Design For The People bordslampor

Populärt inom Design For The People bordslampor

 • MIB Bordlampa (Vit)

  MIB Bordlampa (Vit)
  Enkelhet när den är som vackrast! MIB bordlampa är resultatet av när stilrent möter praktiskt. Funktionell och flexibel bordlampa i metall med riktbar skärm - optimal till t.ex. läsning. MIB finns i två färger, antingen vit eller svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • MIB Bordlampa (Svart)

  MIB Bordlampa (Svart)
  Enkelhet när den är som vackrast! MIB bordlampa är resultatet av när stilrent möter praktiskt. Funktionell och flexibel bordlampa i metall med riktbar skärm - optimal till t.ex. läsning. MIB finns i två färger, antingen vit eller svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Darci bordlampa (Svart)

  Darci bordlampa (Svart)
  Darci är en härlig och industriell lampserie som både ger ett funktionellt och estetiskt uttryck till interiören. Den är tillverkad av metall och har en vacker, mattsvart finish med matchande textilkabel. Lampan har ett svängt lamphuvud som är lätt att justera utefter om lampan ska användas till läsning, arbete eller för att skapa rätt atmosfär i rummet. Darci passar perfekt som läslampa i sovrummet, arbetslampa på kontoret eller var som helst i hemmet där det önskas att tillföras en funktionell belysning.I serien Darci ingår även andra lampor.Levereras med en touchkontakt - tänds/släcks enkelt genom ett mjukt tryck.Ljuskälla ingår ej.
 • Glossy bordlampa (Vit)

  Glossy bordlampa (Vit)
  Glossy är en smakfull och sofistikerad bordlampa, designad av Maria Berntsen, som erbjuder en nordisk minimalistisk design. Den är skapad av exklusvia material, där marmor möter mässing och opalglas i en otroligt elegant design. Då marmor är ett naturligt material så kan det skilja lite i linjer, färger och mönster - Detta gör att varje lampa är helt unik. Skärmen är tillverkad av opalglas och släpper igenom ett ljus som både är dekorativt och funktionellt. Levereras med vit textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Design For The People bordslampor

 • MiB 6 bordlampa (Grå)

  MiB 6 bordlampa (Grå)
  Mib är en minimalistisk serie med lampor som är skapad i en stilren och nordisk design. Lampan är tillverkad av metall, har en ljusgrå finish och går genomgående i samma färg, vilket skapar ett väldigt rent och modernt uttryck. Lampans avger ett riktat och exakt ljus vilket är optimalt till läsning eller för att framhäva specifika delar av rummet. Lampans huvud är även justerbart vilket dels bidrar till ett praktiskt användande, men också motverkar bländning.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Raito bordlampa (Opalglas)

  Raito bordlampa (Opalglas)
  Raito är en modern, tidlös och vacker serie med designlampor som kombinerar enkelhet och elegans på bästa sätt. Lampan har en dekorativ kupa i opalglas som bidrar till ett bländfritt och behagligt ljus och en mjuk ljusspridning. Foten och detaljerna är gjorda av mässingfärgad metall, vilket skapar fina kontraster och ett modernt uttryck. Lampan är lätt att placera och erbjuder ett elegant ljus till husets alla hörn.Strömbrytaren är placerad på foten.Levereras med vit textilkabel & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.