Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

CO Bankeryd bordslampor

Populärt inom CO Bankeryd bordslampor

 • Bug 20 bordlampa stor (Mässing/guld)

  Storebror till Bug bordlampa. Större glas vilket gör att hela lampan känns lite mer rejäl. Matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Buddy vit betong (Vit)

  Bordlampa i vitfärgad betong med klar glaskupa och lamphållare i borstad mässing. Den är vacker och unik i sitt utförande och sprider garanterat en elegant och hemtrevlig känsla omkring sig. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bug bordlampa mässing (Mässing/guld)

  Bug bordlampa med stomme i mässing och ett opalfärgat glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Cyklist bordlampa (Vit)

  Här snackar vi! Bordlampan Cyklist är inte bara en otroligt fräck inredningsdetalj, utan den sprider också ett bra ljus och är oerhört praktisk. Den är flexibel då den är rörlig i alla tre leder, och du låser enkelt lederna i det läget du tycker passar dig. Finns i två behagliga färger. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på CO Bankeryd bordslampor

 • Mässing Plate 24x24 (Mässing/guld)

  Mässing Plate, bordlampa i äkta mässing som kan varieras i oändlighet med snygga ljuskällor. Enkel och elegant bordlampa som garanterat sprider elegans och stil i ditt hem. Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Liam 30 (Svart)

  Bordlampa i glas med dekor. Levereras med matchande sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Ray nickel skrivbordslampa (Svart)

  Populära bordlampan Ray - nu med detaljer i nickel. Tillverkad i metall med en matt yta i antingen svart eller vitt. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Pim vit betong (Vit)

  Pim bordsfot i vitfärgad betong och med mässingsockel. En liten och nätt bordlampa som du kan placera lite överallt - den både tillför ljus och fungerar som en inredningsdetalj! Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Tiny stor mässing (Mässing/guld)

  Tiny bordsfot i äkta mässing, sladd med stickkontakt och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Point betong bordsfot (Grå)

  Snygga betongfoten Point finns i antingen vitt eller grått - båda med en fin mässingdetalj runt foten och sladd med strömbrytare och stickkontakt. Point är en fantastisk inredningsdetalj att rekommendera - den tillför en härlig mässingtouch utan att vara för mycket.  Ljuskälla ingår ej.
 • Hollie bordlampa 30cm (Rökfärgad)

  Bordlampan Hollie har det där lilla extra som man ofta söker. Samtidigt som den är diskret och behaglig så är den spännande och lite mystisk. Den är tillverkad i rökfärgat glas med svart sladd. Levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Mässing Round (Mässing/guld)

  Designad bordslampa i äkta mässing. Den drar garanterat blickarna till dig och tillför elegans och stil till ditt hem. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.