Globen bordslampor

Populärt inom Globen bordslampor

 • Saint bordslampa (Förkromad/blank)

  Saint bordslampa (Förkromad/blank)
  Saint är en bordlampa som hade enkelheten som inspiration. Ljuskällan ligger dold bakom den vita glaskupan och när den är tänd så känns det nästan som att skärmen svävar. Skapar en härlig atmosfär och ett hemtrevlig och modernt intryck. Finns i antingen krom eller mässing. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband bordlampa XL (Förkromad/blank)

  Plastband bordlampa XL (Förkromad/blank)
  Bordlampa ?Plastband XL? gjord av vita plastband virade runt metallstomme, fot i krom, koppar eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Marble marmor bordsfot (Svart)

  Marble marmor bordsfot (Svart)
  Bordlampa ?Marble? svarvad cylindrisk fot tillverkad av naturlig marmor. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Keops bordlampa (Mässing/guld)

  Keops bordlampa (Mässing/guld)
  Bordlampa Keops med svarvad cylindrisk fot tillverkad av marmor. De mässingfärgade stängerna i metall skapar en konliknande bordlampa som garanterat sätter prägel på rummet den placeras i. Marmor och mässing är en vinnande kombination! Levereras med svart textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Globen bordslampor

 • Sarah bordlampa (Svart)

  Sarah bordlampa (Svart)
  Snygga bordlampan Sarah med både stomme och skärm i metall och en fot i solid marmor. En härlig bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Den kommer i två olika färger, båda med matchande fot och textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bright bordlampa (Silver)

  Bright bordlampa (Silver)
  Bordfot Bright i en snygg och enkel design. Tillverkad i metall och finns i ett flertal färger. Blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i (ingår ej), så varför inte välja en som passar just din stil och tycke? Ljuskälla ingår ej.
 • Read läslampa (Vit)

  Read läslampa (Vit)
  Läslampan Read med vitlackerad fot med en vit metallskärm och insida. Ger ett optimalt ljus vid läsning. Svart/vit textilkabel med kromdetaljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Diva XL bordlampa (Förkromad/blank)

  Diva XL bordlampa (Förkromad/blank)
  Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandi bordlampa (Förkromad/blank)

  Scandi bordlampa (Förkromad/blank)
  Scandi bordlampa har en snygg skärm i linne med en matchande vit tygkabel. Metallfoten kommer i två olika färger, antingen krom eller mässing. Unik och härlig bordlampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Diva bordlampa (Förkromad/blank)

  Diva bordlampa (Förkromad/blank)
  Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Gloria bordslampa (Förkromad/blank)

  Gloria bordslampa (Förkromad/blank)
  Gloria bordlampa - snygg, enkel och otroligt dekorativ. Kupan är i klarglas som är snedskuren i ovankanten. Detaljerna på lampan kommer i antingen krom, med matchande metallfot. Passar bra i alla typer av miljöer. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Swea bordlampa (Trä)

  Swea bordlampa (Trä)
  Bordlampan Swea av oljad svarvad ask. Skärmen är av vita lindade plastband som sprider ljuset på ett behagligt sätt när den är tänd. Kombinationen ask och blastband gör Swea romantisk och elegant - du kan enkelt få den att passa in i de flesta miljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband Mini bordlampa (Mässing/guld)

  Plastband Mini bordlampa (Mässing/guld)
  Plastband bordlampa har en skärm som är gjord av vita plastband som är virade kring en metallstomme. När lampan är tänd sprids ett välkomnande och vackert ljus genom plastbanden vilket gör lampan otroligt fin och mysig. Foten fås i antingen mässing eller krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Butler bordlampa (Vit)

  Butler bordlampa (Vit)
  Bordlampan Butler till din tjänst! En snygg och festlig bordlampa som kommer i två olika färger. Väldigt vacker, enkel och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken och bordet som på nattduksbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Swea Long bordlampa (Trä)

  Swea Long bordlampa (Trä)
  Swea är en vacker bordlampa som är gjord av oljad svarvad ask med en skärm av vita lindade plastband. Sprider ett välkomnande och inbjudande ljus genom plastbanden när den är tänd.  Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Divine bordlampa (Mässing/guld)

  Divine bordlampa (Mässing/guld)
  Den vackra och eleganta bordlampan Divine skapar verkligen en lyxig och trivsam atmosfär i ditt hem. Den är tillverkad i metall med en finish i borstad mässing. Den ovala kupan är i ett matt opalglas och genomgående så har lampan en mjuk, rund och behaglig design. Sladdlängd: 200cm svart tvinnad textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Luna XL bordlampa (Svart)

  Luna XL bordlampa (Svart)
  Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna XL bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en mindre variant. Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Petra bordlampa (Silver)

  Petra bordlampa (Silver)
  Petra är en spektakulär och vacker bordlampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff lampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Torch bordlampa (Koppar)

  Torch bordlampa (Koppar)
  Bordfot Torch i metall med matchande tygsladd. Enkel och dekorativ bodlampa som inte bara sprider ett bra ljus - den är även väldigt fin att se på! Tygsladden har strömbrytare och stickkontakt. Globen som sitter på lamporna är en ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Diamond staty bordlampa (Koppar)

  Diamond staty bordlampa (Koppar)
  Diamond, en snygg bordlampa, designad som en hög staty på 70cm. Passar bra i stora fönster, på piedestalen eller varför inte direkt på golvet. Kommer i antingen koppar, krom eller mattsvart. Ljuskälla ingår ej.
 • Mona pinne bordlampa (Förkromad/blank)

  Mona pinne bordlampa (Förkromad/blank)
  Eleganta bordlampan Mona med en fot av kromad metall och en kupa i krom med klara prismor i akryl. Ljuskälla ingår ej.
 • Cube XL bordlampa (Mässing/guld)

  Cube XL bordlampa (Mässing/guld)
  Cube har det där lilla extra! Det är en tuff bordlampa med hög stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Kupan är i opalglas och järnet finns endast kvar i mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Saint mini bordlampa (Förkromad/blank)

  Saint mini bordlampa (Förkromad/blank)
  Den omåttligt populära serien Saint har fått utökning - nämligen med denna vackra bordlampa. Alla lampor i serien hade enkelhet som inspiration. Lampan har vackra, mjuka former i antingen mässing eller krom, kombinerat med ett vitt glasklot i mitten.  Transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Spring High bordlampa (Mässing/guld)

  Spring High bordlampa (Mässing/guld)
  Inspirerad från 30-talet, med en kupa gjord i klart bubbligt glas som ger en snygg och spännande ljusspridning. Lampans fot är i mässing med en transparent kabel och strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Marmi låg bordlampa (Svart)

  Marmi låg bordlampa (Svart)
  Bordlampa Marmi Wide gjord av solid svarvad fot i marmor med detaljer i krom. Klar kupa i rundat glas och transparent kabel med brytare.
 • Pinch bordlampa (Vit)

  Pinch bordlampa (Vit)
  Pinch är inte bara en otroligt snygg och tuff inredningsdetalj - den är mångsidig och otroligt praktisk också! Skruva fast den på matbordet, hyllan, fönsterbrädan eller var du än önskar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa för snyggast resultat. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Icon bordlampa (Vit)

  Icon bordlampa (Vit)
  Snygg och stilren bordlampa, designad av Patrick Hall, som finns i två olika färger. Skärmen på lampan är vinklingsbar (se bilder), vilket gör att du kan välja om du vill rikta ljuset till läsning eller bara ha den som en vacker dekorationslampa. Passar lika bra på nattduksbordet som på soffbordet eller fönsterkarmen. Både den vita och den svarta har förkromade detaljer. Matchande tygsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. 
 • Spring bord klar/mässing (Mässing/guld)

  Spring bord klar/mässing (Mässing/guld)
  Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Puff vägglampa/bordlampa (Svart)

  Puff vägglampa/bordlampa (Svart)
  Dekorativ och kul vägglampa (som även går att använda som bordlampa). Gjord med fina detaljer i svart eller mässingfärgad polyserin. Levereras med svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Mr Hyde mattsvart/krom (Svart)

  Mr Hyde mattsvart/krom (Svart)
  Snygga bordslampan Mr Hyde i metall, med en mattsvart yta och detaljer i krom. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Marmi hög bordlampa (Svart)

  Marmi hög bordlampa (Svart)
  Bordlampa Marmi i solid svarvad fot i vit eller svart marmor med ett rundat klarglas. Lamphållare i mässing eller krom. Detaljerna bryter av den annars så rena och släta lampan och skapar ett lite tuffare intryck på den. Transparent kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Marcel (Svart)

  Marcel (Svart)
  Dekorativ och lekfull bordlampa som blir en unik inredningsdetalj. Använd med en dekorativ ljuskälla eller en passande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Chrystal 40cm (Mässing/guld)

  Chrystal 40cm (Mässing/guld)
  Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en större storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Carrie bordlampa (Svart)

  Carrie bordlampa (Svart)
  Snygg bordlampa i metall med ett dekorativt handtag. Skapad i en stilren design och sprider ett bra ljus. Passar lika bra jämte sängen som på skrivbordet. Finns i antingen svart eller vit. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Rondo bordlampa (Svart)

  Rondo bordlampa (Svart)
  Stilren och diskret bordlampa med en klotliknande skärm som har små ljusgenomsläppande hål på toppen. Tillverkad i pulverlackad metall med förkromade detaljer. Passar lika på fönsterkarmen som på nattduksbordet eller bänken. Transparent sladd med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Luna bordlampa (Svart)

  Luna bordlampa (Svart)
  Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en större variant (Luna XL). Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bristol bordlampa (Vit)

  Bristol bordlampa (Vit)
  Bristol bordlampa går upp i en båge och är otroligt vacker och stilren. Lampan är justerbar i leden som är mellan armen och lamphuvudet, så att du enkelt kan rikta huvudet efter behov. Bristol finns i färgerna mässing eller vit, båda med vit textilkabel.  Ljuskälla ingår ej.
 • Chrystal 65cm (Mässing/guld)

  Chrystal 65cm (Mässing/guld)
  Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en mindre storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband mässing (Mässing/guld)

  Plastband mässing (Mässing/guld)
  Denna vackra bordlampan är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Ljuskälla ingår ej.
 • Circle bordlampa (Vit)

  Circle bordlampa (Vit)
  Circle är gjord i keramik med en dekorativ kula som bryter av på mitten av lampan. Skärmen är i behaglig bomull och ger en lugnande touch på lampan. Kommer i två olika färger. Skärm: 34x22cm Transparent kabel och brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Drops high rökfärgad (Mässing/guld)

  Drops high rökfärgad (Mässing/guld)
  Vacker och dekorativ bordlampa i guld med ett rökfärgat glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Velvet bordlampa (Grön)

  Velvet bordlampa (Grön)
  Vacker bordlampa i trendig sammet med detaljer i borstad mässing. Velvet är en otroligt trivsam inredningsdetalj som passar lika bra på fönsterkarmen som på bordet eller bänken. Den gör sig bra i både moderna miljöer, samtidigt som den är en riktigt mysig och romantisk lampa. Den finns i tre behagliga färger och även som pendel.  Sladdlängd: 200cm, svart textilkabel + strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Eternity bordlampa (Rosa)

  Eternity bordlampa (Rosa)
  Nätt och elegant bordlampa med insida i guld och utsida matt finish Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Savoy bordlampa (Förkromad/blank)

  Savoy bordlampa (Förkromad/blank)
  Stilfulla Savoy bordlampa med böjande blad och opalglas i mitten. Kommer i antingen krom eller mässing och skapar garanterat ett elegant intryck i rummet den placeras i.  Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Drops bordlampa (Svart)

  Drops bordlampa (Svart)
  Den härliga bordlampan Drops har en utstickande och helt fantastisk design! Basen är i metall och finns i tre moderna färger. Detta kombinerat med den eleganta kupan i klarglas skapar en otroligt häftig och hemtrevlig lampa som garanterat drar blickarna till sig. Sladdlängd: 200cm transparent kabel + strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband duo mässing (Mässing/guld)

  Plastband duo mässing (Mässing/guld)
  Denna vackra bordlampan, med två stycken lampskärmar i olika höjder, är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd. Finns även i en enkel modell. Ljuskälla ingår ej.
 • Grace bordlampa (Mässing/guld)

  Grace bordlampa (Mässing/guld)
  Vackra bordlampan Grace, med två stycken böjda armar och synliga ljuskällor. Finns i två olika färger, mässing eller krom, och är en otroligt läcker bordlampa. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.
 • Vega bordlampa (Vit)

  Vega bordlampa (Vit)
  Stilren läslampa, tillverkad i metall i enkla, raka linjer och trivsam design. Skärmen kan du vinkla efter behov och det är den optimala läslampan. Dessutom är det en vacker inredningsdetalj som både kan stå på ditt skrivbord som på skänken. Finns i antingen vit/mässing eller svart/krom. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Diamond bordlampa (Vit)

  Diamond bordlampa (Vit)
  Den omåttligt populära serien Diamond - här som bordlampa! Diamond är en designad lampa gjord av metallstänger. Kan placeras med metallben eller med medföljande metallkulor. Riktigt läcker lampa som gärna sprider sin elegans hemma hos dig! Ljuskälla ingår ej.
 • Mini Ray (bord/pendel) (Svart)

  Mini Ray (bord/pendel) (Svart)
  Ray är en flerfunktionell, snygg lampa som du både kan använda som bordlampa och pendel. Det kommer två skärmar till lampan, vilket gör att du antingen kan placera dem på varandra, eller över varandra. Du väljer helt enkelt vad som passar dig bäst! (Se bilder för exempel). Tillverkad i metall och finns i flera olika färger.  Sladdlängd: 300cm textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Plastband bordlampa singel (Förkromad/blank)

  Plastband bordlampa singel (Förkromad/blank)
  Plastband bordlampa med kromad fot och vita plastband virade runt en metallstomme. Ljuskälla ingår ej.
 • Diana bordlampa (Vit)

  Diana bordlampa (Vit)
  Bordlampan Diana är en mjuk och modern bordlampa i härligt marängliknande hårdtyll. Samtidigt som den passar in i modernare miljöer så kan den skapa en romantisk känsla i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. Stativet är tillverkat i mattsvart metall och den har matchande svart textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Home bordlampa (Svart)

  Home bordlampa (Svart)
  Bordlampa ?Home? gjord av grafiskt tjockt fyrkantsjärn. Vit textil kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Ritz bordlampa (Förkromad/blank)

  Ritz bordlampa (Förkromad/blank)
  Snygga bordlampan Ritz, med vitt glas och en nederdel i antingen krom eller mässing. Den är väldigt lättplacerad och passar överallt. Samtidigt sprider den ett fint och behagligt ljus i ditt hem. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Grace 4 bordlampa (Förkromad/blank)

  Grace 4 bordlampa (Förkromad/blank)
  Grace bordlampa är vacker och elegant, tillverkad i metall i en sofistikerad och modern design. Passar ypperligt på smala fönsterbrädor, men också för att pryda bordet eller bänken. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent.  Ljuskällor ingår ej.
 • Drops high bordlampa (Svart)

  Drops high bordlampa (Svart)
  Vacker och dekorativ bordlampa i metall och med ett fint klarglas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cube bordlampa (Mässing/guld)

  Cube bordlampa (Mässing/guld)
  Den tuffa bordlampan Cube har en unik design och har en stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Den är både en trivsam inredningsdetalj samtidigt som den sprider ett bra och behagligt ljus. Opalglas i kupan och med vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.