Cangini & Tucci bordslampor

Populärt inom Cangini & Tucci bordslampor

 • Cangini & Tucci Zoe bordslampa, silverglänsande, höjd 43 cm

  Cangini & Tucci Zoe bordslampa, silverglänsande, höjd 43 cm
  En silvrig droppe: Zoe bordslampa i elegant design Bordslampan Zoe har en silverglänsande finish från topp till tå. Den smala basen är gjord av glänsande krom, medan den droppformade glaskroppen har en silvrig metallfärg som är något transparent men också reflekterande. Den stora glaskroppen innehåller en mindre som fungerar som diffusor för ljuskällan och skapar en optimal ljuseffekt som ger en mysig och elegant känsla. Lamporna från denna italienska tillverkare tillverkas helt för hand i Italien. Ett kännetecken för denna högkvalitativa manuella produktion är de små skillnader som uppstår i slutprodukten - vare sig det är små variationer i storlek eller färg. Detta är dock inte en defekt, utan ett tecken på högsta kvalitet och unikhet.
 • Cangini & Tucci Zoe bordslampa i glas och brons, 33 cm hög

  Cangini & Tucci Zoe bordslampa i glas och brons, 33 cm hög
  Estetiskt formad Zoe bordslampa med dubbel glaskropp Den yttre silhuetten av Zoe designbordslampa ser ut som en stor droppe. Glaskroppen, som är färgad i en skimrande bronsmetallic, rymmer en annan glaskropp på insidan, som är lätt frostad och fungerar som en diffusor för G9-halogenlampan som måste sättas in i lampan. Bordslampans smala bas lyser i blank krom och kompletterar detta eleganta belysningselement, som kan ge stämningsfull och elegant accentbelysning i både vardagsrum och sovrum. Lamporna från denna italienska tillverkare tillverkas helt för hand. Varje produkt är därför unik och kan variera något i storlek och färg, men detta är inte en brist utan ett tecken på att varje lampa är unik.
 • Cangini & Tucci Transparent Zoe bords- och golvlampa, 58 cm

  Cangini & Tucci Transparent Zoe bords- och golvlampa, 58 cm
  58 cm hög - Zoe bordslampa i glas kan även användas som golvlampa Den droppformade Zoe bordslampan gör sig bra både på ett bord och direkt på golvet. Den handblåsta stommen av transparent glas innehåller en annan stomme av vitt satinerat glas som fungerar som diffusor för den E27-lampa som måste sättas in i lampan. Bordslampan Zoe har en enkel och elegant design och ger alla rum en särskilt mysig atmosfär. Lampserien Zoe och alla andra lampor från denna tillverkare tillverkas helt i Italien och deras design och produktionsmetoder följer traditionen från venetianska glasblåsare, som har fulländat konsten att bearbeta glas i århundraden. Små skillnader i storlek och färg är därför inte en defekt, utan ett uttryck för att dessa handgjorda lampor är unika.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.