Eichholtz Outlet bordslampor

Populärt inom Eichholtz Outlet bordslampor

 • Bordslampa San Juan OUTLET

  Bordslampa San Juan OUTLET
  Elegant bordslampa i vintage mässingsfinish från Eichholtz. Lampskärm i svart sammet med guldig insida för ett behagligt ljus. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Bordslampa Hyperion OUTLET

  Bordslampa Hyperion OUTLET
  Bordslampan Hyperion är en elegant och stilren lampa. Denna bordslampa skiner med sitt spegelglas och ger en spännande samt tidlös känsla. Denna vackra lampa passar i alla rum och ger ett behagligt sken. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.  Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor.
 • Bordslampa Cloisonne Nickel OUTLET

  Bordslampa Cloisonne Nickel OUTLET
  Lamphållare: 1 x E27 Max. 40 Watt. Om Eichholtz Med inspiration från hela världen skapar holländska företaget Eichholtz sofistikerade möbler och inredningsdetaljer med en europeisk elegans och stil. Deras klassiska möbelkollektioner och glamorösa inredningsdetaljer är av yppersta kvalitet och återfinns i exklusiva hem världen över sedan mer än 20 år tillbaka. Företaget grundades för 20 år sedan av Theo Eichholtz, som fick idén att importera möbler från Asien under sina resor. Det som började med möbelexport från Indonesien har idag vuxit till ett företag som levererar möbler och accessoarer tillverkade i Burma, Indien, Kina och Thailand utifrån egen design. Gemensamt för alla produkter från Eichholtz är, oavsett olika stilar, att de genomsyras av högsta kvalitet och en god känsla för såväl klassisk som modern inredning. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.