrytareLevereras utan glödlampaLevereras utan lampskärmFri frakt!
 • Bordslampa Tiger Guld

  Bordslampa Tiger Guld
  Den här unika bordslampan kommer säkerligen att dra blickarna åt sig, med dess antikguldiga färg är det en riktigt lyxig och unik inredningsdetalj som säkerligen adderar lite exotisk flärd till inredningen och hemmet. Mått: 30 x 55 cmMaterial: Polyresin Levereras utan glödlampaE27 SockelFri frakt!
 • Bordslampa Flamingo - Antik Guld

  Bordslampa Flamingo - Antik Guld
  Världens fräckaste och unika bordslampa - i form av en majestätisk flamingo! Mått: 34 x 16 x 75 cmMaterial: Polystone, metall
 • Bordslampa Dansande Hästar - Svart

  Bordslampa Dansande Hästar - Svart
  Visst är det något så vackert och ståtligt med hästar - en av naturens majestätiska under och en given addition i hemmet i form av denna lyxiga bordslampa i svart. Med sina dansande hästar och svarta släta keramikyta är denna skönhet perfekt som en iögonfallande lampa på såväl sängbordet som sidobordet i vardagsrummet eller liknande. Full av eklektisk charm passar den tack vare sin neutrala och mångsidiga färg till alla möjliga inredningsstilar och hem. Mått: H 48 x B 20 x D 20 cmMaterial: Keramik, metallLampsockel: E27Kabel: 180 cm med strömbrytareLevereras utan glödlampaLevereras utan lampskärmFri frakt!
 • Bordslampa Lejon Med Skärm - Antik Brons

  Bordslampa Lejon Med Skärm - Antik Brons
  Om Bordslampan Sovande Lejon i Antik BronsDetta iögonfallande och majestätiska sovande lejon är en häftig och fabolös bordlampa som definitivt introducerar en rejäl dos wow-faktor i ditt hem. Med dess rektangulära skärm med guld insida lyser lampan ett mysigt och inbjudande ljus i passande hörn där hemma.Varför Vi Tror Du Kommer Älska Bordslampan Sovande LejonetPerfekt för dig som vill sticka ut med din inredning är den här lampan en oförglömlig och karaktärsfull pjäs som kommer dra blickarna åt sig så fort någon stiger på där hemma. Med dess sofistikerade och tropiska stil kommer den här lampan agera både inredningsdetalj såväl som praktisk belysning. En oslagbart vacker bordslampa som är full av charm. Var Du Kan Inreda Med Den Unika Bordslampan i HemmetTa en liten del av den underbara djungeln in i hemmet med vår majestätiska lejonlampa! Placera den med fördel på ett sidobord eller hallbord tillsammans med några av våra andra eklektiska djurdekorationer för att skapa en underbar oas av tropik. Eftersom lejonet passande nog sover passar lampan givetvis perfekt i ett sovrum också. Mått: 34 x 16 x 75 cmMaterial: Polystone, metallLampsockel: E27Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Tiger Med Skärm - Antik Guld

  Bordslampa Tiger Med Skärm - Antik Guld
  Introducera lite exotisk djungel i din inredning med vår pampiga tigerlampa i guld. Denna otroligt vackra tiger bringar en dos av glamorös art deco-känsla i hemmet som omöjligt kan bli fel. Han passar perfekt på exempelvis ett hallbord eller sidobord.Mått: 44 x 44 x 45 cmMaterial: PolyresinLampsockel: E27Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Struts Med Skärm - Mässing

  Bordslampa Struts Med Skärm - Mässing
  Världens fräckaste och unika bordslampa i form av en majestätisk struts, med tillhörande skärm!Mått: 30 x 30 x 66,5 cmMaterial: Polystone / BomullLevereras utan glödlampaLampsockel: E27Fri frakt! 
 • Bordslampa Giraff Med Skärm - Guld & Svart

  Bordslampa Giraff Med Skärm - Guld & Svart
  Om Giraff Bordslampan i Guld &: SvartStilfull, ståtlig och elegant, den här guldskimrande girafflampan är en självklar addition till hemmet om du vill inbringa en exotisk och elegant känsla i rummet. Den svarta linneskärmen kompletterar den exotiska giraffen med en slät och modern adaption av den mycket populära djungel-trend som råder. En perfekt detalj till rummet som behöver lite unikhet och elegans i ett. Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Exotiska Girafflampan Med SkärmFörutom att du en kort stund nästan kan tro att du befinner dig på den Afrikanska savannen är den här lampan verkligen något utöver det vanliga. Helt i tid men den heta djur-trenden som pågår i inredningsvärlden är den här lampan garanterad att dra blickarna åt sig när det vankas besök i hemmet - vi fullkomligt älskar denna unika, eleganta och exotiska kompis! Var Du Kan Inreda Med Den Iögonfallande Girafflampan i HemmetDen här unika bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den minst lika bra som en riktigt elegant, unik och lyxig sovrumslampa på sängbordet. Här finns det egentligen inga gränser vad gäller inredningen - och det om något är väl ett tecken på att det är en riktigt speciell lampa vi pratar om. Mått: 35 x 28 x 71,5 cmMaterial: Polyresin, linenLampsockel: E27Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Monkey Lamp Sittande Svart

  Monkey Lamp Sittande Svart
  Den här lekfulla och exotiska inomhuslampan är ett härligt och supertrendigt alternativ till dom traditionella och lite tråkigare bordslamporna. Den tropiska apan håller ljuskällan i handen. Aplampan, tillverkad i polyresin, kommer garanterat dra blickarna åt sig och vara en konversationsstartare. En härligt karaktärsfull inredningsdetalj som passar i alla typer av hem med den snygga och lite mystiska svarta färgen. Observera att det inte följer med någon glödlampa. Fri frakt gäller på denna lampa. Material: PolyresinMått: 33 x 31 x 29 cmSladdlängd: 140 cmLevereras utan glödlampaFri frakt
 • Bordslampa Apa Med Skärm - Guld

  Bordslampa Apa Med Skärm - Guld
  Den här unika och roliga bordslampan i form av världens sötaste apa är garanterad att skapa direkt wow-faktor i hemmet. Med dess lyxiga guld kan den med lättsamhet kombineras med alla tänkbara inredningsstilar som kan behöva den där extra dosen personlighet. Du kan egentligen placera denna lampa lite vart som helst i hemmet, men en inredningsdetalj med så mycket karaktär som denna förtjänar att vara en mittpunkt i rummet! Perfekt för exempelvis hallen eller bredvid fotöljen i vardagsrummet där mysig stämningsbelysning gör sig bra. Mått: 31 x 20,5 x 61,5 cmMaterial: PolyresinLevereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Näckros - Mässing & Svart

  Bordslampa Näckros - Mässing & Svart
  Denna vackra måste-ha lampan är en given addering till valfritt hörn i ditt hem - den vackra näckrosskärmen i metall avskärmar ett mysigt och inbjudande ljus som omöjligt kan bli fel. En riktigt iögonfallande detalj som introducerar lite wow-faktor i rummet, var den än placeras! Mått: 40 x 24 x 80 cmMaterial: MetallLampsockel: E27 (60W)Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Retro 50's Vit

  Bordslampa Retro 50's Vit
  Vår bordslampa i ursnygg retrostil är som tagit direkt ur en inredningstidning från 50-talet. Med sin distinkta diner-känsla lyser du upp bordet i stil, lampan är dessutom väldigt funktionell med sin böjbara arm som tillåter dig att rikta ljuset i alla möjliga riktningar. Perfekt för sena kvällar med plugget eller jobbet. Levereras dessutom med glödlampa i, så du behöver bara koppla in och njuta av en lampa av högsta kvalitet. Levereras med glödlampaEffekt: 40 watt maxMått: 18 x 12,5 x 34 cm
 • Neon Akryllåda Welcome

  Neon Akryllåda Welcome
  Vår Neon akrylbox med texten WELCOME är en ursnygg displaylampa som tveklöst är en unik detalj i hemmet. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten, så att det rosa ljuset studsar väldigt häftigt ut ur lådan. En riktigt unik retropjäs som tagen ur det klassika Miami Vice. Dessutom en riktigt uppskattad present. Passar även utmärkt som en rolig detalj på festen. Mått: 38 x 19 x 15 cmAv/på-knapp på sladdenÄkta gasfyllda neonrörRetroinspirerad presentlåda
 • Flamingo Neonlampa Med Betongfot

  Flamingo Neonlampa Med Betongfot
  Denna Neonlampa i form av en flamingo är en trendig, rolig och snygg inredningsdetalj i hemmet som ger dig ett behagligt och mysigt rosa neonljus. Foten är gjord i betong, så det är en rejäl fot som inte går sönder och väger tungt. De andra vanligare alternativen har ofta en fot som är gjord i bräcklig och dålig plast. Själva armaturen eller lampan är dessutom utbytbar, så du kan enkelt byta ut din flamingo mot någon annan neonlampa. Lampan är också vit när den inte är på, till skillnad från billigare lampor som oftast har färgat glas. Fler lampor att välja mellan kommer in i butiken inom kort. Mått: 47 x 15 x 10 cmAv/på-knapp på sladdenÄkta gasfyllda neonrörRetroinspirerad presentlådaBetongfot i av hög kvalitet
 • Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Blå

  Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Blå
  En bordslampa som fullkomligt osar elegans och lyx med dess bas i guld och skärm i snygg royalblå sammet är den som gjord för att lysa upp i höstens mörka kvällar. Mått:26 x 16 cmLampsockel: E14Skärm ingårGlödlampa ingår inte
 • Bordslampa Papegoja Med Skärm - Svart

  Bordslampa Papegoja Med Skärm - Svart
  Om Bordslampan Med En Svart Papegoja och Skärm i SvartEn djärv och fullkomligt underbar detalj - vår svarta papegojlampa med tillhörande skärm kommer att addera en rejäl dos personlighet till alla möjliga rum i hemmet. Den kvistsittande papegojan är både unik och vacker i ett - ett måste ha för dig som vill addera en riktigt iögonfallande detalj i rummet. Ett måste-ha för dig som vill introducera en riktigt iögonfallande bordslampa med definitiv wow-faktor där hemma. Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Unika Papegojlampan Full Av PersonlighetDenna unika bordslampa är full av karaktär och introducerar härligt tropiska vibbar till din befintliga inredning. En perfekt eklektisk detalj att kombinera med annan stilren inredning för att skapa en hörna full av wow-faktor. En oslagbar kombination! Var Du Kan Inreda Med Bordslampan i HemmetPlacera denna skönhet på ett sidobord i vardagsrummet för att skapa en riktigt iögonfallande djungelinspirerad hörna som samtidigt är full av glamour och charm. Givetvis passar lampan även perfekt som en väldigt speciell sovrumslampa för dig som vill kombinera glamour och tropik i ett. Mått: 46.5 x 13 cmSladd: 140 cmMaterial: Polystone, metallLampsockel: E27Levereras utan glödlampaLevereras med skärm! Fri frakt!
 • Bordslampa Flamingo Med Skärm - Antik Guld

  Bordslampa Flamingo Med Skärm - Antik Guld
  Om Flamingo Bordslampan i Antik GuldStilfull, ståtlig och elegant, vi fullkomligt älskar den rådande flamingotrenden här hos Inspiri och den här ståtliga krabaten var en given addition till sortimentet. Den karaktärsfulla flamingon står stadigt på sitt ena ben, medans det nyfikna huvudet sticker upp ovanför skärmen och i sin helhet ger dig en mycket unik och iögonfallande detalj i hemmet!Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Festliga FlamingolampanDen här lampan säger ju nästan det mesta själv, unik som den är, men gillar man att inreda eklektiskt och karaktärsfullt är den här otroliga lampan som hittad! Att det dessutom råder en enormt populär djur-trend i all möjlig inredning gör den här lampan till ett hett villebråd som är garanterad att dra blickarna åt sig - vi fullkomligt älskar denna unika, eleganta och exotiska kompis! Var Du Kan Inreda Med Iögonfallande Flamingolampan i HemmetDen här unika bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den minst lika bra som en riktigt pampig, unik och lyxig sovrumslampa på sängbordet. Det är helt enkelt svårt att misslyckas med den här fantastiska lampan!Mått: Ø35 x H81 cmMaterial: Metall/PolystoneLampsockel: E27Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Tiger Svart

  Bordslampa Tiger Svart
  Den här unika bordslampan kommer säkerligen att dra blickarna åt sig, med dess svarta färg är det en riktigt lyxig och unik inredningsdetalj som säkerligen adderar lite exotisk flärd till inredningen och hemmet. Mått: 30 x 55 cmMaterial: Polyresin Levereras utan glödlampaE27 SockelFri frakt!
 • Bordslampa Ginkgo - Antik Guld

  Bordslampa Ginkgo - Antik Guld
  Introducera en rejäl dos exotisk lyx i hemmet med denna underbara bordslampan i form av Ginkgo-blad!  Med dess inspiration hämtad från växtriket är denna lampa en inredningsdetalj full av personlighet. Lampan kan placeras i såväl ett fönster som på ett bord eller byrå och bidrar med ett väldigt behagligt indirekt ljus.Mått: 27 x 15 x 64 cmMaterial: MetallLampsockel: G9Levereras utan glödlamporFri frakt!
 • Bordslampa Apor - Mässing

  Bordslampa Apor - Mässing
  En underbar och guldskimrande lampa som adderar karaktär och personlighet var den än placeras - vår guldiga bordslampa med dess två apkompisar är en riktigt unik inredningsdetalj som är sådär oslagbart och härligt lekfull i dess design. Ett måste ha för dig som vågar att vara olika i din inredning! Mått: 20 x 7 x 36 cmMaterial: Solid AluminiumLampsockel: E27 (60W)Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Läppar Neonlampa Med Betongfot

  Läppar Neonlampa Med Betongfot
  Vår vägglampa i form av de klassiska puss-läpparna har visat sig vara en riktig hit hos våra kunder, så det var naturligt att vi skulle bredda utbudet av läckra neonläppar med den här urläckra bordslampan. En riktigt tuff inredningsdetalj som står perfekt i alla möjliga ställen där hemma med dess mysiga rosa ljus. Kommer med en rejäl och tung betongfot som håller högsta kvalitet. Material: betong / glas / LEDMått: H 22 cm / B 18 / D 8 cmRejäl betongfot av hög kvalitetÄkta gasfyllda neonrörRetroinspirerad presentlåda
 • Bordslampa Palmblad - Antik Guld

  Bordslampa Palmblad - Antik Guld
  En vacker och mäktig bordslampa med gyllene palmblad som osar elegans! En riktigt praktfull lampa som adderar lite härliga tropiska vibbar i hemmet. Fin som bordslampa i sovrum, hall, på fönsterbrädan med mera.Mått: 55 x 65 cmMaterial: MetallLampsockel: E27 (60W)Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Klämma - Antik Svart

  Bordslampa Klämma - Antik Svart
  Bordslampa med skruvfäste att spänna fast på fönsterbrädet eller på en bords- eller hyllkant. I dess antiksvarta finish är har den en karaktärsfull vintagestil som passar i alla tänkbara hem och rum. Klämman gör det till en mycket praktisk detalj som man snabbt ändra plats och position på!Mått: H38 cmMaterial: MetallLevereras utan glödlampa
 • Bordslampa Groda Med Skärm - Brun & Beige

  Bordslampa Groda Med Skärm - Brun & Beige
  Denna bordslampa lockar definitivt allas uppmärksamhet! Den här lekfulla krabaten garanterar dig karaktär, personlighet och humor i ett enda härligt paket. Med dess neutrala och jordnära färger i brunt och beige är grodlampan full av detaljer som lyser vackert när mörkret faller på. Kommer med en neutral skärm i beige som gör att lampan passar alla tänkbara stilar. Grodan ser lite härligt drömmande ut i fjärran och stöder hakan på armen i en tankeväckande pose.Mått: H43 cmMaterial: Metall/PolystoneLevereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Röd

  Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Röd
  En bordslampa som fullkomligt osar elegans och lyx med dess bas i guld och skärm i snygg royalröd sammet är den som gjord för att lysa upp i höstens mörka kvällar. Mått:26 x 16 cmLampsockel: E14Skärm ingårGlödlampa ingår inte
 • Läppar Neonlampa Stor Med Betongfot

  Läppar Neonlampa Stor Med Betongfot
  Färggrant och unikt är två ord som verkligen passar alla våra äkta neonlampor, men speciellt den här bordslampan i form av ett par läppar. Passar perfekt i allt ifrån ditt lilla krypin till baren eller caféet, lite överallt helt enkelt. Med dess starka och härliga rosa neonljus står den stadigt på sin rejäla betongfot och lyser dagarna i ända.. Passar dessutom som en riktigt unik gåva till den som förtjänar en extra liten kyssar pussar i vardagen! Mått: H26.6 x L26.6 x B8.6 cmAv/på-knapp på sladdenRejäl och stadig betongfotÄkta gasfyllda neonrörRetroinspirerad presentlåda
 • Bordslampa Dansande Hästar - Antik Brun

  Bordslampa Dansande Hästar - Antik Brun
  Det är något så underbart vackert och ståtligt med hästar. En av naturens majestätiska under och en given addition i hemmet i form av denna lyxiga bordslampa. Med sina dansande hästar och bruna krackelerade keramikyta är denna skönhet perfekt som en iögonfallande lampa på såväl sängbordet som sidobordet i vardagsrummet eller liknande. Full av eklektisk charm passar den tack vare sin neutrala och mångsidiga färg till alla möjliga inredningsstilar och hem. Mått: H 48 x B 20 x D 20 cmMaterial: Keramik, metallLampsockel: E27Kabel: 180 cm med strömbrytareLevereras utan glödlampaLevereras utan lampskärmFri frakt!
 • Bordslampa Benty - Mässing

  Bordslampa Benty - Mässing
  Om Bordslampan Benty i Lyxig MässingDenna eleganta och rustika bordslampa med dess trebensdesign i mässing introducerar det lilla extra i hemmet, med dess gyllene guldiga färg passar den till alla möjliga stilar, vare sig du inreder mycket stilrent eller inte - en lyxig detalj som denna kan inte bli fel!Varför Vi Tror Du Kommer Älska Eleganta Bordslampan BentyDenna skriv-&: bordslampa introducerar elegans, lyx och intressanta former i en kombination som gör det till en unik detalj i hemmet. Perfekt för mysig stämningsbelysning i hallen eller på skrivbordet. Var Du Kan Inreda Med Den Vackra Bordslampan i MässingDen vackra och antika ytan i mässing skapar ett maskulint och iögonfallande uttryck som är perfekt att kombinera med en inredning som har inslag av varma undertoner. Placera lampan på exempelvis byrån i hallen, eller använd den som en lyxig ljuskälla på ditt skrivbord i kontoret!Mått: 14 x 23 x 39 cmMaterial: MetallLampsockel: E (W)Levereras utan glödlampa
 • Bordslampa Änglavingar Med Skärm - Guld

  Bordslampa Änglavingar Med Skärm - Guld
  Om Bordslampan Med Vingar i Lyxig GuldfärgDenna fantastiska bordslampa i form av majestätiska änglavingar utstrålar glamour och elegans i en oslagbar kombination. Med dess stilrena skärm i svart och guld insida ger den av ett iögonfallande och mysigt ljus som kommer att piffa upp alla hem lampan placeras i. En av våra populäraste lampor, och vi kan förstå varför! Varför Vi Tror Du Kommer Älska Bordslampan Med Vingar i GuldDenna högst unika bordslampa kombinerar det bästa av båda världar - praktisk belysning och oslagbart vacker design. En uttrycksfull och dekorativ lampa som passar till alla tänkbara stilar och hem - var du än placerar den är du garanterad en rejäl dos glamour och elegans! Var Du Kan Inreda Med Iögonfallande Bordslampan i HemmetPara gärna två av denna fantastiska lampa som par på varsin sida sängen för att skapa en fullkomligt underbar look som är sådär oslagbart lyxigt som bara kan uppnås i ett lyxigt sovrum. Introducera denna elegans till övriga delar av hemmet genom att placera lampan på skrivbordet för att skapa en sofistikerad men likväl lekfull hörna som utstrålar karaktärsfull elegans. Mått: 67.5 x 30.5 x 30.5 cmMaterial: Polystone, metallLampsockel: E27Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Lejon Svart

  Bordslampa Lejon Svart
  Givetvis vill man väl addera en riktigt majestätisk och ståtlig konung i hemmet - den här bordslampan i form av ett sittande lejon i svart kommer definitivt vara en inredningsdetalj som drar blickarna åt sig och ger hemmet lite härligt exotiska inslag, som är så trendigt just nu. Mått: 30 x 53 cmMaterial: Polyresin Levereras utan glödlampaE27 SockelFri frakt!
 • Bordslampa Sammet - Blå

  Bordslampa Sammet - Blå
  Lyxig bordslampa i snygg blå sammet, perfekt när höstens mörker faller på. Mått: 11 x 11 cmLampsockel: E27Glödlampa ingår inte
 • Bordslampa Flamingoben Med Skärm - Mässing

  Bordslampa Flamingoben Med Skärm - Mässing
  Om Flamingoben Bordslampan i Lyxig MässingsfärgHär hos Inspiri älskar vi flamingos - vare sig det gäller inredningsdetaljer eller belysning - en flamingo alla möjliga slag kan omöjligt bli fel. Därför är vi mycket exhalterade att introducera denna unika bordslampa i form av flamingoben i lyxig mässingsguld!  . Den karaktärsfulla flamingon står stadigt på sitt ena ben, medans det nyfikna huvudet sticker upp ovanför skärmen och i sin helhet ger dig en mycket unik och iögonfallande detalj i hemmet!Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Unika Bordslampan Full Av PersonlighetDen här lampan säger ju nästan det mesta själv, unik som den är, men gillar man att inreda eklektiskt och karaktärsfullt är den här otroliga lampan som hittad! Att det dessutom råder en enormt populär djur-trend i all möjlig inredning gör den här lampan till ett hett villebråd som är garanterad att dra blickarna åt sig - vi fullkomligt älskar denna unika, eleganta och exotiska kompis! Var Du Kan Inreda Med Iögonfallande Bordslampan i HemmetDen här vackra bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av lite wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den minst lika bra som en belysningsdetalj full av personlighet på sängbordet i sovrummet. Varför inte para två stycken på varsin sida, tänker vi?! Mått: 70 x 28 cmMaterial: Metall/PolystoneLampsockel: E27Levereras utan glödlampaLevereras med skärm!Fri frakt!
 • Bordslampa Apa Med Skärm - Guld & Blå

  Bordslampa Apa Med Skärm - Guld & Blå
  Om Aplampan Med Skärm i Guld &: RoyalblåDen här lekfulla krabraten garanterar dig karaktär, personlighet och humor i ett enda guldglimrande paket. Med dess lyxiga royalblå skärm är aplampan full av detaljer som lyser vackert när mörkret faller på.Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Lekfulla AplampanVi älskar belysning som inte tar sig själv på allt för stort allvar - den här lekfulla lampan är defintivt en sådan sorts lampa! Med lampskärmen hållen tätt intill kroppen introducerar den här skönheten såväl botaniska vibbar som lekfullhet i hemmet. En iögonfallande lampa som definitivt kommer få besökare att reagera! Var Du Kan Inreda Med Iögonfallande Aplampan i HemmetDen här unika bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den minst lika bra som en riktigt karaktärsfull och unik lampa på sängbordet. Det är helt enkelt svårt att misslyckas med den här fantastiskt härliga lampan!Mått: 16 x 17 x 43 cmMaterial: Metall/PolystoneLevereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Lola - Mässing

  Bordslampa Lola - Mässing
  Elegant och art deco-inspirerad bordslampa som kombinerar funktionalitet, ergonomi och hållbarhet i en härlig kombination. Perfekt för såväl vardagsrummet som sovrummet där den enkelt kan kombineras alla möjliga stilar i hemmet. Tack vare sin touch-funktion (av/på) kan du variera lampans ljusintensitet på fyra olika nivåer. (0% - 25% - 50% - 100%)Mått: 33 x 17,5 cmMaterial: Metall &: glasTouchfunktionLampsockel: E14Glödlampa ingår inteFri frakt!
 • Love Neonlampa Med Betongfot Stor

  Love Neonlampa Med Betongfot Stor
  Denna färgstarka och urläckra neonlampa skiner med ett starkt och härligt rosa neonljus och ger en oslagbar mysighetskänsla i allt från hemmet, baren, butiken eller cafét. Ett varmt och inte minst ett bra meddelande, med ordet Love, gör det till en väldigt unik och speciell present. Foten är gjord i betong, så det är en rejäl fot som inte går sönder och väger tungt.Av/på-knapp på sladdenÄkta gasfyllda neonrörRetroinspirerad presentlådaRejäl och stadig betongfotMått: H31.6 x L26 x B8.6 cm
 • Bordslampa Retro - Svart & Guld

  Bordslampa Retro - Svart & Guld
  Denna mattsvarta bordslampan full av elegans och lyxig guld är som gjord för dig som vill addera den där perfekta touchen av retro och lite art deco-känsla till förslagsvis skrivbordet. Mått: 35 x 29 x 25 cmMaterial: MetallLampsockel: E14Glödlampa ingår inteFri frakt!
 • Bordslampa Flamingo Med Skärm - Mässing

  Bordslampa Flamingo Med Skärm - Mässing
  Om Flamingo Bordslampan i Antik MässingStilfull, ståtlig och elegant, vi fullkomligt älskar den rådande flamingotrenden här hos Inspiri och den här ståtliga krabaten var en given addition till sortimentet. Den karaktärsfulla flamingon står stadigt på sitt ena ben, medans det nyfikna huvudet sticker upp ovanför skärmen och i sin helhet ger dig en mycket unik och iögonfallande detalj i hemmet!Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Pampiga FlamingolampanDen här lampan säger ju nästan det mesta själv, unik som den är, men gillar man att inreda eklektiskt och karaktärsfullt är den här otroliga lampan som hittad! Att det dessutom råder en enormt populär djur-trend i all möjlig inredning gör den här lampan till ett hett villebråd som är garanterad att dra blickarna åt sig - vi fullkomligt älskar denna unika, eleganta och exotiska kompis! Var Du Kan Inreda Med Den Iögonfallande Flamingolampan i Mässing i HemmetDen här unika bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den minst lika bra som en riktigt pampig, unik och lyxig sovrumslampa på sängbordet. Det är helt enkelt svårt att misslyckas med den här fantastiska lampan!Mått: Ø17 x H43 cmMaterial: Metall/PolystoneLampsockel: E14Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Grön

  Bordslampa Ello Med Skärm - Guld & Grön
  En bordslampa som fullkomligt osar elegans och lyx med dess bas i guld och skärm i snygg royalgrön sammet är den som gjord för att lysa upp i höstens mörka kvällar. Mått:26 x 16 cmLampsockel: E14Skärm ingårGlödlampa ingår inte
 • Monkey Lamp Sittande Champagne/Silver

  Monkey Lamp Sittande Champagne/Silver
  Den här lekfulla och exotiska inomhuslampan är ett härligt och trendigt alternativ till dom traditionella och lite tråkigare bordslamporna. Apan håller ljuskällan i handen. Aplampan, tillverkad i polyresin, kommer garanterat dra blickarna åt sig och vara en konversationsstartare. En härligt karaktärsfull inredningsdetalj som passar i alla typer av hem med den snygga champagne-färgen.Mått: 33 x 31 x 29 cmMaterial: PolyresinSladdlängd: 140 cmLevereras utan glödlampan.Fri frakt!
 • Bordslampa Klara - Mässing & Glas

  Bordslampa Klara - Mässing & Glas
  Om Bordslampan Klara i Lyxig MässingHär hos Inspiri är vi ständigt på jakt efter de glamorösa, unika och extraordinära inredning- &: belysningsdetaljerna, och den här lyxiga bordslampan i antik mässing är precis en sådan detalj. Med dess vattendroppsformade glas introducerar med den här lampan både elegans och lyx i hemmet.Varför Vi Tror Du Kommer Älska Eleganta Bordslampan KlaraDenna skriv-&: bordslampa introducerar elegans, lyx och intressanta former i en kombination som gör det till en unik detalj i hemmet. Perfekt för mysig stämningsbelysning i hallen eller på skrivbordet. Var Du Kan Inreda Med Den Vackra Bordslampan i MässingDen här glamorösa bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av lite inbjudande wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den exempelvis perfekt som en praktisk och elegant skrivbordslampa. Mått: H63 x 25 x 16 cm Material: Metall &: GlasLampsockel: E (W)Levereras utan glödlampaFri frakt!
 • Neonlampa Hjärta Med Betongfot

  Neonlampa Hjärta Med Betongfot
  Vi alla mår en gnutta bättre med lite mer kärlek runt om oss, varesig det är i form av exempelvis små påminnelser på kylskåpet eller som i detta fall i form av en bordslampa i form av ett härligt neonhjärta, som ständigt står och lyser med all sin kraft och påminner dig att alltid älska. Lampan blir jättefin som en inredningsdetalj i allt från barnrummet till valfritt rum i hemmet, och den står dessutom stadigt på sin rejäla fot i betong.Mått: 33 x 24 x 11 cmAv/på-knapp på sladdenRejäl och stadig betongfotÄkta gasfyllda neonrörRetroinspirerad presentlåda
 • Bordslampa Panter Med Skärm - Silver

  Bordslampa Panter Med Skärm - Silver
  Om Panter Bordslampan i Silver &: SvartDen här vackra och unika bordslampan i form av en panter mitt i steget är verkligen något utöver det vanliga - inred med en riktigt iögonfallande detalj som definitivt blir ett samtalsämne när gästerna är på besök. Med dess guldiga och glimrande finish passar den här majestätiska lampan utmärkt i hemmet som behöver en gnutta karaktär och personlighet. Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Majestätiska PanternDen här bordslampan är en sådan unik inredningsdetalj att den inte riktigt går att kategorisera efter en viss inredningsstil eller trend. Den lyxiga guldfärgen gör att du med fördel kan introducera lampan i alla typer av hem, vare sig du gillar stilren skandinavisk design eller eklektisk och färggrann inredning. Som en av de riktiga favoritlamporna här hos Inspiri är vi säker på att den här skönheten kommer introducera en ordentlig dos wow-faktor till ditt hem. Var Du Kan Inreda Med Den Silvriga PanterlampanVi älskar tanken att introducera en pampig och karaktärsfull panterlampa till exempelvis skrivbordet, så att du ständigt är omringad av lite exotisk oas och djärvhet - eller så kan du med fördel placera lampan på ett konsolbord eller fönsterbräda, då den tack vare dess längd och inte så djupa form är perfekt för lite grundare men breda ytor. Med den här unika bordslampan är det egentligen bara din fantasi som sätter stopp för möjligheterna - den passar utmärkt i alla typer av rum. Mått: 60,5 x 14,5 x 38,5 cmMaterial: Polyresin, bomull, linnenLampsockel: E27Levereras utan glödlampaObs: På miljöbilderna visas pantern i guld, men denna är silver. Fri frakt!
 • Bordslampa Tax Med Skärm - Antik Silver

  Bordslampa Tax Med Skärm - Antik Silver
  Denna underbara och verklighetstrogna bordslampa i form av en tax är som gjord för hund och inredningsälskaren som gärna adderar karaktär och personlighet i hemmet - vår tax bordslampa i antik silver är en unik belysningsdetalj som är sådär oslagbart och härligt lekfull i dess design. Perfekt för konsolbord, fönsterbrädor m.m. då den är lång men inte så djup. Ett måste ha för dig som vågar att vara olika i din inredning! Mått: 60 x 14 x 48,5 cmMaterial: Polyresin, aluminium, bomullLampsockel: E27 (60W)Levereras utan glödlampaSvart kabelFri frakt!