Globen bordslampor

Populärt inom Globen bordslampor

 • Bordslampa Saint (Förkromad/blank)

  Bordslampa Saint (Förkromad/blank)
  Saint är en bordlampa som hade enkelheten som inspiration. Ljuskällan ligger dold bakom den vita glaskupan och när den är tänd så känns det nästan som att skärmen svävar. Skapar en härlig atmosfär och ett hemtrevlig och modernt intryck. Finns i antingen krom eller mässing. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Puff (Svart)

  Vägglampa Puff (Svart)
  Dekorativ och kul vägglampa (som även går att använda som bordlampa). Gjord med fina detaljer i svart eller mässingfärgad polyserin. Levereras med svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Plastband XL (Förkromad/blank)

  Bordslampa Plastband XL (Förkromad/blank)
  Bordlampa ?Plastband XL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme, fot i krom, koppar eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marble (Svart)

  Bordslampa Marble (Svart)
  Bordlampa ?Marble? svarvad cylindrisk fot tillverkad av naturlig marmor. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Globen bordslampor

 • Ester bord (Klar/transparant)

  Ester bord (Klar/transparant)
  Ester är en liten och nätt bordlampa, designad av Mikael Holvik, som fått inspiration från de stämningsfulla klassiska oljelamporna från förr. Den har ett vackert räfflat glas med ett klassiskt rörformat glas över ljuskällan och detaljer i mässingfärgad metall. Ester finns även med rökfärgat glas.  Sladdlängd: 200cm (pärlemofärgad tvistad textilkabel). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Marmi Wide (Svart)

  Bordslampa Marmi Wide (Svart)
  Bordlampa Marmi Wide gjord av solid svarvad fot i marmor med detaljer i krom. Klar kupa i rundat glas och transparent kabel med brytare.
 • Bordslampa Carrie (Vit)

  Bordslampa Carrie (Vit)
  Snygg bordlampa i metall med ett dekorativt handtag. Skapad i en stilren design och sprider ett bra ljus. Passar lika bra jämte sängen som på skrivbordet. Finns i antingen svart eller vit. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Drops High (Mässing/guld)

  Bordslampa Drops High (Mässing/guld)
  Vacker och dekorativ bordlampa i guld med ett rökfärgat glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Astro 20 (Mässing/guld)

  Astro 20 (Mässing/guld)
  Astro är en stilren bordlampa, designad av Mikael Holvik, som fått sin inspiration från den klassiska teleskopkikaren. Det är en spännande och elegant bordlampa med en metallfot i borstad mässing och ett glasklot som går effektfullt från tonat till klart glas.  Finns även i färgen krom. ?Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Diana (Vit)

  Bordslampa Diana (Vit)
  Bordlampan Diana är en mjuk och modern bordlampa i härligt marängliknande hårdtyll. Samtidigt som den passar in i modernare miljöer så kan den skapa en romantisk känsla i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. Stativet är tillverkat i mattsvart metall och den har matchande svart textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Keops bordlampa (Mässing/guld)

  Keops bordlampa (Mässing/guld)
  Bordlampa Keops med svarvad cylindrisk fot tillverkad av marmor. De mässingfärgade stängerna i metall skapar en konliknande bordlampa som garanterat sätter prägel på rummet den placeras i. Marmor och mässing är en vinnande kombination! Levereras med svart textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Rondo (Svart)

  Bordslampa Rondo (Svart)
  Stilren och diskret bordlampa med en klotliknande skärm som har små ljusgenomsläppande hål på toppen. Tillverkad i pulverlackad metall med förkromade detaljer. Passar lika på fönsterkarmen som på nattduksbordet eller bänken. Transparent sladd med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Ester bord (Rökfärgad)

  Ester bord (Rökfärgad)
  Ester är en liten och nätt bordlampa, designad av Mikael Holvik, som fått inspiration från de stämningsfulla klassiska oljelamporna från förr. Den har ett vackert räfflat glas med ett klassiskt rörformat glas över ljuskällan och detaljer i förkromad metall. Ester finns även i klarglas.  Sladdlängd: 200cm (svart tvistad textilkabel). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Read (Vit)

  Bordslampa Read (Vit)
  Läslampan Read med vitlackerad fot med en vit metallskärm och insida. Ger ett optimalt ljus vid läsning. Svart/vit textilkabel med kromdetaljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marmi High (Svart)

  Bordslampa Marmi High (Svart)
  Bordlampa Marmi i solid svarvad fot i vit eller svart marmor med ett rundat klarglas. Lamphållare i mässing eller krom. Detaljerna bryter av den annars så rena och släta lampan och skapar ett lite tuffare intryck på den. Transparent kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Luna XL (Svart)

  Bordslampa Luna XL (Svart)
  Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna XL bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en mindre variant. Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Swea (Trä)

  Bordslampa Swea (Trä)
  Bordlampan Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband som sprider ljuset på ett behagligt sätt när den är tänd. Kombinationen ask och blastband gör Swea romantisk och elegant - du kan enkelt få den att passa in i de flesta miljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Diva (Förkromad/blank)

  Bordslampa Diva (Förkromad/blank)
  Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bowl (Svart)

  Bowl (Svart)
  Bowl är en liten, lättplacerad bordlampa som sprider ett behagligt och inbjudande ljus. Den har en fot i svart metall och kupa i klarglas. Finns även med mässingfärgad fot med kupa i opalglas. Sladdlängd: 200cm (transparent kabel med strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Butler (Vit)

  Bordslampa Butler (Vit)
  Bordlampan Butler till din tjänst! En snygg och festlig bordlampa som kommer i två olika färger. Väldigt vacker, enkel och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken och bordet som på nattduksbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Velvet (Grön)

  Bordslampa Velvet (Grön)
  Vacker bordlampa i trendig sammet med detaljer i borstad mässing. Velvet är en otroligt trivsam inredningsdetalj som passar lika bra på fönsterkarmen som på bordet eller bänken. Den gör sig bra i både moderna miljöer, samtidigt som den är en riktigt mysig och romantisk lampa. Den finns i tre behagliga färger och även som pendel.  Sladdlängd: 200cm, svart textilkabel + strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Diamond Statue (Koppar)

  Bordslampa Diamond Statue (Koppar)
  Diamond, en snygg bordlampa, designad som en hög staty på 70cm. Passar bra i stora fönster, på piedestalen eller varför inte direkt på golvet. Kommer i antingen koppar, krom eller mattsvart. Ljuskälla ingår ej.
 • Torrano (Svart)

  Torrano (Svart)
  Torrano är en lyxig bordlampa i vacker solid marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Denna varianten är svart med marmorering. Finns även i andra färger.  Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Torrano (Grön)

  Torrano (Grön)
  Torrano är en lyxig bordlampa i vacker solid grön marmor, glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå.  Finns även i andra färger.  Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Savoy (Förkromad/blank)

  Bordslampa Savoy (Förkromad/blank)
  Stilfulla Savoy bordlampa med böjande blad och opalglas i mitten. Kommer i antingen krom eller mässing och skapar garanterat ett elegant intryck i rummet den placeras i.  Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Plastband Mini (Mässing/guld)

  Bordslampa Plastband Mini (Mässing/guld)
  Plastband bordlampa har en skärm som är gjord av vita plastband som är virade kring en metallstomme. När lampan är tänd sprids ett välkomnande och vackert ljus genom plastbanden vilket gör lampan otroligt fin och mysig. Foten fås i antingen mässing eller krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Grace 4 (Förkromad/blank)

  Bordslampa Grace 4 (Förkromad/blank)
  Grace bordlampa är vacker och elegant, tillverkad i metall i en sofistikerad och modern design. Passar ypperligt på smala fönsterbrädor, men också för att pryda bordet eller bänken. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent.  Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa/Taklampa Mini Ray (Svart)

  Bordslampa/Taklampa Mini Ray (Svart)
  Ray är en flerfunktionell, snygg lampa som du både kan använda som bordlampa och pendel. Det kommer två skärmar till lampan, vilket gör att du antingen kan placera dem på varandra, eller över varandra. Du väljer helt enkelt vad som passar dig bäst! (Se bilder för exempel). Tillverkad i metall och finns i flera olika färger.  Sladdlängd: 300cm textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Ginkgo (Mässing / guld)

  Ginkgo (Mässing / guld)
  Bordlampan Ginkgo är inspirerad av växtriket och den eleganta formen på Ginkgoträdets blad. Bladen är gjorda av polyresin och är monterade på en lyxig, svart marmorfot. När lampan är tänd sprids ett indirekt ljus som lyser upp det bakre bladet på ett mycket elegant sätt. Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Luna (Svart)

  Bordslampa Luna (Svart)
  Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en större variant (Luna XL). Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Tulip (Klar/transparent)

  Tulip (Klar/transparent)
  Tulip är en modern bordlampa, med ett tulpanformat glas som går i en effektfull ombré från cognacsfärgat glas till klarglas. Glaset är monterat i en mässingfärgad metallställning. Finns även med rökfärgat glas. Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Mr Hyde (Svart)

  Bordslampa Mr Hyde (Svart)
  Snygga bordslampan Mr Hyde i metall, med en mattsvart yta och detaljer i krom. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Bristol (Vit)

  Bordslampa Bristol (Vit)
  Bristol bordlampa går upp i en båge och är otroligt vacker och stilren. Lampan är justerbar i leden som är mellan armen och lamphuvudet, så att du enkelt kan rikta huvudet efter behov. Bristol finns i färgerna mässing eller vit, båda med vit textilkabel.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Eternity (Rosa)

  Bordslampa Eternity (Rosa)
  Nätt och elegant bordlampa med insida i guld och utsida matt finish Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Mona Pinne (Förkromad/blank)

  Bordslampa Mona Pinne (Förkromad/blank)
  Eleganta bordlampan Mona med en fot av kromad metall och en kupa i krom med klara prismor i akryl. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Grace (Mässing/guld)

  Bordslampa Grace (Mässing/guld)
  Vackra bordlampan Grace, med två stycken böjda armar och synliga ljuskällor. Finns i två olika färger, mässing eller krom, och är en otroligt läcker bordlampa. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.
 • Cube XL bordlampa (Mässing/guld)

  Cube XL bordlampa (Mässing/guld)
  Cube har det där lilla extra! Det är en tuff bordlampa med hög stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Kupan är i opalglas och järnet finns endast kvar i mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Scandi (Förkromad/blank)

  Bordslampa Scandi (Förkromad/blank)
  Scandi bordlampa har en snygg skärm i linne med en matchande vit tygkabel. Metallfoten kommer i två olika färger, antingen krom eller mässing. Unik och härlig bordlampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Petra (Silver)

  Bordslampa Petra (Silver)
  Petra är en spektakulär och vacker bordlampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff lampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Cobbler (klarglas) (Antikmässing)

  Cobbler (klarglas) (Antikmässing)
  Cobbler är en stilren bordlampa i skomakarstil. Den har en veckad skärm i klarglas, bas i antikmässing och mattsvarta detaljer i metall. Cobbler finns även i två andra versioner, med skärm i vitt glas eller rökfärgat glas.   Sladdlängd: 200cm (svart textilkabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Swea Long (Trä)

  Bordslampa Swea Long (Trä)
  Swea är en vacker bordlampa som är gjord av oljad svarvad ask med en skärm av vita lindade plastband. Sprider ett välkomnande och inbjudande ljus genom plastbanden när den är tänd.  Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spring (Mässing/guld)

  Bordslampa Spring (Mässing/guld)
  Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Gloria (Förkromad/blank)

  Bordslampa Gloria (Förkromad/blank)
  Gloria bordlampa - snygg, enkel och otroligt dekorativ. Kupan är i klarglas som är snedskuren i ovankanten. Detaljerna på lampan kommer i antingen krom, med matchande metallfot. Passar bra i alla typer av miljöer. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Orbit bord (Mässing / guld)

  Orbit bord (Mässing / guld)
  Orbit är en modern bordlampa med ett elegant uttryck. Lampan har en dold ljuskälla som ger ett indirekt och elegant ljus. Orbit är tillverkad i mässingfärgad metall och står stadigt på en lyxig, svart marmorfot.  Sladdlängd. 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Crystal (Mässing/guld)

  Bordslampa Crystal (Mässing/guld)
  Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en mindre storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Home (Svart)

  Bordslampa Home (Svart)
  Bordlampa ?Home? gjord av grafiskt tjockt fyrkantsjärn. Vit textil kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Drops High (Förkromad/blank)

  Bordslampa Drops High (Förkromad/blank)
  Vacker och dekorativ bordlampa i metall och med ett fint klarglas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Circle (Vit)

  Bordslampa Circle (Vit)
  Circle är gjord i keramik med en dekorativ kula som bryter av på mitten av lampan. Skärmen är i behaglig bomull och ger en lugnande touch på lampan. Kommer i två olika färger. Skärm: 34x22cm Transparent kabel och brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Orbit bord (Silver)

  Orbit bord (Silver)
  Orbit är en modern bordlampa med ett elegant uttryck. Lampan har en dold ljuskälla som ger ett indirekt och elegant ljus. Orbit är tillverkad i antiksilverfärgad metall och står stadigt på en lyxig, svart marmorfot.  Sladdlängd. 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej.
 • Cobbler (vitt glas) (Antikmässing)

  Cobbler (vitt glas) (Antikmässing)
  Cobbler är en stilren bordlampa i skomakarstil. Den har en veckad vit skärm i glas, bas i antikmässing och mattsvarta detaljer i metall. Cobbler finns även i två andra versioner, med skärm i klart glas eller rökfärgat glas.   Sladdlängd: 200cm (svart textilkabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Sarah (Svart)

  Bordslampa Sarah (Svart)
  Snygga bordlampan Sarah med både stomme och skärm i metall och en fot i solid marmor. En härlig bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Den kommer i två olika färger, båda med matchande fot och textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Torch (Förkromad/blank)

  Bordslampa Torch (Förkromad/blank)
  Bordfot Torch i metall med matchande tygsladd. Enkel och dekorativ bodlampa som inte bara sprider ett bra ljus - den är även väldigt fin att se på! Tygsladden har strömbrytare och stickkontakt. Globen som sitter på lamporna är en ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Bowl (Mässing/guld)

  Bowl (Mässing/guld)
  Bowl är en liten, lättplacerad bordlampa som sprider ett behagligt och inbjudande ljus. Den har en fot i borstad mässingfärgad metall och kupa i vitt opalglas.  Finns även med svart fot och kupa i klarglas. Sladdlängd: 200cm (transparent kabel med strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Ritz (Förkromad/blank)

  Bordslampa Ritz (Förkromad/blank)
  Snygga bordlampan Ritz, med vitt glas och en nederdel i antingen krom eller mässing. Den är väldigt lättplacerad och passar överallt. Samtidigt sprider den ett fint och behagligt ljus i ditt hem. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Astro 20 (Förkromad/blank)

  Astro 20 (Förkromad/blank)
  Astro är en stilren bordlampa, designad av Mikael Holvik, som fått sin inspiration från den klassiska teleskopkikaren. Det är en spännande och elegant bordlampa med en kromfärgad metallfot och ett glasklot som går effektfullt från tonat till klart glas.  Finns även i borstad mässing. ?Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Plastband (Mässing/guld)

  Bordslampa Plastband (Mässing/guld)
  Denna vackra bordlampan är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Divine (Mässing/guld)

  Bordslampa Divine (Mässing/guld)
  Den vackra och eleganta bordlampan Divine skapar verkligen en lyxig och trivsam atmosfär i ditt hem. Den är tillverkad i metall med en finish i borstad mässing. Den ovala kupan är i ett matt opalglas och genomgående så har lampan en mjuk, rund och behaglig design. Sladdlängd: 200cm svart tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa/Vägglampa Saint Mini (Mässing/guld)

  Bordslampa/Vägglampa Saint Mini (Mässing/guld)
  Den omåttligt populära serien Saint har fått utökning - nämligen med denna vackra bordlampa. Alla lampor i serien hade enkelhet som inspiration. Lampan har vackra, mjuka former i antingen mässing eller krom, kombinerat med ett vitt glasklot i mitten.  Transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marcel (Svart)

  Bordslampa Marcel (Svart)
  Dekorativ och lekfull bordlampa som blir en unik inredningsdetalj. Använd med en dekorativ ljuskälla eller en passande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Vega (Vit)

  Bordslampa Vega (Vit)
  Stilren läslampa, tillverkad i metall i enkla, raka linjer och trivsam design. Skärmen kan du vinkla efter behov och det är den optimala läslampan. Dessutom är det en vacker inredningsdetalj som både kan stå på ditt skrivbord som på skänken. Finns i antingen vit/mässing eller svart/krom. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Crystal Small (Mässing/guld)

  Bordslampa Crystal Small (Mässing/guld)
  Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en större storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Drops (Svart)

  Bordslampa Drops (Svart)
  Den härliga bordlampan Drops har en utstickande och helt fantastisk design! Basen är i metall och finns i tre moderna färger. Detta kombinerat med den eleganta kupan i klarglas skapar en otroligt häftig och hemtrevlig lampa som garanterat drar blickarna till sig. Sladdlängd: 200cm transparent kabel + strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Cobbler (rökfärgad) (Antikmässing)

  Cobbler (rökfärgad) (Antikmässing)
  Cobbler är en stilren bordlampa i skomakarstil. Den har en veckad skärm i rökfärgat glas, bas i antikmässing och mattsvarta detaljer i metall. Cobbler finns även i två andra versioner, med skärm i vitt glas eller klarglas.   Sladdlängd: 200cm (svart textilkabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej  
 • Torrano (Beige/brun)

  Torrano (Beige/brun)
  Torrano är en lyxig bordlampa i vacker solid marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Denna varianten är brun med vit marmorering. Finns även i andra färger.  Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Icon (Vit)

  Bordslampa Icon (Vit)
  Snygg och stilren bordlampa, designad av Patrick Hall, som finns i två olika färger. Skärmen på lampan är vinklingsbar (se bilder), vilket gör att du kan välja om du vill rikta ljuset till läsning eller bara ha den som en vacker dekorationslampa. Passar lika bra på nattduksbordet som på soffbordet eller fönsterkarmen. Både den vita och den svarta har förkromade detaljer. Matchande tygsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Diamond (Vit)

  Bordslampa Diamond (Vit)
  Den omåttligt populära serien Diamond - här som bordlampa! Diamond är en designad lampa gjord av metallstänger. Kan placeras med metallben eller med medföljande metallkulor. Riktigt läcker lampa som gärna sprider sin elegans hemma hos dig! Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Plastband Duo (Mässing/guld)

  Bordslampa Plastband Duo (Mässing/guld)
  Denna vackra bordlampan, med två stycken lampskärmar i olika höjder, är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd. Finns även i en enkel modell. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Fireworks (Flerfärgad)

  Bordslampa Fireworks (Flerfärgad)
  Gillar du också effekten av fyrverkerier som sprider sina färger över natthimlen? Fireworks bordlampa är här för att bevara denna känslan hela året runt! När lampan är släckt är den silverfärgad, men när den är tänd så skapar den en härligt flerfärgad 3D-effekt. Transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Torrano (Vit)

  Torrano (Vit)
  Torrano är en lyxig bordlampa i vacker solid vit marmor, med glaskupa i opalglas och stilrena detaljer i borstad mässingfärgad metall. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen blir en spännande kontrast som man inte kan motstå. Finns även i andra färger.  Sladdlängd: 200cm (transparent kabel + strömbrytare). Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Plastband (Förkromad/blank)

  Bordslampa Plastband (Förkromad/blank)
  Plastband bordlampa med kromad fot och vita plastband virade runt en metallstomme. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Pinch (Förkromad/blank)

  Bordslampa Pinch (Förkromad/blank)
  Pinch är inte bara en otroligt snygg och tuff inredningsdetalj - den är mångsidig och otroligt praktisk också! Skruva fast den på matbordet, hyllan, fönsterbrädan eller var du än önskar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa för snyggast resultat. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Diva XL (Förkromad/blank)

  Bordslampa Diva XL (Förkromad/blank)
  Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spring High (Mässing/guld)

  Bordslampa Spring High (Mässing/guld)
  Inspirerad från 30-talet, med en kupa gjord i klart bubbligt glas som ger en snygg och spännande ljusspridning. Lampans fot är i mässing med en transparent kabel och strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampafot Bright (Silver)

  Bordslampafot Bright (Silver)
  Bordfot Bright i en snygg och enkel design. Tillverkad i metall och finns i ett flertal färger. Blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i (ingår ej), så varför inte välja en som passar just din stil och tycke? Ljuskälla ingår ej.