Darø bordslampor

Populärt inom Darø bordslampor

 • Paso Basic 35 T1 Bordslampa Ek/Svart - Darø

  Paso Basic 35 T1 Bordslampa Ek/Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso Basic Bordslampa är enkel och har ett modernt uttryck som definieras genom dess simpla lamp-ben. Lampbenen är formade som trekanter som är beklädd med ekfaner. Den enkla designen utstrålar elegant skandinavisk design och har tendens till att verka rå med dess nakna trä-look. Med lampan medföljer en svart textilskärm.
 • Paso Wood 25 T1 Bordslampa Ek/Svart/Svart - Darø

  Paso Wood 25 T1 Bordslampa Ek/Svart/Svart - Darø
  DesignSays who för Darø KonceptDenna bordslampa från Paso Wood-serien är en re-design av den originella Paso-serien. Det är möbel designern Says Who som har designat denna vackra serie. De har fått inspiration utav geometrins enkla och rena linjer. Lampbenen är utskurna i vacker och massivt ekträ, som skyddas av ett UV-avisande matt lack. Lampskärmen på Paso Wood är en enkel skärm som hålls ihop av trä och stål. Kabeln till Paso Wood-lampan är diskret gömd på insidan utav ett av benen, som en läcker liten detalj.Textillampskärmen kan avmonteras med hjälp av des kardborreband-lösning, och därmed kan du byta ut den svarta varianten med en färg som passar just ditt hem och din inredning.
 • Paso TRI 25 T1 Bordslampa Svart - Darø

  Paso TRI 25 T1 Bordslampa Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso TRI Bordslampa är en mycket elegant lampa som har rötter i den originella Paso-serien. Designstilen är bibehållen med det simpla och moderna uttrycket, men med några minimala ändringar som skapar en helt ny lampa. Lampbenens runda kanter skapar en mjukare design som har feminina drag. Denna Paso TR1 Bordslampa har massor att bjuda på i form av kvalitet, uttryck och formspråk. Lampan är minimalistiskt vilket gör att den passar in i alla hem.
 • Paso Tri 25 T1 Bordslampa Svart/Vit - Darø

  Paso Tri 25 T1 Bordslampa Svart/Vit - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso TRI bordslampan är en mycket elegant lampa, som härstammar från den originala Paso-serien. Designstilen är bibehållt med det simpla och moderna uttryck, dock med minimala ändringar, som skapar en helt ny lamoa- De runda kanter på lampbenen skapar en mer mjuk design, som har feminima drag.Denna Paso TRI bordslampa har massor att bjuda på i form av kvalitet, uttryck och formspråk. Lampan kommer i en fullkomligt svart minimaliskt språk, som gör att Paso TRI bordslampan passar in på alla ställen i din inredning.

Fler tips på Darø bordslampor

 • Architect T1 Bordslampa Alu - Darø

  Architect T1 Bordslampa Alu - Darø
  Design Thomas Darø för Darø Koncept De kantiga formerna och den futuristiska designen mjukas upp av en matt aluminiumbeläggning med ljusa borstningar, det är bland det första som man lägger märke till med Architect T1 Alu bordslampan. Vid en närmare titt kan man se det invändiga sladd-systemet som på ett gediget sätt förenar styrka och finess. Materialet är aluminium och den rekommenderade lyskällan är E27 LED.