Goodnight Light bordslampor

Populärt inom Goodnight Light bordslampor

 • Kitties Vägg-/Bordslampa Black - Goodnight Light

  Kitties Vägg-/Bordslampa Black - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Kitties Vägg-/Bordslampa Black är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Seashell 23cm Vägg-/Bordslampa Gold - Goodnight Light

  Seashell 23cm Vägg-/Bordslampa Gold - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Seashell 23cm Vägg-/Bordslampa Gold är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Paloma Vägg-/Bordslampa Black - Goodnight Light

  Paloma Vägg-/Bordslampa Black - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Paloma Vägg-/Bordslampa Black är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Leopard Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light

  Leopard Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Leopard Vägg-/Bordslampa Ivory är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.

Fler tips på Goodnight Light bordslampor

 • Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light

  Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Ivory är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Paloma Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light

  Paloma Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Paloma Vägg-/Bordslampa Ivory är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Panther Vägg-/Bordslampa Black - Goodnight Light

  Panther Vägg-/Bordslampa Black - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Panther Vägg-/Bordslampa Black är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Gold - Goodnight Light

  Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Gold - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Gold är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Polar Bears Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light

  Polar Bears Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Polar Bears Vägg-/Bordslampa Ivory är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Bateau Vägg-/Bordslampa Mint - Goodnight Light

  Bateau Vägg-/Bordslampa Mint - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Bateau Vägg-/Bordslampa Mint är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Seashell 23cm Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light

  Seashell 23cm Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Seashell 23cm Vägg-/Bordslampa Ivory är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Black - Goodnight Light

  Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Black - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Seashell 30cm Vägg-/Bordslampa Black är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Leopard Vägg-/Bordslampa Gold - Goodnight Light

  Leopard Vägg-/Bordslampa Gold - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Leopard Vägg-/Bordslampa Gold är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Bunnies Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light

  Bunnies Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptBunnies Vägg-/Bordslampa Ivory är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Paloma Vägg-/Bordslampa Gold - Goodnight Light

  Paloma Vägg-/Bordslampa Gold - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Paloma Vägg-/Bordslampa Gold är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.
 • Bateau Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light

  Bateau Vägg-/Bordslampa Ivory - Goodnight Light
  DesignMarke &: Eva Newton för Goodnight LightKonceptThe Decoupage Lamp Bateau Vägg-/Bordslampa Ivory är en udda lampa från Goodnight Light's "Decoupage" samling. Hela samlingen består av lampor i flera olika former, ritade för hand och tillverkade av stark metall. Välj från en rad moderna matta färger och hitta den figur som passar bäst i barnkammaren eller där du vill sätta en dekorativ,grafisk touch på inredningen.Lampans ljuskälla är monterad på baksidan av lampan, varifrån den sprider ett mjukt ljus längs väggen och lyser upp lampans form i en vacker väggdekoration. Lampan kan också användas som bordslampa på nattduksbordet eller byrån. Lampan har en vit tvinnad sladd på vilken brytaren är monterad.