Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Innermost bordslampor

 • Asteroid Glas Golvlampa/Bordslampa - Innermost

  DesignKoray Ozgen for Innermost Koncept Asteroid Glas Golv-/Bordslampan är som en skarp diamant med sin fasetterade form och sprider sitt ljus från en form som ständigt förändras. Utefter varifrån man beskådar lampan så är formen varierande vilket gör att man kan skapa spännande konstellationer genom att vrida varje lampa i förhållande till varandra. Lampan kan användas enskilt men också i flertal. Välj mellan taklampa, golv- eller bordslampa samt skärm i antingen glas eller opaliserad plast.
 • Asteroid Plastic Golvlampa/Bordslampa - Innermost

  DesignKoray Ozgen for Innermost Koncept Asteroid Plasic Golv-/Bordslampan är som en skarp diamant med sin fasetterade form och sprider sitt ljus från en form som ständigt förändras. Utefter varifrån man beskådar lampan så är formen varierande vilket gör att man kan skapa spännande konstellationer genom att vrida varje lampa i förhållande till varandra. Lampan kan användas enskilt men också i flertal. Välj mellan taklampa, golv- eller bordslampa samt skärm i antingen glas eller opaliserad plast.
 • Jeeves Bordslampa - Innermost

  DesignJake Phipps for innermost Koncept Jeeves Bordslampa är från den underbart humoristiska lampserien Jeeves & Wooster från Innermost. Serien består av taklampor, bordslampor och vägglampor som är formade som bowlerhattar eller höga hattar, och är designade avJake Phipps. Jeeves & Wooster hänvisar till en brittisk komediserie från 90-talet. Jeeves har en gyllene insida, som på ett vackert sätt reflekterar ljuset och ger en trevlig varm glöd till omgivningen. Wooster har en mer kall och elegant dämpad känsla från det lugna silverfärgade skenet. Skärmen i sig är gjord av metall som är täckt av svart filt, för att ge den rätta gentlemanna-känslan till lampan. Belysningen passar alla rum i huset som kan hantera lite gentlemanna-humor.
 • Innermost Jeeves bordslampa

  Innermost Jeeves bordslampa från Innermost
 • Innermost Parasoll bordslampa - White

  Innermost Parasoll bordslampa - White från Innermost
 • Innermost Parasoll bordslampa - Red

  Innermost Parasoll bordslampa - Red från Innermost
 • Innermost Parasoll bordslampa - Black

  Innermost Parasoll bordslampa - Black från Innermost